Hotel Aqua Fun Hurghada ***

Aqua Fun

Ocena hotelu (48 opinii)

4.0
  • Położenie
    4.9
    • Odległość od plaży / stoku 5.8
    • Plaża / stoki 4.3
    • Cicha i spokojna okolica 4.3
    • Restauracje w okolicy 5.1
    • Atrakcje w okolicy 4.4
    • Komunikacja 5.2
  • Pokoje
    3.6
    • Wielkość 4.3
    • Standard wyposażenia 3.1
    • Czystość 3.9
    • Łazienka 3.1
  • Wyżywienie
    3.5
    • Ilość i dostępność 3.6
    • Smak i jakość potraw 3.8
    • Różnorodność potraw 2.8
    • Obsługa 3.7
  • Hotel
    3.8
    • Basen 4.8
    • Udogodnienia dla dzieci 2.5
    • Animacje i rozrywka 4.8
    • Sport 3.5
    • Obsługa 4.1
    • Czystość 3.1
  • Jakość / cena
    4.0

Rekomendacja

64% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 4.3

    Sławek ocenił hotel Aqua Fun

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    w pokojach czystość OK , pokoje z bocznym widokiem na morze - duże balkony , jedzenie - da się wyżyć ale bez rewelacji , plaża mała ale jest pod nosem , hotel w samym centrum . Byliśmy tam w 2006 r . mogło się wiele zmienić hotel niedrogi przyzwoity w sam raz na wypad do Luksoru i Kairu , z perspektywy czasu jeżeli ktoś lubi Egipt to możę być -ale jeżeli nie zależy mu na zabytkach , to dzisiaj za podobne pieniądze można lecieć na kanary - a tam standart usług i jakość kuchni jest poprostu nieporównywalna z Egiptem Pokaż »

    2009-04-28
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (0)
  • 5.8

    asme ocenił hotel Aqua Fun

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel Aqua Fun oficjalnie ma kategorię 3*. Dla mnie (w porównaniu z 4* czy 5* hotelami w Hurghadzie, w których również byłam) zasługuje na co najmniej 4*. Pokoje są czyste choć skromne, codziennie zmieniana pościel, ręczniki etc i fantastyczne otoczenie hotelu - duży basen ze stopniowaną głębokością, plaża, przystań, centrum sportów wodnych no i choć w samym centrum miasta, nie słyszy się zgiełku czy hałasu panującego na ulicy. Jeśli znów pojadę do Hurghady to na pewno zatrzymam sie w tym hotelu. Polecam wszystkim! Pokaż »

    2009-04-27
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (0)
  • 4.5

    Ania ocenił hotel Aqua Fun

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Zacznę od plusów: zatopiony stetek niedaleko od brzegu, dużo rybek i mała rafa koralowa. Blisko do sklepów, niedaleko nowa marina. Obsługa sympatyczna. Jedzenie monotonne, ale da się zjeść ;) Pokoje nie zawsze były zadowalające- da się zmienić jeśli są inne wolne...Łazienki proszą się o remont...ale to tylko moje skromne zdanie :) Pokaż »

    2009-04-27
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (0)
  • 5.6

    Justyna ocenił hotel Aqua Fun

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Ogólnie wszytko było OK, tylko trzeba uważać na początku żeby nie zaprowadzili was do malutkiego pokoiku z tyłu budynku, trzeba wtedy dać "łapówke" bagażowemu i załatwi wam super pokoj z balkonem i widokiem na morze :) generalnie hotel w porządku miła obsługa tylko czasami troche zastraszana przez swoich przełożonych...jak z a długo rozmawiają z goścmi hotelowymi.... Pokaż »

    2009-04-27
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (0)
  • 5.0

    maria g ocenił hotel Aqua Fun

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    To był nasz pierwszy wyjazd do Egiptu (2006r),moze dlatego byliśmy zachwyceni tym hotelem. Lokalizacja super w samym centrum Hurghady, animacje rewelacja nie mażna było się nudzić animatorzy robili wszystko aby goście byli zadowoleni .Co do jedzenia było całkiem znośne, ale opcja ALL słaba . Jak my byliśmy było bardzo dużo polaków z którymi spędziliśmy bardzo udane wakacje!!! :-) Pokaż »

    2009-04-25
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (0)
  • 5.8

    Robert Klauz ocenił hotel Aqua Fun

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Bardzo przyjemny, kameralny hotel, zawsze znajdziecie wolny leżak na plaży, nie ma tłoku w basenie, lokalizacja rewelacyjna, centrum nurkowe przy plaży. Z pobytu w tym hotelu byłem bardziej zadowolony niż z pobytu w hotelach o wyższym standardzie. Jedynym mankamentem było zbyt monotonne menu, ale jedzenie to przecież nie główna atrakcja urlopu (przynajmniej dla mnie). Szczerze polecam ten hotel !!! Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (2) »

    2009-04-24
    Opinia pomocna?
    Tak (6) / Nie (0)
  • 5.5

    Melania ocenił hotel Aqua Fun

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Bardzo mile wspominam ten hotel . Spędziłam 2 cudowne tygodnie w tym hotelu...Obsługa rewelacyjna....Pokoje przestronne , czysciutkie....Dla tych co sie obawiają....- wybrałam opcje all inclusive- posiłki serwowane od samego rana do poznego wieczora- bez ograniczen...Znakomici animatorzy codziennie zapewniali nam roznego rodzaju rozrywki .Polecam hotel Pokaż »

    2009-04-24
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 5.8

    Agnieszka Dębska ocenił hotel Aqua Fun

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Spedzliśmy tam 2 tygodnie we wrzesniu 2008 to były najlpsze wakacje pod słońcem obsługa animatorzy wszystko świetne jedzenie ciagle niestety to samo ale dobre nic nam nigdy nie zaszkodziło .Z męzem napewno jescze tam wrocimy pozdrawiam gorąco :) Pokaż »

    2009-02-12
    Opinia pomocna?
    Tak (6) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny