Hotel El Faraana Club (Reef ) Ras Um el Sid ****

Ocena hotelu (170 opinii)

4.7
  • Położenie
    4.7
    • Odległość od plaży / stoku 5.4
    • Plaża / stoki 5.3
    • Cicha i spokojna okolica 5.0
    • Restauracje w okolicy 3.7
    • Atrakcje w okolicy 4.2
    • Komunikacja 4.7
  • Pokoje
    4.6
    • Wielkość 5.0
    • Standard wyposażenia 4.3
    • Czystość 5.0
    • Łazienka 4.1
  • Wyżywienie
    4.7
    • Ilość i dostępność 4.9
    • Smak i jakość potraw 4.7
    • Różnorodność potraw 4.4
    • Obsługa 4.9
  • Hotel
    4.7
    • Basen 5.5
    • Udogodnienia dla dzieci 4.3
    • Animacje i rozrywka 4.7
    • Sport 4.2
    • Obsługa 4.7
    • Czystość 4.8
  • Jakość / cena
    4.9

Rekomendacja

84% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.1

    Stas1 ocenił hotel El Faraana Club (Reef )

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Drugi raz w tym hotelu, tym razem w okresie świątecznym. W innych hotelach jak mówili turyści żądali dodatkowych opłat do kolacji wigilijnej .W tym hotelu było wszystko w cenie .Przed kolacją w barze "ZODIAK" życzenia świąteczne ,kolorowe drinki ,ciasto.Kolacja z dużą ilością ryb, makarony,mięso ,ziemniaki pieczone ,przeróżne surówki i przepyszne ciasta .Wszystko świątecznie udekorowane .Każdy mógł znaleźć coś smacznego dla siebie .Przeważająca ilość turystów to Rosjanie ,Włosi i Polacy .Fajne było to że , Polacy trzymali się razem niezależnie z którego regionu Polski ,czy biura podróży przyjechali.Pozdrowienia dla silnej grupy ze Zgorzelca którzy dbali ,aby flaga POLSKI i barwy biało-czerwone były obecne podczas naszego pobytu. Pomocną i punktem informacji jest P. Ewa sprzedająca na plaży wycieczki . Warto jej zostawić czasopisma i lubi polskie cukierki . Tem.pow .w grudniu ok.26 C, woda ciepła , rafa super,po 16 robi się ciemno i chłodno, warto zabrać jakiś ciepły polar. Tym razem mieliśmy SNACK i głodni nie chodziliśmy. Różnica jest taka że jest mniejszy wybór dań i jada się w restauracji na górze .(Restauracja na klifie jest nieczynna, po sezonie ) Obsługa dużo mówi po polsku, za bakszysz , wskazane miejsce na plaży i leżaki czekały na nas każdego dnia. Pokoje codziennie sprzątane , polski program POLONIA, uwaga !!!zawartość lodówki płatna , tanie artykuły bez targowania w Naba Bay w Carrefour.taxi do Naba Bay -4 usd ,a do Old Marketu -2 usd , taniej Busem -nie wydają reszty. Pamiętać należy że leci się do Egiptu a nie do Dubaju i dlatego jest różnica w standardzie i cenie . My wróciliśmy , opaleni i zadowoleni ,hotel godny polecenia . Pokaż »

    2014-01-04
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 3.7

    Miro -------- ocenił hotel El Faraana Club (Reef )

    • Położenie
      4.3
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      2.0
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      3.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Pobyt w pazdierniku,2 tyg. opcja all snack.Wyjazd z biura Sun Fun.Przelot i transfer do hotelu ok zakwaterowanie szybko.Jeżeli ktoś był w Egipcie w hotelu 5 gwiazdek to może mieć zastrzeżenia,tj mój 3 raz więc mam porównanie.Co do wyżywienia to słabe ,mały wybór potraw,często zimne ,nie dogotowane ,część dań nakładała obsługa.Pokój fajny duży ale wyposażenie słabe,brak mebla z szufladą itp. brak czajnika w pokoju i wody butelkowanej,lodówka w pokoju płatna i droga np. chipsy 8$.Baseny ładne i czyste,bary przy basenie ok .Plaża nie za duża ale można znaleśc miejsce ,część leżaków porażka do wymiany,obleśne.pomost fajny ,zejście do wody po schodkach i od razu pare metrów gł.rybki i rafa fajna.Na plaży pracuje pani Ewa ,bardzo miła i sympatyczna Polka,mozna miło pogadać ,dowiedzieć się co i jak w egipcie i zakupić u niej nurkowanie,quady,pustynia ,safari itp.Polecam.Bary przy basenie oki wieczorkiem można posiedzieć ,drinki dobre,wódka i whisky ,rum..Brak animacji ,tylko jakis przypadkowy włoch grał ze sprzętu ale smętnie..Dyskoteka zodiak słaba ,czasem nie było nikogo.W drugim tygodniu przyjechali Rosjanie i cisza się skończyła...Pobyt uważam za udany ,pogoda ,fafa,towarzystwo itp.chociaż mam zastrzeżenia do różnych rzeczy.Ok 500 m od hotelu są sklepy i można kupić pamiatki itp.Doba hotelowa do 12 ,ale opaski mielismy do wyjazdu 20.00 więc jeszcze obiad i kolacja była. Pokaż »

    2013-11-18
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (2)
  • 5.1

    kajkatg ocenił hotel El Faraana Club (Reef )

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel bardzo fajny, nie nowoczesny, ale z klimatem, pokoje duże, przestronne, wszystko działało jak trzeba, jedynie do czego można się doczepić to prysznic ale nie było najgorzej, pokoje dziennie sprzątane, ale nie było żadnych figur z ręczników, płatków róż itp. chyba się Panu sprzątającemu nie chciało robić, posiłki dobre, jedzenie jak w Egipcie, a najlepsze były pączki na śniadanie polane czekolada pychotka, do teraz czuje smak tych pączków, trafiliśmy na okres gdzie było bardzo mało turystów w hotelu, nie było animacji, fala w basenie działała tylko przez 30 min w ciągu dnia, nie było głośnej muzyki przy basenach, tłoku przy barach, leżaki na plaży puste, to samo przy basenach dla nas było to super bo byliśmy tylko tydzień i chcieliśmy odpocząć:)ze względu na małą ilość ludzi wieczorne kolacje były na plaży w grill barze, mieliśmy opcje snack all i na obiady chodziliśmy do restauracji w recepcji, a tak wszystko było tak jak w all, jak myśmy byli to byli Rosjanie, Egipcjanie i Polacy, pod koniec zjeżdżali włosi i wracały animacje bo animatorzy to Włosi.nad samą piękną plażą, najpiękniejszą jaką widziałam w Egipcie, trzeba było zejść po schodach kamiennych, ale trochę ruchu przy lenistwie to tylko na zdrowie wyszło, wychodząc z hotelu w lewo sklepy ale mały wybór, lepiej wybrać się do Old Marketu, z wycieczek wzięliśmy Jerozolimę od rezydenta bo nie było innej możliwości, ze względu na małą ilość turystów i strach...wycieczka piękna, fakt męcząca, ale temperatura dużo niższa niż w Egipcie, wzruszające momenty, przeżycia niesamowite, zakończone kąpielą w Morzu Martwym-warto naprawdę.mieliśmy pokój w bungalowie nr 5, na parterze, zdarzały się mrówki które wchodziły przez drzwi nieszczelne, ale wystrój pokoju ok taki inny- stylowy, Klima działała non stop nawet po wyciągnięciu klucza, sejf był bezpłatny,Byliśmy na początku października, temperatury ponad 30 stopni w dzień, w nocy ciepło, ale wiał taki wiaterek, szybko robi się ciemno o 18 już noc Pokaż »

    2013-10-30
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.2

    Ewelina ocenił hotel El Faraana Club (Reef )

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel spełnił jak najbardziej nasze wymagania, Plaża bardzo blisko hotelu, jedna z największych w pobliżu. Klify nocą robią wrażenie. Trzeba odwiedzić kawiarnie Sadiki Cafe na zachód słońca - koniecznie. Rafa koralowa piękna, rybki i rafę można zobaczyć z bliska podczas snurkowania. Warto przejechać się motorówką - niezapomniane przeżycia. Pani Ewa która ma biuro na plaży organizuje takie wypady. Baseny w hotelu przy których można spędzać całe dnie. Obsługa fantastyczna, przyjazna i pomocna. Jeśli ktoś lubi żartować i śmiać się to jest miejsce dla Was. Nocą jest dyskoteka, wszyscy przyjaźni (prawie :P ). Dj przezabawny. Niedaleko jest centrum Naama Bay gdzie nie można się nudzić, robi ogromne wrażenie. Niedaleko Old Market, tam trzeba rezerwować dużo czasu, my w 1 sklepie spędziliśmy 40 minut w przyjaznej atmosferze. Targujcie się i żartujcie :) Jeśli czegoś nie kupicie - dadzą Wam w gratisie. Wracając do hotelu, może i pokoje nie robią wrażenia, a jedzenie się powtarza i jest wszystko al dente, by dłużej się trawiło, ale mieliśmy opcje Snack i głodni nie chodziliśmy. Pizze, makarony, mięsa, ziemniaki pieczone, surówki, owoce, pełno ciast. Nie ma na co narzekać. Gorąco polecamy. Pokaż »

    2013-10-25
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.7

    lolollka ocenił hotel El Faraana Club (Reef )

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Muszę przyznać, że hotel spełnił wszelkie moje oczekiwania. Pokoje czyste, z resztą tak jak i cały kompleks. Kiedy tam wypoczywałam nie było dużo turystów w związku z czym fantastycznie odpoczęłam. Jedzenie bardzo smaczne i urozmaicone. Kupiłam wycieczkę w Alfie i zapłaciłam niewiele zaś hotel okazał się bardzo fajny. Jestem niezwykle zadowolona z tego wypoczynku, myślę, że jeśli będę mieć jeszcze okazję to tam wrócę. Pokaż »

    2013-09-27
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (1)
  • 5.2

    JOLABB ocenił hotel El Faraana Club (Reef )

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Ładnie położony hotel, czysty pełen zieleni. Jedzenie rozmaite ale nie nasze smaki choć bardzo się starano, Polecić należy ryby dobrze przyrządzone i różnorodność potraw. Mnóstwo ładnych Rosjanek i przystojnych Włochów także każdy znajdzie coś na oko, oprócz pięknej rafy. Brak Anglików i Niemców gwarantuje spokój i ciszę. Jedynie plaża jest zaniedbana, stare leżaki i materace tutaj hotel powinien zainwestować bo warto. Będziemy tu przyjeżdżać . polecam hotel. Pokaż »

    2013-08-20
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.3

    slonqo ocenił hotel El Faraana Club (Reef )

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      5.6
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Wystrój hotelu w stylu afrykańskim. Dostępne są trzy baseny: jeden ze sztuczną falą, jeden kameralny i jeden z jacuzzi nad basenem, więc bardzo sympatycznie. Pokoje nie za duże ale w porządku.. Jedynym problemem był częsty brak ciepłej wody w łazience.Jedzenie dobre. Miałam apcję snack i wcale nie głodowałąm (różni sięod opcji all jedynie tym że nie ma obiadów w restauracji a w barze przy plaży a poza tym wszystko to samo) All do godziny 24. Później napoje dostępne są w dico, ale jak ja byłam to tłumów raczej tam nie było. Plaża jest największym plusem tego hotelu. Boska rafa!! Najładniejszą jaką widziałam do tej pory przy hotelu!! Płaczczki, metrowa murena, i dużo innych kolorowych rybek :) Z tego względu na pewno jeszcze wrócę do tego hotelu. Polecam! :) Pokaż »

    2013-05-30
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (0)
  • 3.8

    kruszunia_18 ocenił hotel El Faraana Club (Reef )

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      3.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      3.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      3.0

    hotel ogólnie ładny, duży. Duża ilość basenów, obsługa zależny która uprzejma.... Jedzenie bez rewelacji zwłaszcza w restauracji hotelowej - okropne ;/;/ codziennie wychodziłam głodna z obiadu. jedynie w restauracji nad plażą można była zjeść coś normalnego i tam właśnie obsługa była bardzo miła, oczywiście po zostawieniu napiwku.... Pokoje w stanie opłakanym!!!łazienki odstraszające!!!!!! Takich warunków anty-sanepidowskich jeszcze nie widziałam. Gdyby nie pokoje, łazienki i jedzenie w gł. restauracji reszta w porządku. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (7) »

    2013-04-29
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 5.9

    mordkaR ocenił hotel El Faraana Club (Reef )

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    POLECAM to miejsce i hotel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Było cudownie . Na pewno tam wrócę!!! Nie przyczepięsiędo niczego- a negatywne opinie pisze albo konkurencja albo psychicznie chorzy ludzie. Nigdzie nie było mi tak dobrze jak tam!!!

    2013-03-21
    Opinia pomocna?
    Tak (9) / Nie (4)
  • 5.0

    Ilona27 ocenił hotel El Faraana Club (Reef )

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Wybrałam ten hotel ze względu na dostęp do plaży, cudowną rafę właśnie przy naszej plaży i podobno świetną atmosferę - tak mnie zapewniano i tak faktycznie było. Na szczęście nie miałam przykrych doświadczeń z awarią w pokoju, więc nie wypowiem się na temat reklamacji. Pokoje o nienajdoskonalszym standardzie, ale na sam nocleg wystarczyło. Każdy za to czysty, wyposażony w klimatyzację, sejf, tv, minibarek (płatny)i z pięknym widokiem na ogród lub basen. Animatorzy w urozmaicony sposób dostarczają rozrywki - rekreacja na plaży (siatkówka, bule, draft, aerobik, nauka tańca i inne), show i pokazy tańców w miejscowym "amfiteatrze" oraz dyskoteka z animacją dla dzieci a później dla dorosłych. Na terenie hotelu kilka barów przy basenach - jeden podgrzewany, ze sztuczną falą, jakuzy. Jeżeli chodzi o jedzenie, to uważam, że każdy coś znajdzie i będzie zadowolony - wybór ogromny, szczególnie na kolację. Obiady mieliśmy szczęście jadać w restauracji grillowej, zbudowanej na klifie przy plaży, z przepięknym widokiem na morze. Przy plaży również mały bar. Obsługa bardzo miła, uprzejma, nienachalna, można się dogadać nawet po polsku. Piszę nawet, bo chociaż do hotelu przyjeżdża dużo turystów z Polski, to odczuwa się brak komunikatów oraz animacji w tym języku - ale jeżeli ktoś zna angielski, włoski lub rosyjski to nie ma problemu. Odczuwalnym minusem był brak wody butelkowanej, więc lepiej się w nią zaopatrzyć. Ogólnie polecam.Na koniec kilka porad: - konieczne obuwie do wody. Plaża jest piękna i piaszczysta, ale w wodzie prawie przy samym brzegu są szczątki rafy. Co ma też swój urok, bo cudne rybki pływają między nogami - dosłownie - zabrać ze sobą kubek termiczny do napojów na plaży. Przy barze są one podawane w malutkich "naparstkach" i trzeba się nachodzić, a w kubku i dużo i zimne :) - zimą po zachodzie słońca ( już ok 17) jest dość chłodno - niedaleko hotelu idąc do końca ulicy w lewo jest mały supermarket samoobsługowy, a idąc w prawo dojdzie się do "ryneczku" Pokaż »

    2013-03-19
    Opinia pomocna?
    Tak (10) / Nie (1)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1016 17 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny