Hotel Amar Sina Hadaba ***

Amar Sina

Ocena hotelu (46 opinii)

3.3
  • Położenie
    3.0
    • Odległość od plaży / stoku 2.2
    • Plaża / stoki 2.9
    • Cicha i spokojna okolica 4.6
    • Restauracje w okolicy 2.3
    • Atrakcje w okolicy 2.8
    • Komunikacja 2.9
  • Pokoje
    3.0
    • Wielkość 3.2
    • Standard wyposażenia 2.7
    • Czystość 3.7
    • Łazienka 2.4
  • Wyżywienie
    3.5
    • Ilość i dostępność 3.5
    • Smak i jakość potraw 4.2
    • Różnorodność potraw 3.1
    • Obsługa 3.3
  • Hotel
    2.7
    • Basen 2.7
    • Udogodnienia dla dzieci 1.8
    • Animacje i rozrywka 3.6
    • Sport 1.6
    • Obsługa 3.7
    • Czystość 2.5
  • Jakość / cena
    4.2

Rekomendacja

50% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.6

    Irena Pyzata ocenił hotel Amar Sina

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Powiem tak:to byly moje niezapomniane wakacje!!!!hotel i obsluga wspaniala!!!!!mili ludzie Ibrahim ktory robi tatuaze na basenie jest przeuroczy!!!!plaza ciasna to prawda ale kto by chcial lezec na plazy skoro w wodzie piekna rafa i kolorowe rybki zapraszaja na nurkowanie!!!!jedzenie pyszne no i te ich slodycze palce luzac!!!!jest w hotelu SPA polecam zabiegi z alg morskich do tego sauna i peeling a na koniec relaksujacy masaz bosko!!!!zakochalam sie w tym miejscu i napewno bede tam wracac i wracac.......Egipt jest cudowny!!!!!a hotel dla niewymagajacych wprost idealny jesli jakies Wieski tudziez Mariany marudza to niestety najpierw powinni wybrac wyzszy standard hotelu a potem pisac dziwne komentarze!!!!pozdrawiam Ewa!!!! Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (4) »

    2009-07-16
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.4

    latarenka latarenka ocenił hotel Amar Sina

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Fajny hotel. Zapłaciliśmy za pobyt ok. 700 zł/os. więc nie mamy żadnych zastrzeżeń. Hotel ma już swoje lata, ale ogólnie jest czysto i panuje tam miła atmosfera, głównie ze względu na sympatyczną obsługę. Polecam wszystkim wykupić All Inclusive, bo jest duży wybór napojów. Ogólnie jedzenia było bardzo dużo i chyba jest niemożliwe spróbować wszystkiego w ciągu tygodnia. Jesteśmy bardzo zadowoleni, że wybraliśmy właśnie ten hotel ze względu nie tylko na cenę, ale również na sam hotel. Jest on dobry dla osób nie wymagających luksusów. Pokaż »

    2009-06-29
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.3

    mariusz ocenił hotel Amar Sina

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      3.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      3.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      3.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Hotel słaby, dla niewymagających . Basen bardzo mały. Plaża beznadziejna-mała,bardzo ciasna,kamienista,daleko od hotelu.Do jakiegoś centrum handlowo rozrywkowego -najbliższego, trzeba kawał iść.

    2009-06-19
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.6

    irek_z_makowa irek_z_makowa ocenił hotel Amar Sina

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Byłem już w wielu hotelach w Egipcie i jak każdy inny ten ma swoje plusy i minusy. Do plusów należy zaliczyć z pewnością jego ciekawą architekturę, miłą obsługę i dbałość o porządek i czystość. Jedzenie również jest smaczne i każdy ma spory wybór (dużo różnego rodzaju ciast, owoców itd.). Do minusów z kolei zaliczyłbym plażę, do której trzeba dojeżdżać. Poza tym niektórzy mogą narzekać na wyposażenie pokoi. Ci, którzy chcieliby odwiedzić Egipt i nie wydać dużo pieniędzy powinni wybrać właśnie ten hotel. Cena w 100% odpowiada jego standardowi, ale osoby które jadą do Egiptu po raz pierwszy powinny pamiętać, że 3* w Egipcie to nie to samo, co w Europie. Pokaż »

    2009-06-18
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.4

    Mariusz Chlebowski ocenił hotel Amar Sina

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      1.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      2.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Architektonicznie hotel wybudowany z pomysłem, ale niestety brud wszechobecny!!! Byłem juz w kilku hotelach w Egipcie i wiem na co można "liczyć" ale ten jest wyjątkowo brudny. Nie pojechał bym wiecej do tego hotelu

    2009-06-16
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.2

    Iwona Kochan ocenił hotel Amar Sina

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Amar Sina to hotel dla naprawdę niewymagających osób bądź takich, którzy dużo zwiedzali i plażowali a do hotelu wracali tylko na posiłki i nocleg. Pomimo ciekawej architektury (która skusiła nas w folderze) po raz drugi na pewno nie skorzystałabym z usług Amar Siny. Basen mały i zaniedbany, obrusy w jadalni pozostawiały wiele do życzenia, plaża daleko - trzeba było dojeżdżać do niej hotelowym busem. Wprawdzie rafa cudowna, ale sama plaża maleńka, ciasna i kamienista. Leżaki poustawiane ciasno jeden przy drugim i praktycznie nie ma możliwości wyboru miejsca, bo na plaży działa "egipska mafia" ;) obsługi i to oni dyktują, kto i gdzie ma leżeć. Oczywiście bakszysz pomaga :)). Są poza tym bardzo natrętni w oferowaniu swoich usług: masaży, tatuaży, napojów itp. i strasznie hałaśliwi: kłócą się i nawołują z dużych odległości, co bardzo utrudnia wypoczynek. Nie jestem malkontentką, to także nie moje jedyne wakacje spędzone w Egipcie, prawdopodobnie pojadę tam jeszcze nie raz ze względu na morze i rafę, ale z pewnością nie do hotelu Amar Sina. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (1) »

    2009-06-16
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.1

    wioleta ocenił hotel Amar Sina

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel bardzo mily i maly ale bardzo przyjemnie spedza się w nim czas , Posilki mogly by być barzdiej zrożnicowane, ale są smaczne. Kelnerzy bardzo mili i uśmiechnięci.Plaża mała ale za to rafa cudowna,

    2009-06-10
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    Joanna Kos ocenił hotel Amar Sina

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Z przyjemnością polecę ten hotel wszystkim.Jeśli pojadę znowu do Egiptu to na pewno do tego hotelu.cudowne miejsce dla osób lubiących domowe i rodzinne otoczenie.tam wszyscy są jakby tworzyli rodzinę.taka panuje tam atmosfera.obsługa fantastyczna.uśmiechnięta lubiąca pożartować,nawet jeśli nie bardzo potrafimy się dogadać bo język .ale znajomość słów polskich czasem jest zaskakująca.cudowne miejsce Pokaż »

    2009-05-08
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.7

    Martyna ocenił hotel Amar Sina

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      3.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Bardzo miła obsługa lecz na każdym kroku \"wyciągają\" od wszytskich pieniądze. Drugi problem to odległość od plaży, na której ilość leżaków jest ograniczona. Generalnie jednak pobyt w tym hotelu oceniam jako pozytywny. Pokaż »

    2009-04-29
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    klaudiia klaudiia ocenił hotel Amar Sina

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Ten hotel jest po prostu inny niż wszystkie!!! To jest jego zaletą. Ma swój charakter i panuje tam bardzo miła atmosfera. Wraz z koleżanką spędziłyśmy tam tydzień i wróciłyśmy bardzo zadowolone. Cały pobyt kosztował nas naprawdę niewiele, a było rewelacyjnie. Polecam wizytę na pobliskim targu, gdzie można kupić wiele ciekawych rzeczy. W pobliżu są fajne bary, gdzie spędzałyśmy wieczory. Miałyśmy fajny pokój i pomimo tego, że wiele osób narzeka na brud i jakieś insekty my NIC takiego nie doświadczyłyśmy. Obsługa traktowała nas bardzo dobrze i byli sympatyczni. Na plażę jeździłyśmy taksówkami, które tam kosztują bardzo mało. Warto pamiętać też o napiwkach, bo takie są tam zwyczaje, o czym nie wie większość Polaków. Jedzenie było bardzo smaczne i duży wybór potraw. To jest bardzo dobry hotel dla osób, które nie mają dużych wymagań, a jadą na wakacje po to by odpocząć i coś zobaczyć. Pozdrawiam Pokaż »

    2009-04-29
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny