Hotel Aqua Fun Hurghada ***

Aqua Fun

Ocena hotelu (48 opinii)

4.0
  • Położenie
    4.9
    • Odległość od plaży / stoku 5.8
    • Plaża / stoki 4.3
    • Cicha i spokojna okolica 4.3
    • Restauracje w okolicy 5.1
    • Atrakcje w okolicy 4.4
    • Komunikacja 5.2
  • Pokoje
    3.6
    • Wielkość 4.3
    • Standard wyposażenia 3.1
    • Czystość 3.9
    • Łazienka 3.1
  • Wyżywienie
    3.5
    • Ilość i dostępność 3.6
    • Smak i jakość potraw 3.8
    • Różnorodność potraw 2.8
    • Obsługa 3.7
  • Hotel
    3.8
    • Basen 4.8
    • Udogodnienia dla dzieci 2.5
    • Animacje i rozrywka 4.8
    • Sport 3.5
    • Obsługa 4.1
    • Czystość 3.1
  • Jakość / cena
    4.0

Rekomendacja

64% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 2.2

    krupnik15 ocenił hotel Aqua Fun

    • Położenie
      5.4
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      1.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      2.5
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      2.0
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Dobre położenie,pokoje małe.stare wyposażenie wejścia od tyłu słabo oświetlone.plaża mała piaszczysta duży ruch statków,jedzenie słabo urozmaicone owoce mało.Gril wieczorny na plaży płatny -meni to samo co na kolacje.Kubki jednorazowe na plaży -uwaga sa myte i dawane powtórnie.Animacje beznadziejne nawet po kilku szklaneczkach. Pokaż »

    2011-03-18
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.1

    jorgos53 ocenił hotel Aqua Fun

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      3.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      2.8
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      3.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Wróciłem 2.01.211 z tego hotelu po wcześniejszej objazdówce ( Kair - Nil - Abu Simbel itp.). Hotel dla młodych i nie wymagających . Forma All - to porażka . Kto wystawia temu hotelowi 5.0 ?!!! za co ? ???? To Ci co lubią zakupy na wakacjach ?? - już nigdy więcej !!! a byłem w Egipcie siódmy raz i tak dałem się "nabić " Ludzie nie skąpcie ( tak jak ja to zrobiłem ) kasy i do Egiptu to tylko 4* lub więcej . Pokaż »

    2011-01-10
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.9

    260469 ocenił hotel Aqua Fun

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.4
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel super nie można się nudzić animatorzy zapewniają fajną zabawę a hotel usytuowany w centrum wszedzie blisko sklepy bary restauracje budki tel za 10 le.rozmawiasz 2 minuty co kosztuje6zł a przez komórkę za 1 min 12 zł jest różnica polecam wszystkim hotel Aqua Fun Pozdrowienia dla Magdy Pokaż »

    2010-11-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.8

    297062 ocenił hotel Aqua Fun

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel super pod względem rozrywki tutaj się nie nudzisz animacje dla kazdego umilają wypoczynek Jest tu spokojnie a jeżeli chcesz to możesz wyjśc na miasto tu jest wszystko sklepy restauracje wszystko w pobliżu Polecam ten hotel nawet wymagającym Z Magda można porozmawiac i załatwić dobre perfumy Pozdrawiam Pokaż »

    2010-11-26
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 4.1

    Mircia07 ocenił hotel Aqua Fun

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      3.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      2.5
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      4.0

    plusy : hotel kameralny, cisza i spokój,bardzo miła obsługa,rewelacyjni animatorzy, ładne pokoje-utrzymane w czystości,plaza mała czysta , w pobliżu rafy koralowe.Hotel w centrum Hurghady blisko sklepy,bary,dyskoteki. minusy : brak brodzika dla dzieci,za spożycie zawartości mini lodówki w pokoju płacimy .Pamietajcie żeby wziąć suszarke do włosów bo w pokojach jej nie ma .Jedzenie bardzo monotonne ale to nie jest wyżywienie europejskie, Pokaż »

    2010-09-22
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (0)
  • 4.4

    iwcia122 ocenił hotel Aqua Fun

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      3.8
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Wróciliśmy 16.09.2010 z tego hotelu.Jesteśmy bardzo zadowoleni.Cichy kameralny hotel położony w samym centrum Hurghady.Pokoje skromne codziennie sprzątane,ręczniki wymieniane codziennie nie są śnieżno białe ale czyste,na plaży tak samo.Obsługa sympatyczna i zawsze uśmiechnięta,Animatorzy rewelacja.Jedzenie inne niż w Europie, ale jest w czym wybrać ciasta i owoce super.Polecam ten hotel. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (9) »

    2010-09-19
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (1)
  • 2.6

    Agnieszka ocenił hotel Aqua Fun

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      2.0
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      1.2
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      3.2
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Zdecydowanie odradzam ze względu na bardzo zły stan hotelu (jest stary i bardzo brudny - od holu przy recepcji począwszy, przez stołówke, pokoje po bar przy plaży) i wyjatkowo niemiłą obsługe w hotelu. W Sharmie tez byłam w hotelu 3*** ale naprawde nie ma porównania - Aqua Fun nie zasługuje nawet na 2. Animatorzy, piękny basen i położenie (centrum Hurghady) to plusy tego hotelu, ale ja nie pojechałabym tam nigdy więcej. Pokaż »

    2010-09-08
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 2.8

    Tomek Pablo ocenił hotel Aqua Fun

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      2.2
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      1.5
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      2.8
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Hotel dla osób na prawdę nie wymagających. Można w nim wytrzymać przez 7 dni ja byłem 14 to o tydzień za dużo. Jedzenie strasznie monotonne po tygodniu chodziliśmy na obiady na miasto mimo, że mieliśmy all inclusive. Zaletą hotelu jest to że jest w centrum miasta ale co z tego jak tam nie da się spacerować jak po ulicach jak w Hiszpani czy Włoszech. Wszyscy Cię zaczepają i pytają jak się masz jak masz na imie itp itd i żebyś wszedł do ich sklepu bo mają dobre ceny baa wszystko za darmo. Jest to do zniesienia przez pierwsze kilkanaście metrów poźniej zaczyna to już mocno przeszkadzać a do tego te klakosny na ulicy i ogólny brud i smród a spróbujcie wejść w boczną uliczke zobaczycie prawdziwy syf (koty, szczury, prusaki). Wracając do hotelu to w każdym pokoju jest klimatyzacja i działa w nich poprawnie czego nie można powiedzieć o stołówce i pomieszczeniach przy recepcji. Kilka razy widziałem prusaka na stołówce i raz na prawde wielkiego u nas w pokoju (3cm). Roślinność na terenie hotelu podlewają ściekami chociaż ponoć to normalne w Egipcie (deficyt wody) ale nie jest to przyjemne jak siedzisz w barze i co chwile zalatuje Ci szambem. Plaża mała ale wystarczająca no i namiastka małej fafy pod wodą. Leżaki trzeba rezerwować sobie wcześnie rano lub płacić za rezerwacje leżakowemu. Animatorzy w porządku, kelnerzy nie wszyscy (Islam tylko się uśmiecha jak mu w kieszeń pakujesz funty lub dolary inaczej patrzy na Ciebie jakby chciał Cię zabić za chwile) ale są też fajni kelnerzy jak (T-sun) no i oczywiście accountanci zawsze się uśmiechna i pogadają. Nie polecam korzystania z usług osób oferujących wycieczki na plaży. Ja kupiłem jedną od rezydenta i jedna od tych dzikusów. Jedna (od rezydenta- Giftun) wspaniała druga (diving) okropna. Nie warto oszczędzać te kilka dolarów tym bardziej, że na spotakaniu informacyjnym można kupić wycieczki w dobrych cenach. To jest moja własna opinia i proszę o nie ocenianie jej. Każdy może mieć inne wrażenia ja mam takie po powrocie. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (7) »

    2010-08-28
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (3)
  • 5.4

    Ewa ocenił hotel Aqua Fun

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.8
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.4
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Witam serdecznie.W hotelu Aqua Fun spędziłam 2 tygodnie.Ma on tylko 3*,ale..no właśnie - nie można się do niczego doczepić.Pokoje bardzo ładne, wszystkie z widokiem na basen i morze.Skromnie,ale wygodnie urządzone.Łazienki co prawda troszkę małe,ale dawałyśmy sobie radę.Klima jak najbardziej zdawała egzamin,ręcznie sterowana.Po zamknięciu drzwi balkonowych całkowita cisza.Restauracja duża,nigdy nie brakowało miejsc ani jedzenia bez względu na to o której bym nie poszła na posiłek.Posiłki ok,mnie smakowały.Przez cały pobyt nie brakowało melonów,arbuza czy pomarańczy - ful.Słodkości jak to w każdym hotelu w Egiptowie na maxa i nie do przejedzenia.Basen-rewelka,plaża nie za duża,ale goście się mieścili.Obsługa ok,komunikacja bez problemu w jęz.rosyjskim,angielskim a nawet naszym ojczystym.Ogólnie atmosfera rodzinna,wszyscy życzliwi,uśmiechnięci,chętni do pomocy.Na serio z czystym sumieniem mogę polecić ten hotel na wspaniały wypoczynek za małą cenę dla nie szukających dziury w całym. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (15) »

    2010-07-24
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (2)
  • 5.5

    ewka24ww ocenił hotel Aqua Fun

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Fajny hotel w centrum miasta. Bardzo miła obsługa. Jedynym minusem dla nas było proszenie się o napoje (piwo nalewne do płowy kubka, i jedno na jedną osobę. Byliśmy w 5 osób i po schodach musieliśmy chodzić osobiście. Dla mnie paranoja! to samo z innymi napojami). Sympatyczne miejsce! Ładna plaża i fajny wielbłąd na plaży - MAXIM - można przejechać sie na nim za kilka dolarów. Z plaży wycieczki na wyspy czy nurkowanie. Supre animacje! Fajna ekipa animatorów! POLECAM!!!!! Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (1) »

    2010-07-14
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny