Hotel Nubian Island Resort Nabq Bay *****

Nubian Island Resort

Ocena hotelu (40 opinii)

5.4
  • Położenie
    5.2
    • Odległość od plaży / stoku 5.8
    • Plaża / stoki 5.5
    • Cicha i spokojna okolica 5.6
    • Restauracje w okolicy 4.5
    • Atrakcje w okolicy 4.6
    • Komunikacja 5.0
  • Pokoje
    5.6
    • Wielkość 5.9
    • Standard wyposażenia 5.5
    • Czystość 5.7
    • Łazienka 5.4
  • Wyżywienie
    5.6
    • Ilość i dostępność 5.5
    • Smak i jakość potraw 5.6
    • Różnorodność potraw 5.5
    • Obsługa 5.7
  • Hotel
    5.2
    • Basen 5.6
    • Udogodnienia dla dzieci 5.3
    • Animacje i rozrywka 4.8
    • Sport 5.0
    • Obsługa 5.2
    • Czystość 5.6
  • Jakość / cena
    5.3

Rekomendacja

89% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.1

    Daniel ocenił hotel Nubian Island Resort

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    dobry hotel w bardzo dobrej cenie. piękny ogród na całym obiekcie, piękna czysta plaża, piękna rafa. Miła, grzeczna obsługa, wspaniałe ciasta na deser, sprawna siłownia, dobre spa. w okresie naszego pobytu zapełnienie hotelu jakieś 10% :) więc leżaki w pierwszej linii brzegowej na plaży lekko dostępne:). Po za hotelem "śmietnik" jak to w Egipcie. Uwaga na napoje, lód, no i abstynencja obowiązkowa- chyba że stoperan w apteczce:) Podsumowując- warto odwiedzić- max na 7 dni. Pokaż »

    2013-08-28
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.4

    Hanna Podroznik ocenił hotel Nubian Island Resort

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      2.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      4.2
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      3.0
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Najgorsze 5* w jakim bylismy w Egipcie. Wlasnie wrocilismy z majowki 2 doroslych i 2 dzieci. Na pierwszy rzut oka schludnie i czysto ale wystarczy sie przypadkowo schylic tu i tam i fuj.....!!! Mieszkalismy w bungalowie-niby ok bo dwa osobne pokoje i duza lazienka. - obskurne wyposazenie pokoi, brudne sciany, w lazience kilkucentymetrowe ubytki w kafelkach i fugach. Cudowne siedlisko dla wszelkiego rodzaju robali i mrowek (lakier do wlosow bardzo pomocny ;)) Sprzatanie pokoi to świeże reczniki i poscielenie lozka mimo zostawianych napiwkow nie doczekalismy sie labedzi ;))) No niby piekny ogrod...hmmm piekny to on moze byl kilka lat temu kiedy wszystko bylo male i nie przytlaczalo iloscia i wysokoscia- jak na wsi... W Willage duzo lepiej i ladniej W restauracji glownej niby czysto ale lepiej sie nie rozgladac. Jedzenie na szcescie dobre, choc nie bylo snackow przy basenie a pozne sniadanie to kawa i ciastka. Obsluga mila choc juz nie nadskakujaca. Baseny nawet czyste ale posadzki przy basenach juz nie. Chyba w ogole nie sa myte. BRUDNE RECZNIKI!!! daja po prostu suchy... Dla maluszkow basen w Nubian willage zaraz obok, wiec smialo mozna korzystac. Ale : zgrzewana blekitna "podloga" sie rozkleila i pofalowala wiec mozna sie potknac i w kilku miejscach dzieci chodza po szarym betonie. zapewne im to nie przeszkadza...bo slizgawki sa fajne . Aha i cholery mozna dostac bo juz nikt nie pyta skad jestes tylko od razu Zdrastwujtje - koszmar. Animacje bardzo slabe-prawie wcale,w Willage duzo lepiej nawet step przy basenie byl. Plaza fajna rafa cudowna ale to na pewno nie skusi mnie zeby tu drugi raz przyjechac. Gdybym miala wybierac to na pewno Willage duzo lepiej wypada. Sharma ogolnie gorzej wypada (pod katem hoteli)w porownianiu z Hurgada czy Taba. Pokaż »

    2013-05-20
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Wiktoria2013 ocenił hotel Nubian Island Resort

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Byliśmy w Nubianie 1 raz, w Egipcie zresztą również 1 raz. nie mogliśmy się przekonać do wyjazdu do Egiptu ze względu na opinie jakich zdążyliśmy się nasłuchać i na czytać! ale zaryzykowaliśmy i było SUPER!!!! Hotel na 5+ ( naprawdę gdybyśmy chcieli do czegokolwiek się przyczepić w tym hotelu to ciężko coś wymyślić ( chyba to ze nie ma animatorów mówiących po polsku - ale ci którzy tam byli naprawdę starali się być aktywni, mili, zaczepiali, zagadywali, podchodzili i co najważniejsze - aktywności i animacje nie były tylko dla dzieci - jak najbardziej również dla dorosłych! Hotel - mnóstwo zieleni, bardzo zadbany i pielęgnowany, bardzo, ale to bardzo czysto, w pokojach, restauracjach itd. Jedzenie - ogromny wybór, czym bliżej wieczoru tym jedzenia więcej i więcej i co najważniejsze - byliśmy z dziećmi, jedliśmy wszystko, piliśmy drinki z lodem i nikt nie miał jakichkolwiek problemów żołądkowych - zresztą w całym hotelu również wszyscy byli zdrowi! na pewno za rok znowu pod=jedziemy do Nubiana!!!! Pokaż »

    2013-02-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.8

    Robert Cz ocenił hotel Nubian Island Resort

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      3.5
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      3.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel jak na Egipt to nie zły .Jedzenie tylko monotonne jak w Egipcie ale ultra all ok , jedyny hotel co serwował skromne importowane alkohole w formie ultra.Pokoje czyste, ogólnie polecam.

    2012-07-23
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (2)
  • 5.9

    paula12345 ocenił hotel Nubian Island Resort

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Wspaniały Nubian Island! Właśnie wróciłam z wakacji w tym hotelu i było świetnie! Obsługa bardzo miła, pokój sprzątany codziennie, niesamowity ogród i piękna rafa. Szczególnie podobał nam się bar przy basenie. W hotelu było mnóstwo Polaków :) Jedyne co nie było najlepsze to animacje, chodź też nie były najgorsze. Po prostu nie taki sam poziom jak reszta hotelu. Codziennie wieczorem przy basenie głównym był jakiś pokaz taneczny, bądź występ firemana. W poniedziałek było karaoke, które niestety było podporządkowane głównie pod ruskich.. w repertuarze ani jednej polskiej piosenki! Musieliśmy się prosić, aby dali nam podłączyć nasz laptop i zaśpiewać. W końcu udało nam się na samym końcu po 23.. Szczęki im opadły, bo zrobiliśmy extra show. Przyszli z nami śpiewać prawie wszyscy Polacy i wyszło super :) Już następnego dnia pierwszą piosenką jaką puścili była Polska piosenka :D Hotel Nubian Island jak najbardziej godny polecenia i zachęcam wszystkich co chcą wypocząć w luksusie do odwiedzenia go ! :) Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (1) »

    2012-07-20
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 6.0

    wojtekwrobel ocenił hotel Nubian Island Resort

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    W Nubianie spędziliśmy wakacje już dwukrotnie. W porównaniu do innych hoteli zajmuje czołowe miejsce. Atmosfera w hotelu jest super i całkowicie wakacyjna. Przy basenach wesoła muzyka, w lobby wieczorami muzyka na żywo, obsługa szczególnie w barach bardzo przyjazna, uśmiechnięta i pomocna. Jedzenie bardzo dobre, dużo dań włoskich, w barze obok basenu przepyszna pizza. Jakoś napoi i drinków bardzo dobra, od coli light po late cafe. Można korzystać ze zjeżdżalni z hotelu sąsiedniego Nubian Village. Podsumowując hotel wart swojej ceny o bardzo dobrym standardzie. Pokaż »

    2012-06-18
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    ritanavi ocenił hotel Nubian Island Resort

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Super hotel , wyśmienita obsługa , bardzo czyste łazienki i pokoje . Jedzenie bardzo urozmaicone , POLECAMY !!!!!!!! Gosia I Marek

    2011-06-30
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (4)
  • 6.0

    nefertiti ocenił hotel Nubian Island Resort

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    fantastyczny 5* hotel, bardzo dobrze polozony - zona luksusowych hoteli, z malym centrum handlowym, przy boskiej plazy z ladna rafa. opcja all - bardzo bogata, smaczna, jezeli chodzi o napoje - smaczne drinki, bezalkoholowe tez ok. czysto, codziennie sprzatane pokoje, dobrze wyposazone i ze smakiem - w stylu calej zabudowy hotelu. piekne baseny, wystarczajaca ilosc lezakow, aqua park - nie tylko dla dzieci... hotel godny polecenia nie tylko latem. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2011-01-28
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.4

    halas ocenił hotel Nubian Island Resort

    • Położenie
      4.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      4.3
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      3.4
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 0.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Nie rozumiem tych zachwytów nad tym hotelem. Jego niewątpliwą zaletą jest piękny ogród i czystość oraz dobra obsługa, w pobliżu dużo sklepów. Potrawy nie są aż tak różnorodne a animacje prowadzone przez hałaśliwych wręcz Włochów są męczące i tylko właściwie dla Włochów. Ogólnie- wakacje w Egipcie zimą zawsze są fajne ale ten hotel moim zdaniem nie wyróżnia się niczym szczególnie... Pokaż »

    2011-01-27
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (2)
  • 5.7

    Angelika100 ocenił hotel Nubian Island Resort

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel znakomity w porównaniu do innych. Super jedzenie, basen z ciepłą wodą o różnych stopniach głębokości. Fantastyczna obsługa i czystość. Gorąco polecam!

    2011-01-12
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny