Hotel Euro Village Achilleas Mastichari ****

Euro Village Achilleas

Ocena hotelu (13 opinii)

5.0
  • Położenie
    4.6
    • Odległość od plaży / stoku 6.0
    • Plaża / stoki 5.3
    • Cicha i spokojna okolica 5.7
    • Restauracje w okolicy 3.1
    • Atrakcje w okolicy 3.7
    • Komunikacja 3.8
  • Pokoje
    4.8
    • Wielkość 5.4
    • Standard wyposażenia 4.2
    • Czystość 5.2
    • Łazienka 4.3
  • Wyżywienie
    5.3
    • Ilość i dostępność 5.5
    • Smak i jakość potraw 5.3
    • Różnorodność potraw 4.7
    • Obsługa 5.6
  • Hotel
    5.0
    • Basen 5.8
    • Udogodnienia dla dzieci 5.0
    • Animacje i rozrywka 4.5
    • Sport 4.5
    • Obsługa 5.1
    • Czystość 5.3
  • Jakość / cena
    5.4

Rekomendacja

100% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.7

    sasiadka ocenił hotel Euro Village Achilleas

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Fantastyczne miejsce dla rodzin z dziećmi! Polscy animatorzy świetni! Dzięki nim rodzice także mieli chwile odpoczynku!

    2012-10-18
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.8

    Małgorzata kotarba ocenił hotel Euro Village Achilleas

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Polecam w 100% ten hotel.Ja była z mężem i z dwójka dzieci- 2 i 5 lat. Bylismy tydzień czasu i chetnie byśmy jeszcze jeden zostali. Cały pobyt spedziliśmy w hotelu tylko raz bylismy na wycieczce na trzy wyspy-było super i swietnie zorganizowana.Hotel zapewniał rózne wycieczki ale my z racji dzieci nie korzystaliśmy z tego. Pojechalismy w jeden dzien do teho Aqua parku Lido i było super.Hotel naprawde super ma dwa baseny jeden dla dzieci drugi dla starszych. Jedzenie super oraz kolacje tematyczne tez polecam!!!Jest to duzy kompleks składający się z wielu niskich bungalowów rozlokowanych w przepięknym, dużym i bardzo zadbanym ogrodzie do centrum miejscowości Mastichari, ze sklepami, barami i restauracjami, oddalone o ok. 2 km od obiektu mozna przejsc plażą w około 0.5 godz po twardej powierzchni.Naprawdę polecam zwłaszcza dla rodzin z dziećmi!!! Pokaż »

    2012-08-05
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.0

    edipl72 ocenił hotel Euro Village Achilleas

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel ładny, duży , zadbany ,podzielony na starą i nowączęść.W nowej części pokoje na dobre 4 ry gwiazdki przy basenie na którym cichutko i troszke nudnawo a w starej częsci pokoje ledwo na 3gwiazdki za to blisko na pasen z animacjami ,plażę i stołówkę.Ja byłem w starszej części która to w/g mnie jest lepsza.20 minut spacerkiem promenadą przy morzu do najbliższego malutkiego miasteczka z knajpami i sklepikami z pamiątkami. Aga ,Ania i Kasia dziewczyny od animacji super ;) , Za barem na basenie Patrycja super dziewczyna z Polski i Anna z Albani .Zawsze uśmiechnięte. Pozdrawiam wszystkie 5ć ;) Jedzenie w miarę przydało by się więcej owoców morza no i kucharz z włoch nie umi ;) robić tzatziki czosnku wali na kilogramy ;), .Ogólnie ładna spokojna wyspa,hotel spoko ale szału nie ma.Komary faktycznie w nocy tną.A super sprawa co dziennie mozna zapisywać sie do parku wodnego Lido wyjazd z hotelu autokarem o 10tej powrót 17sta wejscie za darmo (normalnie dorosły 17 euro , dzieci 13 euro) 6 minut jazdy cały dzien frajdy polecam!!!!Staram sie byc obiektywny dlatego czepiam sie pokoju i jedzonka bo wiem jak niektórzy spodziewający sie co najmniej Grand Hotelu w Sopocie reagują, ponieważ ja nigdy nie narzekam i zawsze szukam pozytywów a nie negatywów jestem zadowolony a bywałem tu i tam ;) Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (1) »

    2012-07-17
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.6

    Marta123456 ocenił hotel Euro Village Achilleas

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel super, duży kompleks, zadbany z piękną roślinnością, 2 km spacerkiem przy morzu do najbliższego malutkiego miasteczka z knajpami i sklepikami z pamiątkami. 3 dziewczyny od animacji, Polki prowadzące figloklub dla dzieci i ciekawe animacje dla dorosłych - ogólnie super. Polecam wycieczkę fakultatywna na wyspy - piątkowa, super wrażenia - możliwość zobaczenia delfinków w naturalnym środowisku warunek - spokojne morze! Jedzenie ok każdy znajdzie coś dla siebie, super restauracja tematyczna serwująca kolacje. Wyspa trochę nie w moim guście, mało zadbane miejsca odwiedzane przez rzeszę turystów. Acha najważniejsze - komary makabra zaaopatrzcie się w coś przeciw komarom, gryzą niemiłośiernie. Pokaż »

    2012-07-05
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 4.7

    gdecember ocenił hotel Euro Village Achilleas

    • Położenie
      4.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Ogolnie hotel bardzo fajny a w szczegulnosci baseny (sa2 1 w starej czesci 2 w nowej)jedzenie bardzo dobre a w szczegulnosci polecam kolacje tematyczne super obsluga w tym polskie dziewczyny z pod poznania ;-) naprawde super wyspa do zwiedzania na quadach lub buggi(25-35 euro za dzien)polorzenie chotelu na uboczu i plarza troszku rozczarowuje ale holet i jego basen powoduja ze wiekszosc czasu spedzamy wlasnie tam .Pokoje sredniej wielkosci i czasem troszku zalatuje z kanalizacji ale to tak wszedzie na tej wyspie Ogulnie wyczieczka warta ceny(800£ za 2 osoby na tydzien ) duza ilosc niemcow islowakow wiec wszystkie wieczorki sa po niemiecku slowacku i no i angielsku Pokaż »

    2011-09-10
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 4.6

    cicha ocenił hotel Euro Village Achilleas

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      3.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Gorąco polecam ten hotel. Jedynym minusem jest standard pokoi - u nas akurat nie działała klimatyzacja, musieliśmy się przenieść i sytuacja wcale się nie poprawiła - chociaż te niedogodności w pełni rekompensował spory balkon z widokiem na morze. Wyjazd organizowało biuro Neckermann - zero zastrzeżeń, pani rezydentka bardzo kompetentna i pomocna, wycieczki można również śmiało polecić. Wszyscy wracali zadowoleni. Pokaż »

    2011-06-03
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.1

    bety ocenił hotel Euro Village Achilleas

    • Położenie
      4.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      3.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Duzym plusem jest długa, szeroka plaza z bezplatnymi lezakami i odleglość do niej. Dookola hotelu jest piekny ogrod owocowy. Pokoje sa kiepskie. Nasz podobno niezly wg mnie 3*. Lazienka fatalna. Piekny widok na morze - duzy plus. Uwaga znajomi mieli karaluchy w pokoju. U nas nie bylo zalezy jak sie trafi. Hotel obwarowany kaucjami. Za pilot do tV kaucja - 20euro, za kluczyk do silowni - kaucja. Za dodatkowe reczniki - kaucja, za karte i pilota do klimy - kaucja. Jedzenie srednie. Plusem jest mozliwosc robienia rezerwacji w restauracji tematycznej. W ofercie jest info ze mozna 1xna tydzien bezplatnie. Rezydentka od razu uprzedzila ze mozna codziennie. Spacerkiem mozna sobie podejsc promenada do najblizszej miejscowości, wlasciwie wioski _Mastichari. ok. 20 min. Pokaż »

    2010-10-04
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (2)
  • 5.6

    tacomabelle ocenił hotel Euro Village Achilleas

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    W sam raz dla rodzin z dziećmi. Super piaszczysta plaża. Jedyny drobny minus to za mało animacji po polsku.

    2010-09-13
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 5.0

    Jerzy ocenił hotel Euro Village Achilleas

    • Położenie
      4.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Polecam bezpieczny i ładny hotel, teren pięknie zagospodarowany i utrzymany, polecam szczególnie dla rodzin z dziećmi, położony w ustronnym miejscu z pięnymi widokami na morze i okoliczne wyspy, bungalowy (pokoje rodzinne) nad morzem bardzo dobre, napoje, jedzenie smaczne, bez ograniczeń, animacje FATALNE i prymitywne, brak animacji polskich i klubu dla polskich dzieci, niedaleko ładny i duży park wodny LIDO (mało ludzi) i dojazd bezpłatny z hotelu, ok. 2,5 km port i miasteczko Mastihari gdzie jest dużo sklepów, greckie restauracje-polecam smaczne krewetki i ośmiornice z grila! Ciekawe wycieczki na okoliczne wyspy i po Kos-ie. Pokaż »

    2010-08-30
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.0

    greco . ocenił hotel Euro Village Achilleas

    • Położenie
      3.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      3.8
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      3.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel położony z dala od wszelkiej cywilizacji. Świetnie nadaje się na odpoczynek, brak w okolicy sklepów jest tylko jeden należący do hotelu. Śniadania mało smaczne obiady i kolacje znacznie lepsze. Mały wybór potraw. Jest trochę polskiej obsługi jednak animacje są prowadzone w językach niemieckim- większość i trochę po czesku i angielsku. Pokoje czyste i schludne. Plaża piaszczysta jednak dostępu do morza bronią spore kamienie. Przekąski między posiłkami raczej mało smaczne bardzo mało owoców nawet do posiłków. Pokaż »

    2010-07-11
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny