Hotel Kotva Słoneczny Brzeg ***+

Kotva

Ocena hotelu (22 opinii)

4.6
  • Położenie
    5.0
    • Odległość od plaży / stoku 5.3
    • Plaża / stoki 5.1
    • Cicha i spokojna okolica 4.4
    • Restauracje w okolicy 4.9
    • Atrakcje w okolicy 4.9
    • Komunikacja 5.3
  • Pokoje
    4.5
    • Wielkość 4.3
    • Standard wyposażenia 4.6
    • Czystość 4.3
    • Łazienka 4.9
  • Wyżywienie
    3.8
    • Ilość i dostępność 4.3
    • Smak i jakość potraw 3.5
    • Różnorodność potraw 3.1
    • Obsługa 4.4
  • Hotel
    4.8
    • Basen 5.6
    • Udogodnienia dla dzieci 5.3
    • Animacje i rozrywka 4.6
    • Sport 3.7
    • Obsługa 4.9
    • Czystość 4.5
  • Jakość / cena
    5.0

Rekomendacja

88% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 4.8

    kashmirKa ocenił hotel Kotva

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      3.8
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Super wakacje! Hotel zadbany, dla ludzi, ktorzy nie maja wygorowanych wymagan. Posiada basen i maly aquapark - duzy plus. Blisko do plazy, ktora jest czysta. Niedaleko do centrum Slonecznego Brzegu, gdzie toczy sie zycie nocne. Duzo mlodych ludzi, ktorzy lubia dobra zabawe :) To byly udane wakacje!!!! Pokaż »

    2013-02-09
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.6

    Adrian ocenił hotel Kotva

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      3.5
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      2.5
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      2.0

    No cóż, sam niedawno(przed wyjazdem) opierałem się na opiniach właśnie tego hotelu. Szczerze, na samym początku(wyjście z autokaru) byłem nieziemsko zaskoczony samą lokalizacją tego budynku; no i oczywiście jego wielkością. W środku nie było już tak fajnie. Przy samej recepcji czekaliśmy dwie godziny(pani, która znała `angielski` poszła do biura, nie wracając z niego.); brak klimatyzacji w lobby, co jest dosyć uciążliwe, nie dało się oddychać. Jeżeli chodzi o pokoje; ja miałem niestety.. taki okaz, że zamieszkiwać musiałem w starym skrzydle - ale nie było tak źle, jak u sąsiadów zza ściany, którzy mieli `grzyba`, a w samym pokoju nie działała nawet klimatyzacja, za którą zapłaciliśmy. Pomieszczenia/pokoje były czyszczone raz na dwa dni - niechlujnie, chyba.. że dało się pani kilka lev(nie dosłownie; wystarczyło zostawić coś na wierzchu, a za kilka godzin tego nie było). Tak, obsługa(sprzątaczki) to złodziejki, inaczej tego określić się nie da - sam straciłem 20 euro, które było schowane w torbie podróżnej, podczas mojej nieobecności(wypad na miasto). Dalej - śniadania. Tutaj to już kompletna porażka, nawet nie ma co komentować; jajka(których nawet nie wziąłem do ust, z oczywistych powodów) , mnóóóóóstwo owoców(którymi tak naprawdę `jechałem` przez 14 dni); jakieś grilowanie kiełbaski(nieświeże, z kolacji; odsmażone.). Obiady były chyba najlepsze, ale również monotonne; frytki, arbuz, mango, opiekane ziemniaczki i lody - tylko to dało się zjeść, ale po 3 dniach.. niestety, już to nie wchodzi. Kolacje? Powtórka z obiadów, tylko wszystko odgrzane. Obsługa? Może być, prócz pań sprzątaczek. Z obsługą nie było problemów, dało się z nią porozumiewać przy `delikatnych` podstawach j. rosyjskiego oraz angielskiego. Bardzo przyjemne były dwie pani(WYJĄTEK) z recepcji. Jedna to chyba kierowniczka hotelu; gdy wracało się w niezbyt przyjemnym stanie do hotelu(nocą) potrafiły odprowadzić do pokoju, pomóc, jak i nawet porozmawiać. Reasumując, hotel zasługuje na 2.5 gwiazdki - nic w Pokaż »

    2012-11-19
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (2)
  • 3.7

    Marcin ocenił hotel Kotva

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      3.2
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Byłem tam na koloni na początku lipca i byłem bardzo zadowolony z tego hotelu. Byłem w 6-osobowym apartamencie i jest tam full wypas.! ; ) Telewizor LCD, kabina prysznicowa z hydromasażem i osobno toaleta. Dużo szaf i w ogóle bardzo dużo miejsca w całym pokoju. Bardzo polecam ten hotel !! :D Pokaż »

    2012-10-06
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.1

    Natalia ocenił hotel Kotva

    • Położenie
      3.6
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      2.2
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      2.5
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      3.3
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel ogólnie tak naprawdę ma 3, 5 gwiazdek. Dwa skrzydła są odnowione i są naprrawdę piękne, ale ja niestety miałam pokój w nieodnowionym skrzydle. Pleśń, grzyb, brud. Sprzątaczki w ogóle się nie starają robią to na "odwal się". Co do obsługi w restauracji uwaga na taką blondynę w mocnym makijażu jest straszna. Zabiera sprzed nosa, jak sprzątała po koleżance wylała na nią jedzenie i nawet jednego słowa tylko się uśmiechała. Ja bym oceniła hotel na 2, 5 gwiazdeek. Pokaż »

    2012-07-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 4.0

    Bart M ocenił hotel Kotva

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      2.0
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      4.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Największy minus tego hotelu to stołówka!!! Ogrom ludzi i tłok przy stołach z potrawami oraz monotonność tych potraw będę bardzo źle wspominał :/

    2012-07-16
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.5

    joania22 ocenił hotel Kotva

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      2.5
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Ładny ośrodek, dość spory, dużo (o dziwo) kolonii z Polski. Niedaleko plaży, z dala od centrum słonecznego brzegu polecam hotel szczególne rodzinom z dziećmi. wspaniałe baseny, dla dzieci dużo atrakcji. Głównym minusem hotelu jest jedzienie- jakas masakra. Przez tydzień jedliśmy tylko chleb, jajka, bałkaski ser. Reszta niezjadliwa, jedzenie ogólnie bardzo monotonne. Rano na sniadaniu stołówka wyglada jak mrowisko. Cieszylismy się, że nie mamy wykupionych obiadów. Drugi minus to dyskoteka pod naszym oknem do 23.30, na której tańczyły tylko dzieciaczki. Mimo to polecam ten hotel :) Pokaż »

    2012-07-08
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.1

    schatsi ocenił hotel Kotva

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel super!!! Byłam w tym hotelu w lipcu ubiegłego roku, powiem tak, jedzenie trochę monotonne, ale porównywalne do normalnego hotelowego jedzenia. Nigdy nie dogodzimy wszystkim. Hotel świetny! Duże baseny, duże pokoje. Rozmwiałam z recepcjonistami i w roku 2011 wszytskie skrzydła już mają być wyremontowane. Polecam!!!! Pokaż »

    2012-01-10
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 2.8

    Dominika ocenił hotel Kotva

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      3.2
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      2.0
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Hotel o duży , przy pięknej plaży . Jedzenie to jakaś masakra dzień w dzień frytki i makaron na każdy posiłek , ogólnie jedzenie bardzo mało różnorodne . Na stołówkę można wejść tylko jednorazowo na każdy posiłek . W hotelu nic się nie dzieje .Wychodząc z hotelu jest wiele sklepów . Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (8) »

    2012-01-09
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.9

    magdamalami ocenił hotel Kotva

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel Kotva polecam przede wszystkim rodzinon z dziećmi, ze względu na ogromny Aquapark dostępny dla gości hotelowych. Starsze dzieci ucieszą zjeżdzalnie i inne atrakcje, a młodsze - dwa brodziki. Ogromnym atutem hotelu jest położenie - pomiędzy Słonecznym Brzegiem a zabytkowym Nesseberem. Dzięki temu, z jednej strony możemy się cieszyć ciszą i spokojem, a z drugiej możliwość szybkiego przejazdu do centrum Słonecznego Brzegu lub Nesseberu. Odległość do tych miejscowości to zaledwie 2,5 km. Blisko hotelu jest przystanek (autobus do Słonecznego Brzegu to koszt ok. 1,2 LV, do 0,8 LV - do Nesseberu). W pobliżu hotelu znajdują się restauracje, sklepy. Pokaż »

    2011-11-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 4.3

    cs21 ocenił hotel Kotva

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      2.5
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 0.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Powiem tak mam 20 lat byłem tam 2razy był chyba syf bo zabiliśmy 3 karaluchy ;D jedzenie porażka ;D ale mam same miłe wspomnienia z Tego hotelu BASEN ŚWIETNY plus mały aqua park jaki tam jest! :] w Hotelu znajduję się również restauracje (nie mówię o stołówce i tam jedzenie GIT ;)) Świetny baa w hetelu pyszne dinki polecam hotel dla osób lubiących ZABAWE SIEMA! <3 Pokaż »

    2011-10-13
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  •      

« poprzednia 1 2 3 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny