Hotel Eftalia Village Konakli *****

Ocena hotelu (91 opinii)

4.7
  • Położenie
    4.0
    • Odległość od plaży / stoku 4.8
    • Plaża / stoki 3.4
    • Cicha i spokojna okolica 5.1
    • Restauracje w okolicy 2.7
    • Atrakcje w okolicy 3.1
    • Komunikacja 4.8
  • Pokoje
    4.8
    • Wielkość 4.9
    • Standard wyposażenia 4.7
    • Czystość 5.1
    • Łazienka 4.7
  • Wyżywienie
    5.1
    • Ilość i dostępność 5.4
    • Smak i jakość potraw 5.2
    • Różnorodność potraw 5.1
    • Obsługa 4.8
  • Hotel
    4.7
    • Basen 5.3
    • Udogodnienia dla dzieci 4.9
    • Animacje i rozrywka 4.0
    • Sport 4.3
    • Obsługa 4.6
    • Czystość 4.9
  • Jakość / cena
    4.9

Rekomendacja

83% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.8

    Agnieszka ocenił hotel Eftalia Village

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Super hotel. To prawda wymaga odświeżenia ,pokoje zasługują na 5* ale Tureckich :) Miejsce nastawione na pobyt rodzin z dziećmi. Jedzenie po prostu przepyszne . Troszkę daleko do miasta no ale sklepów w okolicy wiele. U każdy znalazł coś dla siebie - dzieci animacje, rodzice miejsce do relaksu .Wakacje udane w 100% Pokaż »

    2015-07-29
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    Mariusz ocenił hotel Eftalia Village

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel fajny szczególnie eftalia Island jedzenie super

    2015-06-29
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.6

    mamutek ocenił hotel Eftalia Village

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    to były piekne i niezapomniane dwa tygodnie w tym hotelu. Hotel połozony na duzym obszrze to co lubie podobnie jak w Egipcie fakt ze daleko od miasta bo 4 km ale to zaden problem ponieważ busem mozna dojechac za dolara albo taxi 4 osoby za 5 euro.Kompleks na plazy czyli Eftalia Island cudna przeszła najśmielsze oczekiwania. Znajduja sie tam sklepy baseny restauracje w tym jedna rybna płatna. Poza tym włoska otomańska azjatycka i grilowa wszystkie super na opaske mozna korzystac z kazdej z nich. Eftalia Island to kompeks ogromny z którego korzystają cztery hotele Eftali znajdujące sie po drugiej stronie ulicy obok Village. Przejscie na plaże pod tunelem w porządku.Pokoje skromne ale czysto zawsze sprzątane i woda codziennie w lodówce. Jedzenia bardzo duzo, rozmaite i przy tym smaczne. W nocy od godziny 23.30 do 1 w nocy wydawane były zupy takze mozna jeśc od 7 rano do 1 w nocy. Obsługa bardzo miła. Wszedzie bardzo czysto. Nie trzeba wychodzic z hotelu zeby zrobic zakupy a jak ktos chce to opodal znajduje się duzy market wystarczy przejsć przez ulice. Do Konakli 4 km. Ogólnie bardzo polecam ten hotel poznalismy mnóstwo polaków i zawarlismy nowe przyjażnie. AAA dyskoteki na plazy codziennie od 23 do 2 w nocy alkohol tylko do 24 potem trzeba kupować. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (7) »

    2015-06-17
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    Artur ocenił hotel Eftalia Village

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Niedawno wróciliśmy z czerwcowego wypoczynku w Hotelu Eftalia Village i mamy jak najbardziej pozytywne wrażenia z udanego pobytu. Największymi atutami hotelu jest wyśmienita kuchnia i park wodny Eftalia Island. Plaża mniej ciekawa, brudnawo, przed popołudniem ciężko o wolny leżak. Ale nie ma tragedii. Dla amatorów zakupów - w niedzielę, od wczesnych godzin rannych, tuż za hotelem rozkłada się bazar - zobaczycie dużo białych busów - to właśnie tam :) Można kupić owoce, pamiątki, ciuchy, torebki, elektronikę... wszystko "markowe" :) Ceny na stoiskach różne - czasem można coś utargować, czasem taniej wyjdzie kupić w hotelowych sklepikach :) W sobotę zrobili fajną mega-kolację, radzimy nie brać wycieczki na sobotę, bo szkoda przegapić takiego widowiska i smakołyków. Hotel czysty, obsługa bardzo miła. Polecamy głównie rodzinom z dziećmi ale jak dla kogoś będzie za głośno, to jest jeden basen gdzie jest nieco ciszej - z dala od zjeżdżalni - zawsze były wolne leżaki. W razie pytań pisać na priv - chętnie odpowiemy na pytania. Pokaż »

    2015-06-15
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    wusia45 ocenił hotel Eftalia Village

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Polecam hotel rodzinom z dziećmi.Wszystko nam odpowiadało .Jedzenie pyszne .Jedynie okolica mało atrakcyjna ale dobry dostęp do taxi ,bus itp

    2015-04-14
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.0

    Łukasz ocenił hotel Eftalia Village

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Dobry hotel ze świetnym parkiem wodnym , dobrym jedzeniem , szczególnie polecam dla rodzin z dziećmi .Zalecane obuwie do kąpieli , przy basenach śliskie kafelki

    2014-11-23
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.8

    Witalij ocenił hotel Eftalia Village

    • Położenie
      4.3
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.8
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      4.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Zacznę od tego, że tą miejscowość odwiedziliśmy po raz 3. Pierwszy raz w tym hotelu byliśmy z rodziną i przyjaciółmi 3 lata temu (pobyt super), rok później byliśmy w Aqua (pobyt super) i po raz 3 mogę powiedzieć, że super i do tego dobrze że powstał ten aquapark na plaży, po prostu rewelacja. Ale po kolei. Hotel jak na 4 gwiazdki jest ok, bungalowe budyneczki, piękna roślinność i dobrze zagospodarowany teren, mnóstwo atrakcji dla dzieci i dorosłych, jak w hotelu tak i na plaży. Do aquaparku trzeba przejść tunelem. Na terenie aquaparku całe mnóstwo barów i snack barów. Nie ma szansy żeby zgłodnieć. Jedzenie pyszne i bardzo urozmaicone nawet wybredni nie będą narzekać. Na plaży również pool bary, i tam możecie dostać gazowane napoje w butelkach (oranżada i lemoniada). Baseny super - przy jednym dużym basenie cały czas muzyka i konkursy, przy drugim relaks i spokój. Obok tego basenu park wodny i baseny dla dzieci. Na terenie aquaparku dyskoteka i amfiteatr gdzie odbywają się wieczorne animacje, dlatego w hotelu spokój. Obsługa hotelu może być. Goście hotelu to Polacy, Niemcy, Turscy i Rosjanie. Poza tym hotel położony stosunkowo blisko Alanii i Konakli. Warto pojechać do Alanii. Dojazd bez żadnych problemów, jeżdżą autobusiki - 2 euro od osoby. W Konakli warto pójść przed opalaniem do tureckiej łaźni. Z wycieczek korzystaliśmy z biura w Alanii, które prowadzi polka, żadnych zastrzeżeń. Polecam dla rodzin z dziećmi. Pokaż »

    2014-09-19
    Opinia pomocna?
    Tak (12) / Nie (0)
  • 4.1

    timur ocenił hotel Eftalia Village

    • Położenie
      2.5
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      5.0

    hotel podzielony na tzw wille,duzo zieleni,zadbane pokoję(przynajmiej tez co my mielismy nazwa kiwi-byl to ostatni blok przy zjezdzalniach dla małych dzieci)lobby stare,zaniedbane,brudne fotele,baseny na terenie village jeden duzy nie daleko lobby i basen z zjezdzalniami dla małych dzieci-minus za ślizgie kafelki ,nie raz było słychac placz dzieci) od kwietnia 2014 otwarto dodatkowo eftalia islands-nad morzem caly kompleks zjezdzaln,barów,amfiteatr,dyskoteka,baseny dla małych dzieci- duzo animatorow(chyba z 20,w tym dwie Polki- którzy dbaja o zabawe,urzadzaja rózne konkursy) bardzo dobre jedzenie(duzy wybór mięs,ryb,owoców,pieczywa,słodkości) Pokaż »

    2014-07-21
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 4.6

    Acezary ocenił hotel Eftalia Village

    • Położenie
      4.3
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Jedyny minus do jakosci plazy ( turcy nie staraja sie o czystosci oraz zagospodarowanie plazy

    2014-06-22
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.6

    Melania Nowakowska ocenił hotel Eftalia Village

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Cześć , w hotelu Eftalia Village byłam w tamtym roku . Bardzo mi i mojej rodzince się podobało :) . Od czego tu by zacząć , hmm ... Może zacznijmy od basenów i zjeżdżalni . Baseny są rewelacyjne . Zjeżdżalni jest tak z 7-8 i są super . Sama z nich korzystałam . Jedyny malutki minus to śliskie kafelki przy basenie . Lepiej pilnować małych dzieci , przy basenach . Bo gdyby taki maluch się poślizgnął , skończyłoby się to złamaniem ręki . Teraz powiedzmy sobie o jedzonku :) . Jedzenie było , również świetne i bardzo różnorodne . Każdy coś znajdzie dla siebie . Dużo makaronów w pysznych sosach . Pokoje są bardzo czyste i zadbane . Plaża nie jakaś bardzo rewelacyjna , ale fajna :) ! Warto pojechać na Plażę Kleopatry i skorzystać z Delfinarium w Alanyi . Byliśmy z biura TUI . Za wycieczkę daliśmy 7350 zł . Mieliśmy bardzo fajną rezydentkę , którą pozdrawiamy . W tym hotelu , zachwyciły nas animacje ! Animatorzy byli fajni i sympatyczni . Bardzo polecam Hotel Eftalia Village . :) Pokaż »

    2013-07-17
    Opinia pomocna?
    Tak (9) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny