Hotel Al Mashrabiya Resort Hurghada ****

Al Mashrabiya Resort

Ocena hotelu (34 opinii)

4.0
  • Położenie
    4.7
    • Odległość od plaży / stoku 5.3
    • Plaża / stoki 4.2
    • Cicha i spokojna okolica 4.3
    • Restauracje w okolicy 5.1
    • Atrakcje w okolicy 4.5
    • Komunikacja 4.7
  • Pokoje
    3.4
    • Wielkość 3.8
    • Standard wyposażenia 3.3
    • Czystość 3.8
    • Łazienka 2.8
  • Wyżywienie
    3.9
    • Ilość i dostępność 3.6
    • Smak i jakość potraw 4.5
    • Różnorodność potraw 3.2
    • Obsługa 4.2
  • Hotel
    3.7
    • Basen 3.6
    • Udogodnienia dla dzieci 3.7
    • Animacje i rozrywka 5.0
    • Sport 3.0
    • Obsługa 3.9
    • Czystość 2.7
  • Jakość / cena
    4.2

Rekomendacja

58% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 3.6

    mo_nisia ocenił hotel Al Mashrabiya Resort

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      3.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      3.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      2.6
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Witam, bywałam w różnych hotelach i nie wymagam wiele. Generalnie jak na cenę 1460 zł za tydzień w piku sezonu dało się wytrzymać. Jednak hotel zdecydowanie wymaga odświeżenia. Do pokoi da się przyzwyczaić, na szczęście nie spędza się tam dużo czasu. Jednak basen pozostawia wiele do życzenia, a w szczególności jego czystość. Niestety nie jest filtrowany na bieżąco. Jedzenie generalnie w Egipcie do najlepszych nie należy, w tym hotelu jest chodź przyprawione, jednak wydzielanie mięsa przez obsługę jest irytujące, no i cóż codziennie to samo :( Polecam pizze w barze obok hotelu :) UWAGA! Najważniejsze, biur podróży oferują all inclusive do 24 co nie jest prawdą! Ostatni plastikowy kubeczek napoju można odebrać o 22. Pokaż »

    2013-08-29
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 2.7

    kasiaxa35 ocenił hotel Al Mashrabiya Resort

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      1.8
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.2
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      2.7
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      3.0

    hotel moze byc natomiast jedzenie tam to MASAKRA,wiecznie to samo czesto brakowalo na zasadzie kto pierwszy ten lepszy...czystosc i dbanie o pokoje okropne wydzielanie recznikow a nawet papieru toaletowego,nikomu nie polecam,struktura hotelowa ok duzo zieleni..animacje 2 osobowe,nic tam sie nie dzieje nuda!!!!!! Pokaż »

    2013-08-12
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 1.3

    mikox ocenił hotel Al Mashrabiya Resort

    • Położenie
      1.5
      • Odległość od plaży / stoku 1.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      1.0
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.8
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Witam.... hotel bardzo zaniedbany widać ząb czasu....... wszystko jest stare i zniszczone,w pokojach syf... w łazience to samo-dziadostwo!!!!!.....drzwi się nie domykają itp. Nie jestem wymagający ale w takim skansenie to jeszcze nie byłem a w Egipcie bylem już 8 razy. Ludzie omijajcie ten hotel!!!!!! Ja przed wyjazdem czytałem opinie i nie wierzyłem sam chciałem się przekonać..... no i się przekonałem o wielkim dziadostwie. Rosjan pelo i rządzą się jakby byli u siebie.Jedynym plusem to pogoda no i jeszcze animatorzy się starali a reszta to jeden wielki SYF!!!!!!!!!!!! Pokaż »

    2013-08-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.3

    Smerfetka22 ocenił hotel Al Mashrabiya Resort

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Nie zgadzam się z negatywnymi opiniami.! Hotel jest po prostu świetny.! Animacje na 6! Animatorzy nie pozwalają się nudzić :) z łzami w oczach wyjeżdżałam z tego hotelu.. Pokoje normalne nic dodać nic ująć :) jak ktoś wymaga nie wiadomo jakiego luksusu to wątpię, że znajdzie kiedykolwiek bo w każdym hotelu jest jednak jakiś minus.. Jedzenie było ok i nie zgadzam się że All Inclusive było prawie nie widoczne.. Hotel jest godny polecenia :) Pokaż »

    2012-06-28
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.5

    asia1592 ocenił hotel Al Mashrabiya Resort

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Witam. Spedzilam w tym hotelu 2 tygodnie we wrzesniu br. Za taka cene to hotel na prawde dogodny. Pokoje standardowe (tv,taras). Plaza przy hotelu-wielki plus. Basen olimpijski. Obsluga bardzo mila,stara sie i robi wszystko. Animacje byly codziennie,wiec nie wiem co inni ludzie tu pisza. Animacje po angielsku,a nie po ROSYJSKU!!!!!! Panowie,którzy sprzątaja bardzo sie staraja,robia rozne cuda na lozkach. Jedzenie dobre,chodz niektore potrawy mi nie smakowaly,ale to kwestia gustu.Po przyjezdzie do hotelu odrazu nas zakawaterowali.Animatorzy mili i zachecaja ludzi do zabawy.Nie moge zlego slowa napisac o tym hotelu. Moim zdaniem jak za takie pieniadze to warto. Pozdrawiam Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (2) »

    2011-09-27
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 2.3

    Grzegorz ocenił hotel Al Mashrabiya Resort

    • Położenie
      3.0
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 0.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 0.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 0.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      0.0

    MASAKRA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tylko obsługa się starała Ludność Arabska obsługiwana w pierwszej kolejności i z należytą dbałością ,reszta może pomarzyć ,pokoje dno ,stołówka nie wspominam bo aż przykro ,przydałby się Polski SANEPID !!!!!!! Położenie fajne jak nazwa mówi na deptaku ,ogród zadbany powiedziałbym nawet że piękny Pokaż »

    2011-08-02
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 2.1

    Marek19 ocenił hotel Al Mashrabiya Resort

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      1.5
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.2
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Hotelu tego nie mogę polecić nikomu. Hotel dramatyczny. W opcji All - wszystkiego brakowało. Jedzenie monotonne, a raczej go brak, potrawy mięsne można było dostać jedynie na początku podawania posiłków, a jakie niesmaczne. Wszędzie brudno. Przez ten brud wszyscy obcokrajowcy w hotelu chorowali. Dopiero jak zaczęliśmy się stołować na mieście wszystko wróciło do normy. Obsługa niemiła, opryskliwa nie dbająca o klienta tylko o bakszysz z który i tak nic nie załatwią lub niczego nie naprawią. Zero animacji. Animator tylko wyciąga na dyskotekę do miasta za 10 $. Piwo zwietrzałe, drinki rozwodnione, napoje ciepłe a barman którego ciągle brakowało lub gadał przez telefon jak już stał za barem potyrafił powiedzieć że niektórych napoi nie ma i dzisiaj już nie będzi. Dla arabów jadnak miał wszystko i nawet do stolika donosił. Nie mamy zastrzeżeń do rezydenta - ten chłopak robił co mógł i zawsze był w wyznaczonych godzinach. Plaża i ogród też jest OK. Dodam jeszcze że nie był to mój pierwszy pobyt w afryce ale napewno najgorsz z możliwych. Omijajcie ten hotel szerokim łukiem. Lepiej zapłacić więcej niż zepsuć sobie i rodzinie wakacje. Pokaż »

    2011-07-31
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 3.5

    barly ocenił hotel Al Mashrabiya Resort

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      3.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      4.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      3.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      3.0

    hotel dla nie wymagających, plaża i morze przy hotelu, jedzenie dobre, dużo surówek, obsługa wiele musi się uczyć, napoje w plastikowych szklankach, hotel zaniedbany i zabrudzony ale znośny, basen super, morze czyste, 14 dni relaksu, mało polaków, rosjanie mili, centrum nowej hurgady, pełno sklepów i ogromny deptak, nocna atrakcja Pokaż »

    2011-06-01
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.6

    jutrzenka50 ocenił hotel Al Mashrabiya Resort

    • Położenie
      3.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      3.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      3.8
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      2.8
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Byliśmy z mężem jedynymi Polakami w hotelu-reszta to Rosjanie. Z personelem mozna dogadac się w jęz.angielskim lub rosyjskim.Wszelkie animacje po rosyjsku.Hotel położony przy pięknej promenadzie,pokój mielismy przestronny,z balkonem,śniadania wyjątkowo monotonne(w Egipcie byłam po raz piąty)obiadokolacje w miarę urozmaicone.Zbyt głośna muzyka na plaży no i oczywiście z piosenkami w jęz.rosyjskim. Pokaż »

    2011-01-20
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.3

    anega24 ocenił hotel Al Mashrabiya Resort

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Polecam w pełni ten hotel jakośc adekwatna do ceny.Hotel dla mało wymagających klientów ,którzy chca poprostu wypocząć.

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (5) »

    2010-05-16
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny