Hotel Jasmine Village Hurghada ***+

Jasmine Village

Ocena hotelu (47 opinii)

5.0
  • Położenie
    5.1
    • Odległość od plaży / stoku 5.5
    • Plaża / stoki 5.4
    • Cicha i spokojna okolica 5.5
    • Restauracje w okolicy 4.6
    • Atrakcje w okolicy 4.5
    • Komunikacja 5.2
  • Pokoje
    4.9
    • Wielkość 5.3
    • Standard wyposażenia 4.6
    • Czystość 5.2
    • Łazienka 4.5
  • Wyżywienie
    5.0
    • Ilość i dostępność 5.2
    • Smak i jakość potraw 5.0
    • Różnorodność potraw 4.7
    • Obsługa 5.1
  • Hotel
    4.9
    • Basen 4.6
    • Udogodnienia dla dzieci 5.2
    • Animacje i rozrywka 4.7
    • Sport 4.6
    • Obsługa 5.0
    • Czystość 5.1
  • Jakość / cena
    5.2

Rekomendacja

97% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.6

    magda ocenił hotel Jasmine Village

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Jest tu tyle opisów hotelu, (w tym 2 moje), że nie będę się powtarzać. Ja uwielbiam ten hotel za cudowną zieleń, piękną plażę i bungalowy - parterowe, z tarasem z którego schodzi się wprost do ogrodu. Najmocniejszą stroną tego hotelu są jednak ludzie - obsługa zawsze grzeczna, ludzie uśmiechnięci, skłonni do żartów i gotowi do pomocy. Plaża zdecydowanie ładniejsza niż w Aladdinie czy Alibabie, jest możliwość uprawiania wszelkiego rodzaju sportów wodnych. Pergola - w dzień bar plażowy, gdzie w cieniu, na wygodnych siedziskach można posiedzieć i wypić drinka , wieczorem - miejsce animacji i dyskoteka. No i moja ulubiona restauracja Orientalna, z jej smakami, zapachami i fajną, romantyczną atmosferą. Ja po prostu lubię to miejsce i wracam tam z radością, jak do domu. Pokaż »

    2014-09-21
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.8

    Danuta ocenił hotel Jasmine Village

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      3.7
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Kameralny ,zadbany hotel.Fajna piaszczysta plaża.Bardzo dobre posiłki .Pokoje czyściutkie ,codziennie sprzątane .Polecam nie zdecydowanym chcącym wypocząć.

    2014-06-06
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.0

    ula60 ocenił hotel Jasmine Village

    • Położenie
      3.3
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      3.3
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel godny polecenia, bardzo miła obsługa, pięknie utrzymana zieleń, bardzo czysto, jedzenie jak na Egipt bardzo dobre to był nasz 9 pobyt w Egipcie więc mam porównanie z innymi hotelami i ten hotel zaliczam do jednych z lepszych. Na pewno tam wrócimy POLECAM!!!!! Pokaż »

    2014-05-12
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.9

    magda ocenił hotel Jasmine Village

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel na pewno nie idealny, ale bardzo przyjazny dla gości. Czytam różne opinie o tym hotelu, czasem dobre, czasem bardzo złe, i zastanawiam się, z czego wynikają aż takie różnice. To był mój 10 pobyt w Egipcie, 8 w Hurghadzie ,a 4 w Jasminie ( 2 razy byłam też w Aladdinie). Wracam do Jasmine (zresztą nie tylko ja, wraca też wielu innych Polaków, Niemców, Holendrów), bo to fajne miejsce. Cudowna plaża, duża, piaszczysta, fajne , choć niewielkie i trochę zniszczone rafy, Pergola - bar plażowy, gdzie można w cieniu, patrząc na morze i siedząc wygodnie napić się piwa, gzie jest mnóstwo cudownych, życzliwych, uśmiechniętych ludzi z obsługi. Dla mnie jest zaletą,że hotel jest dość daleko od centrum, bo nie jest żadnym problemem dostanie się do centrum - taksi lub busik za funty egipskie. Polecam obejrzenie mariny i spacer po Hurhadzie. Wrażenia niezwykłe. Personel przemiły! Począwszy od sprzątających, którzy zostawiają na łóżkach miłe niespodzianki, barmanów w Pergoli - Redę i Camala oraz Ahmeda Ali - (szefa?), kelnerów na tarasie - Abd El Menem ("Antonio",Ahmeda oraz ich przesympatycznego szefa, barmana Mohameda Hassana, kelnerów w restauracji - Dahy i Ahmeda, no i specjalne podziękowania dla przemiłych szefów Haszima i Mohameda, którzy zawsze witali nas uśmiechem i dbali o to, żeby goście byli obsłużeni szybko i sprawnie. Jedzenie bardzo smaczne, można zawsze znaleźć coś dla siebie. Polecam restaurację "Orientalna", fajne, klimatyczne miejsce na romantyczną kolację. Pokaż »

    2013-12-15
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.3

    Olanan ocenił hotel Jasmine Village

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.7
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Ten Siencki to chyba był w innym hotelu dotyczy restauracji, jeśli czegoś brakowało to chwilowo i żadnej walki o stoliki i jedzenie nie było a obsługa miła i uczynna uwijała się jak w ukropie, ciekawa jestem czy TEN PAN ma w domu taką różnorodność potraw w domu, bo wątpię, jedzenie było świeże i smaczne, każdy znajdzie coś dla siebie. Polecam temu Panu hotel Ruspina **** w Tunezji, gwarantuję mu MASĘ ATRAKCJI i jeśli tam wytrzyma to ma order Pokaż »

    2012-12-20
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.4

    reader ocenił hotel Jasmine Village

    • Położenie
      4.6
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.2
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 0.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Moja opinia nie wniesie nic odkrywczego, wszystko co najważniejsze zostało opisane w poprzednich opiniach i można się z nimi zgodzić. Do hotelu (do Egiptu) trafiłem trochę przez przypadek, lubię inne okolice i swoją własną formę spędzania czasu, mimo to pobyt uważam za udany. Uwagi: - mało rodaków ( z autokaru pod hotelem wysiada jedna para albo jedna rodzina) - wszystkie napoje niemiłosiernie rozcieńczone - w pokojach widać, że hotel ma swoje lata Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (6) »

    2012-09-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.4

    Andre_66 ocenił hotel Jasmine Village

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Byliśmy w tym hotelu w lipcu 2011, bardzo udany urlop. Pokój mieliśmy w głównym budynku, duży (dwa pokoje) łazienka duża wszystko zadbane czyste bez zastrzeżeń. Jedzenie jak na Egipt dobre, obsługa super. Bedąc w Jasminie można korzystać z całego kompleksu hotelowego tz.z hotelu Jasmine, Alibaba, Alladyn bez ograniczeń. Jeżeli nic się nie zmieniło od zeszłego roku to z czystym sumieniem polecam ten Hotel-e. Jedyna mała niedogodność to 70-80% Rosjan nie zawsze zachowujących się ,,poprawnie,, ale to już norma w Egipcie.Był to nasz trzeci wyjazd do Egiptu i jak dotychczas najbardziej udany. Pokaż »

    2012-08-18
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.9

    marcioszek ocenił hotel Jasmine Village

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      3.2
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Sam hotel super, dużo zieleni. Pokój (mieszkaliśmy w piętrowych budynkach) bardzo fajny, duży, łazienka czysta i spora, chociaż nie zawsze była ciepła woda. Przy basenie zawsze można było znaleźć leżaki, to samo na plaży. Basen niewielki, ale niewiele ludzi, więc luz, niestety czasami woda była po prostu zimna. Cudowna grupa animatorów, mega pozytywni ludzie, weseli, uśmiechnięci, starali się jak mogli, żeby urozmaicić turystom pobyt. Szkoda, że nie wszyscy mówili po angielsku (większość pochodzi z Rosji lub Ukrainy), ale jakoś nie było problemu z porozumiewaniem się. W hotelu oczywiście rosyjski potop, byli po prostu wszędzie, głośni, hałaśliwi, niechętni do jakichkolwiek zabaw z animatorami. Podstawowym minusem tego hotelu to jedzenie. Śniadanie jeszcze w miarę, ale obiad i kolacja to tragedia - ryż, ziemniaki, gotowane warzywa, kurczak, wołowina, ryba - w różnych odmianach, codziennie to samo. Dania mięsne - wydzielane przez obsługę, z reguły po dwa kawałki. Dużo warzyw i ciast, z owoców tylko melon, pomarańcze i daktyle. Jak się coś skończyło - bardzo rzadko donosili, więc jak na śniadanie przyszło się np. o 9, to zostawało pieczywo, masło i jajka. Napoje okrutnie zimne, klimatyzacja rozkręcona na full, chyba chcą dać zarobić aptekom. Ogólne wrażenie pozytywne, ale radzę stołować się w Ali Babie i Alladynie (można korzystać z całego kompleksu, w przypadku posiłków trzeba się zapisać dzień wcześniej). Pokaż »

    2012-06-08
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (0)
  • 5.2

    ClickMaster ocenił hotel Jasmine Village

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Po raz drugi w hotelu i ponownie brak większych uwag. Jedynym minusem jest brak darmowego wifi w lobby, zamykanie bezpłatnego baru na dyskotece o 23 oraz czasem jedzenie. Poza tym super wakacje! Basen zdecydowanie lepszy w Aladinnie, można korzystać do woli z włoskiej restauracji przy tym basenie. Kolorowe rybki są na plaży przy hotelu Ali Baba (najdłuższy, ostatni pomost). Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2012-05-07
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.6

    zaspana17 ocenił hotel Jasmine Village

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      4.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Witam dziś wróciłam z Jasmine było cudownie. niezapomniane przeżycie cudowna plaża. Hotel typowy dla rodzin z dziećmi. Moja 1,5 roczna córeczka miała tam raj!! Czystość w tym hotelu na pierwszy miejscu! na plazy i w pokoju! cudownie cudownie cudownie! a i polecam zakupy u Abdua!!! Pozdrawiam i miłego wypoczynku w jasmine village :) Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2012-04-28
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny