Hotel Amar Sina Hadaba ***

Amar Sina

Ocena hotelu (46 opinii)

3.3
  • Położenie
    3.0
    • Odległość od plaży / stoku 2.2
    • Plaża / stoki 2.9
    • Cicha i spokojna okolica 4.6
    • Restauracje w okolicy 2.3
    • Atrakcje w okolicy 2.8
    • Komunikacja 2.9
  • Pokoje
    3.0
    • Wielkość 3.2
    • Standard wyposażenia 2.7
    • Czystość 3.7
    • Łazienka 2.4
  • Wyżywienie
    3.5
    • Ilość i dostępność 3.5
    • Smak i jakość potraw 4.2
    • Różnorodność potraw 3.1
    • Obsługa 3.3
  • Hotel
    2.7
    • Basen 2.7
    • Udogodnienia dla dzieci 1.8
    • Animacje i rozrywka 3.6
    • Sport 1.6
    • Obsługa 3.7
    • Czystość 2.5
  • Jakość / cena
    4.2

Rekomendacja

50% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 2.0

    ewafoxy ocenił hotel Amar Sina

    • Położenie
      2.0
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      2.2
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      2.5
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.3
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      2.0

    najgorsze wakacje w zyciu. hotel, obsluga, pokoje i jedzenie fatalne! plaza 3 km od hotelu - pytalismy w recepcji, a na 1,5km, co robi roznice w takim upale bus owszem przyjezdzal 3 x dziennie, ale byl 8os, hotel miesci ok 100 gosci bus powinien przyjechac ponownie i zawiozic od nowa, ale nie zawozil, kierowca byl opryskliwy i bezczelnie klamal. pierwszego dnia zmienili nam pokoj ze wzgledu na ogromne (co najlepsze tak tam sprzatneli pokoj, ze lezaly juz tam jak przyjechalismy) karaluchy w wc i ogromnego grzyba w toalecie. w drugim pokoju robaki i grzyb takze. (+wlosy lonowe w odplywie dzieki czemu zalewalo nam lazienke) obsluga bardzo niemila, krzyczala na nas i zachowywala sie tak jakbysmy my dla nas tam byli, a nie odwrotnie. liczylam chociaz na znosne jedzenie, ale sie przeliczylam :/ Pokaż »

    2010-09-15
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 3.2

    anna_313 ocenił hotel Amar Sina

    • Położenie
      3.8
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      3.2
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      3.0
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      1.8
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel dla niewymagających klientów,solidne 3 gwiazdki,choć "szału nie ma",dogodne położenie w Sharm-blisko do centrum miasta,do Alf Leila Waleila,gdzie mozna oglądać taniec brzucha,pokazy laserowe itp., do centrum handlowego El Mercato (można tam kupić w sklepach piwo z procentami:-) Hotel typu aparthotel,jesli ktoś ktoś oczekuje luksusów jak w Marriocie to tu ich nie znajdzie, to raczej hotel dla tych,którzy za niewielkie pieniądze chcą odpocząć (i pooglądać piękną rafę,która jest na plaży hotelowej-nie trzeba wypływać w morze,jest "w pakiecie" :-) Pokaż »

    2010-09-08
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.1

    Franekd ocenił hotel Amar Sina

    • Położenie
      2.3
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      4.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Jak na *** hotel jest OK. Hotel nie jest stary lecz wybudowany w starym stylu. Pokoje czyste, codziennie sprzątane, lodówka, klimatyzacja, TV. Przeważnie wypoczywaliśmy przy basenie hotelowym. Cisza i spokój oraz blisko barek. Inna sprawa, że niechętnie podawali drinki. Ale jak upatrzyłeś sobie jednego lub dwóch barmanów i od czasu do czasu położyłeś dolara, to obsługiwał Ciebie zawsze OK. All Inclusive . Skromny obiad, tzn. tylko kilka potraw. Kolacje zawsze przy basenie, w miłej atmosferze i miłej obsłudze. Niestety o 22.00 kończył się all inclusive i trzeba było płacić. Cudują z wodą do picia. Droga , wnieść na teren hotelu zakazują, a podają tylko po jednym kubku plastikowym. Makabra. Ale przemycaliśmy jakoś wodę zakupioną w markecie...Ta terenie hotelowym ładny park, ogród, mini-ZOO. Plaża hotelowa dosyć daleko lecz dowoził mikrobus. Na plaży były bezpłatne napoje, lecz trzeba było się dopomnieć!!! Na plaży hotelowej brak WC, ciasno, niechlujnie - za to piękna rafa... Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2010-06-19
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 1.7

    malgosia3 ocenił hotel Amar Sina

    • Położenie
      2.7
      • Odległość od plaży / stoku 1.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      1.0
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.8
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.0
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Hotel okropny! Brudno, nieprzyjemny zapach, obsługa niemiła, jedzenie marne. Hotel powinien być poddany gruntownemu remontowi. Plaża daleko ( godzina piechotą, bus hotelowy odjeżdża 3x dziennie!), na plaży bardzo ciasno. Jedyny plus to rafa na plaży. Ogólnie nigdy więcej ten hotel! Pokaż »

    2010-05-16
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.3

    agnesa1110 ocenił hotel Amar Sina

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      3.8
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      4.0

    hotel przyjemny, mimo niskiej kategoryzacji bardzo dobre jedzenie, duży wybór i bardzo smaczne posiłki, choć plaża jest dość daleko od hotelu za to z przepiękną rafą koralową. pokoje nie duże ale czyste. bardzo miła obsługa. hotel ma ciekawe położenie bo w zaciszu jednak ma bardzo dobre połączenie i jest dość blisko do starego miasta jak i do promenady merkato gdzie jest wiele sklepów, restauracji i kawiarni. Pokaż »

    2010-03-17
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.9

    agnieszkanoor ocenił hotel Amar Sina

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      3.5
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      3.7
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      3.0

    hotel miły i sympatyczny, jak na hotel o niskim standardzie bardzo smaczne jedzenie, cicho i kameralnie, można było odpocząć i się wyciszyć, plaża hotelu z piękną rafą koralową choć troszkę daleko, hotel położony w cichym i nie hałaśliwym miejscu, dla dzieci atrakcją był mini zoo z kilkoma zwierzątkami. Pokaż »

    2010-03-14
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.8

    max ocenił hotel Amar Sina

    • Położenie
      1.3
      • Odległość od plaży / stoku 1.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      2.2
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      1.5
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      2.2
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Sam hotel moze byc , ale all inclusive - totalny niewypal , a na plazy brak napojow , obsluga niemila , lezaki rozwalone , brudno

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2009-11-23
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.6

    Katarzyna Sierpień ocenił hotel Amar Sina

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    hotel bardzo klimatyczny dla osob bez wielkich wymagan, polecam wszystkim serdecznie :) nie ma tam marmurow ale pomimo tego jest bardzo przyjemnie, nie ma na co narzekać, obluga mila, jedzenie bardzo dobre, chetnie bym tam wrocila!

    2009-08-10
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 3.8

    Peter ocenił hotel Amar Sina

    • Położenie
      3.3
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      3.2
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      3.3
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Sam hotel bardzo fajny i w fajnym punkcie Sharmu. Hotel ma wiele do zaoferowania. Architektura hotelu pozwala na rożnego rodzaju atrakcje przygotowane przez obsługę. W hotelu nie można się nudzić. W dzień obsługa dba o rożnego rodzaju zabawy przy basenie, gdzie goście hotelowi wspólnie grają w piłkę w basenie, jest tez taniec w wodzie przy muzyce i inne atrakcje. Życie nocne w hotelu kończy się grubo po północy. Codziennie po kolacji organizowane są animacje lub dyskoteka. Dyrekcji bardzo zależy na dobrym odpoczynku gości i raczej chce zatrzymać w hotelu. Obsługa bardzo miła i pomocna. Są jednak i małe minusy. Nie wszystkie pokoje w hotelu są ładne (ciemne i nieodnowione – w jednym widziałem grzyb na suficie) Plaża ciasna ze słabymi leżakami. Pomimo, że Mohammad siedział przez godzinę na moim leżaku i namawiał mnie do masażu- to dało się przeżyć. Gorzej było z gnojkiem od leżaków, który to namawia namolnie do zamówienia jedzenia 2Xdroższe niż na innych atrakcyjnych plażach. Warto jednak kilka razy skorzystać z hotelowej plaży ze względów na przepiękną rafę. Korzystałem też z płatnych innych plaż ze względu na komfort i przestrzeń na tych plażach – jeśli ktoś nie lubi tłoku. Ja wspominam miło pobyt w tym hotelu. Oczywiście, nie jest to super hotel z gwiazdkami i można się czepiać. Jednak hotel ma to coś sympatycznego w sobie, co jest ważne dla spędzenia miło czasu i dobry odpoczynek. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2009-08-01
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.2

    paulina ocenił hotel Amar Sina

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    2 razy mnie wylogowało kiedy dodałam obszerną opinię o hotelu, dlatego zamieszczę ją może innym razem, a teraz podzielę sie zdjęciami :) Polecam ten hotel, bo standard który oferuje jest ok jak na warunki egipskie :)

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (7) »

    2009-07-18
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny