Hotel Aqua Fun Hurghada ***

Aqua Fun

Ocena hotelu (48 opinii)

4.0
  • Położenie
    4.9
    • Odległość od plaży / stoku 5.8
    • Plaża / stoki 4.3
    • Cicha i spokojna okolica 4.3
    • Restauracje w okolicy 5.1
    • Atrakcje w okolicy 4.4
    • Komunikacja 5.2
  • Pokoje
    3.6
    • Wielkość 4.3
    • Standard wyposażenia 3.1
    • Czystość 3.9
    • Łazienka 3.1
  • Wyżywienie
    3.5
    • Ilość i dostępność 3.6
    • Smak i jakość potraw 3.8
    • Różnorodność potraw 2.8
    • Obsługa 3.7
  • Hotel
    3.8
    • Basen 4.8
    • Udogodnienia dla dzieci 2.5
    • Animacje i rozrywka 4.8
    • Sport 3.5
    • Obsługa 4.1
    • Czystość 3.1
  • Jakość / cena
    4.0

Rekomendacja

64% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.1

    sen ocenił hotel Aqua Fun

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.8
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Bardzo fajny hotel jak na 3 gwiazdki.Położenie idealne dla tych którzy chcą spokoju a i są ciekawi codziennego arabskiego życia .Wieczorem niesamowita atmosfera miasta ,pełne ulice turystów , kawiarnie , kramiki z owocami oraz niesamowicie mili tubylcy.Taxi , autobusy , sklepy wszystko na wyciągniecie dłoni.Co do fakultetów polecam Kair oraz Luksor.Byłem z Oasis tour -cudownie Pokaż »

    2010-07-02
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (0)
  • 4.8

    Kropka ocenił hotel Aqua Fun

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Świetny hotel. Godny polecenia. Fantastyczni animatorzy..

    2010-06-22
    Opinia pomocna?
    Tak (7) / Nie (1)
  • 4.3

    pecia9 ocenił hotel Aqua Fun

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      3.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      3.8
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      3.8
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel Aqua Fun jak na 3 * ok. sprzątają , jedzenie jak na Egipt przystało . Jeżeli ktoś jest młody , chce mieszkać w Centrum miasta - restauracje , puby, dyskoteki pod ręką to jest hotel dla niego . Byłyśmy razem z koleżanką . Fajny odpoczynek . Klasa pogoda . POLACY nie oczekujcie za średnie pieniądze nie wiadomo czego !!! Narzekajcie w Polsce a tu odpoczywajcie i tyle . POLECAM Hotel !!! Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (2) »

    2010-04-07
    Opinia pomocna?
    Tak (7) / Nie (0)
  • 3.8

    Anna Miałkowska ocenił hotel Aqua Fun

    • Położenie
      3.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      3.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      3.3
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Niezły hotel 3*,dobre jedzenie,duże pokoje i łazienki oraz balkony,dużo a nimacji,mili ludzie, mogłoby być czyściej. Blisko sklepy,knajpki,market Cleopatra,Mała plaża i niezbyt czysta, cumują tam statki.

    2010-02-13
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (0)
  • 1.9

    angela11228 ocenił hotel Aqua Fun

    • Położenie
      3.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      1.5
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.2
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      2.2
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Widziałam co tam ludzie piszą bez urazy ale myślę że są to mocno naciągane oceny ..... Moje wspomnienia; -STARE I ŚMIERDZĄCE RĘCZNIKI -JEŚLI KTOŚ LUBI POJEŚĆ I LUBI GUSTOWAĆ W POTRAWACH TO TEN HOTEL ZDECYDOWANIE NIE DLA NIEGO niech państwo uwierzą byłam tam 2 tygodnie owszem usługa miła ale jeśli ktoś kelnerzy dają nam CODZIENNIE słodkie i ohydne bułki i pieczywo a nie posiadają normalnego pieczywa to proszę wierzyć na samą myśl nie dobrze się robi .... POKOJE ; skromne natomiast czyste,obsługa pomocna w razie problemów (nawet nowe łóżko przynieśli bo pomyliło im się to z poduszką (podobne rzeczywiście)ale naprawdę to na + ŁAZIENKA; TO TU ZACZYNA SIĘ HORROR brak deski klozetowej,a kabina prysznicowa cała w pleśni a na dodatek długość zasłony sięgała zaledwie do bioder Zajęcia na plaży często się odbywały można było się rozluźnić natomiast wracając do jedzenia to naprawdę OBRZYDLIWE !! nie mam dużych wymagań tylko estetyka a basen nie daje sie do kompieli gdyż jest lodowaty ;d Pokaż »

    2010-01-18
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (7)
  • 5.4

    Radas66 ocenił hotel Aqua Fun

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.7
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Fantastyczny hotel z idealnym położeniem dla ludzi młodych oraz osób uwielbiających klimat Egiptu (nie dla dzieci). Mimo, że imprezy trwają w okolicy do samego rana to nie słychać tego w pokojach od strony morza. Plusów bardzo dużo przemawiających na korzyść hotelu, a minusy - słaba obsługa w recepcji (mimo kilkukrotnego zamawiania budzenia nie zostałem obudzony o określonej godzinie). Szczególnie polecam grupę animacyjną - jeszcze tak zaangażowanej w to co robią nie widziałem (są niesamowici). Byłem w miesiącu październiku i nigdy nie musiałem rezerwować miejsca na plaży. Bałem się wyżywienia po przeczytaniu wcześniejszych ocen, ale takiej różnorodności posiłków w hotelu 3* jeszcze nie widziałem. Mały mankament to słaby all. Więcej informacji na maila radekbanaszak@o2.pl . Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2009-10-31
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (2)
  • 5.8

    Kasia Pepsi ocenił hotel Aqua Fun

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Wrażenia same pozytywne. Spędzilam tam dwa tygodnie i ciągle mam wrażenie, ze to zbyt mało :(((( Wracam tam ponownie w styczniu i oczywiście do tego samego hotelu :) Wszyscy bardzo pozytywnie nastawieni i wcale nie oczekują napiwków jak to jedna z osób napisała. Oczywiscie, jest to zwyczaj i każdy powinien zostawiać :) Naprawde polecam ten hotel !!! Baaaardzo duzym plusem jest to, że nie ma tam zbytnio rodzin z dziećmi i mam nadzieję, że tak pozostanie nadal. kolejnym plusem jest, to że o wyjściu z recepcji znajdujesz sie odrazu w centrum :D Pokaż »

    2009-09-26
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (1)
  • 5.4

    Dorota Hamerska ocenił hotel Aqua Fun

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Bardzo fajny, kameralny hotelik, z miłą obsługą oraz świetnymi animatorami. Wszędzie czysto, ciągle sprzątane, smaczne jedzenie w wystarczającej ilości, plaża z kawałkami rafy koralowej( można nurkować!). Spędziliśmy tam dwa bardzo przyjemne tygodnie i chętnie byśmy wrócili. Centrum nurkowe, fryzjer, masaże. nie można było się nudzić- animatorzy nie dali! Było wspaniale. Pokaż »

    2009-08-13
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (0)
  • 1.3

    Anna ocenił hotel Aqua Fun

    • Położenie
      1.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      1.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      2.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Moja noga NIGDY nie stanie wiecej w tym hotelu. Po prostu porażka, stare ręczniki, starte i poobijane naczynia, jedzenia mdle. Mam porownanie bo bylem w innych hotelach w Egipcie i stan zasluguje na 1-2 gwiazdki,. Łazeinki stare w fugach grzyb, jedynie kilkanasci pokoich wyremontowanych, obsluga rozpieszczona bakszyszem i ma wygowowane kwoty Pokaż »

    2009-07-22
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (5)
  • 5.8

    Jarek ocenił hotel Aqua Fun

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Naprawde polecam ten hotel.!!! Bardzo milo wspominam ten pobyt w 2008.Mam porownanie z 4 i 5* hotetalmi w Egipcie ale ten przewyzsza ANIMACJA. Chlopcy z animacji sa wspaniali-Mido, Jura, Jamajka.ja ich podziwiam bo od 9 rano do 24.00 i dluzej zabawiali nas.kazdy znajdzie cos dla siebie-nie musisz uczestniczyc we wszystkich imprezach.to nie byl jakis udawany aerobik ale nawet chodzenie po rozbitym szkle czy ostrych nozach. - Czystosc b. dobra--personel bardzo sie stara-oni na okraglo sprzataja. -jedzenie moze byc--ale prosze pamietac to nie 5* wiec jest mniejszy wybor tzn.np beda 3 salatki a nie 5, ..3 rozne owoce a nie 5---glodnym sie nie chodzi----jest stol bufet--sa dania miesne i wegetarianskie---ja nie jem miesa w takie upaly.jednym slowem-bardzo smaczne jedzenie. -dobra lokalizacja w centrum ale nie slychac halasu z ulicy. -dali mi maly pokoik bez balkonu u z halasliwa klimatyzacja, ale poprosilem o zmiane i bez problemu-bez zadnych lapowek!----ale zawsze biore jakies dlugopisy czy slodycze dla dzieci czy personelu. -hotel ma takze super dyskoteke ze swietna muzyka. -plaza mala ale OK-reczniki, lezaki free. Pokaż »

    2009-05-13
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny