Hotel Al Mashrabiya Resort Hurghada ****

Al Mashrabiya Resort

Ocena hotelu (34 opinii)

4.0
  • Położenie
    4.7
    • Odległość od plaży / stoku 5.3
    • Plaża / stoki 4.2
    • Cicha i spokojna okolica 4.3
    • Restauracje w okolicy 5.1
    • Atrakcje w okolicy 4.5
    • Komunikacja 4.7
  • Pokoje
    3.4
    • Wielkość 3.8
    • Standard wyposażenia 3.3
    • Czystość 3.8
    • Łazienka 2.8
  • Wyżywienie
    3.9
    • Ilość i dostępność 3.6
    • Smak i jakość potraw 4.5
    • Różnorodność potraw 3.2
    • Obsługa 4.2
  • Hotel
    3.7
    • Basen 3.6
    • Udogodnienia dla dzieci 3.7
    • Animacje i rozrywka 5.0
    • Sport 3.0
    • Obsługa 3.9
    • Czystość 2.7
  • Jakość / cena
    4.2

Rekomendacja

58% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 4.1

    jolanta_5 ocenił hotel Al Mashrabiya Resort

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      4.2
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      3.5
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Spędziłam tam 2 tyg i nie nudziłam się a to najważniejsze. Hotel położony jest w nowym centrum(sklepy w zasięgu reki) niedaleko do starej części Hurgady ,można tam pójść i dojechać.W hotelu jest przepiękny ogród świetna kameralna plaża, Hotel z przodu jest może niezbyt zachwycający przy pierwszej ocenie, tak tył z basenem i plażą to istna enklawa odpoczynku. Nie polecam malkontentom ! Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (15) »

    2010-04-11
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.6

    suhhar ocenił hotel Al Mashrabiya Resort

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      3.0
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.3
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Witam! wrocilem 29.01.2010 Hotel kameralny dla zakochanych i rodzin z dziecmi. Piekny ogrod. Plaza pod nosem. Dyskoteka co wieczor. Super animacje ;) jak najbardziej polecam. Acha jak ktos jedzie tam zeby ogladac tv polonia to niech z domu nie wychodzi i nie marudzi tam w recepcji bo wstyd polaka przynosi. Pozdrawiam! Pokaż »

    2010-01-31
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    Ola skalska ocenił hotel Al Mashrabiya Resort

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel bardzo fajny polenam animatorzy sa extra prowadzacy bar na plazy prze mily kucharze troche nachalni ale takto jest super polecam ten chotel

    2009-12-29
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.2

    Joanna Kopeć ocenił hotel Al Mashrabiya Resort

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Świetna lokalizacja, plaża przy hotelu to naprawdę wielki plus. Jedzenie ok. Polecam niezmanierowanym, odradzam malkontentom.

    2009-11-08
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 2.1

    Beata ocenił hotel Al Mashrabiya Resort

    • Położenie
      1.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      3.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      3.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      2.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Pokoje przypominają lata 70\\\'. Prawda, hotel przy plaży ale szerokość pozostawia wiele do życzenia. A i atrakcyjność plaży nie jak coś o czym marzysz. Ok. 2 m w głąb czujesz grunt, a dalej głębia, zero raf, nic nie widać tylko woda :(( Stołówka może być, ale posiłki beeee. To samo każdego dnia. ALE JAKIE MASAŻE, hihihihi, tylko trzeba trafić na właściwego masażystę. Najlepszy to łysy, ciemna karnacja, typ łobuza, NIEZŁY jest - polecam. Ale, jak chcesz tanio wypocząć to musi Ci wystarczyć taki, a nie lepszy hotel. Miłego wypoczynku. Beata Pokaż »

    2009-10-09
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.4

    Anna ocenił hotel Al Mashrabiya Resort

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel godny polecenia. Jedzenie smaczne, czasem brakowało talerzy na kolacji. Animacje i animatorzy super. Pokoje duże, codziennie sprzątane. Obsługa miła. Plaża mała ale dla wszystkich wystarczyło miejsca.

    2009-09-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.9

    Marta ocenił hotel Al Mashrabiya Resort

    • Położenie
      3.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      3.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Hotel bardzo dobrze prezentuje się na zdjęciach w folderach ale odbiega od rzeczywistości. Hotel jest wyposażony w stylu lat 70tych, tak też wygląda. Pokoje nieduże, w łazience prysznic bardzo mały, cięzko się zmieścic nawet filigranowej osobie. Meble stare, tv zalezy w jakim pokoju - różnorodność modeli, klimatyzacja nie oczyszczona choć sprawnie działająca. Pokoje na parterach nieciekawe, tylko okno, przed którmy wszyscy się przechadzają. Panuje ogólnie nieciekawy zapach, który jak się dowiedzieliśmy pochodzi od nawadniania tamtejszych zieleńców. Stołówka wygląda nieciekawie, stare stoły i krzesła, często brakowało sztućców i talerzy, czekało się również na posiłki.Obsługa ok, szczególnie bardzo przystojni panowie. Ogólnie nie polecam, szczególnie jeśli ktoś chce dopłacic za gwarancję hotelu.Odradzam Pokaż »

    2009-09-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.1

    jolanta_47 ocenił hotel Al Mashrabiya Resort

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel kameralny położony nad samym brzegiem morza.Przy słynnym deptaku w Hurghadzie(sklepy,restauracje ,dyskoteki,kawiarnie) Hotel dla osób szukających spokojnego wypoczynku.Animacji prawie brak - tylko aerobic wodny ale nam to nie przeszkadzało.Domki umiejscowione u pięknym zadbanym ogrodzie.Pokoje o różnym standardzie ,za małą dopłatą 10$ każdy znajdzie co szuka.My dostaliśmy pokój z tarasem przy morzu .Pokoje sprzątane co dziennie,wymiana pościeli i ręczników na życzenie.Mile widziany BAKSZYSZ -1Funy (łóżko przystrojone w podziękowaniu)Obsługa bardzo przyjaźnie nastawiona, miła życzliwa.Jedzenie -KONTYNENTALNE bardzo dobre urozmaicone -jak się co dziennie nie je wszystkiego(a jest w czym wybierać-urozmaicać sobie samemu)Dużo różnych słodkości ciast różnego gatunku,desery(budynie ,kisiele,jogurt) Owoce-banany,arbuzy,winogrona,melony.pomarańcze.W hotelu przebywają turyści z różnych krajów.Polskich rodaków widać i słychać bardziej od Rosjan .Zachowanie i słownictwo pozostawia dużo do życzenia.Spędziłam w tym hotelu miło 2tyg ,wspaniałe wakacje ,Będę chciała jeszcze raz wrócić do tego hotelu. POLECAM-hotel nie dla malkontentów Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (18) »

    2009-09-13
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.8

    Joanna Żabnicka ocenił hotel Al Mashrabiya Resort

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel dla mało wybrednych.Lokalizacja świetna, bezpośrednio przy piaszczystej niewielkiej plaży i deptaku z mnóstwem sklepów i restauracji .Piękny ogród i miła obsługa. Niestety słabe animacje, zwłaszcza te wieczorne, brak mini klubu dla dzieci. Pokaż »

    2009-08-30
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.8

    Tomasz Jankowski ocenił hotel Al Mashrabiya Resort

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Standard pokoi dla niewymagających,położenie i kameralność super,ładna plaża-moje wakacje w tym hotelu udane,polecam.Odradzam jednak firmę Alfastar,mają w zwyczaju skracanie pobytu ,robią to nagminnie,szczerze nie polecam.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pokaż »

    2009-08-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny