Hotel Nubian Village Nabq Bay ****

Nubian Village

Ocena hotelu (18 opinii)

5.6
  • Położenie
    5.5
    • Odległość od plaży / stoku 5.9
    • Plaża / stoki 5.6
    • Cicha i spokojna okolica 5.6
    • Restauracje w okolicy 4.9
    • Atrakcje w okolicy 5.4
    • Komunikacja 5.6
  • Pokoje
    5.6
    • Wielkość 5.9
    • Standard wyposażenia 5.4
    • Czystość 5.9
    • Łazienka 5.3
  • Wyżywienie
    5.7
    • Ilość i dostępność 5.9
    • Smak i jakość potraw 5.4
    • Różnorodność potraw 5.5
    • Obsługa 5.9
  • Hotel
    5.6
    • Basen 5.7
    • Udogodnienia dla dzieci 5.7
    • Animacje i rozrywka 5.3
    • Sport 5.2
    • Obsługa 5.7
    • Czystość 5.9
  • Jakość / cena
    5.6

Rekomendacja

100% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.0

    pawelw_77 ocenił hotel Nubian Village

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      4.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Wypoczywaliśmy w dwie rodziny 2+2, starzy 36-37 lat, dzieci 4,5,12,13 lat. Rozpocznę od minusów: animacje - słabe w ciągu dnia, wieczorem słabiutko. Jedzenie - dużo ale nam nie przypadło do gustu, nie wiem, przyprawy, zapachy, smak - po 7 dniach mogłem jeść tylko makarony, bułki z serem, frytki i zupy. Przekąski w ciągu dnia - słabiutko. W zeszłym roku w Alf Leila tak nie było -tam jedzenie pyszne i 2 tygodnie to było mało. Tyle minusów - z resztą ja nie latam do Egiptu dla jedzenia czy animacji :) Reszta same pozytywy: dostaliśmy fajne duże rodzinne pokoje (dodatek do paszportu), fajne baseny, nie trzeba rano wstawać i rezerwować leżaków zawsze coś się znalazło, super obsługa za parę $ nie trzeba wstawać z leżaka żeby mieć piwko, ma się swój stolik zawsze zajęty w restauracji czy też przynoszą piwko, drinki, napoje dla dzieci wieczorkiem na tarasik w pokoju, super rafa przy hotelu, ładny ogród, czysto, spokojnie i bezpiecznie. Pokój codziennie sprzątany. Wycieczki zaliczaliśmy z Słoneczny Sharm - pełen profesjonalizm, polecam. Kończąc - hotel adekwatny do ceny, to były bardzo udane wakacje. Pokaż »

    2014-08-21
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.9

    Krys ocenił hotel Nubian Village

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel z czystym sumieniem mogę polecić każdemu. Hotel położony jest jest na dużym terenie. Wśród pięknego ogrodu składającego się z drzew owocowych i kaktusów usytuowane są bungalowy. Spacer z budynku głównego nad morze to czysta przyjemność. My akurat mieliśmy pokój przy plaży, nad restauracją al carte, z widokiem na morze i basem (coś pięknego).d każ Nigdy nie brakowało leżaków na plaży. jedynie nad basenem trzeba było sobie wcześniej wstać ( ok 8.00) i zarezerwować miejsce. Jedynym mankamentem były codzienne odpływy morza, które utrudniały możliwość kąpieli. Pozostawały niewielkie, płytkie zatoczki w rafie. po godzinie 16 zaczynał się przypływ i było troszkę lepiej. Jeśli jednak ktoś chciał popływać to mógł skorzystać z pomostu i przy okazji podziwiać piękną rafę z cudnymi rybkami. Jeśli chodzi o jedzenie to jest wyśmienite, jak na Egipt. Poza tym , ze jest duży wybór potraw, to jest ono naprawdę smaczne. Począwszy od śniadań, gdzie była cała różnorodność słodkich bułeczek, smażonych pączków, naleśników, gofrów , jajecznic pod wszelka postacią, kiełbasek, zapiekanych pomidorów. Natomiast obiad i kolacja to różnorodność mięs pod każdą postacią. Zwłaszcza kolacje były przepyszne. przeważnie tematyczne, od kuchni egipskiej, po owoce morza, makarony, smaczne przekąski i to co ja kocham najbardziej ciasta, które były naprawdę wspaniałe. Przy stołówce na zewnątrz każdego wieczora kucharz przygotowywał w piecu kebab, piekł pyszne chlebki. Jedyne co szwankuje w tym hotelu to wieczorne animacje, które są krótkie i po prostu kiepskie. Za to w ciągu dnia animatorzy starają się bardzo, organizują sporo zabaw i ciągłe zachęcają gości do udziału w nich. Czytałam wiele opinii na temat tego hotelu na różnych portalach i przed wyjazdem mieliśmy wiele obaw, kompletnie bezpodstawnych. Był to nasz trzeci wyjazd do Egiptu i chociaż był to hotel 4* to chyba najlepszy. Szczerze polecam. Pokaż »

    2014-08-17
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.5

    Małgorzata ocenił hotel Nubian Village

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Śmiało mogę polecić ten hotel każdemu, czy to parze, czy rodzinie z dziećmi. Hotel jest bardzo duży, łączy się on z pobliskimi hotelami o podobnej nazwie. Znajduje się on w centrum miasta. My akurat dostaliśmy bungalow – z trawnikiem, ogrodzeniem. Jedzenie – rewelacja. Przepyszne i różnorodne obiady, słodyczami nie mogłam się najeść! Stołówka i kelnerzy niezwykle eleganccy, bardzo uprzejmi. Przy każdym basenie bar. Plaża zaraz przy hotelu, trzeba zejść schodkami w dół, przy plaży mnóstwo palm. Jeśli chodzi o samo kąpanie się to zaraz przy brzegu zaczyna się rafa, więc bez butów ani rusz! Przy plaży pomost z którego skaczemy wprost na rafę (oczywiście nie dotykamy jej) i podziwiamy. W hotelu możemy skorzystać z bezpłatnej siłowni! Pobyt bardzo udany! Pokaż »

    2012-10-19
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 4.6

    Tomasz G ocenił hotel Nubian Village

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      3.8
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel, ładny czysty, obsługa hotelowa bardzo miła i przyjazna dla ludzi, Jedzenie i napoje podawane w tym hotelu troszeczkę obniżają noty tego hotelu.

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (4) »

    2011-10-03
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.9

    zykoone ocenił hotel Nubian Village

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    kiedys, w koncu, nalezy zmienic destynacje,..ale gdy tam jest tak dobrze. i znowu trafilem do super hotelu, co prawda 4*, ale polaczony z 5*. fajna zabudowa, teren dobrze zagospodarowany i ogrod, i baseny i zjezdzalnie, i lezakow na plazy i przy basenie wystarczy. w restauracji niekiedy tloczno, ale da sie przezyc, w koncu serwowana kuchnia jest rewelacyjna. rafa ekstra, plaza zadbana, obsluga mila. przy wejsciu do hotelu taxi (jezdza tam i z powrotem), w Naama w kilka minut.po prostu polecam! Pokaż »

    2011-01-19
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.7

    ania kociel- osinka ocenił hotel Nubian Village

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Nie jest to ekskluzywny hotel lecz jest to wspaniałe miejsce na wypoczynek. Bardzo miła obsługa, personel mocno dbający o czystość zarówno pokoi jak i terenu hotelu. Ciepła przyjazna atmosfera. Plaża przy hotelu z piękną rafą koralową i możliwością pływania z maską. 3 baseny, super zjazdy wodne. Bardzo blisko do lotniska. Widok na góry i morze w jednym. Polecam!!!!!!!!! Pokaż »

    2010-10-11
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.9

    napastnik ocenił hotel Nubian Village

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    ładny hotelik, z wygodnymi basenami z barami, codziennie inne zestawy potraw, godny uwagi,

    2010-09-21
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.0

    ddel ocenił hotel Nubian Village

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.7
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Normalny, czysty i przyjemny hotel.Spokojnie i przyjemnie spędzony okres urlopowy (14 dni).Wspaniała rafa .Kuchnia bardzo smaczna i duży wybór .Tutaj dziecko tez ma co jeść .Obsługa akurat w tym okresie była na bardzo wysokim poziomie.Trudno znaleźć wady kiedy wyjeżdzamy tam nastawieni na wypoczynek i w rezultacie mamy to czego oczekiwaliśmy.Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma ... Pokoje codziennie sprzątane, bardzo dokładnie. Możliwość korzystania z wszystkich basenów w kompleksie Nubian Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (12) »

    2010-09-08
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.8

    Katarzyna ocenił hotel Nubian Village

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Polecam wszystkim hotel Nubian Village! Wybudowany w arabskim stylu, bardzo duży, z przepięknym ogrodem. Bliskość plaży przyhotelowej, na której zarówno leżaki jak i ręczniki są darmowe jest dodatkowym plusem. Przybrzeżne rafy- cudo, można spędzić w morzu cały dzień od świtu do zmierzchu i nadal mieć ochotę na oglądanie podwodnego życia. Jedzenie pyszne, bardzo urozmaicone , obsługa w restauracji przesympatyczna. Pokoje są duże i czyste. Duży basen z wydzieloną częścią dla dzieci i mini aquaparkiem ( trzy całkiem spore zjeżdżalnie). Jestem zachwycona tym hotelem i pobytem w Egipcie. POLECAM. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (1) »

    2010-09-08
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    julka1998 ocenił hotel Nubian Village

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    super hotel,polecamy szczerze,wszystko było świetne,obsługa wspaniała.Animator francesco boski i milutki.POLECAM sama tam jeszcze wrócę.

    2010-08-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny