Hotel Aqua Fun Hurghada ***

Aqua Fun

Ocena hotelu (48 opinii)

4.0
  • Położenie
    4.9
    • Odległość od plaży / stoku 5.8
    • Plaża / stoki 4.3
    • Cicha i spokojna okolica 4.3
    • Restauracje w okolicy 5.1
    • Atrakcje w okolicy 4.4
    • Komunikacja 5.2
  • Pokoje
    3.6
    • Wielkość 4.3
    • Standard wyposażenia 3.1
    • Czystość 3.9
    • Łazienka 3.1
  • Wyżywienie
    3.5
    • Ilość i dostępność 3.6
    • Smak i jakość potraw 3.8
    • Różnorodność potraw 2.8
    • Obsługa 3.7
  • Hotel
    3.8
    • Basen 4.8
    • Udogodnienia dla dzieci 2.5
    • Animacje i rozrywka 4.8
    • Sport 3.5
    • Obsługa 4.1
    • Czystość 3.1
  • Jakość / cena
    4.0

Rekomendacja

64% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 4.4

    Katarzyna Jabłońska ocenił hotel Aqua Fun

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      3.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      4.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      4.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Witajcie. W Egipcie jestem już 10 raz i chcę się podzilić swoimi wrażeniami z pobytu w tym hotelu. Spędziłam w nim wspaniałe 2 tygodniowe wakacje. NIe myślałam, że tak będzie po przeczytaniu opinii osób, które były w tym hotelu. Jedzenie super:śniadanie: jaja, sery, twarogi, jogurty, miód, dżem, obiad i kolacja: ryba, kalmary i kurczak codziennie. Sałatki, warzywa i pieczywo, zupa, sosy, makarony, ryż - codziennie. Jeśli,ktoś już był w Egipcie, to wie, że monotonność posiłków to ich specjalność. Jeśli chodzi o pokoje, to trzeba pamiętać, że są to TYLKO 3* .Pokój codziennie sprzątany, plaża przy hotelu, animacje codziennie w zasadzie do 23.00, potem dyskoteka do 3.00 i dłużej. Animatorzy uwielbiają Polaków i trzymają się z nimi. Polecam ten hotel, choć tak jak pisałam byłam nim przerażona, gdy poczytałam co ludziska piszą o pobytach swych w nim. Piszą tak, bo nmoże byli pierwszy raz w Egipcie. Acha w pobliży Mc Donalds, Pizza Hut i Burger King, hotel położony w centrum Hurghady. W bezpośrednim sąsiedztwie market. W hotelu są wywieszki, że nie wolno wnosić art.spożywczyc, ale ja wnosiłam miałam torbę i do niej chowałam wodę,colę i serki ;-), nigdy mi nie zaglądanodo torby. Proponuję nie wnosić napoi w siatkach reklamówkach - wówczas może by różnie. Hotel nie jest raczej dla rodzin z małymi dziećmi, gdyż basen najniższą głębokość ma na poziomie 1,20m. Ale dzieci podczas mojego pobytu były. Na plaże do wody konieczne buty, bo jest rafa i kamienie. W razie pytań mail: jablokat@wp.pl. POLECAM GORĄCO!!! POzdrowienia dla NINO< NUR, JAMAJKI I NANCY!!! Wrócę napewno!! Pokaż »

    2011-11-06
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (2)
  • 5.1

    Monika ocenił hotel Aqua Fun

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 0.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      3.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Swietnie polozony hotel-centrum Hurghady.Na terenie hotelu spokoj,cisza a po wyjsciu z hotelu miasto tetni zyciem.Hotel adekwatny do ceny.Nie mozna narzekac.Pokoj byl z tarasem (wyjscie prosto do basenu:-))dosyc spory,standardowy z nowa lazienkaCodziennie sprzatany,codziennie czyste reczniki byly.Plaza blisko pokoju(czysciutka z mala,fajna rafa koralowa).Polecam obuwie do wody-mozna sie skaleczyc.Super animacje.O 24-ej mozna bylo isc na hotelowa dyskoteke.Jedzenie w pierwszym tyg.bylo ok,ale w drugim tyg.byla powrorka z pierwszego tyg.(monotonne strasznie) z owocow:melon,melon,melon w kazdy dzien:-(Ogolnie jestem zadowolona z urlopu i POLECAM hotel. Pokaż »

    2011-10-14
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 3.8

    oollaallaa ocenił hotel Aqua Fun

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      3.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      3.8
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      3.3
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel nie jest duży, co ma swój urok. Pokoje jak na standard 3-gwiazdkowy, jednak łazienki pozostawiają wiele do życzenia. Proponuję zabrać klapki pod prysznic. Każdy pokój z balkonem lub tarasem. Dużym atutem hotelu jest duży, czysty basen. Plaża na terenie hotelu z całkiem ładną rafą. Jedzenie dość monotonne ale do wytrzymania. Bardzo fajny zespół animatorów! :) Hotel położony jest przy bardzo głośnej i ruchliwej ulicy, jednak wewnątrz jest cisza i spokój. Polecam dla mniej wybrednych ale za to chętnych na podróże i zwiedzanie turystów. I na koniec dla osób po raz pierwszy odwiedzających Egipt - na pieniądze liczy tam każdy, od obsługi, przez kierowce autobusu po dzieci na ulicy, wiec nie należy się zrażać, tylko uodpornić :) Pokaż »

    2011-10-11
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.8

    BetiB10 ocenił hotel Aqua Fun

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      3.2
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Bylismy w lipcu tego roku z dwójką nastoletnich dzieci.minusem są pokoje z dostawką gdyz nie są na to przygotowani. Jedzenia jest dość duzo ale monotonne, Poza tym miejsce ok, pokoje codziennie sprzątane, z ręką na sercu mozemy polecić, na swoje 3,5 gwiazdki zasługuje, raczej nie dla bardzo wymagających Pokaż »

    2011-08-15
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.1

    EDA ocenił hotel Aqua Fun

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      3.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      4.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      3.7
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      4.0

    witam, byłam tam ponownie po 2 miesiącach. nic się nie zmieniło,jedynie animatorom nie chce się pracować - ruszają się jak muchy, żadnego nowego show.... obsługa super, jedzenie ok.może znowu zawitam tam za 2-3miesiące. klimat tego hotelu jest super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!l Pokaż »

    2011-07-31
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.5

    desertman7 ocenił hotel Aqua Fun

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Świetni animatorzy ,pokoje nieluksusowe ,ale są OK. Basen przy plaży , bardzo blisko pokojów . Dużo jedzenia ,miła obsługa,serdecznie polecam

    2011-07-09
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.4

    duuchu ocenił hotel Aqua Fun

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      3.2
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      3.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Byłem dwa lata pod rząd. Hotel zależy dla kogo, nie dla starych pryków i ludzi, którzy kupując wycieczkę myślą, że są hrabiami i panami świata. Ale do rzeczy. Hotel świetnie położony, w miarę niedaleko lotniska, ale w centrum miasta. W koło mnóstwo sklepów, restauracji i miejskich atrakcji. Hotel ma własną plażę, z parasolami, leżakami i ręcznikami - za free. Bar na plaży i ładny basen. Pokoje - jak dla mnie ok.: tv, lodówka, szafa, lustro, łazienka. Codziennie sprzątane i wymieniane ręczniki. Żarcie: trochę monotonne, przynajmniej jeśli chodzi o śniadania i kolację. Obiady różnie, od pyszności po głodówkę - ok. 6-7 potraw do wyboru. Sport - jest jakiś ośrodek nurkowy i przede wszystkim boisko do siatkówki plażowej :). Poza tym bilard i tenis stołowy. Największy plus: hotelowa dyskoteka. Zapełnia się dopiero po północy, czyli wtedy kiedy zamykają bar w hotelu. Co najważniejsze, wchodzimy przez hotel za darmo i jest codziennie sporo ludzi (przychodzą z miasta). Animacje- za pierwszym razem były bardzo sympatyczne, rok później zmieniła się ekipa i była lipa straszna. Nie wiem jak jest w tym roku. Dużym minusem jak dla mnie jest to, że na plaży drinki dostajemy w kubkach plastikowych. Dlatego jeśli ktoś tego nie lubi (jak ja) polecam zabrać ze sobą szklaneczkę na drinki. Warto wykupić All Inclusive, bo jeśli tego nie masz, obsługa srogo patrzy i kasują za wszystko co nie w cenie. Obsługa... średnia. Ja miałem AI, ale towarzystwo miałem bez tej opcji, to kelnerzy łazili za mną czy przypadkiem biorąc drinki nie rozdaję innym. Można tez wykupić dzienne AI - cena była 15$. Ogólnie dla młodego człowieka, który jedzie wypić kilka drinków nad morzem i pod parasolką, a wieczorem się zabawić hotel jest idealny. Dla ludzi, którzy chcą posmakować luksusów, nie polecam. Ja wiem, że pojawię sie tam po raz kolejny. Pokaż »

    2011-07-08
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 4.2

    EDA ocenił hotel Aqua Fun

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      4.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.3
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      4.0

    witam, byłam w tym hotelu z bliźniakami (7 lat). animatorzy bardzo fajnie się z nimi bawili, trochę mało atrakcji dla dzieci i nie ma basenu dla dzieci. jeżeli chodzi o jedzenie to spokojnie każdy się tam wyżywi. warunki - klimy- mogłyby być w lepszym stanie. ale mimo wszystko wracam tam już niedługo Pokaż »

    2011-05-08
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 1.7

    asiula123 ocenił hotel Aqua Fun

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      1.5
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.0
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Nie polecam,obok hotelu jest aktualnie remont drugiego hotelu pokoje po prawej stronie, hałas niesamowity od 8-17 w pokoju. Dodatkowo remont ulicy nie ma chodników trzeba chodzić po kamieniach i piachu.Plaża ok ale nie dają odpocząć ta swoją muzyką. Obsługa nachalna wręcz pretensjonalna. Aktualnie są problemy z dostępnością wody w łazience , jest albo jej nie ma i nikt nie raczy o tym powiadomić. Pokoje z działającą klimą lub nie. Brudno tak jak wszędzie. Animacja durnowata-strata czasu za to są uczuleni na słowo nie obrażają się. Występ Fakir show na hotelu to ci sami animatorzy z hotelu ROMA rok temu i pokazują za 45LE od osoby niezmiennie to samo nie wnosząc nic nowego, jak np. chodzenie po szkle :). Pozdrawiam i Dodam że wylot o godz. 5,30 z hotelu wymeldowanie o 22.30 z racji wylotu z lotniska MaRSA AL coś tam :) coraz wcześniej wywalają z pokoju. Pokaż »

    2011-05-05
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (3)
  • 3.8

    Anka373 ocenił hotel Aqua Fun

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      2.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      3.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      4.0

    W hotelu są bezkonkurencyjni animatorzy, bardzo mi się podobało, nigdy nie zapomnę tego wyjazdu, super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    2011-04-05
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny