Hotel Amar Sina Hadaba ***

Amar Sina

Ocena hotelu (46 opinii)

3.3
  • Położenie
    3.0
    • Odległość od plaży / stoku 2.2
    • Plaża / stoki 2.9
    • Cicha i spokojna okolica 4.6
    • Restauracje w okolicy 2.3
    • Atrakcje w okolicy 2.8
    • Komunikacja 2.9
  • Pokoje
    3.0
    • Wielkość 3.2
    • Standard wyposażenia 2.7
    • Czystość 3.7
    • Łazienka 2.4
  • Wyżywienie
    3.5
    • Ilość i dostępność 3.5
    • Smak i jakość potraw 4.2
    • Różnorodność potraw 3.1
    • Obsługa 3.3
  • Hotel
    2.7
    • Basen 2.7
    • Udogodnienia dla dzieci 1.8
    • Animacje i rozrywka 3.6
    • Sport 1.6
    • Obsługa 3.7
    • Czystość 2.5
  • Jakość / cena
    4.2

Rekomendacja

50% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 4.4

    miau1988 ocenił hotel Amar Sina

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.3
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Właśnie wróciłam z 7-dniowego pobytu w hotelu Amar Sina i zdecydowanie jestem zadowolona. Polecam nie sugerować się jednoznacznie negatywnymi opiniami na forum, bo większość z nich jest przesadzona bądź wynika w wygórowanych oczekiwań - jeśli ktoś chce luksusu to powinien wybrać hotel 5-gwiazdkowy a nie 3-gwiazdkowy jak ten. Pomyślałam, że napiszę plusy i minusy hotelu, a każdy sam zdecyduje co jest dla niego najistotniejsze :) PLUSY - pokój duży, czysty, ściany odmalowane, wieeelkie i wygodne łóżko, meble stare ale klimatyczne :) - jedzenie bardzo dobre, może i nie różnorodne, ale smaczne i nie można się nim zatruć - fajny klimat hotelu, ciekawa architektura - piękna plaża, choć ciasna, to woda i rafa i widok z klifu wszystko rekompensują, plaża oddalona 3 min jazdy samochodem - dowozi hotelowy bus - większość obsługi miła i uczynna - sprzątanie pokoju - bez zastrzeżeń MINUSY - hotel troszkę zaniedbany, gdyby ktoś zainwestował w jego odświeżenie byłoby na prawdę super, należałoby odnowić przede wszystkim basen i meble na patio - animacje bardzo rzadko, podczas naszego pobytu nie było żadnych, w tygodniu poprzedzającym były 3 - autobus plażowy czasami odjeżdża zbyt wcześnie i kilka razy pare osób się nie załapało na transport - okolica raczej nie zapewnia wielu rozrywek, nic się nie dzieje, miasto śpi po 22 - KONIECZNIE trzeba wykupić sejf za 6 dolarów za tydzień żeby uniknąć niebezpieczeństwa kradzieży INNE UWAGI - większość pokoi nie posiada balkonów, ale uważam, że są zupełnie niepotrzebne bo po co spędzać czas w pokoju :) - w "zoo" jest stadko kóz, wielbłądów brak - hotel raczej dla ludzi chcących odpocząć, imprezowiczom chcącym się wyszaleć nie polecam Ja, w przeciwieństwie do innych opinii, oceniam wyjazd zdecydowanie pozytywnie także chyba każdy sam musi się przekonać na własnej skórze jak to jest w Amar Sinie :) Pokaż »

    2012-07-22
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (2)
  • 1.2

    zen ocenił hotel Amar Sina

    • Położenie
      1.5
      • Odległość od plaży / stoku 1.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      1.5
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.5
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      1.3
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Hotel porażka. Brak animacji. Basen kafelki odpadają. Sniadanie dwa tygodnie to samo. Dla dzieci nic nie ma. Alkohole 99% wody lub coli.

    2012-07-15
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 2.7

    Piotr A ocenił hotel Amar Sina

    • Położenie
      2.0
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      2.5
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      2.8
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      2.2
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Wrocilem z Amar Siny 2 maja, hotel przecietny, nadrabia obsluga.. Mile spedzony tam czas, zepsula sytuacja z przedostatniego dnia pobytu, gdy z potfela w pokoju zginelo mi 100dolarow. Cofne sie tu do zdarzenia jakie mialem podczas przyjecia do hotelu i gdy recepcjonista domagal sie odemnie i od zony pieniedzy albo zlota. Tego dnia, ranka tez byl w pracy , obudzil mnie gluchy tel, z zona wyszlem na sniadanie , po powrocie w portfelu brakowalo 100dolarow.Nikt nikogo za reke nie zlapal ale wiele wskazuje na tego recepcjoniste( wiek ok 40-45 lat, wzrost 170-175cm, z zakolamifacet z lekkim brzuszkiem).Ostrzegam udajacych sie do Amar Siny przed tym czarnuchem Pokaż »

    2012-05-06
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (2)
  • 4.4

    anna0806 ocenił hotel Amar Sina

    • Położenie
      4.2
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      3.2
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Dopiero wróciłam z wakacji i mieszkałam w tym hotelu. Jest parę zastrzeżeń,ale mam pytanie do osób które wystawiły byle jakie opinie temu hotelowi. Jeżdzicie nad polskie morze , chyba nie bo nie macie pojęcia o warunkach w pokojach w polskich obiektach do wczasowania. Jedzenie w AMAR SINA było pyszne -różnorodność posiłków na kolacjach. Na plaże dowozi bus. przy tej plaży są najpiękniejsze rafy. A pokoje służyły nam do spania więc też nie były tragiczne (jak piszą co niektórzy). Proponuje ten hotel ludziom którzy jada tam odpocząć , opalić się zrelaksować a nie marudzić. Jak chcą marudzić to niech zostaną w domu i nie zatruwają życia innym. Nawet w środku lata w Polsce nie ma takiej pogody jaka była tam w listopadzie. Pokaż »

    2011-11-19
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (1)
  • 1.9

    tommly ocenił hotel Amar Sina

    • Położenie
      2.3
      • Odległość od plaży / stoku 1.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      2.2
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      3.0
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      2.2
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Hotelu ogólnie nie polecam, chyba że jako tania baza wypadowa, do obsługi nie mam zastrzeżeń, natomiast brud w pokojach przerasta wszystko, na łóżku jakieś okruchy pewnie po poprzednich wczasowiczach i padnięte robactwo. Wanna chyba nie była myta od miesiąca strach wchodzić bez wcześniejszego wyszorowania. Plaża daleko - możliwy dojazd busem. Sama plaża mała, leżak koło leżaka w dodatku połamane. Plaże ratuje piękna rafa. W samym hotelu wieczorem po kolacji odbywają się pokazy: taniec brzucha, z wężami itp. atrakcji wokół hotelu nie zauważyłem Pokaż »

    2011-10-18
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 4.5

    vein ocenił hotel Amar Sina

    • Położenie
      3.8
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.3
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel nie polecamy dla osób z małymi dziećmi, ponieważ brak dla nich udogodnień. Obsługa bardzo sympatyczna i uczynna. W Hotelu drinki podawane były w szkle. Fakt - trzeba było samemu podejść do baru ale wydaje nam się, że dla młodych ludzi to żaden problem. Pokoje czyste, łazienki jak na standard 3 gwiazdkowy też były super. Przez dwa tygodnie pobytu nie widzieliśmy ani jednego robaka. Polecamy wybrać wersję All, ponieważ drinki były dosyć drogie. Plaża mała i ciasna. Rafa przy plaży (jedna z najpiękniejszych w Sharm) rekompensuje wszystko. Hotel polecamy osobą aktywnym. Pokaż »

    2011-08-31
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 1.8

    Agata002 ocenił hotel Amar Sina

    • Położenie
      2.3
      • Odległość od plaży / stoku 1.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      2.2
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      1.2
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.3
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Obsługa bardzo leniwa i niesympatyczna. Napoje podają z łaską i w plastikowych kubkach. Jesli chce sie drinka to trzeba iść ze swoją szklanką. W pokoju mieliśmy robaki i zepsuty telewizor. U niektórych nie działała lodówka, biegały jaszczurki, śmierdziało i była pleśń. W basenie brakuje kafelek i nie ma fug. Ludzie rozcinaja sobie stopy o ostre krawędzie płytek. Jedzenie zimne i codziennie to samo. :/ Nie polecam! Okolica bardzo przyjemna i ładna. Polecam to miejsce, ale hotel lepiej wybrac inny. Cena nie adekwatna do jakości. Pokaż »

    2011-08-11
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 2.6

    Andrzej Krawczyk ocenił hotel Amar Sina

    • Położenie
      2.5
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      2.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      3.0
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      2.0
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Hotel mało atrakcyjny.Nie polecam rodzinom z dziećmi.Mało miejsca i wszędzie trzeba dojechać ,lub dojść pieszo.Byłem tydzień i to wystarczająco na pobyt w tym hotelu.Trzy gwiazdki nic nie znaczą ,podstawa to opcja All w takim standardzie. Pokaż »

    2011-05-11
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 1.3

    zygmat ocenił hotel Amar Sina

    • Położenie
      1.8
      • Odległość od plaży / stoku 1.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      1.2
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.5
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.0
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    bardzo często wyjeżdzam do Egiptu, ten hotel ma piękną architekturę, jednak tak rozpuszczonej, leniwej obsługi nie widziałem nigdy. Sam musiałem przynieść szklankę po drinku żeby dostać następnego, zawsze piłem w tym samym choć był już lepki. Nie tylko to, lecz nawet nie mam chęci więcej pisać. Pokaż »

    2011-03-19
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 2.0

    Helena ocenił hotel Amar Sina

    • Położenie
      2.5
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      1.2
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      3.0
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      1.2
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Mieszkaliśmy w tym hotelu w lutym 2010, ale odwiedziliśmy go także w styczniu 2011, korzystając z kawiarenki internetowej. Traktowaliśmy ten hotel jako bazę wypadową na dzikie plaże. Nie oczekiwaliśmy więc kokosów. Jednak najstraszniejszym przeżyciem były potworne karaluchy, które prześladowały nas pomimo zmiany pokoju. Straszne były również łóżka, w których materace pozapadały się do środka i nie sposób było przespać w całości choć jednej nocy. Czystość średnia, posiłki jako tako. Basen mały, leżaków niewiele. Odwiedziliśmy niepłatną plażę hotelową Faranę. To jedna wielka porażka. Leżaki ustawione jeden przy drugim tak, że łokciem dotykasz obcą osobę. Zejść z nich można tylko w nogi. Owszem, rafa jest, ale nie ma tutaj żadnych warunków do plażowania. Na widok kolejnych turystów schodzących z góry ze schodów zawiadowca plaży krzyczał - MASAKRA! Był bardzo nieprzyjemny. Na naszą uwagę, że jest zbyt ciasno powiedział, z nie musimy tu przyjeżdżać. Dla Anglików ustawiał w wodzie leżak jeden na drugim, bo nie było gdzie. Oni bali się na nie wchodzić, żeby się nie wywróciły. My zrobiliśmy tylko zdjęcia i poszliśmy na dzikie plaże, bo tu nie było czego szukać. Podsumowując - hotel byłby klimaciasty i w porządku, gdyby przeprowadzono w nim remont i odkaraluszanie. Jest tu wiele intymnych zakątków, w których świetnie można spędzać czas. Plaża hotelowa Farana, niestety, nie nadaje się. Jak można pomieścić na 100 metrach linii brzegowej 9 hoteli, jeśli 10 metrów za plecami są skały? Niestety, w styczniu 2011 zauważyliśmy, że hotel jeszcze bardziej spauperyzował się. Nie poczyniono żadnych inwestycji i turystów jest tu mniej niż w ubiegłym roku. Rekiny wystraszyły wszystkich oprócz Polaków i Rosjan. Pokaż »

    2011-01-29
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny