Hotel Imperial Belvedere Hersonissos ****

Ocena hotelu (16 opinii)

5.3
  • Położenie
    4.8
    • Odległość od plaży / stoku 3.4
    • Plaża / stoki 3.5
    • Cicha i spokojna okolica 5.4
    • Restauracje w okolicy 5.7
    • Atrakcje w okolicy 5.6
    • Komunikacja 5.4
  • Pokoje
    5.5
    • Wielkość 5.6
    • Standard wyposażenia 5.4
    • Czystość 5.8
    • Łazienka 5.2
  • Wyżywienie
    5.4
    • Ilość i dostępność 5.2
    • Smak i jakość potraw 5.3
    • Różnorodność potraw 5.0
    • Obsługa 5.9
  • Hotel
    5.4
    • Basen 5.7
    • Udogodnienia dla dzieci 5.6
    • Animacje i rozrywka 4.9
    • Sport 5.3
    • Obsługa 5.6
    • Czystość 5.5
  • Jakość / cena
    5.4

Rekomendacja

100% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.8

    Dorota ocenił hotel Imperial Belvedere

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Świetny hotel,każdy znajdzie coś dla siebie,pyszne jedzenie,sprawna obsługa,wszyscy mili i bardzo pomocni. Jedyna wada,płatne ręczniki przy basenie,polecam zabrać swoje.

    2013-09-02
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.3

    kasiaw1974 ocenił hotel Imperial Belvedere

    • Położenie
      3.5
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      4.0

    hotel jak na 4 gwiazdki odpowiada standardom, obsługa natomiast na najwyższym poziomie począwszy od sprzątania skończywszy na menadzerach (w restauracji szef z którym można załatwić wszystko) baseny dostosowane dla każdego (ze słoną wodą ale nie wiem czy to nie lepsze od chloru), animacje przeciętne, do plaży dość daleko ale na wakacjach można pospacerować, najgorsza rzecz to ohydna kawa więc mogę z czystm sumieniem polecić ten hotel jako 4 gwiazdki ale nie więcej, jeszcze jedna rzecz zabierzcie ze sobą ręcznikina na basen bo są dodatkowo płatne 1,5 euro za dzień i materace też są płatne ale ich już nie zabierzecie ha, ha Pokaż »

    2013-07-17
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.6

    bodek_kocio ocenił hotel Imperial Belvedere

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel duży usytuowany na zboczu wzgórza. Baseny podzielone ze wględu na zbocze ale to dobrze bo rejon dla małych dzieci jest oddzielnie i dorośli (nastolatkowie) i maluchy nie przeszkadzają sobie nawzajem. Jedzeni smaczne, niewiel różniące się od jedzenia w kreteńskich restauracjach. Auto w hotelu tańsze niż "na mieście" - 35 - 40 Euro/doba. Drinki beznadziejne, chyba że komuś odpowiada wódka z colą lub spritem... Choć ja preferuje i tak shandi... :). Przy wejsciu market ze wszystkim co może być potrzebne. Lekarz przyjmuje 2 x dziennie o 9 i 16 więc nie ma problemu z ew. chorobą. Animacje raczej słabe. Pokaż »

    2013-06-24
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.5

    many21 ocenił hotel Imperial Belvedere

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Byłem w Imperial Belvedere w połowie maja 2013. Obiekt ogromny. Miejsce idealne na wypoczynek z dziećmi. Do dyspozycja mamy kilka basenów ( chyba 5), w tym jeden o wymiarach olimpijskich , baseny przystosowane dla najmłodszych, jeden basen kryty, 3 place zabaw. Jedzenie Ok, smaczne chodź po tygodniu mi się przejadło. Alkohole ... słabizna. Whisky, rum, piwo naprawdę słabej jakości. Pokoje duże czyste, nie zniszczone ( ręczniki codziennie zmieniane). Codziennie wieczorem są animacje dla dzieci lecz po angielsku i niemiecku. W hotelu jest wypożyczalnia aut ale jej nie polecam. ceny przynajmniej o 10 euro droższe niż na mieście. Dla przykładu małe auto 30 euro na mieście 20-19. Polecam wycieczkę łodzią Glass z przeszklonym dnem. Fajny rejs do zatok które naprawdę robią wrażenie i zostają w pamięci. Generalnie Hotel zasługuje na swoje 4 ****. Pokaż »

    2013-06-13
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 5.1

    sun ocenił hotel Imperial Belvedere

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.7
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel godny polecenia, pokoje sprzątane codziennie. Sam hotel bardzo duży, trzy baseny, animacje dla dzieci. Obsługa bardzo miła, dużo studentów z Polski :) Jedzenia mnóstwo, dla każdego coś się znajdzie, urozmaicone – jest w czym wybierać, nie mieliśmy problemu ze znalezieniem miejsc w restauracji. Jedyny minus to jak zwykle w tak dużych hotelach – brak wolnych leżaków przy basenie, trzeba wcześnie rano wstawać żeby zarezerwować. Co do plaży to troszkę małe warto pojechać w pobliskie miejscowości – taniej. Chersonisos to bardzo rozrywkowe miasto – warte polecenia dla młodych ludzi. Ogólne wrażenie pozytywne – polecam dla młodych osób! Pokaż »

    2012-10-18
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.4

    Aga Malman ocenił hotel Imperial Belvedere

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel świetny rozbudowane zaplecze trochę oddalony od centrum ale to dobrze bo spacery po posiłkach wskazane:)3 baseny all do 1 w nocy jest cisza i są imprezy dla każdego coś obsługa mówi po polsku i wszyscy są bardzo mili

    2012-08-22
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.9

    Beata Jagodzińska ocenił hotel Imperial Belvedere

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      2.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      3.8
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Niby wszystko ok, ale drobne mankamenty lekko rzutowały na wypoczynek.Plaza daleko i zejście kamieniste, łazienka malutka, bez okna(ciągle zaparowana), z pod prysznica leciała woda i zalewała pokój-uszczelnialismy recznikami , bo interwencja nie powiodla sie-,,taki standart,,-usłyszelismy.Mrowki które bytowały w laziencei spacerowały po paście do zębów zostałyna 6 dni wytępione, w siódmym dniu znów powróciły, ale my już wyjeżdzaliśmy.Wyżywienie monotonne , bez zachwytu-oczywiście nikt glodny nie chodził, ale brakowało różnorodności. Pokaż »

    2012-08-08
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (2)
  • 5.7

    dorka d-h ocenił hotel Imperial Belvedere

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Jestem właśnie w tym hotelu, zabrałam ze sobą mamę żeby zobaczyła palmy:) Pokoje czyste- codziennie sprzątane, świeże ręczniki. Pokój duży- Imperial, ładny, nowy, zadbany, 1 kanał tv polonia. Lodówka cicha, klima sprawna- bezpłatna. Duży taras, krzesełka, stolik- widok na morze:) Jedzenia potężne ilości! Ciasta doskonałe! Jest wszystko czego się tylko zapragnie, włącznie z kalarami, królikami, małżami. All inclusive- snaki- pizza, tosty, sałatki owocowe, warzywne, popcorn itp. Obsługa bardzo miła, wszyscy uśmiechnięci i życzliwi. W hotelu jest dużo niemców i angilków, polaków mało, rosjan nie zauważyłam. 7 basenów- 2 kryte ze słodką wodą. Animacje ok- żadna rewelacja. Dla dzieci bardzo fajne:) Jest nowy plac zabaw dla dzieci, oraz 2 stare. Leżaków mało. Do miasta kawałek, ale wszystko czego potrzeba znajdziecie w hotelu- ceny te same co w mieście, więc bez sensu coś nosić pod górkę. Kartki pocztowe też w tej samej cenie. 8 stołów bilardowych, minigolf, tenis, kapliczka. Widoki przepiękne! Hotel bardo czysty, co chwilę wszystko sprzątają i układają. 1 biedy kot czatuje codziennie koło basenu Royal- jak będziecie dajcie mu coś zjeść:) Windy dla niepełnosprawnych przereklamowane- długie dojście z windy do windy a na sam dół i tak się nie zjedzie- trzeba wtedy znów pod górkę. Ocena hotelu 6! Muzyka fajna, 4 bary. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (1) »

    2012-05-10
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.8

    anabell78 ocenił hotel Imperial Belvedere

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    świetne miejsce, hotel troche na uboczu na lekkiej górce ale blisko do centrum gdzie mozna sie pobawic - polecam dyskoteke New York :) jeden z kelnerów mói po polsku i idealnie pamięta twarze za drugim razem kiedy tam byliśmy był naszym przyjacielem - jak to w Grecji. Hotel super jedzenie pycha, wieczorem duzo animacji dla dzieci i dorosłych, masa basenów, troche daleko od plaży. Jednym słowem miejsce idealne na totalny wypoczynek i reset, a dla nocnych marków ideale miejsce by sie pobawic. Pokaż »

    2010-09-23
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    Zuzia G. ocenił hotel Imperial Belvedere

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel Imperial i Royal to prawie to samo tylko Imperial to takie pawilony:) Ale moim zdaniem w nich jest zdecydowanie fajniej niż w hotelu Royal. Hotel jest naprawdę super. Pokoje są duże i czyste a obsługa jest bardzo miła. Jedzenie bardzo dobre i urozmaicone, baseny są super. Przy programie animacyjnym nie można się nudzić jest bombowy. Szczerze polecam ten hotel!!! Pokaż »

    2010-09-02
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny