Hotel Minamark Beach Resort Hurghada ***

Minamark Beach Resort

Ocena hotelu (23 opinii)

3.3
  • Położenie
    3.5
    • Odległość od plaży / stoku 4.2
    • Plaża / stoki 2.8
    • Cicha i spokojna okolica 3.7
    • Restauracje w okolicy 3.4
    • Atrakcje w okolicy 3.4
    • Komunikacja 3.6
  • Pokoje
    2.7
    • Wielkość 2.4
    • Standard wyposażenia 2.0
    • Czystość 4.4
    • Łazienka 1.9
  • Wyżywienie
    2.8
    • Ilość i dostępność 2.4
    • Smak i jakość potraw 4.2
    • Różnorodność potraw 2.0
    • Obsługa 2.4
  • Hotel
    3.5
    • Basen 3.0
    • Udogodnienia dla dzieci 3.1
    • Animacje i rozrywka 5.0
    • Sport 2.6
    • Obsługa 4.2
    • Czystość 3.0
  • Jakość / cena
    4.1

Rekomendacja

80% nie poleca tego hotelu

Ranking

Proszę czekać

  • 1.0

    bettiblu ocenił hotel Minamark Beach Resort

    • Położenie
      1.0
      • Odległość od plaży / stoku 1.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      1.0
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.0
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    moja opinia jest tak niska ze względu na fakt, że wtajemniczeni wiedzą w jaki sposób hotel zdobywa pozytywne opinie a ja chcę aby inni mieli realne wyobrażenie o tym hotelu, jedyne plusy to to, że znajduje się w centrum miasta i ma swoją plaże, negatywy śmierdzący gnojówką basen, brudno, jedzenie mdłe i monotonne, smród wydobywający się z chłodni w których przechowywane jest jedzenie, żałosne animacje (najgorsze jak do tej pory) wszyscy którzy jadą do tego hotelu powinni wiedzieć, że jeżeli powrót planowany jest w nocy to uwaga doba hotelowa kończy się o 12.00 w południe i od tej pory nic wam się nie należy (łaskawie pozwolą wam zjeść obiad) zabierają opaski a bagaże można zostawić w pokoju bagażowym można zostać do godziny wyjazdu z hotelu i korzystać z ogólnych toalet itd ale napoje, jedzenie już nie dla nas. za każdą godzinę, jeżeli zdecydujemy się pozostać w pokoju należy zapłacić 5 dolarów i oprócz tego kolacja 10 dolarów od osoby. Teoretycznie w każdym tygodniu macie prawo udać się na kolację do restauracji rybnej i włoskiej czyli 2x2 ale terminy kolacji są tak ustalane aby można było udać się na kolacje po jednym razie. Hotel nastawiony na zysk za wszelką cenę bardzo dużo Rosjan, Arabów, dalej Węgrzy, Czesi, itd. Polaków mało Pokaż »

    2013-07-10
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 1.9

    356 ocenił hotel Minamark Beach Resort

    • Położenie
      3.0
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      1.7
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 0.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      2.0
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 0.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Brud, smród i malaria. Nie polecam. Obsługa fatalna ,w basenie żur pływał cała rodzina nabawiła się chorób skórnych, które do tej pory leczymy . Na powitanie miał być kosz z owocami ,przyniósł go jakiś kierownik, wszystkie owoce były zgnite ,po czym trzeba było mu jeszcze zapłacić za nie. Jadalnia i potrawy nie wyglądały jak na zdjęciach, lody tylko dla dzieci i to jeden na dzień o wyznaczonej godzinie. Animacje takie sobie, pokoje wcale nie sprzątane ale napiwki znikały myśleliśmy że może dlatego ,że trafiliśmy na ich święto, ale okazało się , że po zakończeniu było jeszcze gorzej. Jeżeli ktoś chce wypocząć to najlepsza jest tunezja , przynajmniej jest tam czyściej . Pokaż »

    2013-06-01
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 2.1

    Bartek151985 ocenił hotel Minamark Beach Resort

    • Położenie
      3.3
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      1.5
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.8
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.7
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Zdecydowanie nie polecam. Obsługa nie miła, wręcz rasistowskie podejście, za wyjątkiem animatorów. W basenie syf, w zasadzie to wszędzie było brudno szyby w restauracji zaplute i zamazane. klimatyzacja hałasuje jak traktor a na plaży ścisk i pełno niedopałków, papierków itp. Program animacji powtarzany co 2 dzień, każdego wieczoru ta sama muzyka. 70% gości to arabowie 20% rosjanie reszta to mix. Jedzenie robione typowo pod miejscowych i w zasadzie codziennie to samo, w kilku wersjach wołowina, ryż i makaron (po 1 opcji na dzień). Można zapomnieć o czymkolwiek co chociażby przypominało kuchnie europejską. Ogólnie porażka kompletna . Nie dajcie się wpakować na minę Pokaż »

    2012-09-01
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 1.3

    turista ocenił hotel Minamark Beach Resort

    • Położenie
      1.8
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      1.0
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 0.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.5
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.0
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      1.0

    NIEEEE !!!! hotel totalna porażka !!!! malutki śmierdzący basen w którym pływają tylko miejscowi w ciuchach !!! plaza bardzo mała ..do wody wchodzi się przez masę kamieni..trzeba się nieźle nagimnastykować..jedzenie codziennie to samo, zwiedziłam wiele hoteli w Egipcie 4* i ten był najgorszy- nie zasługuje nawet na 3*. ogromnym minusem jest fakt ze 90% gości hotelu to miejscowi.jedyny plus to fakt ze hotel jest w samym centrum przy głównej ulicy w Hurghadzie. NIE POLECAM NIKOMU TEGO HOTELU !! w opcji all mieliśmy tylko piwo :O hotel jest zwyczajnie brzydki, jeśli ktoś się tam wybierze to max za 1000zl..chociaż moim zdaniem to i tak zbyt wiele. Pokaż »

    2012-08-21
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 2.3

    Magdalena Kozłowska ocenił hotel Minamark Beach Resort

    • Położenie
      3.2
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      1.2
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.5
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      1.8
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Byłam w tym hotelu w zeszłe wakacje i jest on totalną porażką. Brud i smród. W hotelu wszyscy palą co dla niepalących może być dość uciążliwe. Jedzenie to jakaś kompletna pomyłka. Codziennie to samo, 5 dań na krzyż (z których MOŻE dało się zjeść jedno). W pokojach również nie za ciekawie, pościel nie wymieniana po poprzednich gościach. Ogólnie nie polecam nikomu. Pokaż »

    2012-08-15
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 3.7

    Piotr Nałęcz ocenił hotel Minamark Beach Resort

    • Położenie
      3.6
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      2.8
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      3.2
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      3.8
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Witam, byliśmy z żoną w tym hotelu na święta. Jeżeli ktoś nie ma zbyt wygórowanych wymagań to polecam. Dość tanio, niezła obsługa. Ogólnie to czysto ale np. ściany noszą ślady mieszkańców (smugi). Jak ktoś jedzie skorzystać bardziej ze zwiedzania i plaż to jak najbardziej. Pokaż »

    2012-07-13
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 2.3

    JacekSad ocenił hotel Minamark Beach Resort

    • Położenie
      2.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      3.2
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      1.2
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      2.7
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      2.0

    3 dni temu wrocilismy z tego hotelu w czasie 18-24 czerwca 2011 , tragednia i bagno jesli chodzi o polozenie hotelu : huk klaksonow , krzyki z ulicy , glosna muzyka , to wszystko przedostaje sie do pokoi przez wneki w scianach (brak okien na klatkach schodowych i korytarzach ) . Nieprzyjemna , gburowata obsluga na stolowce i barach . Nieprzyjemny fetor pochodzacy z kanalizacji na terenie basenu hotelowego. REZYDENTKA mloda , przemadrzala , arogancka, udzielajaca klamliwych , nie prawdziwych informacji wogole nie jest do tego przygotowana . ODGRAZAJACA SIE SADAMI . w pakiecie all inclusive : prosze sobie wyobrazic nasze stare czasy komuny : puste sciany i pulki , piwo podawane w kubkach pcv o pojemnosci 150 ml (to nie pomylka) w takich naparstkach podaja i witaja klientow hotelowych . a na stolowce dodatkowo na odpowiednim bakszyszem . lody odplatne i tylko przez 3 godziny. kto chce przespac spokojnie noc na powitanie minimum 20 $ . Obsluga sprzatajaca mila i usmiechnieta. Ocena : nie polecam , omijac szerokim lukiem . BAGNO !! Pokaż »

    2011-06-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 0.0

    Ryszard5 ocenił hotel Minamark Beach Resort

    • Położenie
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 0.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 0.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 0.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Mimo,że mielismy Al.in nie mozna było doprosić sie normalnego drinka-tylko $ ich interesuje,jedzenie monotonne,kelnerzy niesympatyczni,łazienki zagrzybione,plaża wąska obok publicznej z której masa mężczyzn podglada lub robi sobie zdjecia europejskich kobiet-sa odpedzani przez siedzacego ochroniarza,widok okropny....złe wspomnienia,nie polecam tego hotelu. Pokaż »

    2011-01-02
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.6

    kozik1989 ocenił hotel Minamark Beach Resort

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Witam. Bylismy z dziewczyna w tym hotelu we wrzesniu. Co do lokalizacji hotelu to jest super, wszedzie blisko bardzo dobra komunikacja (taxi pełno na kazdym kroku) . Hotel czysty zadbany, jedzenie bardzo srednie , nie roznorodne !! pokoj mielismy bardzo wpozadku :) ogolniepolecam Pokaż »

    2010-09-24
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.3

    Rafał Kwiatkowski ocenił hotel Minamark Beach Resort

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      3.0
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Mieliśmy pokój w bungalowcach..pokój mały klimatyzacja działała dopiero po interwencji w recepcji,łazienka bardzo wyeksploatowana . znajomi mieli pokój w budynku głównym...o wiele większe i ładniejsze ale za to głośno było gdyż budynek znajdował się przy bardzo ruchliwej ulicy. Hotel w ogóle nieprzygotowany na większą ilość gości ...o ile w pierwszym tyg było wszystko w porządku to gdy w drugim tyg naszego pobytu hotel "zalali" rosyjscy turyści wszystko się zmieniło na minus...o godz 9 brak wolnych leżaków na plaży,często brak ręczników,na stołówce kolejki ...kucharze nie na dązali np z pieczeniem mięsa czy ryb. zeby rozładować kolejki wykładali na pół surowe mieso które ...wydzielali.... bary przy plaży czy basenie również oblegane i barmani nie spieszyli się z obsługą gości. hotel w samym centrum Sakalli jest gdzie wyjść .. nie daleko market pełno pubów i sklepów . Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2010-09-24
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny