Hotel Gypsophila Okurcalar *****

Gypsophila

Ocena hotelu (27 opinii)

5.6
  • Położenie
    5.4
    • Odległość od plaży / stoku 5.9
    • Plaża / stoki 5.4
    • Cicha i spokojna okolica 5.3
    • Restauracje w okolicy 5.2
    • Atrakcje w okolicy 5.1
    • Komunikacja 5.2
  • Pokoje
    5.7
    • Wielkość 5.7
    • Standard wyposażenia 5.7
    • Czystość 5.9
    • Łazienka 5.6
  • Wyżywienie
    5.7
    • Ilość i dostępność 5.7
    • Smak i jakość potraw 5.8
    • Różnorodność potraw 5.8
    • Obsługa 5.5
  • Hotel
    5.6
    • Basen 5.9
    • Udogodnienia dla dzieci 5.8
    • Animacje i rozrywka 5.5
    • Sport 5.3
    • Obsługa 5.6
    • Czystość 5.7
  • Jakość / cena
    5.7

Rekomendacja

96% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.9

    Adam ocenił hotel Gypsophila

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel rodzinny ,cała masa animacji i atrakcji dla dzieci. Domki utopione w zieleni - SUPER. Większość turystów z Niemiec -mało Polaków,trochę Rosjan ale na poziomie (osoby zainteresowane wiedzą o czym mówię). Kuchnia bardzo smaczna i urozmaicona.Obsługa chodzi jak w zegarku -czysto i miło.Animacje dla dorosłych na b.wysokim poziomie. W okresie jesiennym dużo starszych osób.Trochę daleko do Alanyi i Side (około 35 km) Pokaż »

    2014-10-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.9

    Gerard ocenił hotel Gypsophila

    • Położenie
      3.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    W okolicy prócz ruchliwej ulicy i oddalonego o 1, 5km bazaru kompletnie nic. Sam hotel Ok', obsluga miła i pomocna, komunikacja przede wszystkim język niemiecki, język angielski na zasadzie Kali jeść Kali kochać-można dać radę. Walki o leżaki nie zaobserwowałem zawsze można coś znaleźć. Jedzenie smaczne i ładnie przyrządzane każdy znajdzie coś dla siebie. Dużo zieleni co jest plusem dla hotelu, ,place zabaw dla dzieci i atrakcje dla najmłodszych bez zarzutów. Generalizując-hotel typowo prowadzony pod Niemców lecz w niczym to nie przeszkadza i nie dyskwalifikuje Nas jako polaków. Pokaż »

    2013-09-23
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.9

    Wioleta ocenił hotel Gypsophila

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    świetny hotel, bardzo dobre jedzenie, wszystko na najwyższym poziomie. Bardzo dobre animacje i mini club dla dzieci dzięki polskim animatorkom z Grecosa Kasi i Anetce. Naprawdę szczerze polecam:)

    2013-09-13
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    kisme ocenił hotel Gypsophila

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Gypsophila to klasa! Najwyzsza jakość i dbanie o klienta, który czuje się świetnie. Dostępne ogromne menu świeżych dań, rózne różniste baseny, atrakcje, animacje, obsługa na każde zawołanie, piękne pokoje z boskim widokiem…cudo! Pokaż »

    2013-08-09
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.6

    marekstew ocenił hotel Gypsophila

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel wybrany ze względu na znajomych i ich dwójkę potomków w wieku wczesnoszkolnym. Trafiony-zatopoiony, dzieciaki miały raj na ziemi. Hotel-instytucja. Dużo ludzi, choć nie przytłaczająco (domki porozrzucane) i nadal spokojnie da się wypocząć, a nie stać w kolejce po wolny stolik na śniadanie;) zieleń dookoła, jedzenie nie do przejedzenia jak dla mnie, nie udało mi się spróbować wszystkiego, no ale byliśmy tylko tydzień. Muszę przyznać, że hotel trochę kosztował, ale warto było. Pokaż »

    2013-07-29
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.9

    curliexx ocenił hotel Gypsophila

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Gypsophila to super hotel ze wszystkimi udogodnieniami. Kompleks jest naprawdę duży, jest w nim mnóstwo basenów, leżaków, ale też mini centrum handlowe no i oczywiście cała infrastruktura dla dzieciaków. Plaża przy hotelu jest czysta i szeroka, leżaki oczywiście w cenie. Najwyższy standard, duża powierzchnia dlatego nawet nie odczuwa się natężenia turystów. Pokaż »

    2013-06-29
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    lovely ocenił hotel Gypsophila

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    do Turcji pojechaliśmy w sumie przez przypadek, na ostatnią chwilę ze znajomymi i dzieciakami, ale to była świetna decyzja. Byliśmy w Gypsophili i to jeden z najfajniejszych hoteli, w jakich byliśmy. Co prawda nie był tani, ale to, co astaliśmy przerosło nasze oczekiwania. Mnóstwo zieleni wokół, ośrodek najwyższy standard, do plaży mieliśmy dwa kroki, ale ciężko się było zdecydować czy lepiej iść na plaże czy zostać na ternenie ośrodka, gdzie były super baseny, fajne animacje dla dzieci ale i dorosłych no i przepyszne jedzenie. Serwis też bez zarzutu tak jak pokoje i czystość. Polecam tym, którzy na wakacjach nie chcą martwić się o nic, świetnie się pobawić i dobrze odpocząć. Pokaż »

    2013-05-19
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 6.0

    morawska ocenił hotel Gypsophila

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Jak ktoś już się zdecyduje pojechac do Gypsohli to na pewno długo tego nie zapomni. w bufecie każdy rodzaj jedzenia, sam hotel bardzo nowoczesny i obszerny, pokoje jasne i duże, dla dzieci i dorosłych dużo rozrywek, czyste baseny, miła obsługa, blisko plaża, ogród z kwiatami i palmami…no cud miód i bite 5 gwiazdek. Pokaż »

    2012-11-13
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 6.0

    olagie ocenił hotel Gypsophila

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Gypsophila to doskonale umiejscowiony obiekt – zaraz przy samym morzu. Kroczek i już się było w wodzie. Poza tym wszystko na najwyższym poziomie – od pokojów przez posiłki po infrastrukturę – naprawdę nie ma się do czego przyczepić. Obok hotelu jest piękny ogród, który chroni przed słońcem. Poza tym animacje są super, dużo się dzieje, ale można dobrze odpocząć i tak. Pokaż »

    2012-11-11
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.5

    Ignacy ocenił hotel Gypsophila

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Bardzo dobry hotel ,jedyny minus to animacje mocno średnie , szczególnie show wieczorne i wiecznie pijany szef animatorów ,któremu wydaje się że jest śmieszny . Hotel nastawiony na Niemców ,ale pomału to się już zmienia ,bo Polaków coraz więcej. Polecam dla rodzin z dziećmi ,polskie animacje i Pan Rafał ok. Jedzenie przepyszne i różnorodne , może za mało owoców morza , ale nadrabia zakąskami wokół basenowymi i napitkiem znośnej jakości w ilościach nieograniczonych humorami kelnerów , gdyż leją ile się chce. Jak za te pieniądze pierwsza klasa 5 ***** europejskich : - ) Pokaż »

    2012-10-10
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny