Hotel Sunny Days Palma De Mirette Hurghada ****

Sunny Days Palma De Mirette

Ocena hotelu (93 opinii)

4.3
  • Położenie
    4.3
    • Odległość od plaży / stoku 5.6
    • Plaża / stoki 4.3
    • Cicha i spokojna okolica 4.8
    • Restauracje w okolicy 3.2
    • Atrakcje w okolicy 3.4
    • Komunikacja 4.7
  • Pokoje
    4.4
    • Wielkość 5.0
    • Standard wyposażenia 4.1
    • Czystość 4.6
    • Łazienka 3.7
  • Wyżywienie
    4.1
    • Ilość i dostępność 4.3
    • Smak i jakość potraw 4.1
    • Różnorodność potraw 3.4
    • Obsługa 4.4
  • Hotel
    4.2
    • Basen 5.1
    • Udogodnienia dla dzieci 4.0
    • Animacje i rozrywka 4.0
    • Sport 3.5
    • Obsługa 4.4
    • Czystość 4.2
  • Jakość / cena
    4.5

Rekomendacja

62% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 4.3

    dorota ocenił hotel Sunny Days Palma De Mirette

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      3.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      3.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel najlepsze czasy ma już za sobą. Plaża, pokoje, basen ok. Na minus stołówka i jedzenie. Wielkość hotelu i jego "moce przerobowe" tylko poza sezonem, nie wyobrażam sobie jak funkcjonuje ten hotel a w szczególności jego stołówka przy pełnym obłożeniu. Pokaż »

    2014-07-22
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 1.8

    gac ocenił hotel Sunny Days Palma De Mirette

    • Położenie
      2.0
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      1.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      2.2
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Bardzo dobry hotel dla harcerzy , skautów , grup przetrwania typu Pałkiewicz , dla odchudzających się , jaroszy , ascetów i alkoholików . Zacznę od pokoi - brudne wszystko się lepi ! Trochę historii - meble pamiętające chyba króla Faruka lub prezydenta Nasera. Telewizor pamiętający panowanie prezydenta Mubaraka ,można go zakwalifikować jako zabytek techniki pilot rozwalający się prawdopodobnie dzieło gości hotelowych o wysokiej kulturze osobistej ! Łazienka czysta bo sam posprzątałem aby dokonać tego wielkiego wyczynu kupiłem domestos i środki odkażające i dezynfekujące do wc. Lodówka to dzieło techniki za prezydenta Sadata mocno grzeje więc ,można sobie coś w niej odgrzać ! Na dzień dobry po przyjeżdzie 2 małe butelki wody ( wyłącznie w ten dzień) Brak suszarek . Goście hotelu to Rosjanie w 99% co mnie nie przeszkadza a wręcz nobilituje do poprawienia akcentu języka Tołstoja ! 1% to Polacy, Holendrzy , Czesi, Belgowie oraz Arabowie. Permanentny brak papieru toaletowego . Jest internet cafe o szybkości przesyłu osła idącego do tyłu za 30 $ doba.lub 1 $ 15 minut. Wielki plus brak wszelkiego robactwa to cud nad cudy ! Leżaki całe nowe .Baseny czyste . Personel pomocny zwłaszcza gdy dasz 1 $. Wóda bez ograniczeń , piwa non stop brakuje to informacja dla koneserów zalewania się .Napoje zimne na basenie jak i w restauracji bez ograniczeń. Restauracja - śniadania podstawa to omlet z jaj , gotowane na twardo , zmażone ,płatki , mleko, owoce ostatni sort w środku suche nie jadalne, melony nie dojrzałe ! Tylko grejpfruty dobre. Wędliny jak na lekarstwo mortadela jeden wybór w ilości mini. Zupy typu szczaw i mirabelki czyli rosół niesioła. Obiad - 2 zupy typu niesioł, pół skrzydełka od kurczaka ( wydzielane) ziemniaki gotowane , puree z wody i z mlekiem, odsmażane oraz frytki . Makarony w każdej postaci . Melon niejadalny.. Granaty dobre Oliwki zielone smaczne. Kolacja sałaty, marchew ,ziemniaki.Jedno co naprawdę było tam dobre to słońce , które bardzo polecam ! Pokaż »

    2013-11-19
    Opinia pomocna?
    Tak (6) / Nie (0)
  • 4.1

    qqryq ocenił hotel Sunny Days Palma De Mirette

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      3.2
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      3.8
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Polecam tym którzy jadą pierwszy raz. Jako duże plusy hotelu i infrastruktury moge wymienić: -b. dobre baseny(jeden z barem), z basenu odległość do piaszczystej plaży to około 10 metrów!!!! , napoje(piwo,cola,sprite,fanta,nap.alkoholowe) lane do małych kubeczków plastikowych-można wziąć wiecej niż dwa,(1$ załatwi układ w barze na cały tydzień) Na początku myślałem że to minus te kubeczki ale stwierdzam że lepiej pić z jednorazówki mniej niż ze szklanki wypłukanej w brudnej wodzie!!!. Jazda na bananie-3 $, jazda taxi do miasta 2$. Minusem są natomiast: pokoje i łazienki (troche odnowienia by im się przydało,ale w pokojach sie tylko śpi-więc mi to nie przeszkadzało). Moge doradzić wybór pokoi przy basenie z barem na parterze nr 1150-1170. (10$ do paszportu załatwi taki pokój ale można wtedy prosto z tarasu do basenu wchodzić-bajka). Pokoje sprzątane na 3 + (warto też zostawić 1 $) . Minusem też było obecność lokalsów(kobiety kąpią sie w ciuchach),ale za to mało hołoty z rosji(wielki plus).Jedzenie monotonne ale można znaleźć zawsze coś dla siebie i troche przytyć :). Animacje słabe(taniec brzucha,aqua aerobik),dla dzieci praktycznie nic. Wieczorami uśmiechnięty wredny naciągacz Marie (uśmiech jak dasz kasę na wieczorny występ,jak nie to robi się wredny- ch.mu w dup). Był to mój trzeci pobyt w egipcie i niestety najsłabszy ale za 1700 zł było warto!!!, jak ktoś chce jechać na wyższy level to polecam Alfa leila i Ali Babe (ale cena wzrośnie o 600/700 zł.os). Bardziej dla par niż dla rodzin z dziećmi(je lepiej wziąć do aqua- wtedy bedziecie mieli spokój) Pokaż »

    2013-08-19
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (2)
  • 2.1

    izi ocenił hotel Sunny Days Palma De Mirette

    • Położenie
      3.3
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      1.8
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      3.2
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      2.2
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      0.0

    tragedia, nie polecam za zadne pieniazki.szkoda nerwów, brak piwa brak coli i ciepłe drini to tylko niekóre niedoskonałosci tego hotelu,hotel ladny tylko na zdjeciu .bardzo zmeczony i zasługuje tylko na dwie gwiazdki a nie jak podaja biura cztery, a dobre opinie sa bardzo naciagniete, Pokaż »

    2013-08-16
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (1)
  • 2.7

    snapek ocenił hotel Sunny Days Palma De Mirette

    • Położenie
      3.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 0.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      2.4
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      1.0

    jestem bardzo rozczarowana pobytem w tym hotelu jedzenie okropne dziennie to samo moje dziecko objechał na samych bułkach których też brakowało animacje słabe a wieczorne płatne 5 dol a wszystko było w cenie ,piwo w małych kubkach plastikowych ciepłe i często go brak jak wszystkiego nie polecam tego hotelu Pokaż »

    2013-07-24
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (1)
  • 0.0

    femmefatale ocenił hotel Sunny Days Palma De Mirette

    • Położenie
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 0.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 0.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 0.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Muszę skończyć swoją recenzję w dwóch opiniach, bo to taka PORAŻKA, że siew jednej nie zmieściłam ;) Zatem leżaków brakuję i Ci co przychodzą później lub nie zajęli sobie miejsca o 7 rano leżą na ręczniku w piasku. Przy wietrznej pogodzie serdecznie współczułam. Jeśli ktoś liczy na snurkowanie w kolorowej rafie to nie przy hotelu. Tam jest tylko martwa rafa gdzie z trudnością udało nam się zobaczyć 3 ryby. Hotel ogólnie jest bardzo stary co się rzuca w oczy. Tam wszystko jest stare, bez wyjątku. Stare i spróchniałe leżaki, stare meble, stare jest wszystko i wymaga remontu lub prosi się o śmietnik. Turyście: dużo Polaków i Rosjan. Większość osób między 20 a 35 rokiem życia. Towarzystwo mieszane, od Pań dających d... przy basenowym barze kelnerowi Marco w wieczornej porze (jedną mamuśkę ktoś nakrył), poprzez osoby nie umiejące powiedzieć herbata w języku angielskim do normalnych ludzi załamanych, że muszą tam tkwić przez tydzień. UWAGA! All kończy się o godzinie 12:00 i zabierają opaski. Do konca dnia masz prawo do jednego posilku i jednego kubka napoju. Podsumowując w takim syfie i wśród takiego bydła długo nie miałam okazji się urlopować. Mam nadzieję, że po każdy kto przeczyta moją opinię pójdzie po rozum do głowy i nie pojdzie tam. Ja się nie posłuchałam i w nagrodę wylądowała pod kroplówką, bo zatrucie pokarmowe omal nie zmiotło mnie z tego świata. Wcześniej byłam 2 razy w Egipcie i żadna zemsta Faraon mnie nie dopadła. Pytanie: czemu? A no temu, że w poprzednich hotelach była zachowana czystość a tutaj to nawet stół na stołówce lepił się od brudu. NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!! Pokaż »

    2013-07-24
    Opinia pomocna?
    Tak (7) / Nie (2)
  • 3.4

    femmefatale ocenił hotel Sunny Days Palma De Mirette

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      2.8
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      1.8
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      3.5
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      3.0

    OMIJAĆ Z DALEKA!!! SYF! SYF! SYF i jeszcze raz SYF! Wybrałam się do tego hotelu z rodziną sugerując się opiniami na tym portalu i na portalu wakacje.pl. Osoby, które mają pozytywne wrażenie chyba nigdy nie były w na prawdę dobrym hotelu w Egipcie. To był mój trzeci pobyt i najgorszy. Postaram się krótko opisać co tam zastałam. Czystość: syf niemiłosierny! Obsługa zamiast sprzątać siedzi i pisze smsy lub zwyczajnie nie robi nic. Jak tylko przyjechaliśmy od razu rzucił mi się w oczy brudne okna, pod barem walają się kiepy od papierosów i puste kubeczki, wszystko wręcz się lepi od brudu. Obsługa: poza Panem sprzątającym pokojem (imię Zahar chyba) obsługa to burżuazja wychodząca z założenia, że tipy daje się nie w zamian za dobrą obsługę tylko by w ogóle zostać obsłużonym. Są niemili, udają, że nie słyszą, ignorują - szkoda gadać. Jedzenie - w smaku dobra, ale przez pierwsze 3 dni, bo potem masz mdłości gdy wchodzisz na stołówkę. Przez 7 dni jeszcze jedno i to samo. Jeśli zobaczysz przed drzwiami info, że dziś jest dzień włoski to bądź pewien, że nie będzie on się NICZYM różnił od dnia BBQ. Kids Corner tak na prawdę nie istnieje. Matki niejadków niech nie ważą się tam postawić nogi, bo dzieci z głodu umrą (nie ma frytek, nawet ketchup bywał rzadko). Napoje przy plaży wydawane na malutkie 200ml kubeczki z ograniczeniem do max 2 na raz. Efekt prosty nie odchodzisz nawet od baru, bo nie da rady napić się dwoma łykami z kubeczka. Jedzenie wydzielane w malych ilościach, czułam się jak w jadłodajni dla bezdomnych a nie w hotelu z opcja all. Większość dobrych dań i przekąsek jest płatna. Przekąski przy basenie wydawane ponoć do 17:30 o 16:40 już jest koniec. Animacje: tu towarzystwo próbuję ratować sytuację. Faktycznie fajnie potrafią zająć się dzieciakami, dla dorosłych też jest trochę zorganizowanych zajęć, ale to nie wystarczy przy tak kiepskiej aurze hotelu. Plaża: blisko, walka o leżaki tak zatarta, że nawet te zarezerwowane zdarzało się, że ktoś podwędził. Pokaż »

    2013-07-24
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (1)
  • 2.4

    maliniakw ocenił hotel Sunny Days Palma De Mirette

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      2.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.5
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      2.3
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Ogólnie jestem mega zawiedziony.Hotel polecany przez Itakę, a okazuje się niewypałem.Jedyne plusy to blisko plaża i basen , poza tym pokoje mało zadbane, w łazience na 3+ w której latają mrówki faraona. Jedzenie monotonne i mało smaczne, przez 7 dni prawie cały czas to samo menu. Owoców prawie nie było - jedynie jabłka i melon raz na jakiś czas. All inclusive wykupiliśmy, a kolesie wydzielali nam jedzenie jak w więzieniu. Kawa - syf! Herbata do wyboru lypton czarna, albo lypton czarna:) - żenada! Jedyny plus wyjazdu w ten teren to wypad na nurkowanie i zwiedzanie raf pod wodą ... NIE POLECAM tego hotelu !!!!!!! powinien mieć najwyżej ** i tyle(a i to mogło być za dużo) Pokaż »

    2013-07-13
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 6.0

    Dagmara ocenił hotel Sunny Days Palma De Mirette

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Polecam hotel w 100%. Odpowiednie warunki za odpowiednią cenę. Jak dla mnie wszystko na plus. Pokoje, obsługa, jedzenie i czystość hotelu na 5 z plusem. Wypoczęłam, zwiedziłam i poznałam wspaniałych ludzi. Naprawdę polecam!!!!

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (6) »

    2013-07-03
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (5)
  • 1.3

    Andre_66 ocenił hotel Sunny Days Palma De Mirette

    • Położenie
      2.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      1.2
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.3
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Moja opinia jest napisana troche pózno bo byliśmy z żoną w pożdzierniku 2011,jak dla mnie jedynym plusem była bliskośc do Sakkali gdzie spedzalismy każdy wieczór bo w hotelu po godz.20 nic się nie działo,jedzenie kiepskie,pokój stary zniszczony,łazienka zagrzybiała,basen nieduży napoje piwo podawane z butelek do małych plastikowych kubeczków,także ,,raju,, niema ,ale nie rozpaczam bo kupilismy wycieczke z lasta za ok. 1,2tys. Pokaż »

    2013-06-29
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny