Hotel Cactus Beach Stalida ****

Cactus Beach

Ocena hotelu (10 opinii)

5.1
  • Położenie
    5.3
    • Odległość od plaży / stoku 5.6
    • Plaża / stoki 5.4
    • Cicha i spokojna okolica 4.9
    • Restauracje w okolicy 5.9
    • Atrakcje w okolicy 4.8
    • Komunikacja 5.2
  • Pokoje
    4.8
    • Wielkość 5.2
    • Standard wyposażenia 4.4
    • Czystość 5.3
    • Łazienka 4.4
  • Wyżywienie
    5.7
    • Ilość i dostępność 6.0
    • Smak i jakość potraw 5.4
    • Różnorodność potraw 5.9
    • Obsługa 5.6
  • Hotel
    4.6
    • Basen 5.1
    • Udogodnienia dla dzieci 4.4
    • Animacje i rozrywka 3.8
    • Sport 3.8
    • Obsługa 5.2
    • Czystość 5.1
  • Jakość / cena
    5.3

Rekomendacja

100% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.0

    sebastian ocenił hotel Cactus Beach

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Witam,bardzo fajny hotel , okolicja również ,jedzenie naprawde jest co wybierac i do oporu,do morza kilka kroków przez ulice, opcja all w hotelu i nad morzem dosc ciekawa, polecam wykupywac wycieczki w lokalnych biurach , nie zdzierają tak jak nasze biura a oferuja to samo nawet z polskim przewodnikiem ,np koszt wycieczki z biura polskiego na wyspe santorini 155e a na miejscu płaciłem 105 takze niema sie czego bać pare zl w kieszeni na inne wydatki, w okolicy duzo barów knajpek sklepikow i restauracji, morze czyste i cieple , pogoda 2 tygodnie upaly , platny internet i lezaki uwazam ze to lekka przesada, Pokaż »

    2014-07-14
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.9

    LoseControl ocenił hotel Cactus Beach

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      3.8
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Holet ogromy, ponad 1000 pokoi łącznie z Cactus village. Cactus beach, bardzo blisko plazy, przejście przez drogę .Leżaki 6 euro.Piękny ogród i otoczenie. All inclusive na terenie hotelu oraz na plazy w barze do 17. Standard pokoi jak dla nas to ewetnualnie 3,a nie 4 gwazdki, może Niemcy mieli lepsze pokoje.Codziennie serwis room.Bardzo mila i usmiechnięta obsługa. W hotelu bardzo dużo ludzi z Niemiec,Rosji,Włoch i trochę Polaków, nieliczni Czesi. Jedzie -dużo i przepyszne. 2 restauracje ala carte.Grecka i włoska.Obowiązkowo trzeba isc, wszystko jest w cenie.Szczególnie grecka i klimat nad samym morzem,pozostaje w pamięci na zimowe dni :P Hotel zdecydownie dla rodzin z dziecmi,single nie będą mieli co tam robic, chyba ze sa emerytami,bo tych tam było masę :) 2 baseny w części beach, ten przy restauracji mogłby być większy ale był czysty,co najważniejsze. Gdyby nie biuro podrozy,ktore ograbiło nas z 2 calych dni,bylyby to najlepsze wakacje do tej pory. Jednak jak za ogromne pieniądze,ktore zaplacilismy oczekiwaliśmy czegos lepszego jeśli chodzi o standard ( w katalogu przedstawiano nam zdjęcia z hotelu cactus royal spa!!) Pokaż »

    2014-06-26
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.3

    Slawek07 ocenił hotel Cactus Beach

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Naprawdę mogę szczerze polecić hotel i okolice Stalis. Hotel czysty , pokoje codziennie sprzątane , teren hotelu pięknie porośnięty roślinnością i owocami : figi , winogron , śliwki ,lemonki . Cztery bary z napojami i przekąskami , piękna duża restauracja - jedzonko pychota!!!! , lody Algida . Obsługa wszędzie przemiła zawsze uśmiechnieta i kłaniająca się każdemu . Baseny ścisk ale zawsze są krzesła .Dwie restauracje ala karte w części Village włoska , gdzie jest pyszna pizza i makarony , dodatkowo grecka przy plazy . Plaża zaraza za uliczką i jest bar hotelowy All inclusive . Plaża super , wiaterek bez kamyczków , leżaki 6 Euro i jest darmowe wifi , pytać o hasło pana od biletów. Kończą budować amfiteatr , będzie czynny ponoć za 1 tydzień . Obecnie animacje przy barze Mathos , drinki do 20 , 50% tańsze warto spróbować . Animacje raczej słabiutkie , brak polskiego animatora , minidisco mało miejsca i muzyka pod Niemców .W ciągu dnia tylko przy basenie obok restauracji , gdzie bardzo ciasno . Trzy baseny jeden w Village , część hotelowa fajna , nowsza , mają bar ale trzeba przejść tunelem 1m na 2 m .Wszędzie blisko. Miejscowość urocza dużo sklepików i barów .Polecamy wycieczkę na Spinaloga i płaskowyż . Niezapomniane wakacje . Pokaż »

    2013-07-22
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.2

    letti2 ocenił hotel Cactus Beach

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Jestem w trakcie przygotowywania obszerniejszej opinii na temat hotelu wiec w razie pytan prosze pisac: letti2@wp.pl, chetnie doradze, podesle zdjecia itp :)

    2012-09-10
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.4

    Michalov ocenił hotel Cactus Beach

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Tak na prawdę to nie ma się do czego przyczepić, no może do obsługi, która nie jest zbyt miła ale nie psuje to mojej oceny końcowej. Hotel bardzo ładny, pokoje duże i codziennie sprzątane. Posiłki bardzo dobre. Do ładnej i piaszczystej plaży 20 metrów. Leżaki płatne 6 euro. Beach bar na plaży. W ostatni dzień wyjazd mieliśmy o 3 w nocy. Z pokoju wymeldowaliśmy się o 11 w południe a pomimo to bezpłatnie mogliśmy korzystać z oferty all inclusive (w innych hotelach trzeba było dopłacić 20 euro). Polecam, bo warto. Pokaż »

    2011-09-30
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.3

    Hubert ocenił hotel Cactus Beach

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Jedne z lepszych wakacji w moim życiu. Super jedzenie, animacje, wszędzie blisko. Fajne towarzystwo: Włosi i Francuzi, brak Angoli, prawie brak Ruskich i Niemców. Rodzinnie ale i imprezowo. Świetna ekipa animatorów. Chciałbym tam jeszcze pojechać....... Pokaż »

    2011-07-12
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.4

    Krzysztof12 ocenił hotel Cactus Beach

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Byliśmy w tym hotelu w 2006roku .wtedy hotel ten miał w katalogu TUI 3,5gwiazdki a zasługiwał już wtedy na 4gwiazdki. Były też niestety pokoje położone przy restauracji w suterenie w których mieszkali Polacy /z innych biur podróży/ Ale sprawdza się powiedzenie ccc /cena czyni cuda/ Ogólnie mamy b.miłe wspomnienia i bardzo polecam ten hotel. Pokaż »

    2011-06-23
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.4

    franz ocenił hotel Cactus Beach

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      3.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel bardzo ładny i ładnie połoożony . Jedzenie wyśmienite , potrawy zarówno greckie i europejskie , ilość nie do przejedzenia . Plaża czysta i blisko . Pokój dostalismy średni , łazienka a właściwie brodzik prysznica lekko zagrzybiony i się zapchał ale wiadomo , że polacy tak dostają . Czysto , sprzatane codziennie nie mam większych zastrzeżeń. Baseny fajne tylko sporo chloru używają jednak da sie wytrzymać . Pokaż »

    2010-11-08
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.9

    Łukasz ocenił hotel Cactus Beach

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Bardzo dobre jedzenie, to najmocniejsza strona tego hotelu. Pokoje dobre chociaż jak na 4 gwiazdki bez rewelacji. Dośc wąska ale za to piaszczysta plaża. Obsługa całkowicie nastawiona na Niemców, animacje tylko po niemiecku- po 2 tygodniach robi się to delikatnie mówiąc denerwujące. Napoje w AL słabej jakości. Ogólnie mówiąc spodziewałem się czegoś lepszego, ale nie było źle. Pokaż »

    2009-09-16
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    magdalena ocenił hotel Cactus Beach

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Super jedzonko (zarowno kuchnia regionalna jak i miedzynarodowa), kazdy znajdzie cos dla siebie. mankament: duzo budynkow wcisnietych na niewielkiej powierzchni. Klopoty ze znalezieniem miejsca do zaparkowania auta. Ale polecam.

    2009-04-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny