Hotel Caprici Santa Susanna ***+

Caprici

Ocena hotelu (26 opinii)

4.6
  • Położenie
    5.0
    • Odległość od plaży / stoku 6.0
    • Plaża / stoki 4.5
    • Cicha i spokojna okolica 5.3
    • Restauracje w okolicy 4.3
    • Atrakcje w okolicy 4.5
    • Komunikacja 5.6
  • Pokoje
    4.6
    • Wielkość 4.7
    • Standard wyposażenia 4.0
    • Czystość 5.1
    • Łazienka 4.5
  • Wyżywienie
    4.4
    • Ilość i dostępność 4.8
    • Smak i jakość potraw 3.9
    • Różnorodność potraw 4.2
    • Obsługa 4.5
  • Hotel
    4.4
    • Basen 4.6
    • Udogodnienia dla dzieci 4.2
    • Animacje i rozrywka 4.1
    • Sport 3.7
    • Obsługa 4.6
    • Czystość 5.0
  • Jakość / cena
    4.8

Rekomendacja

90% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 3.0

    Barbara S ocenił hotel Caprici

    • Położenie
      3.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      2.2
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      4.2
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      2.8
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Nie polecam. Można spotkać gorsze hotele z trzema gwiazdkami. Ale można też na pewno spotkać dużo lepsze. Nie wiem czym się ludzie zachwycają przy ocenianiu hotelu. Jedzenie jest. Dużo i jest wybór. Natomiast jakość to dramat. Albo jest bez smaku albo np. w porannej jajecznicy czuć wczorajszą fasolkę w sosie pomidorowym. Nie doprawione. Czuć niską cenę produktów. Owoce gorsze niż u nas. Prosto z zamrażarki dojrzewające w gazie. Wędliny wędlinopodobne. Może dlatego nie przeszkadzają większości bo sami kupują wyroby wysokowydajne. Ciastka jakie takie ale monotonne. Co jest hańbą to płatna woda. Pokój to klitka a wyposażenie jak w schronisku młodzieżowym. Za pilota TV kaucja mnie obraża. Brak lodówki i suszarki. Ściany i drzwi nie wygłuszone. Brak dywanów. Słychać dosłownie wszystko co mówią sąsiedzi. Hotel na uboczu i na plaży. Plaża zaniedbana i wąska. Brak leżaków i parasoli. Basen zimny. Atrakcje wszystkie są w centrum. W samym hotelu zdecydowanie mniej się dzieje niż hotelach obok. Pokaż »

    2013-10-03
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.2

    Paulina ocenił hotel Caprici

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      4.8
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Jest to hotel dośc sympatyczny, czysty, położony w fajnym miejscu(blisko plaża i deptak z nocnymi atrakcjami) Jedzenie bez rewelacji, basen też. Animacji nie widzieliśmy żadnych. Plaża ładna i nie zatłoczona. Polecam ale raczej osobom nie zbyt wymagającym. Pokaż »

    2013-09-14
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.2

    bronka61 ocenił hotel Caprici

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.7
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 0.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 0.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel położony na samej plaży.czego mogą zazdrościć inni urlopowicze,spędzający urlop w Santa Susanna w hotelach o wyższym standardzie.Jedyny minus to brak lodówki w pokojach(ale w Hiszpanii wszędzie z tym kiepsko) i jedzenie,które nie zachwycało.Generalnie nie ma co narzekać,bo każdy mógł się najeść.Warto podkreślić,że posiłki(obiado-kolacje) serwowane są godz.13-21,więc nie ma tłoku .Polecam ten hotel , bo warto! Pokaż »

    2013-07-29
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.0

    olaolsz ocenił hotel Caprici

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      4.8
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.7
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Rewelacyjna lokalizacja - przy samej plaży. Z drugiej strony cicha kolej, która dowozi do Barcelony. W okolicy dużo sklepów, restauracji. Napewno tam wrócę.

    2013-07-03
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.5

    demi1212 ocenił hotel Caprici

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    dwa dni temu wróciłam z tego hotelu. Wszystko bez zastrzeżeń. Pokoje skromne ale czyste, sprzątane codziennie. Jeżeli chodzi o wyżywienie w opcji HB, śniadania bez ograniczeń, bardzo dobra kawa z mlekiem, soki do woli, śniadania różnorodne, codziennie coś nowego. Obiadokolacje urozmaicane, każdy znajdzie coś dla siebie. Hotel położony na samej plaży. Plaża dość dziwna, żwirowata (ostre małe kamyczki), morze głębokie, przy samym brzegu woda do kolan krok dalej do pasa. Nie polecam jeżeli ktoś wybiera się z dziećmi, wydaje mi się dość niebezpieczne. Czytając wcześniej opinie na temat tego hotelu ostrzegam przed naciąganymi złymi opiniami. Wiadomo, że ludzie oczekują nie wiadomo czego. Jak chce się pławić w luksusach to nie wybiera się hotelu 3 * a 5* czy 6*. Moim zdaniem gdybym miała wybrać jeszcze raz to wróciłabym do tego hotelu bez żadnego ale. Pokaż »

    2012-09-17
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (2)
  • 3.5

    Ola ocenił hotel Caprici

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      2.2
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      3.0
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Hotel położony w zasadzie na plaży :) Miałam pokój z widokiem na morze i basen. Widok zapierał dech w piersiach. Pokój jak i cały hotel bardzo czysty. Łazienka mała, ale świeżo odnowiona. Jedynie brakowało w niej suszarki. Trzeba wziąć ze sobą także ręczniki plażowe, bo nie są na wyposażeniu hotelu. Animacji raczej brak, a jak były to mizerne.Jednak dla nas to nie był problem, bo wieczorem wychodziliśmy na pobliską promenadę. W okolicy pełno restauracji i hoteli, do których można wejść się pobawić, jeśli ktoś ma taką potrzebę. My tak w hotelu Alechambra załapaliśmy się na darmowe flamenco :). Wyżywienie szału nie robiło, głodna nie chodziłam, ale bywałam w hotelach gdzie lepiej karmili. Bardzo mało było owoców. Raz na tydzień zdarzył się arbuz i melon, a tak to jabłka i mało słodkie śliwki :/ W hotelu głownie Rosjanie i Polacy. Miejscowość Santa Susana bardzo fajna. Niestety nie przypuszczałam, że w lipcu woda w morzu i basenie będzie chłodna. Ogólnie z hotelu jestem zadowolona, chociaż mam poczucie, że przepłaciłam za ten wyjazd...:/ Pokaż »

    2012-08-20
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.7

    anula3030 ocenił hotel Caprici

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      4.7
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      5.0

    W Caprici byliśmy tydzień od 16.06.2012.Hotel przy samej plaży.Codziennie sprzątany. Minus to cienkie ściany - słychać chrapanie sąsiada.Plaża ok ale przy basenie trochę śmierdziało.Jedzenie ,my mieliśmy FB , monotonne ale zawsze każdy znalazł coś dla siebie.Do obiadów i kolacji napoje płatne.Myślę ze bardzo trzeba pochwalić wieczorne animacje w hotelu.Codziennie coś innego np.pokaz tańca flamenco,show z papugami - rewelacja,wieczorek taneczny czy pokazy tańca brazylijskiego.Wyjazd z Wezyrem - w sumie ok tylko tydzień przed wylotem zmiana godziny, opóźnienie o prawie 12 godzin.Powrót opóźniony ponad dwie godz. Pokaż »

    2012-07-29
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 3.7

    katakry ocenił hotel Caprici

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Hotel położony blisko plaży w dość spokojnej okolicy, widok z okna na morze. Plaża piaszczysto - żwirkowa ( ale buty ochronne nie potrzebne), morze wna początku czerwca zimne. W nocy słychać było szum morza i ewentualnie sąsiadów. Pokoje czyste, z TV, ale bez lodówki i suszarki do włosów. Posiłki średnio smaczne, ale każdy znajdzie coś dla siebie, szczególnie że w opcji HB można z drugiego posiłku korzystać od 13 - 21co było dla nas super, bo woleliśmy w hotelu jeść obiad a kolację na mieście. Basen w hotelu ok, obsługa miła. Czuć trochę z kuchni i ściekami. Odległość do stacji kolejki do Barcelony bliska, przejście tunelem podziemnym bez windy i podjazdów. Blisko do promenady. W hotelu dużo Polaków i Rosjan. Polecamy ten hotel dla średnio wymagających Klientów, rewelacyjne położenie nad samym morzem. Pokaż »

    2012-06-16
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.3

    egi50 ocenił hotel Caprici

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel ogólnie w porządku. pokoje jak na zdjęciach, bez rewelacji, ale nie byliśmy tam aby przebywać w hotelu cały czas. Hotel na plaży, więc nikt z ulicy nie zagląda do basenu jak to ma miejsce w innych hotelach w mieście. Całkiem przyjemnie , nie ma hałasu.. Pokaż »

    2011-09-05
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 4.6

    karol_mr ocenił hotel Caprici

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      4.2
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel położony jest na końcu miejscowości turystycznej (Santa Susanna) dzięki czemu gwarantuje spokój od gwaru głównej promenady a jednocześnie umożliwia szybkie dotarcie centrum miejscowości. Od hotelu do plaży (niestety z małe kamyczki) jest 50 m. Jeżeli nie plaża to można skorzystać z funkcjonalnego basenu hotelowego. Pokoje czyste, codziennie sprzątane. Pokoje z widokiem na morze (odległość ok. 50 m) są wprost rewelacyjne. Raczej żaden inny hotel w okolicy nie ma takich widoków. W recepcji można porozumieć się po niemiecku i angielsku (poza hiszpańskim). Śniadanie można jeść do woli, raczej się powtarza (warzywa, ser, wędliny, pieczywo, jajka, dżemy, jogurt, kiełbaski, słodkie bułeczki i drożdżówki itd. (z drugiej strony trudno oczekiwać aby codziennie było inne). Ogromny minus to kolejki do napojów (w formie automatów z kawą, herbatą, czekoladą, sokami. Przyjście w godzinach szczytu oznacza stanie w kolejkach do automatów z napojami dobre 20 minut. Obiadokolacje bardziej urozmaicone: zupka, drugie danie, deser, można jeść do woli. Minus - brak do obiadu napojów, są płatne (w cenie ok. 2 euro za wodę, colę w butelce itp.). W okolicy są markety Lidl i Carrefour gdzie można kupić chociażby napoje i dobre regionalne wina. Niedaleko hotelu znajduje się stacja kolejowa którą warto wybrać się do Barcelony (trochę ponad 1 godz.) do Blanes (10 min.), Girony (ok. 40 minut z przesiadką), warto wieczorem pospacerować też po okolicy (Santa Susanna z domami na wzgórzach, Pineda de Mar). Hotel za przystępną cenę, godny polecenia. Pokaż »

    2011-09-05
    Opinia pomocna?
    Tak (8) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny