Hotel Al Mashrabiya Resort Hurghada ****

Al Mashrabiya Resort

Ocena hotelu (34 opinii)

4.0
  • Położenie
    4.7
    • Odległość od plaży / stoku 5.3
    • Plaża / stoki 4.2
    • Cicha i spokojna okolica 4.3
    • Restauracje w okolicy 5.1
    • Atrakcje w okolicy 4.5
    • Komunikacja 4.7
  • Pokoje
    3.4
    • Wielkość 3.8
    • Standard wyposażenia 3.3
    • Czystość 3.8
    • Łazienka 2.8
  • Wyżywienie
    3.9
    • Ilość i dostępność 3.6
    • Smak i jakość potraw 4.5
    • Różnorodność potraw 3.2
    • Obsługa 4.2
  • Hotel
    3.7
    • Basen 3.6
    • Udogodnienia dla dzieci 3.7
    • Animacje i rozrywka 5.0
    • Sport 3.0
    • Obsługa 3.9
    • Czystość 2.7
  • Jakość / cena
    4.2

Rekomendacja

58% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 4.9

    Tomasz Jankowski ocenił hotel Al Mashrabiya Resort

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotelik dla niezbyt wymagających jeśli chodzi o standard pokoi,natomiast położenie,kameralność,obsługa-duży plus.Spędziłem tam 2 tygodnie i jestem zadowolony.Niestety bardzo duży minus dla organizatora wycieczki firmy alfastar,firma ta ma w swoim zwyczaju skracanie pobytu ,mnie ukradli 12 godz. za które oczywiście zapłaciłem,odradzam tego organizatora,ja już nigdy z ich usług nie skorzystam. Pokaż »

    2009-08-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.0

    Sylwia ocenił hotel Al Mashrabiya Resort

    • Położenie
      1.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Po pierwsze nic nie jest za darmo ani sejf(10$) bilard na godzine czasu(6$) na dzien dobry oczywiscie pokoj bez klimatyzacji zamiana pokoju(10$) obiady dzien w dzien to samo ewentualnie owoce zmieniaja czasami lody beznadziejne nie dosc ze nie dobre to i drogie plaza strasznie malutka jeden na drugim prawie sie lezalo a dodatkowo widokiem z plazy byly modorowki i statreczki stojace na przeciwko co oznacza ze nie moze byc czysto poniewaz cala ropa z tych statkow sieci laduja na plazy(morzu)oczywiscie jedynie co to kelnerzy barmani byli wporzadku Pokaż »

    2009-07-28
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 2.0

    adam hamerski ocenił hotel Al Mashrabiya Resort

    • Położenie
      3.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      1.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Byliśmy tam tylko 6 godzin. Brud, z grzyb na suficie w łazience, nawet 20 dolarow nie pomogło. Byliśmy tylko na obiedzie - fatalny. Dzieki naszemu uporowi przeniesiono nas do hotelu AquaFun - rewelacja.

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (13) »

    2009-07-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.6

    anna ocenił hotel Al Mashrabiya Resort

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    bardzo ladny maly hotel obsluga bardzo dobra my dostalysmy pokoj bez zarzutow ale za drobna oplata na dzien dobry czysto codziennie zmieniana byla posciel i reczniki ale tez zostawialysmy jakis pieniazek blisko plazy ktora tez jest czysta i z ratownikiem jedenduzy i jeden maly basen animacje super choc wieczorem niektore sie powtarzaly polecam masaze egipskie w spa przy plazy jedzenie dobre piekne dekoracje przy kolacjach dobra lokalizacja brak dyskoteki w hotelu to wielki minus i wielkie odrapane straszydlo przy plazy gdzie cumuja stateczki zeby chociaz to cos pomalowali ale mimo tego i tak polecam ten hotel oczywiscie nie dla bardzo wymagajacych Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (4) »

    2009-07-15
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.3

    Janina Simon ocenił hotel Al Mashrabiya Resort

    • Położenie
      3.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      1.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      3.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      4.0

    W tym hotelu tylko lokalizacja jest SUPER i obsługa z wyjątkiem sprzątających pościel zmieniono w10dniu pobytu po interwencji rezydenta Jedzenie jedno i to samo.A hotel jest poprostu opanowany przez Ruskich NIE POLECAM mimo że nie jesteśmy wymagający Pokaż »

    2009-07-10
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.2

    Edyta Ludew ocenił hotel Al Mashrabiya Resort

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    kameralny hotel, z miłą obsługą i wychodządz z niego napotkamy sklepiki i kawiarnie - super deptak ...polecam

    2009-06-16
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.1

    agnieszka szulc ocenił hotel Al Mashrabiya Resort

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Bardzo miły hotel choć ma swoje lata. Pokoje w różnym standardzie. Codziennie sprzątane, zmieniana pościel i ręczniki. Obsługa fantastyczna,miła, chętna do wszelkiej pomocy. Hotel dla osób szukających spokojnego wypoczynku, bez zbyt dużej liczby atrakcji i bez luksusów. Chotel raczej tylko do nocowania. Animatorzy wspaniali, chętni do zabawy. Byłam z mężem i dziećmi 8 lat i 11 msc. Wszyscy wracaliśmy zadowoleni. Polecam dla niezbyt wymagających. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (8) »

    2009-06-04
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.0

    Joanna ocenił hotel Al Mashrabiya Resort

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Byłam 3 lata temu ale do dziś wspominam. Bardzo miła obsługa, niezwykle pomocna w nauce arabskiego. Pokoje sprzątane po łebkach ale pościel i ręczniki codziennie. Czysty basenik. Dość słabe animacje- wyłącznie dla dzieci i tylko po niemiecku, może dlatego że byłam po za sezonem bo w lutym. Można bawić się w Sinbadach przy tym samym deptaku Pokaż »

    2009-05-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.5

    Robert Kowalski ocenił hotel Al Mashrabiya Resort

    • Położenie
      3.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      2.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      3.0

    No cóż. Rcepcja hotelu przypomina stary antykwariat.Na poczattku nie dostałem takiego pokoju jaki miał być.(na drugi dzień przeprowadzka na inny pokój) Śniadania,obiady i kolacje na okrągło to samo i rzadnych urozmaiceń.Jedynym plusem tego hotelu jest to,ze był przy samej plaży.Wszystkich których tam poznałem byli zawiedzeni warunkami mieszkalnymi.Posiada on 3,5 gwiazdki,anie 4 jak nas zapewniano.NIE POLECAM! Pokaż »

    2009-05-23
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.5

    Kamila ocenił hotel Al Mashrabiya Resort

    • Położenie
      1.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel dla osób o bardzo małych wymaganiach. Jedzenie nie urozmaicone. Mała plaża. Program animacyjny bardzo urozmaicony.

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (2) »

    2009-05-22
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny