Hotel Capitans Commodore Argassi ***

Capitans Commodore

Ocena hotelu (67 opinii)

4.5
  • Położenie
    3.9
    • Odległość od plaży / stoku 3.0
    • Plaża / stoki 2.5
    • Cicha i spokojna okolica 4.4
    • Restauracje w okolicy 4.9
    • Atrakcje w okolicy 4.2
    • Komunikacja 4.5
  • Pokoje
    4.3
    • Wielkość 4.6
    • Standard wyposażenia 4.2
    • Czystość 4.6
    • Łazienka 3.7
  • Wyżywienie
    5.2
    • Ilość i dostępność 5.4
    • Smak i jakość potraw 5.2
    • Różnorodność potraw 5.0
    • Obsługa 5.2
  • Hotel
    4.5
    • Basen 4.8
    • Udogodnienia dla dzieci 4.2
    • Animacje i rozrywka 4.6
    • Sport 3.9
    • Obsługa 4.8
    • Czystość 4.6
  • Jakość / cena
    4.8

Rekomendacja

90% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 3.1

    Art-27 ocenił hotel Capitans Commodore

    • Położenie
      2.7
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      3.0
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      2.2
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Na wstępie od razu zaznaczam, że trzeba zabrać poprawkę na jakość hoteli w Grecji biorąc pod uwagę tę samą cenę za wyjazd np. w Egipcie :-) ale do rzeczy. Hotelik średni standard. Baseniki małe, pokoje skromne, do plaży daleko... ale jedzonko wyśmienite greckie. Ponadto różnorodne. Plusem jest też korzystanie z innych sąsiadujących hotelików. No ale co by tu pisać o wygodzie tego hotelu to jednak sama Grecja i to miejsce rekompensuje wszystko. Obowiązkowa wycieczka na plażę Wraku Statku!!! Ogólnie polecam ale dla mało wymagających. Pokaż »

    2016-09-13
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.1

    Zdzisław /lesioand/ Leszczyński ocenił hotel Capitans Commodore

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Grecja / Zakynthos / w miejscowości uroczej dla turystów Argassi gdzie się mieści kompleks hoteli,o takich nazwach jak Captains Hotel, Commodore i Admirall, zauroczy każdego wybrednego wczasowicza.Trzeba przyznać ze pokoje bardzo czyste , sprzątane kilka razy w tygodniu i jak również wymiana pościeli i ręczników.Wiec trzeba przyznać, ze można przyznać czwóreczkę za porządek.Kuchnia serwowana nieco monotonna ale bardzo smaczna,każdy zasmakuje przysmaków greckiej kuchni.Należy tu pochwalić polską obsługę, uśmiechniętą i ciężko pracująca. W recepcji p. Tamara , bardzo pomocna. Obsługa w hotelu to w połowie młodzi polscy studenci na praktykach, którzy spisywali się bardzo dobrze.Pochwale tu sympatycznego barmana Szczepana i oczywiscie uśmiechniętą zawsze Ole z obsługi.Do plaży ok 10 min spacerkiem. Plaża bardzo wąska , kamienista i bez uroku. Polecam Banana Beach z dojazdem autobusem.Wieczorem zapraszam do zabawy w hotelu Admiral.gdzie się odbywają animacje a potem po 23 dyskoteki, ale nie dla każdego,muzyka wybierana nie zadawała każdego.Trzeba tam być przekonać sie samemu jak jest cudownie.Polecam hotel dla każdego Pokaż »

    2015-07-29
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.9

    Mathhew19 ocenił hotel Capitans Commodore

    • Położenie
      4.2
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Polecam Hotel Capitans Commodore Argassi pokoje czyste, z klimatyzacją i telewizorem (pomimo panującego upału klimatyzacja nie jest wymagana- chłodno w pokoju) codziennie sprzątane, wymieniana pościel i ręczniki. Wyżywienie bardzo smaczne - śniadania typu kontynentalnego w wersji rozszerzonej, obiadokolacje rożne dania (codziennie ryba, kilka rodzai mięsa(żeberka, kurczak, baranina, rożnego rodzaju mielone, zapiekanki), makarony, pyszne sałatki z fasolki szparagowej, papryki, panierowane papryki czasami owoce morza- smażone ośmiornice i małże z ryżem, pizza,zupa ; z deserów lody, arbuzy, serniki na zimno,galaretki, ryż zapiekany z jabłkami, jabłecznik, napoje sok pomarańczowy, wino białe czerwone - półwytrawne, piwo, kawa, herbata, woda. Pomiędzy śniadaniami i obiadokolacjami lancz w restauracjach i przekąski serwowane w snack barze (frytki,hamburgery,sałatka). Do dyspozycji gości 3 baseny, 1 jakuzzi, animacje dla dzieci i dorosłych. Pokaż »

    2013-08-11
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 2.7

    elaiartur ocenił hotel Capitans Commodore

    • Położenie
      3.5
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      2.0
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      3.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      2.7
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Zazwyczaj nie sugeruję się opiniami, bo tyle ile ludzi tyle opinii, każdy lubi coś innego. Natomiast niestety jeśli chodzi o Commodore, to wszystkie negatywne opinie są jak najbardziej słuszne... Pokój: przestronny, jednak w szafkach strasznie brudno...Do tego gryzonie (?coś co chrobotało w ścianie), które w nocy nie dawały spać... Łazienka bardzo mała- brodzik malutki z kotarą, niemożliwe było swobodne wykonywanie ruchów. Woda pod prysznicem przez cały pobyt zimna... Basen- przez cały pobyt nie widziałam, aby woda była chlorowana..., kafelki brudne, miejscami obślizgłe, jacuzzi włączane jedynie przez 2 godziny dziennie, czystością też nie grzeszyło, z reszta tak samo jak brodzik dla dzieci Wyżywienie- posiadaliśmy opcję all in. śniadania bardzo monotonne z dominacją jajek w każdej postaci (gotowane, sadzone, chleb smażony z jajkiem, zapiekanka z jajkiem...),dodatkowo ser feta, pomidory, płatki, dżemy itp. obiady i kolacje już bardziej urozmaicone, tutaj każdy mógł znaleźć coś dla siebie, jedzenie bardzo tłuste..., napoje lokalne- nie ma co liczyć na pepsi czy sprite jedynie na ich lokalne odpowiedniki "derby";) obsługa: bardzo dużo Polek w obsłudze, ogólnie ok, jednak np. w miejscu gdzie znajdowały się leżaki przy basenie, jeśli turyści pozostawiali plastikowe kubeczki to stały tam one do końca turnusu... Jeżeli ktoś jedzie na wakacje na tak piękna wyspę to wiadomo, że całego dnia nie spędza w pokoju hotelowym, jednak jeśli ktoś płaci spore pieniądze, to jednak chciałby odpoczywać w przyzwoitych warunkach. Nie polecam tego hotelu mimo wszystko a naprawdę nie jestem wymagającą turystką, bynajmniej jakość nieadekwatna do ceny... Pokaż »

    2013-08-11
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 4.1

    Aneta ocenił hotel Capitans Commodore

    • Położenie
      3.4
      • Odległość od plaży / stoku 1.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      3.8
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Kompleks trzech hoteli, z oferty których mogą korzystać goście zakwaterowani w jednym z nich. Commodore i Capitans usytuowane na wzgórzu z widokiem na kameralną uliczkę prowadzącą do plaży (Commodore) i morze (Capitans) Sprzątane codzienni, ręczniki wymieniane co dwa dni. Pokoje średniej wielkości, łazienka odrobinę przymała, ale nie jest źle. Klimatyzacja bezpłatna, pilota trzeb wziąć z recepcji. Posiłki dość zróżnicowane, nigdy niczego nie zabrakło. Na śniadanie,np. jajka sadzone i gotowane, duszone warzywa, parówki, grzanki, zapiekanka ziemniaczana, boczek smażony, płatki kukurydziane, tosty, ser, wędlina, dżem, ciastka- rodzaje. Obiady i kolacje dość podobne do siebie, ale zapewniam, że jest z czego wybierać. Do tego zawsze lody, świeże arbuzy, jabłka, melony oraz brzoskwinie i morele w syropie. Wino, piwo, wódka, koniak i uzo. Napoje lokalne naśladujące colę, fantę i sprita - niezbyt dobre. Pomiędzy posiłkami frytki, tosty, hamburgery w snack barze przy basenach. Obsługa na ogół miła, większość rozumie po polsku i można się dogadać. Brak ręczników plażowych. Leżaki koło basenów bezpłatne, na plaży w Argassi przy tawernach również bezpłatne,ale w dobrym tonie jest zamówienie czegokolwiek u właściciela, np. piwa- euro, wody(0,2l) -2 euro. Leżaki na plażach w Laganas -8 euro za komplet (2 leżaki i parasol)ale jeśli się jedzie tam autobusem to po opłaceniu leżaków otrzymujemy bilet uprawniający do bezpłatnego przejazdu. Komarów i innych insektów brak. Polecam 3 godzinną wycieczkę na oglądanie żółwi Caretta Caretta futurystyczną łodzią z przeszklonym dnem - wrażenie niesamowite(ok.25 euro/os) oraz rejs dookoła wyspy(dość męczący 7 godz), ale warto. Na zwiedzanie wyspy wynajęliśmy 9 osobowy samochód (120 euro za dzień).Taksówka do stolicy wyspy(ok.6km) 8 euro. Autobusy ok.1,6 euro/os, ale kursują z tzw. grecką punktualnością czyli jej brakiem. Ogólne wrażenia z pobytu bardzo pozytywne. Wyspa piękna, okolica spokojna i bezpieczna. Z pewnością jeszcze tam wrócę. Pokaż »

    2013-07-31
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.5

    dani07 ocenił hotel Capitans Commodore

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Znam doskonale standardy greckich hoteli, więc nie oczekiwałam cudów jak na 3*, ale byliśmy bardzo mile zaskoczeni:-) Pokój typu studio był przestronny i czysty akurat udało się nam mieć taki z widokiem na morze i port w Zakynthos oraz startujące samoloty (atrakcja dla mojego dziecka). Pościel i ręczniki były zmieniane codziennie, zmywana podłoga oraz naczynie w zlewie. Nawet kocyk mojego dziecka poskładany w kosteczkę:-) Panie pokojowe niestety nie znały angielskiego, ale uśmiechały się za każdym razem. Pozostała obsługa bardzo sympatyczna i pomocna, może tylko kelnerzy trochę za szybko biorą się za sprzątanie ze stolików, trzeba uważać żeby nie zostać bez talerza pod nosem.Baseny w kompleksie mają lata swojej świetności za sobą, ale są utrzymane w czystości i w zupełności wystarczają rodzinom z dziećmi. Co do kuchni, nie znam hotelu w podobnym standardzie w Grecji z lepszym jedzeniem. Może tylko śniadania ciut monotonne,ale obiady i kolacje na 5+, dużo ciekawych i różnorodnych potraw i praktycznie każdy znajdzie coś dla siebie. Drinki jak to w Grecji mieszane z lokalnymi napojami, ale niezłe, przekąski dostępne między posiłkami też nie najgorsze. Samo miasteczko bardzo sympatyczne, dużo tawern i sklepików. Natomiast najbliższa plaża kiepska, trochę dalej ciut lepsza, a na ładniejszą Vasilikoss warto się wybrać "darmowym" autokarem, który codziennie zapewnia lokalne biuro podróży. Jak zwykle i tu jest drugie dno, bo w powrotną podróż autokar zabiera tylko te osoby, które zapłaciły za leżaki na plaży. Tak czy inaczej warto się wybrać. Można też skorzystać z publicznej komunikacji, która całkiem sprawnie tam działa. My pojechaliśmy do stolicy wyspy, płacąc 1,60 euro/os.Natomiast wróciliśmy taksówką za 8 euro/ 4 os. pod sam hotel. Z tego miejsca ciepłe słowa dla rezydentki z Easy Travel pani Basi, to właściwa osoba na właściwym miejscu, inne biura i inni rezydenci powinny się od niej uczyć! Z czystym sumieniem polecam ten hotel,ale troszkę mniej wymagającym. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2013-07-01
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 1.8

    gosia ocenił hotel Capitans Commodore

    • Położenie
      2.0
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      2.5
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      2.5
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      1.8
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      0.0

    hotel spory,tylko w capitans winda,nie byliśmy głodni ale "szału" w wyborze potraw nie było, jedzenie monotonne,drinki byle jakie ,koktailii nie robią , zakupy napoi zrobili chyba w markecie,pilot do tv wymienialiśmy trzy razy bo nie działał aż w końcu zrezygnowaliśmy z tv, pokoje dość czyste, co dwa dni zmieniali ręczniki i pościel, basen w commodore większy , pozostale mniejsze ale woda mocno chlorowana, , animacje i inne rozrywki w Admiralu, wieczór Grecki - katastrofa , polecam wycieczki z zantemagictours ale minibusami do 20 osób - było super - szczególnie mix północ i zatoka wraku nie zapomiane widoki Pokaż »

    2013-06-21
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.6

    PodrozniczkaAnia ocenił hotel Capitans Commodore

    • Położenie
      3.7
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.2
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel duży, możliwość korzystania z 3 kompleksów: Admiral, Capitans i Commodore. Pokoje sprzatane codziennie, w jadalni ciagle sprzatano. All inlcusive na 5 gwiazdek. Widoki zapierające dech w piersi. Okolica urokliwa, duzo restauracji tawern (typowo greckich, niekoniecznie nastawionych na turystów) - czuć klimat. Plaża ok 500metrów, ale niezbyt atrakcyjna, jednak kursuja darmowe autobusy na najpiekniejsze plaze wyspy. Transfer z lotniska ok 15 minut. Dogodna lokalizacja na wycieczki fakultatywne. Obsługa grecka i polska - wszyscy mili i usmiechnieci. Nawet Grecy starali się troche mówić po polsku. Pokoje sprzatane codziennie. Jedzenie REWELACJA! nie dla osob na diecie:) Ogromny wybor, wszystko pysze, codziennie nowe dania. Pyszne desery. Jedynie sniadania troche za ciezkie. Alkohole nie rozcienczane;) 6 dni w tygodniu animacje, klub dla dzieci, dyskoteki, karaoke, koncerty, wieczor grecki. Pokoje duze, z aneksem kuchennym i tarasem, czyste ale przydalby sie remont. Klimatyzacja na pilota (kaucja zwrotna). Reasumując rewelacyjny hotel jak na 3 gwiazdki. Jedzenie i widoku przewspaniale. Jedynie plaza kiepskawa Pokaż »

    2013-06-11
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.5

    raforza ocenił hotel Capitans Commodore

    • Położenie
      3.8
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      3.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.3
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Ogólnie hotel nie jest zły ale brakuje mu do ideału. Ja z żoną jako nowożeńcy dostaliśmy dosyć ładny dwupokojowy apartament z widokiem na morze. Druga para znajomych miała dużo ciaśniejszy, zaciemniony pokój z widokiem na basen. Pokoje w miarę czyste i zadbane, codziennie sprzątane, generalnie dla mniej wymagających klientów ale polecam. Zaznaczam że jest duża różnica między biurami, klienci z Triady mieli znacznie gorsze usytuowanie pokoi niż klienci z innych biur i droższych ofert. Jeśli chodzi o kuchnie to jest wspaniała, bardzo różnorodne jedzenie i smaczne, piękny widok z tarasu restauracji, nie mam nic do zarzucenia, no może irytują trochę żebrzące małe kociaki :). Basen na wyższym piętrze jest nie za ciekawy, drewniane gdzieniegdzie próchniejące obicia i ogólnie trochę odstrasza. Za to basen niżej położony jest ok. Generalizując dałbym hotelowi max 3*. Jeśli chodzi o miasteczko i okolicę to jest bardzo fajna, życie tętni, świetne restauracje, kilka klubów, niedaleko do przepięknej stolicy ZANTE. Plaża bardzo wąska i gdzieniegdzie brudna ale widoki z plaży cudowne. Sama wyspa Zakynthos jest urzekająco piękna i nie można przegapić takich atrakcji jak zatoka wraku, rejsu dookoła wyspy, niesamowitych jaskiń, nurkowania z żółwiami Careta Careta. Ogólnie wakacje na Zakynthos oceniam na 5 i kiedyś z pewnością tam wrócimy :). Polecam Pokaż »

    2013-04-22
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.5

    beatap ocenił hotel Capitans Commodore

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Byliśmy tydzień w tym hotelu w sierpniu 2012. Hotel super, pokoje proste ale czyste, jedzenie dobre, okolica piękna. Polskie kelnerki, reszta obsługi zna podstawowe polskie zwroty. W okolicy sklepy spożywcze i z pamiątkami, tawerny i bary, mini golf, fish spa:) Wypożyczalnie samochodów, skuterów, kładów, rowerów. Plaża niestety nie najlepsza - wąska, raczej nieciekawa, wejście do morza kamieniste co nie znaczy, że nie można poleżeć czy popływać:) Busami można się dostać do innych okolicznych plaż. Ludzie przyjaźnie nastawieni do turystów. Koniecznie trzeba zwiedzić wyspę, dopiero wtedy można zobaczyć prawdziwe piękno Grecji, widoki i wrażenia niezapomniane. Polecam polskie biuro http://www.zantemagictours.pl, wycieczki w małych grupach, dostosowują się do klientów, świetna atmosfera, prowadzą w miejsca, których na pewno nie zobaczycie na wycieczkach u rezydentów. POLECAM WAKACJE NA ZAKYNTHOS - na pewno tam wrócę. Pokaż »

    2012-08-22
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny