Hotel Amar Sina Hadaba ***

Amar Sina

Ocena hotelu (46 opinii)

3.3
  • Położenie
    3.0
    • Odległość od plaży / stoku 2.2
    • Plaża / stoki 2.9
    • Cicha i spokojna okolica 4.6
    • Restauracje w okolicy 2.3
    • Atrakcje w okolicy 2.8
    • Komunikacja 2.9
  • Pokoje
    3.0
    • Wielkość 3.2
    • Standard wyposażenia 2.7
    • Czystość 3.7
    • Łazienka 2.4
  • Wyżywienie
    3.5
    • Ilość i dostępność 3.5
    • Smak i jakość potraw 4.2
    • Różnorodność potraw 3.1
    • Obsługa 3.3
  • Hotel
    2.7
    • Basen 2.7
    • Udogodnienia dla dzieci 1.8
    • Animacje i rozrywka 3.6
    • Sport 1.6
    • Obsługa 3.7
    • Czystość 2.5
  • Jakość / cena
    4.2

Rekomendacja

50% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 4.0

    Dorota ocenił hotel Amar Sina

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      4.0

    polecam osobom niewymagającym ,największym plusem tego hotelu jest piękna rafa z cudownymi rybkami.w hotelu nic właściwie się nie dzieje raz w tyg.spektakl w ogrodzie z uroczystą kolacją.jedzenie monotonne ,mała ilość owoców kolacje przy basenie ze względu na temperature(gorąco)niezbyt przyjemne. Pokaż »

    2009-04-28
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.0

    Magdalena ocenił hotel Amar Sina

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      3.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      4.0

    hey! byłam w Amar Sina w grudniu 2008 roku! Zanudzić się tam można! pokoje małe, w miarę czyste..... łazienka masakra! do dziś nie wiem czy to był prysznic czy miniaturowa wanna :) Kelnerzy- wredni i chamscy- jeśli zauważyli, że nie jesteś gościem \"All inclusive\" to po prostu cie olewali i zabierali talerze nawet jeśli nie skończyłaś jeszcze jeść! Barman- nie dający żyć, napalony Arab (jeśli jesteś kobieta i wybierasz się tam z przyjaciółka) to masz przewalone! Plaża- cholernie daleko, ciasna, kamienista! Jeśli hotel organizował już jakąś imprezę to TRZEBA BYŁO ZA NIĄ OSOBNO ZAPŁACIĆ- skandal po prostu!! Polecam ten hotel parom które chcą tylko leżeć przy małym baseniku! :) Pokaż »

    2009-04-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.0

    Zenon Żynda ocenił hotel Amar Sina

    • Położenie
      3.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      1.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      3.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Ogólnie, odradzam pobyt w tym hotelu.Na scianach grzyb, pod prysznic strach wchodzić.Posiłki ciągle te same wielokrotnie odgrzewane i podawane w innej formie.Obsługa strasznie leniwa z małymi wyjątkami.Na plaży mało leżaków a miejsca tylko dla pięknych kobiet za którymi tubylcy aż piszczą. Pokaż »

    2009-04-26
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.3

    Magdalena K ocenił hotel Amar Sina

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Witam, byłam kilkakrotnie w tym hotelu,no i fakt pokoje zostawiają troche do życzeni( wymagaja małego liftingu) ale obsługa super, bywałam i w hotelach 5* w sharm i w amar sinie maja naprawdę dobrych kucharzy!!! jest piekny ogród z piramidami ,sfinksem i wielbłądami!!! Hotel jest inny niż wszytkie bo ma taki klimacik egipski!!! moim zdaniem miły skromny hotelik!!! godny polecenia!!! hotel położony w super miejscu bo wszędzie taxi jest 5 minut, i do fantazji, czy na old market, lub nama bey!! do plazy kawałek, plaża wąska i obok siebie ale po snurkowaniu w morzu zapominasz o tych nie ktorych niedoskonałościach, naprawdę super plaża na terenie club fanara( z całego sharm el sheik) przypływaja statki na nurkowanie!!!! a wybierając ten hotel masz to za darmo!!! Pokaż »

    2009-04-26
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.4

    Agata ocenił hotel Amar Sina

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel bardzo ładny i schludny . Ma swoją duszę . Obsługa bardzo miła i pomocna . Jedzenie smaczne . Bardzo spodobał mi sie ten hotel :) Jeśli ktoś chce przeróżnych marmurów , kryształów itd . . . .to odradzam ten hotel .

    2009-04-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.3

    Anna ocenił hotel Amar Sina

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Chciałabym zweryfikować niektóre wypowiedzi. Myślę co prawda, że mądre osoby nie będą sobie brały do serca elaboratu o insektach jaki napisała jedna z poprzednich osób...bo język jakim pisze wskazuje, że najzwyczajniej w świecie ma z głową coś nie tak...ale robienie z tego horroru to gruba przesada i wychodzi na to, że "my zadowoleni" to banda brudasów i świń według tego Pana. Z dala od takich towarzyszy podróży bo potrafią swoim natarczywym narzekaniem zepsuć wakacje. Niektóre osoby powinny sobie uświadomić, że wybrały hotel 3* i wydały tylko 1500zł (za wakacje w Egipcie na innym kontynencie! W hotelu z wyżywieniem, basenem i rajską roślinnością). To nie był mój pierwszy pobyt w Egipcie i wiedziałam poniekąd czego się spodziewać. Żeby mieć luksusy trzeba jechać do 5* hotelu, wtedy łazienka jest w marmurach i dają jednorazowe kapcie...ale są to molochy z tysiącami gości a mi takie coś nie odpowiada...Trzeba się wtedy ubierać stosownie na kolacje, w hotelu jest nieraz ponad 1000 osób i jest tłoczno! Wolę kamerane hotele o wakacyjnej atmosferze. I teraz uczciwa ocena hotelu: POŁOŻENIE: Hotel wbrew pozorom ma świetną lokalizację. Mieści się w Hadabie, dzielnicy hotelowo-miejskiej, która znajduje się pomiędzy Naama Bay a starym centrum z bazarem Old Market. Jest w internecie mapka dokładna na str. sharmelsheik.org lub coś w tym stylu. Hotel leży przy ulicy z małym ruchem samochodowym (większość ulic to 2-3 pasmówki), ale wystarczy podejść 3 minutki do ruchliwej ulicy i złapać w minutę taxi do Naama czy Old Market (taxi ok. 5zł-8zł za 4 osoby więc cena śmieszna). Do Old Market można też dojść pieszo w jakieś 30 minut. Ponadto w zasięgu 15 minutowego spaceru jest lokalne centrum handlowe (śliczna architektura) z wszelkimi firmowymi sklepami, Burger Kingami, KFC itp. Na następnej ulicy jest bazar (taka ulica deptakowa) i centrum rozrywkowe Wa leila alf leila gdzie organizowane są występy, pokazy konne i laserowe itp oraz jest dużo restauracji (wstęp płatny). W zasięgu spaceru od hotelu jest też ulica bankowa gdzie można we wpłatomacie wymienić pieniądze po najlepszym kursie. Kawałek dalej jest też delfinarium i największy w Egipcie Aquapark. Wejście do hotelu jest ładne i zadbane. Można sobie usiąść i wypić kawkę czy piwo. Obok jest dość drogi (choć i tak taniej niż w Polsce) market. Kawałek dalej koło salonu BMV jest market sieciowy (taki duży z koszykami) gdzie jest bardzo tanio. HOTEL: Teren hotelu jest bardzo zadbany. Jest czysto i bardzo zielono. Z okien zwisają girlandy kwiatów (stąd mogą być gryzące robaki). My psikaliśmy przy oknie offem na komary i nic nie właziło. Jest pełno tarasików, siedzisk itp. Można znaleźć kameralne miejsce na czytanie książki, opalać się w ciszy na tarasach słonecznych na dachu itp. Basen zadbany i nawet dość duży jak na taki mały hotel. Jedyny minus to duże zacienienie wokół basenu. Dlatego na dachach są zrobione tarasy słoneczne. Większość osób siedzi właśnie na tarasach przy basenie. Są tam takie drewniane ławki jak w saunie fińskiej. Przy basenie są zwykłe leżaki, hamak, siedziska. Na terenie hotelu są barki itp. ceny przyzwoite i zaopatrzenie również. Napoje butelkowane 50% ceny puszkowanych. na tyłach hotelu jest ogród z kiczowatymi posągami:) i mini zoo. Nie wiem jak teraz ale jak ja byłam był wielbłąd Habib, który łaził po cąłym ogrodzie i wyżerał mi krzaki niemal pod oknami:) Oraz małe kozy (przesłodkie i lubią się bawić), żółwie, małpki. Na Habiba trzeba uważać bo wszyscy lubią go dokarmiać (za chudy to on nie jest) a on na widok pomarańczka w dłoni potrafi przegalopować cały ogród. I nie jedna osoba już uciekała przed nim w panice:D Niestety z ogrodu lubią zajeżdżać niemiłe zapachy co może być uciążliwe dla mieszkańców pokoi od strony ogrodu. W Egipcie trawę podlewa się gnojowico-podobnym czymś i wieczorem zdarzało się, że śmierdziało i nie można było otworzyć okna. Z uciążliwych innych rzeczy są głośny generator i dymiarka na komary, ale zazwyczaj wymieniali pokój jak komuś to przeszkadzało. Ogólnie hotel kameralny, zadbany w specyficznym klimacie co ma swój urok. Dla niektórych może to być niezbyt fajne, ale mi nie przeszkadzało, że zamiast szyb mam drewniane okiennice a w suficie witraże. RESTAURACJA: Byłam w ogromnym szoku, że w 3* hotelu był taki wybór i dobra jakość jedzenia. Naprawdę. Jestem niejadkiem i wegetarianką i zazwyczaj problemem dla mnie były posiłki. W tym hotelu królują grillowane i smażone potrawy z warzyw więc byłam zadowolona. Ilość i jakość dobra. Bardzo duży wybór deserów (czasami kilkanaście różnych ciastek itp.) ale mało owoców (zazwyczaj jeden lub dwa rodzaje). Jak napisała jedna z osób poprzednich, kelnerzy zabierają spod nosa talerze zanim się zje:) To prawda ale nie robią tego bo są chamscy. W krajach islamskich jest taki zwyczaj, że nie wypada zjeść do końca. Zostawienie resztek oznacza, że tak się już najadłeś (bo tak dużo i smacznie), że już więcej nie możesz. Sztućce zabierają i dają nowe przy każdej dokładce. Dla nich nie ma tka jak u nas, że dokładasz i jesz tymi samymi sztućcami. Idziesz do bufetu jeszcze raz to bierzesz nowy talerz i sztućce. POKOJE: Z tymi było różnie. Nasz był super bez dopłaty. Chcieliśmy z dużym łóżkiem pod kopułą z witrażami i taki dostaliśmy. Jedynym minusem był smrodek z ogrodu (tak godzinkę koło 23-24). Klimatyzacja b.d. z regulacją temperatury. Lodówka i TV z polskim kanałem. Sprzątane codziennie. Łazienka brzydka (taka ascetyczna) ale czysta. Zawsze była ciepła woda. Część pokoi była w przyziemiu i te nie były fajne ze względu na robaki włażące z roślinności. Zwłaszcza Ci co przemycali słodycze do pokoju mieli problem. Poza tym pokoje w przyziemiu miały ze względu na robaki zwykłe szyby w oknach... a mi się jednak bardziej te okiennice podobały:D Pokoje o zróżnicowanej wielkości. Nasz był duży z częścią sypialną i wypoczynkową. Telefon sprawny i można w każdej sprawie dzwonić na recepcję czy do innego pokoju. Room serwis sprawny i szybki. PLAŻA: Śliczna ale zatłoczona i schodziło się do niej po stromych schodach. Cudowny klif. Wiele wycieczek statkiem tam podpływa bo jest tam jedna z najpiękniejszych na sharmie raf. Dno piaszczyste (nie potrzeba butów co jest dość nietypowe w Egipcie). Jakieś 15 metrów od brzegu zaczyna się ściana rafy (woda do ramion około), więc każdy nawet jak nie pływa może podejść i przykucnąć i podziwiać. Leżaków mało i brzydkie. My kładliśmy się na piasku sąsiedniego hotelu. Na sharmie mało jest plaż i tylko 5* kolosy mają własne duże plaże. Większość jest kamienista i zatłoczona. Tutaj jest to szczęście, że jest drobny piasek jak wejdzie się do wody. Ogólnie na plażę jeździłam tylko podziwiać rafę albo leżeć na materacu na piasku. Na leżakach było mi jakoś tak mało intymnie (są pozaszczepiane w rzędach po kilkanaście i wchodzi się od strony nóg) i są w cieniu. Polecam zabrać materac lub karimatę i śmigać na piasek. Jak komuś jest za tłoczno to w zasięgu 10-15 minutowego spaceru jest inna plaża publiczna, mniej malownicza ale mniej tłoczna. Pokaż »

    2009-04-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.5

    gabriela mikłaszewicz ocenił hotel Amar Sina

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      4.0

    jedyne co przyciąga to ciekawa architektura hotelu bo reszta bardzo przeciętna ,a byłam w Egipcie 5 razy więc mam porównanie,najgorsze to stan pokoi ,ja coprawda miałam niezły ale to chyba 10 dolarów to sprawiło dane na wejściu.Za te same pieniądze polecam dużo lepszy Al diwan z przepiękną plaża i bardzo dobrymi warynkami i jedzeniem.PLaża w tym hotelu to porażka ,tak ciasno ,nie lubię leżeć z kimś obcym ramię w ramię ,w wodzie jednak rafa cudna. Jednym zdaniem nie warto , bo za te same pieniądze można mieć dużo lepsze warunki. Pokaż »

    2009-04-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    MIECZYSŁAW SYC ocenił hotel Amar Sina

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    SUPER KAMERALNE WARUNKI ,IDEALNE POŁOŻENIE I NAJPIĘKNIEJSZA LOKALIZACJA PLAŻY,NAJŁADNIEJSZA RAFA W SHRAM el SHEIK ,CENTRALNE POŁOZENIE SPRAWIA ŻE DO NAJATRAKCYJNIEJSZYCH MIEJSC ROZRYWKI I CIEKAWYCH DO ZWIEDZANIA JEST BLISKO !SUPER !!! W PAŻDZIERNIKU 2009 LECĘ TAM 10 RAZ /TEN SAM HOTEL / A TO COŚ ZNACZY !POLECAM I POZDRAWIAM ! MIETEK Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (2) »

    2009-04-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    Joanna Krupa ocenił hotel Amar Sina

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Doskonałe jedzenie-szwedzka płyta, ciekawa architektura obiektu, plaża położona w pobliżu raf koralowych, w hotelu zoo

    2009-04-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.3

    sylwia cękała ocenił hotel Amar Sina

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    polecam hotel,pokoje sa średniej jakosci,ale ogólnie jest rewelacyjnie,piekna rafa koralowa,obsługa bardzo sympatyczna,na plazy troche namolni ale da sie wytrzymac,super baza na wypady wszedzie mozna dojsc spacerkiem albo dojechac taksi za grosze chetnie wróce do tego hotelu Pokaż »

    2009-04-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny