Hotel Lindos Princess Lardos ****+

Lindos Princess

Ocena hotelu (32 opinii)

5.7
  • Położenie
    5.5
    • Odległość od plaży / stoku 6.0
    • Plaża / stoki 5.9
    • Cicha i spokojna okolica 5.5
    • Restauracje w okolicy 5.0
    • Atrakcje w okolicy 4.9
    • Komunikacja 5.4
  • Pokoje
    5.8
    • Wielkość 5.9
    • Standard wyposażenia 5.7
    • Czystość 5.8
    • Łazienka 5.8
  • Wyżywienie
    5.8
    • Ilość i dostępność 5.9
    • Smak i jakość potraw 5.6
    • Różnorodność potraw 5.6
    • Obsługa 5.9
  • Hotel
    5.7
    • Basen 5.9
    • Udogodnienia dla dzieci 5.8
    • Animacje i rozrywka 5.6
    • Sport 5.6
    • Obsługa 5.7
    • Czystość 5.7
  • Jakość / cena
    5.5

Rekomendacja

100% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.7

    krolewna_fiona ocenił hotel Lindos Princess

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Po prostu rewelacja !!! Nie rozumiem dlaczego tylko 4 gwiazdki ??? Spokojnie powinien otrzymać tę piątą. Hotel o wysokim standardzie, czysty i atrakcyjny. Jedzonko bardzo urozmaicone i smaczne. Grupa animatorów nie pozwala sie nudzić - mnóstwo atrakcji dla dzieci i dorosłych. Sporo basenów o różnej głębokości i bliziutko do plaży. W okolicy raczej kiepsko z atrakcjami, najbliższa mała mieścina to Lardos w odległości ok 2 km od hotelu. Baaardzo polecam wycieczkę na akropol w Lindos, tylko 8 km, a widoki zapierają dech ;) Pogoda na początku maja w kratkę, jeden dzień lało i zimno, wieczory bardzo chłodne, nie obyło się bez kurtek. Ogólnie w ciągu dnia słonecznie, ale wieje - temperatura na początku maja ok. 24 stopni ;) Biuro podróży Grecos zasługuje na pochwałę – znakomicie się nami zajęli ;) w gratisie otrzymaliśmy po 20 Euro na osobę dorosłą na dowolną wycieczkę fakultatywną, czyli wycieczka na Akaropol wyniosła nas jedyne 6 euro ;) Linie Enter Air – poza małym 2,5 godzinnym opóźnieniem wylotu na Rodos wszystko ok. – samoloty nowe i czyste z miłą obsługą. Pokaż »

    2014-05-26
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.5

    victoriaba ocenił hotel Lindos Princess

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    idealne miejsce dla wymagających rodzin z dziećmi – zielono, dosyć spory obiekt (nie czuć natłoku gości), zaraz przy plaży (obuwie, bo kamienie), woda czysta, poziom animatorów świetny – nie tylko dla najmłodszych. Hotel rodzinny, więc towarzystwo odpowiedzialne i niepijące drinków od rana do rana, spokój i kultura. Całkowicie bezstresowy wypoczynek, serwis na dobre 4, restauracja włoska – polecam szczególnie. Oczywiście jak to na greckich wyspach – warto wypożyczyć samochód i ruszyć się poza hotel, choć i w samym hotelu można spędzić naprawdę udane dwa tygodnie bez nudy. Pokaż »

    2013-04-02
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.5

    andrem ocenił hotel Lindos Princess

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    To chyba najlepszy hotel na wyspie, a na pewno na jej wschodnim wybrzeżu;) genialne jedzenie, kuchnia z całego świata, 5 restauracji, 3 bary. dookoła przestrzen i zielen, schludnie i czysto, plaża kamyki, animatorzy bardzo zaangażowani. Powiedziałbym ze hotel rzeznaczony dla wymagających gosci, choc cenowo nie jest specjalnie tragicznie. Taksowka do lindos czy pefkos 12-15 euro. Goscie wielonarodowi. Ogólnie – ok. Pokaż »

    2012-12-09
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.7

    kolinkaa ocenił hotel Lindos Princess

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Ciężko znaleźć wady tego hotelu. Wakacje Lindos Princess są przez organzatorów dopracowane w każdym szczególe.dla dzieci animacje, dla dorosłych wieczorki z muzyką i atrakcjami, w dzień można poopalać się na bepłatnych leżakach na czyściutkiej plaży a w nocy dobrze się zabawić: ) czysto, schludnie, miła obsługa, ogólnie piątka z plusem. Pokaż »

    2012-11-04
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    Daro68 ocenił hotel Lindos Princess

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel 4. gwiazdkowy ale bardzo blisko do 5. gwiazdki. Podobno najlepszy, najładniejszy hotel na Rodos. Trzy baseny, szeroka plaża z ciepłą wodą /przełom września i października/. Jedzenie na najwyższym poziomie, choć przez dwa tygodnie pobytu posiłki były prawie takie same, to najwiekszy niejadek znajdzie coś dla siebie. Restauracja wraz ze snack barem /czynna od 12.30 - 23.00/ serwują jadło dla prawdziwych pasibrzuchów. Do tego wiecznie usmiechniety personel hotelu oraz drinki /napoje/ do woli - nie chrzczone tak jak w Tunezji/. Hotel bardzo przejazny jest dla rodzin z dziećmi - było ich bardzo duzo. "Parking" z wózkami dzieciecymi przy restauracji był zawsze oblegany. Czystość, dbałość o teren hotelu na najwyższym poziomie. Mistrzostwo Świata to grupa A-tems pod dowództwem Claudio. Co wieczór inne show /bajka dla oka - zabawa na 102 !! Pokój bez zarzutów, pościel wymieniana co drugi dzień, reczniki codziennie. Mini bar /w cenie wypoczynku/ w pokoju uzupełniany co drugi dzień. Ręczniki na plaze do wypożyczenia oczywiście za free. W holu hotelowym rano i wieczorem siedzi Greak mówiący po polsku i wypozycza auta. Ceny mniejsze /o 35-45 %/ niż u rezydentów - Polecam tego gościa! Wypoczynek udany na 100% !! Polecamy !! PS. Zaleca sie zabranie lub zakup /10 euro za parę/ bucików na plażę, jest "troszkę" kamienista. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (11) »

    2012-10-18
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.9

    bebabe ocenił hotel Lindos Princess

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    nie znaleźliśmy specjalnych wad tego hotelu ma 4 gwiazdki ale jak dla nas spokojnie mógłby mieć 5. Wszystko bardzo przestrzenne-pokoje oraz cała powierzchnia hotelowa. Dzieciaki miały mnóstwo zabawy – do wyboru animacje, baseny leżakami, które są zapewniane wraz z parasolami też na plaży. Jedenie świeże i urozmaicone, miła obsługa…nie ma się do czego przyczepić. Polecam wycieczki, np.do lindos. Pokaż »

    2012-09-06
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.7

    stefistef ocenił hotel Lindos Princess

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Nam się bardzo w Lindos Princess podobało. Było zielono (nawet bardzo dużo zieleni), dużo leżaków na plaży tak, że dla wszystkich zawsze starczyło miejsca, fajne animacje, urozmaicone posiłki, czyste baseny… nie było się do czego przyczepić. Ani dzieci ani dorośli nie będą się tam nudzić. Jak ktoś chce pojechać na urlop gdzie będzie miał pewność, że wszystko będzie mu grało – Lindos Princes da radę. Pokaż »

    2012-08-08
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.2

    paweljk ocenił hotel Lindos Princess

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    pobyt w hotelu lindos princess zaliczamy (ja, żona i córki dwie) to bardzo udanych. dzieciaki się wybawily, my zlapalismy troche oddechu. grecja piekna jak zwykle, jakby o kryzysie nie slyszala.

    2012-07-05
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.5

    karrog ocenił hotel Lindos Princess

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    to niewątpliwie były nasze najlepsze wakacje hotel naprawde super na tle innych przedstawia się rewelacyjnie, swietnie lokalizacyjnie polozony, duzy, elegancki, zielono, atrakcje dla duzych i malych – od wieczorow greckich, przez tance i koncerty, w hotelu nie da się nudzic chociaż kto szuka imprez to w lindos, ale dla rodzin z dziecmi jak najbardziej polecam, na pewno maluchy nie będą narzekac na brak zajec. Posilki nie do przejedzenia, w ilości ponad miare i musze przyznac smaczne.bylismy we wrzesniu z 6latkiem, z bp grecos, biuro spisalo się ok. Pokaż »

    2012-01-07
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.6

    Andrzej ocenił hotel Lindos Princess

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel jak najbardziej zasługuje na uznanie, chociaż zdarzył się mały zgrzyt - overbooking (ale to wina naszych biur podróży, które mają nas gdzieś - najważniejsze zapłaciłeś). Hotel zamienił pokój na inny i zaproponował "rekompensatę", ale jedna noc i drugi dzień nerwowy. Poza tym pełen relaks, plaża OK, baseny duże i czyste, dodatkowe atrakcje jak fitness, sauna mokra i sucha, jacuzzi - do wyboru. Jak najbardziej polecam. Pokaż »

    2011-10-04
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny