Hotel Sea Life Nabq Bay ****

Sea Life

Ocena hotelu (11 opinii)

5.3
  • Położenie
    4.6
    • Odległość od plaży / stoku 6.0
    • Plaża / stoki 5.6
    • Cicha i spokojna okolica 5.9
    • Restauracje w okolicy 3.2
    • Atrakcje w okolicy 2.3
    • Komunikacja 4.8
  • Pokoje
    5.6
    • Wielkość 5.6
    • Standard wyposażenia 5.6
    • Czystość 5.5
    • Łazienka 5.6
  • Wyżywienie
    5.8
    • Ilość i dostępność 5.8
    • Smak i jakość potraw 5.6
    • Różnorodność potraw 5.8
    • Obsługa 5.8
  • Hotel
    5.0
    • Basen 5.6
    • Udogodnienia dla dzieci 4.6
    • Animacje i rozrywka 4.4
    • Sport 4.2
    • Obsługa 5.6
    • Czystość 5.4
  • Jakość / cena
    5.6

Rekomendacja

100% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.8

    manuela ocenił hotel Sea Life

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel wart polecenia. Oferta biura Alfa Star zgodna z opisem. Jest to komplekt 3 hoteli, z których restauracji, barów i basenów oraz plaży można korzystać bez ograniczeń. My wybraliśmy ten trochę mniejszy hoteli byliśmy bardzo zadowoleni. Rozległy teren z pięknym ogrodem i niską zabudową. Piękna rafa w oddległości 30 m. od brzegu z duża głębią (ok.100 m). Duża ilość leżaków z materacami. Nie ma potrzeby wcześniej zajmować miejsc na plaży. Niestety w okolicy nie ma sklepów. Można taksówką wybrać się do starej dzielnicy Sharm - Old Market. Polecam wycieczkę do Izraela. My mieliśmy super pilotkę - p. Olę - bardzo kompetentną osobę z ogromną wiedzą. Pozdrawiamy równiez naszego rezydenta - Milada - dobrze zna język polski i umie doradzić i bez problemu załatwić sprawy. Na pewno tam wrócimy - też z Alfa Starem. Pokaż »

    2012-08-15
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.7

    Andrzej197 ocenił hotel Sea Life

    • Położenie
      3.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.2
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Super hotel z pięknym zadbanym ogrodem. Zejście z pomostu do morza nie specjalne. Duża płytka laguna, bezpieczna dla dzieci. Obsługa bardzo uprzejma i dba o gości. Jedzenie pyszne. Animacje tylko dla Rosjan bo 95% gości to Rosjanie. To jest minus tego hotelu. Nowobogaccy i krzykliwi. Świat należy do nich. Może młodym to nie przeszkadza ale starszym na pewno. Drugim minusem jest odległość do miasta , jakieś 15 km. Hotel oferuje busiki do południa darmowe ale trzeba się zapisywać dzień wcześniej. Wieczorem płatne 5 euro od osoby i są problemy z powrotem. Bałagan organizacyjny. Ale te wyjazdy są organizowane przez jakieś dziwne biuro znajdujące się w recepcji. Sam hotel składa się w zasadzie z 3 hoteli w których można bez problemów korzystać ze wszystkich udogodnień jak i wyżywienia. Piękny ogród zadbany i dużo miejsca do spacerów. W pokojach małe lodóweczki. Woda do picia jest darmowa butelkowana do otrzymania w każdym barze bez problemów. Drinki serwowane w barach bez problemów. Pokaż »

    2012-03-22
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.4

    ela ocenił hotel Sea Life

    • Położenie
      4.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel mogę z czystym sumieniem polecić i tym ,którzy lubią snurkować,itym którzy lubią poleniuchować przy basenach,lubią dobrze zjeść itym co lubią potańczyć,zabawić się.Jest świetny [jedyny minus to bardzo niewygodne zejście z pomostu w płetwach,najlepiej skakać] Pokaż »

    2011-11-23
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.9

    senny ocenił hotel Sea Life

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      3.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Bardzo dobry hotel, jak na Egipt. Jezyk rosyjski powszechny ze wszystkimi tego konsekwencjami. Animacje poniżej wszelkiej krytyki.

    2011-09-29
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.9

    bialywilk58 ocenił hotel Sea Life

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Jak w ocenie punktowej. Wszystko prawie na szóstkę: trochę za zimna woda w basenie i samoloty...Można się przyzwyczaić. Smak, dostępność, różnorodność potraw na znakomitym poziomie, jak również obsługa. Świetne, duże pokoje. Dla oglądaczy tv trzy polskie programy. Wspaniała plaża, codziennie prane ręczniki. I rafa. Koniecznie trzeba zabrać maskę i rurkę. W listopadzie jest optymalny stosunek długości dnia do temperatury: 8 godzin słońca w temperaturze +28-30 stopni w cieniu. Pokaż »

    2010-12-14
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.3

    Natalia ocenił hotel Sea Life

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Miły Hotel, ale daleko od wszystkiego jedynie morze jest blisko. Obsługa świetna, bardzo dbają o wypoczywających. Jedzenie bardzo dobre, sama widziałam jak wodę do ekspresu na kawę nalewano z butelek z wodą mineralna a nie z kranu. Jezeli nie mamy ochotę na kolacji jeść potraw podawanych w tym hotelu możemy przejść do sąsiedniego hotelu w tym kompleksie. Pokaż »

    2009-08-20
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.9

    Jowita ocenił hotel Sea Life

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Polecam, jeszcze raz polecam. Wypoczynek w tym hotelu jak dla mnie to rewelacja:) Obługa sympatyczna, jedzenie bardzo dobre, kazdy znajdzie cos dla siebie. Pokoje bardzo ładne, codziennie czyszczone. Piękna rafa kolarowa przy hotelu:) Naprawde Nie mam sie do czego przyczepić. Jesli ma ktoś ochote spokojnie sobie wypocząc to zdecydowanie polecam ten hotel. Pokaż »

    2009-06-18
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.8

    dorota mioduchowska ocenił hotel Sea Life

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Ma dwie uwagi do tego hotelu: 1. Ręcznki plażowe były brudne. Oddawało się je po plażowaniu, a oni je tylko suszyli i następnego dnia dostawałiśmy uzywane. Zrobiliśmy awanture na recepcji. W tym samym czasie pewien Anglik też oburzony sygnalizował sprawę u kierownika recepcji. Ręczniki upraliśmy sami i już do końca wyjazdu nie oddawalismy ich. 2. W barze przy plaży, kiedy zabrakło czystych szklanek to obsługa wycierała je tylko papierem i nalewała w nie napoje innym gościom. Widziałam to na własne oczy bo czekałam na napoj. Kiedy wykazałam oburzenie obsługa nie rozumiała o co mi chodzi. Pokaż »

    2009-06-16
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Justyna ocenił hotel Sea Life

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Z czystym sumieneim moge polecić ten hotel. Rozległy teren, pięknie utrzymane ogrody, w najgorszym wypadku do plaży 5 minut. Pokoje przestronne z wygodnymi łóżkami, ogromnymi łazienkami. Każdy pokój z zadaszonym tarasem. W pełni wyposażone, codziennie sprzątane - do niczego nie można się przyczepić. Wyżywienie - opcja all dla miłośników obżarstwa. My wzięliśmy opcję HB a tak byliśmy najedzeni jak "bąki". Wszystko świeżutkie, większość posiłków przygotowywana na oczach gości ( naleśniki , poranna jajecznica z dodatkami na życzenie, praktycznie wszystkie mięsa). Codziennie w cyklu 7 dniowym podczas kolacji królują inne potrawy narodowe ( wieczór francuski, włoski, amerykański, typowo egipski itd.) Obsługa sympatyczna, sprawna i wiecznie uśmiechnięta. Plaża rozległa, dość miejsca między parasolami aby czuć się swobodnie. Zaraz przy plaży zachwycająca rafa koralowa - wszystkim miłośnikom polecam zabranie sprzętu do snurkowania. Na terenie hotelu duży basen. Jedynym mikroskopijnym minusem jest odległość hotelu od centrum miasta, choć centrum to i tak za dużo powiedziane, ale z hotelu kursują bezpłatne busy więc to nie problem, choć sam dojazd zajmuje ok 20-25 minut. Zdecydowanie polecam. Pokaż »

    2009-06-16
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 5.9

    Dariusz Ziomek ocenił hotel Sea Life

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Zdecydowanie mogę polecić ten hotel. Bardzo dobrze utrzymany. Bardzo ładna rafa przy plaży. Dobre jedzenie. Kompleks dosyć duży więc w najgorszym wypadku masz do plaży ponad 100m (może to dla leniuchów to być problem po pysznych posiłkach). Chętnie udzielę informacji tym którzy się tam wybierają - mój mail dz@rodar.pl Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (15) »

    2009-06-07
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny