Hotel Sunrise Tirana Aqua Park Nabq Bay *****

Sunrise Tirana Aqua Park

Ocena hotelu (48 opinii)

4.3
  • Położenie
    3.5
    • Odległość od plaży / stoku 3.7
    • Plaża / stoki 3.8
    • Cicha i spokojna okolica 4.6
    • Restauracje w okolicy 2.5
    • Atrakcje w okolicy 2.5
    • Komunikacja 4.1
  • Pokoje
    4.6
    • Wielkość 4.8
    • Standard wyposażenia 4.7
    • Czystość 4.1
    • Łazienka 4.7
  • Wyżywienie
    4.6
    • Ilość i dostępność 4.9
    • Smak i jakość potraw 4.5
    • Różnorodność potraw 4.6
    • Obsługa 4.3
  • Hotel
    4.4
    • Basen 5.5
    • Udogodnienia dla dzieci 4.7
    • Animacje i rozrywka 3.9
    • Sport 4.0
    • Obsługa 4.2
    • Czystość 3.9
  • Jakość / cena
    4.4

Rekomendacja

68% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.6

    Artur ocenił hotel Sunrise Tirana Aqua Park

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Właśnie wróciliśmy z pobytu w hotelu Tirana Aquapark Resort i jesteśmy bardzo zadowoleni. Pobyt - 2 dorosłe osoby, pokój dali nam z widokiem na basen - i dobrze, bo na zewnątrz nie ma ciekawych widoków, jedynie budowy. Pokój duży, dobrze wyposażony i czyściutki - jedyny mankament - głośna klima, w (płaskim, ok 28") TV brak polskich kanałów. Pokój i łazienka czyste, w łazience duży prysznic - spokojnie wejdzie 3-4 osoby, chociaż takiej opcji nie sprawdzaliśmy ;) Za pokój nie dawaliśmy nic, pytali się czy chcemy lepszy ale powiedziałem, że chcę zwykły i dostałem blisko recepcji, baru w lobby, basenów i głównej restauracji - lepiej chyba nie mogliśmy trafić :) Obłożenie hotelu było małe-na moje oko max 50% - na basenach luuuzy, zajęte dosłownie kilka % leżaków, w restauracji już ciaśniej, chociaż widać że na sezon mają gotowe 2 dodatkowe sale na dworze. Jedzenie - zajebiste! Po pierwszej późnej kolacji i śniadaniu byliśmy mocno zawiedzeni ale obiady i kolacje w kolejnych dniach pobytu, przyniosły miłe zaskoczenie - były posiłki tematyczne w głównej restauracji, np posiłki grillowe czy obiady tureckie. Sporo smacznego mięsa - baranina, wołowina drób, do tego zawsze ryba w panierce, często owoce morza. Dobre ciasta i owoce. Napoje oryginalne, nie było tylko fanty. Drinki niezłe, zwłaszcza w barze w lobby. Dojazd do plaży bezpłatnym hotelowym taf-taf'em. Na plaży full leżaków, pomost na skraj rafy i przecudne rybki na rafie - byliśmy rok temu w Rehanie i takich widoków nie mieliśmy. Basenów jest kilka, zaaaajefajne zjeżdżalnie - niektóre naprawdę hardcorowe, w sumie zjeżdżalni jest kilkanaście. Do tego basen ze sztuczną falą i fajny mini aquapark dla najmłodszych. Sklepiki hotelowe b. drogie ale obok znajduje się hotel Sea Club, gdzie jest więcej sklepów i market z cenami ponad dwukrotnie niższymi - wystarczy przejść przez ulicę. Ogólnie jesteśmy baaaardzo zadowoleni z hotelu i szczerze go polecamy zwłaszcza rodzinom z dziećmi w każdym wieku. Pokaż »

    2014-05-14
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 3.5

    skarabeusz ocenił hotel Sunrise Tirana Aqua Park

    • Położenie
      2.7
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      2.8
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      2.8
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Hotel ogólnie może sprawiać na pierwszy rzut oka fajne wrażenie. Zakwaterowanie bez problemów. Praca recepcji bez zarzutów. Pomimo raczej jednolitego standardu pokoi, na nasze źyczenie dokonano zamiany na inny preferowany przez nas ze względu na lepsze położenie. Pokój jak na warunki lokalne naprawdę bardzo przyzwoity plus spora i funkcjonalna łazienka. Standard pokoju, sprzątania i utrzymania czystości bez najmniejszego zarzutu. I na tym chyba koniec pochwał :-( Jedzenie niezbyt wytworne nawet jak na lokalną specyfikę. Na stołówce brud, latające ptactwo, współbiesiadujace z gośćmi i pozostawiajace niestety efekty swojej obecności gdzie popadnie. Brudne krzesła, podarte nakrycia, zero zainteresowania obsługi dopełnia obrazu jadłodajni. Podobnie przekąski i bary. Odgazowane napoje podawane w malutkich plastikowych naczyniach, słaby alkohol, poza wyjątkami słaba obsługa barów ale to bardziej wina przyjętych rozwiązań organizacyjnych i zasad hotelowych niź samych ludzi. Byliśmy zimą i liczyliśmy na zabawę w podgrzewanych basenach - porażka! Czynny był tylko jeden basen podgrzewany spośród 3 jakie miały być i to początkowo o głębokości 1 metra, który ze względów sanitarnych został zamknięty a w jego miejsce otwarto kolejny. Podgrzewany był też brodzik w miniaquaparku dla dzieciaków, więc im zazdrościliśmy najbardziej :-) Aquapark dla dorosłych owszem działał ale woda w basenach nie była podgrzewana - świetna atrakcja ale nawet w Egipcie o tej porze, tylko dla morsów. Plaźa do której dojeźdźa się przez teren ogromnej budowy, zapyloną drogą pomiędzy ogromnymi ciężarówkam mogłaby zrobić normalne wrażenie, gdyby nie owa budowa i pracujące obok wielkie młoty pneumatyczne. Hałas i drgania zmuszają do ewakuacji w ciągu kilku chwil. Nie ma zaś żadnych problemów z leźakami, ręcznikami - ani nad morzem ani na terenie obiektu. Teren obiektu utrzymany poprawnie, choć sasiednie budowy nie ułatwiają utrzymania czystości. Animacje na bardzo miernym poziomie. Wieczorem nie ma co robić Pokaż »

    2014-01-07
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.8

    arkneu ocenił hotel Sunrise Tirana Aqua Park

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Dla rodzin z dziećmi, będą zachwycone, a rodzice też coś dla siebie znajdą

    2013-10-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.1

    maciejdm1 ocenił hotel Sunrise Tirana Aqua Park

    • Położenie
      2.7
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      3.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      3.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      3.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Hotel duży super aquapark, słaba obsługa ,brudno ,część basenów zamkniętych z powodu glonów w wodzie.Ogólnie zabardzo nie polecam.

    2013-08-16
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.0

    Sławomir J. ocenił hotel Sunrise Tirana Aqua Park

    • Położenie
      3.0
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      3.8
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      4.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Trudno napisać jednoznaczną opinię. Byliśmy w tym hotelu 2tyg. w 6 osób (4dorosłych i 2dzieci 10 i 5 lat). Hotel niby fajny bo i są baseny i aqua park, jedzenie ok , bezproblemowo można się udać na plażę busikiem hotelowym. Pokoje do przestronnych nie należą. Byliśmy tak naprawdę w pokoju dwu osobowym z dwiema dostawkami! Pokój niestety mały. Ręczniki wymieniane codziennie. Codziennie też świeża woda. W hotelu większość Anglików i Rosjan. Polaków średnio. Pierwszy raz spotkaliśmy się z tym że Anglicy i Rosjanie byli faworyzowani... Jeśli ktoś lubi sziszę to hotel ma świetnie do tego przygotowane miejsce. Ogólne wrażenie nie jest złe. Pokaż »

    2013-07-16
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.5

    kudlaty111111 ocenił hotel Sunrise Tirana Aqua Park

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      3.8
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Wypoczywający to fakt 80% Anglicy,potem Arabowie,Polacy i Rosjanie/jak na lekarstwo/.Takie zestawienie odbija się przypuszczalnie na różnorodności potraw-mało Rosjan,mało zmarnowanego jedzenia co pozwala na na urozmaicone "menu"/owoce morza,miejscowe przysmaki,potrawy z grilla itd./Restauracje tematyczne -dla nas najlepiej smakowało w Indyjskiej.Zabrzmi to trochę snobistycznie,ale na 4 pobyty w Egipcie/3 x Hurghada/ w Sharmie jedzenie najlepsze. Animacje to nieporozumienie! Animatorzy z Angli ,rano piłka wodna -spaliłem cygareta ,odwracam się już koniec!wieczorne to pomyłka ,szkoda czasu.I bez przerwy animatorzy przy barze,zastanawiałem się czy oni są w pracy ,czy na wczasach?NAJGORSZA BYŁA MUZYKA!!! Z rana 1 nagranie ok i reszta to pieśni żałobne, muzyka bez słów,ni to poważna ,ni to pop,ni to filmowe masakra.Nie jestem melomanem,ale po tygodniu "Ona tańczy dla mnie" było miodem dla uszu!Plaża taka sobie,nowy pomost.Liczyłem na lepszą rafę,jednak w Hurghadzie lepsza,więcej gatunków ryb itd.,chociaż ten gwałtowny uskok rafy 15-20 m i granatowa głębia niczym z horrorów-pobudza wyobraźnię.Polecam wypad do Sharmy,wieczorem jest pięknie łącznie z przystanią.Z transportem nie ma kłopotów,taxi z przed hotelu /nieoznakowane/ 16$ zawiezie ,poczeka,przywiezie,lub busik. Alkohol nie zajeżdża benzyną co mnie zdziwiło.Soki nie są cholerycznie słodkie.Jeszcze cenna uwaga!,otóż wieczorami cholernie kąsają komary!/małe ,a upierdliwe/. Pokaż »

    2013-06-25
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.2

    Ryszard ocenił hotel Sunrise Tirana Aqua Park

    • Położenie
      3.6
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.7
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel godny polecenia jak na 4*. W okolicy pustynia jeden hotel reszta w budowie. Aqua Park jest + dla hotelu super. Plaża woda przy odpływie brak, a normalnie około 30-50 cm (brodzenie) oraz rafa za pomostem dna nie widać ale rafa i rybki OK. Naciągają w recepcji podczas meldowania chcieli 30$ zeszliśmy na 15 za pokój z widokiem na baseny i dostaliśmy pokój 70 metrów od basenu dla dzieci niedaleko baru i stołówki. Sprzątanie jak na warunki Egipskie w normie. Obsługa miła i nie odczułem jak w innych hotelach (3 raz w Egipcie) parcia na napiwki. Cztery restauracje tematyczne z których można skorzystać raz na pobyt, tylko po chińskiej nie byliśmy dojadać w normalnej. Transfer do miasta busem za 6$ byliśmy, oraz do Lastrady pojechaliśmy taksówką za 3$ tam i 4$ powrót w 4 osoby + dziecko 5 lat. Pokaż »

    2013-05-22
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.3

    Andrzej ocenił hotel Sunrise Tirana Aqua Park

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel fajny, Trafilismy tam w marcu basen podgrzewany byl jeden a nawet jedna jego czesc a w auqaparku max tem wody 12 stopni troche z amalo tak ogolnie fajny oraz shisa bar:) polecam

    2013-05-10
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 2.1

    padalec ocenił hotel Sunrise Tirana Aqua Park

    • Położenie
      2.3
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      2.2
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      2.8
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      2.0

    W Egipcie byliśmy już 3 raz, agroturystyka w Bieszczadach i na Podhalu też nam nie straszna ale takiego syfu to naprawdę nigdzie nie widziałem. W restauracji głównej znalezienie czystego talerza graniczy z cudem. Druga sprawa to jakość i dostępność potraw. Aby dostać cokolwiek co zawiera w składzie mięso trzeba swoje odstać w dłuuugich kolejkach, dlatego można zauważyć grupki gości czekających na jej otwarcie w porze lunchu i kolacji. Dużo do życzenia daje tzw. aquapark. Także brudny i zabiedzony, widać ząb czasu i brak właściwej konserwacji, "oponki" i maty do zjeżdżania okupowane przez Anglików i Arabów. No i na koniec na zameldowanie czekaliśmy na zameldowania kilka godzin zanim pokój się zwolnił i go posprzątano. Masakra Pokaż »

    2013-01-04
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 3.3

    Lara1976 ocenił hotel Sunrise Tirana Aqua Park

    • Położenie
      3.0
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      3.2
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      3.5
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Hotel w miarę zadbany są małe niedociągnięcia ale jak się jedzie na wakacje to szkoda czasu na zawracanie sobie tym głowy:-) W hotelu 80% Rosjan których zachowanie pozostawia wiele do życzenia.Plaża niezbyt fajna ale za to rafa przy plaży super.Okolice hotelu swiecą pustką a do najbliższego centrum ok 40 minut piechotką.Bardzo fajny aqua park w hotelu. Pokaż »

    2012-10-28
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny