Hotel Evi Faliraki ***

Evi

Ocena hotelu (105 opinii)

3.8
  • Położenie
    4.1
    • Odległość od plaży / stoku 3.0
    • Plaża / stoki 4.0
    • Cicha i spokojna okolica 4.1
    • Restauracje w okolicy 4.6
    • Atrakcje w okolicy 4.2
    • Komunikacja 4.4
  • Pokoje
    3.3
    • Wielkość 3.5
    • Standard wyposażenia 3.0
    • Czystość 3.9
    • Łazienka 3.0
  • Wyżywienie
    4.0
    • Ilość i dostępność 4.2
    • Smak i jakość potraw 4.0
    • Różnorodność potraw 3.4
    • Obsługa 4.2
  • Hotel
    3.6
    • Basen 4.2
    • Udogodnienia dla dzieci 2.9
    • Animacje i rozrywka 3.5
    • Sport 2.9
    • Obsługa 4.3
    • Czystość 3.6
  • Jakość / cena
    4.1

Rekomendacja

63% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 4.3

    asia2209 ocenił hotel Evi

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel jak w opisie. Wakacje super. Szkoda było wracać do domu ;( Bez jakichkolwiek problemów, nie było potrzeb na bliższy kontakt z rezydentami, więc nie mogę na temat ich pracy nic napisać. Natomiast animatorki a w szczególności Asia - osoba na odpowiednim miejscu, mega sympatyczna i pełna charyzmy. Gratulacje !!! Pokaż »

    2014-10-17
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.5

    Monika Wodara ocenił hotel Evi

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Właśnie wróciliśmy ze znajomymi z hotelu Evi moim zdaniem jak na 3 gwiazdki to jest dobry hotel. Nie ma co wymagać luksusów jak w pięciu gwiazdkowym hotelu. Śniadanie fakt monotonne ale każdy coś dla siebie znajdzie. Obiady i kolacje smaczne. Jeśli chodzi o napoje w all inclusive nie polecam cola sprite fanta nie smaczne czuć same słodziki bądź syropy. Pokoje codziennie sprzątane, bardzo czyste. Do plaży prowadzą dwie drogi , plaża czysta leżaki płatne. Z leżakami przy basenie nie było większego problemu a byliśmy w 5 osób. Samo miasto Faliraki bardzo rozrywkowe dla osób lubiących się bawić. Polecam wypożyczyć auto i na własną rękę zwiedzić miasto Lindos , Rodos oraz po drodze plaże i zatoki. W hotelu znajduję się sklep oraz wypożyczalnia samochodów. Godne polecenia ;) Pokaż »

    2014-07-09
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    Kasia ocenił hotel Evi

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Polecam :) hotel zgodny z opisem. czysto i schludnie. pokoje sprzatane codziennie. basen duzy i czysty. jedzenie co prawda sie powtarzalo i codziennie byla na sniadanie cos z jajek (na miekko, omlet, jajecznica, na twardo, sadzone itd) ale bylo tego tak duzo ze bylo w czym wybierac. pyszne swieze pieczywo domowej roboty! cudny ciemny chlebek, pyszne owoce, melony i arbuzy mega soczyste i slodkie. bardzo uprzejma obsluga i szefo restauracji. w barze drinki i napoje lane uczciwie. pyszne mohito za 4euro :) mietowe :) bardo duzo polakow!! mila polka na recepcji :)) zawsze cos doradzila i pomogla :) sklepik w hotelu to na plus :) Polecam wykupic wycieczke na SYMI mozna kupi na plazy za polowe tego co z biura :) wakacje byly super! Pokaż »

    2013-12-29
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.8

    gwiazdka ocenił hotel Evi

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      3.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      3.8
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Witam wszystkich. To był mój drugi pobyt na Rodos, w 2009 r. byłam w hotelu Lymberia, a więc bardzo niedaleko. Sam hotel Evi jest bardzo przyjemny, jednak to tyle co moge powiedzieć o hotelu, a to dlatego, że po przyjeździe zakwaterowano nas to zupełnie innego hoteliku, a raczej studia, na przeciwko hotelu Evi. Hotel nazywa się Saint Amon (http://www.saintamonhotel-faliraki.com/) i jest to bardzo mały budynek, jednopiętrowy, z chyba 14 pokojami łącznie. I wiecie co? Dziękowałam w duchu, że w hotelu nie było dla nas miejsc, bo generalnie byłam nastawiona na dużo, DUŻO gorsze warunki (po przeczytaniu opinii na temat tego hotelu), ale dzięki temu tygodniowy pobyt minął nam o wiele przyjemniej :) Dlatego na temat samych pokoi się nie wypowiem. Posiłki jedlismy oczywiście w Evi. Tzn zjedlismy ze 2 razy bo generalnie nie dało się tego jeść. Ja naprawdę nie jestem wybredna, ogólnie zjem wszystko co mi dadzą, ale tego nie byłam w stanie przełknąć. Mięso - drób i wieprzowe, ale sam widok tego odrzucał. Czasem ryby i znów - podane fatalnie. Naprawdę nie jestem wybredna, 4 lata temu w Lymberii jedzenie było świetne, wspominam je pozytywne, zresztą można przeczytać. Niestety w tym hotelu to zdecydowanie najsłabszy punkt programu. Sprzątanie w Amonie jak wszędzie - wymiana ręczników i ogólne omiecenie pokoju. Basen w hotelu - ogólnie ok, dużym minusem jest zajmowanie leżaków. I nie mówię tu o standardowej pogoni o 7.00 rano, ale o notorycznym zostawianiu ręczników na leżakach, nawet przez 2 tygodnie - obsługa nie zbiera, więc co poniektórzy leżą na basenie 2 tygodnie na tych samych leżakach. Jesli jesteś nowy i aktualnie wszystkie są zajęte to musisz czekać aż będzie wymiana turnusów, może się coś zwolni. Ewentualnie. My i tak nad basenem spędziliśmy 1 dzień - resztę zwiedzaliśmy i siedzieliśmy na plaży. Plaża nieco bliżej niż z Lymberii, ale ok. 10 minut trzeba przedreptać, z dziećmi pewnie z 15 minut. Do centrum spacerek, generalnie od 4 lat niewiele się zmieniło. Pokaż »

    2013-09-04
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 4.9

    almos77 ocenił hotel Evi

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    JAK DLA MNIE SUPER, piękne zatoki ,do morza 8 min. spacerkiem, dla zainteresowanych plaża dla tych co NIE LUBIĄ KĄPIELÓWEK całkiem blisko

    2013-08-06
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 3.7

    dorka1312 ocenił hotel Evi

    • Położenie
      3.7
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      3.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      3.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Basen, kuchnia ok! Hotel średnio, animacja zerowa.

    2013-01-20
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 3.7

    asia28 ocenił hotel Evi

    • Położenie
      2.8
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      3.5
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      3.3
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      5.0

    2294zl za 15 dni z all inclusive- uwazam, ze warto. obsluga pomocna i mila, pokoje sprzatane codzienne, czyste, ale jakosc srednia- chodzi mi o klase plytek na podlodze, kolory. drinki robia barmani, kilka rodzajow do picia, ale sniadania monotonne na cieplo tylko jaja i kielbaska codziennie, obiady srednie- 2 miesa do wyboru, 8surowek ale typu sama cebula, lub sama kapusta, lub sama salata, moze dwie laczone, kolacje najobfitsze i dobre- ale tak jest w grecji. 5ciast codziennie wieczorem do wyboru, owoce typu banan, pomarancza, brzoskwinia i lody, do sniadania ciasta i ciasteczka. czysto nie mozna slowa powiedziec, ale szambem czasem bardzo w niektorych miejscach smierdzi. moze 10 minut spacerem, ale wokol hotelu masakra- laki, zaniedbane zrujnowane domki, niewykonczone hotele, ogolnie krajobraz po burzy. nie jest ogolie zle i za te cene polecam Pokaż »

    2012-10-14
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 5.6

    Anna Stelmaszczyk ocenił hotel Evi

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel całkiem przyzwoity, jak na grecką kategorię 3* to bardzo fajny. Mieszkaliśmy w apartamencie rodzinnym, dwa pokoje + aneks kuchenny. Obsługa miła, pokoje sprzątane codziennie, ręczniki wymieniane codziennie, łóżka ścielone, świeże prześcieradła - nawet koszulka nocna czy dziecięca piżamka ślicznie ułożona na łóżku - wystarczyło co kilka dni zostawić 1-2 euro napiwku i nie było problemów. Nigdy nic nie zginęło, zostawialiśmy aparaty, laptopy, pieniądze, dokumenty itd Klimatyzacja sprawna, nic nie śmierdziało... Na stołówce też czyściutko, obsługa non stop zbierała brudne naczynia, szef restauracji obecny na każdym posiłku, pilnujący pracy reszty obsługi, w barze przy basenie mili i sprawni barmani (pozdrowienia dla NICO)- a co do kotów mi nie przeszkadzały, jeśli ktoś nie chciał nie musiał ich dokarmiać i wtedy szły dalej. Basen czysty - filtrowany non stop codziennie wieczorem woda dodatkowo chlorowana i wymieniana. Hotel bardzo dobry dla rodzin z dziećmi, animatorki z Grecos Holiday Ola i Kamila zapewniały rozrywkę od rana do wieczora - klub malucha, minidisco itp , dużo animacji dla dorosłych - przeróżne zabawy i ćwiczenia w wodzie aqua-aerobik, aqua zumba, aqua polo siatkówka animacje wieczorne itd. Oczywiście ci co wypisują wredne komentarze nigdy nie brali w nich udziału, siedzieli na leżakach pod palmą i mieli skrzywione miny - byli tam tacy co chwilę chodzili na skargi, rodzinka gdzieś ze śląska, kobitka wyglądała jakby non stop chlała mąż podobnie a córeczka gruba jak bombka choinkowa, nic im nie pasowało....ale zawsze się tacy trafią, którzy wydali parę tysięcy ii myślą, ze są wielkimi panami. Co do jedzenia - wg mnie dobre, dużo sałatek, zawsze kilka mięs do wyboru, coś się wybrało, brakowało mi trochę owoców i pomidorów ale na Rhodos to normalne bo tam jest strasznie sucho i trzeba ściągać z lądu. ale się rozpisałam.... Ogólnie polecam Hotel i biuro Grecos Holiday :)) Pokaż »

    2012-10-11
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 3.8

    Pejoslatinos ocenił hotel Evi

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      2.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.6
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Jeżeli chodzi o pokoje, to w moim przypadku nie mam zastrzeżeń. Jeżeli jednak chodzi o opinie osób które mieszkały w innym pokojach to pojawiają się mieszane uczucia! Wyciekała woda z ubikacji, nie działały klimatyzacje w niektórych pokojach- ja akurat miałem szczęście. Jedzenie DO BANI !! I to jest największy minus( na tyle duży, że nikomu nie polecę tego hotelu) ! Codziennie to samo, wszystko praktycznie w jednym(bliżej nieokreślonym) smaku. Napoje chyba jak na całej wyspie- dobre na jeden wieczór! Animatorki- Kamila i Ola- w porządku, stawały na rękach, żeby zadowolić klientów - chwała im za to! Pokaż »

    2012-09-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (2)
  • 4.5

    Norbertrodos ocenił hotel Evi

    • Położenie
      3.8
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel jak najbardziej wporządku basen z czysta wodą , najwiekszym minusem jest jedzenie, nie wiem moze nie lubie greckiej kuchni ale za to panie animatorki pani Kamila i pani Ola zrekompensowały to ilością i rozmaitością rozrywek . Siatkówka, waterpolo,lotki,kalambury w ich wykonaniu i pomocą to fajna zabawa Pokaż »

    2012-09-05
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny