Hotel Ozside Side ***

Ozside

Ocena hotelu (10 opinii)

4.9
  • Położenie
    4.7
    • Odległość od plaży / stoku 4.0
    • Plaża / stoki 3.7
    • Cicha i spokojna okolica 5.1
    • Restauracje w okolicy 5.3
    • Atrakcje w okolicy 5.0
    • Komunikacja 5.3
  • Pokoje
    4.8
    • Wielkość 4.7
    • Standard wyposażenia 4.8
    • Czystość 5.3
    • Łazienka 4.5
  • Wyżywienie
    5.3
    • Ilość i dostępność 5.5
    • Smak i jakość potraw 5.2
    • Różnorodność potraw 4.5
    • Obsługa 6.0
  • Hotel
    4.6
    • Basen 5.5
    • Udogodnienia dla dzieci 4.5
    • Animacje i rozrywka 4.0
    • Sport 3.3
    • Obsługa 4.3
    • Czystość 5.8
  • Jakość / cena
    5.1

Rekomendacja

100% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.1

    dkosiorek ocenił hotel Ozside

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Wiam, wrażenia na gorąco ponieważ osiem godzin temu wróciłem z żoną i ośmioletnią córeczką z hotelu Ozside. Mogę spokojnie polecić wszystkim ten spokojny hotelik zarówno rodzinom z dzieci, młodemu i starszeu pokoleniu równierz. Hotel czyściutki, rewelacyjna obsługa w menu każdy znajdzie coś z pewnością dla siebie, ja osobiście lubię zjeść i byłem miło zaskoczony róznorodnością potraw. Wszędzie blisko plaża, sklepy, restauracjie, zabytki. Biuro podrży ok. wywiązało się w 100% polecam. Pokaż »

    2012-08-22
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.4

    k_bilska ocenił hotel Ozside

    • Położenie
      4.2
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.3
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Witam, 11-07-2012 wróciliśmy z 14 dniowych wczasów które spędzalismy w hotelu OZSIDE. 2 osoby dorosłe, dziecko 8 lat i dziecko 20 m-cy. Pokoje w hotelu i sam pokój bardo czysty, sprzatany codziennie , codziennie wymiana pościeli i rećzników. Bardzo miła obsługa w hotelu i restauracji. Menu w porze śniadań- jajka na twardo miekko, czasem jajecznica, lub kiełbaski ( nie polecam), duzy wybór pieczywa i bułek, sery żółte krojone w długie paski a nie plasty, dużo warzyw, dzemów, Ogolnie kuchia lekka ( nie ma kebabów), codziennie duże ilości arbuzów, pomarańczy melonow, Do kazdego posiłku ciasta, owoce, napoje bez ograniczeń. czas na posiłki bardzo długi - ok 2h na kazdy z nich. Baseny czyste, mało chlorowane, świetna zabawa dla dzieciaków , leżaków wystrarczy dla wszystich, na plaże codzinne za darmo dowozi i odwozi bus, choć na piechotę to ok 30 min. Jesli jedzies z małym dzieckiem ( do 2 l) i w mozesz miec mały problem z jedzeniem, dobrze że wzięłam Gerbery zupki i obiadki dla dziecka. Hotel spokojny, w okolicy dużo restauracji , w pobliżu -10 min sklep typu Biedronka i sklep 24h. Ceny ok 2x wyższe niz u nas. Piwo na plaży to 8 LT . Na plażach nie ma problemu kupieniem picia i jedzenia, mozna uprawiać rózne sporty. Morze jest piekne, ciepłe, czyste,lekki wiatr, piastek bardzo parzy. Goście hotelu mają transport na /z plaży w cenie, tak jak lezaki i parasole. Ogólnie bardzo fajnie, piekna pogoda, superopalenizna. Szkoda że plac zabaw dla dzieci nie jest trochę większy i zacieniony . Przelot o obie strony tez ok. Pokaż »

    2012-07-17
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 3.8

    Markot ocenił hotel Ozside

    • Położenie
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      0.0

    13 czerwca wróciłam z hotelu Ozside w Side,piękne okolice,dużo zabytków , obsługa hotelu miła , zawsze uśmiechnięta, hotel mały, czysty lubię takie hoteliki, mój wnuk korzystał tylko z basenu i zjeżdzalni,był bardzo zadowolony,rezydentka Grecos pani Monika bardzo życzliwa i miła , służyła radą i pomocą, zawsze była obecna na dyżurze , wyżywienie wystarczające Pokaż »

    2012-06-25
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.3

    dancemacabre ocenił hotel Ozside

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel czysty ,jakość usług na bardzo wysokim poziomie ,Powyżej oczekiwań!!! Polecam !!!

    2012-06-21
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.5

    Jacek ocenił hotel Ozside

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Super hotel jak na 3-gwiazdki, obsługa w miarę miła, miałem problemy z klimatyzacją., bardzo szybka reakcja, wybór jedzenia nie jest duzy, ale codziennie cos zmieniaja, a jedzenie mnie przynajmniej bardzo smakowało, w barze alkohole bez ograniczeń, bardzo czysto, pokoje codziennie sprzątane...polecam Pokaż »

    2009-08-19
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.8

    MagdaiLenka Baranowska ocenił hotel Ozside

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Byłam rok temu i z czystym sumieniem mogę polecić ten hotel. Hotel położony z dala od ruchliwej ulicy. Czyste pokoje z klimatyzacją, sprzątane codziennie. Pyszne jedzenie i miła obsługa. W drugiej połowie sierpnia z leżakami przy basenie nie było problemu. Do plaży jakieś 800-1000 m ale codziennie rano odjeżdża bus. Polecam! Pokaż »

    2009-07-05
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 3.2

    Konrad Pszowski ocenił hotel Ozside

    • Położenie
      3.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      3.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      2.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Bardzo kiepski hotel. Woda w basenie przypominała nasz polski żurek (raz ją wymienili jak wpadła jakaś kontrola). Jedzenie monotonne (ogólnie mięsa [głównie kawałków kurczaka] trzeba było w potrawach szukać) i niedonoszone na bieżąco. Jak się spóźniłeś to jadłeś to co zostało. Pobliskie wysypisko śmieci uprzyjemniało dodatkowo pobyt (przy 50 C zapach był dosyć intensywny). Obsługa, można powidzieć, jak z czasów PRL. Choć dla gości z innych krajów potrafiła być uprzejma. Ogólnie nie polecam. Za tą cenę można znaleźć przyjemniejszy trzy gwiazdkowy hotel. Pokaż »

    2009-06-18
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (3)
  • 5.5

    Andrzej ocenił hotel Ozside

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Jest to najbliżej centrum położony hotel, wszędzie blisko. Do jednej plaży 15 minut do następnej około 20. Cisza i spokój. Może trochę ciasny ale w sumie zasługuje na polecenie. Kilimatyzacja DOSKONAŁA, jedzenie super.

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (6) »

    2009-06-16
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 5.5

    monika kamińska ocenił hotel Ozside

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    dla mnie rewelacja. Byliśmy w sierpniu 2008 i to były nasze najlepsze wakacje. ogólnie naprawdę ok. obsługam iła i śmieszna . nikt nie był chamski bądz niegrzeczny. hotel bardzo czysty.dla mnie bomba :) polecam

    2009-05-09
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 3.4

    EWA BINASIK Binasik ocenił hotel Ozside

    • Położenie
      3.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      1.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      3.0

    bardzo kiepski hotel, ktorego jedyna zaletą były w miare ok pokoje. Basen straszliwie brudny, walka o lezaki kazdego dnia, tak samo jak o jedzenie, do plazy daleko, przejscie przez wysypisko śmieci- spacerow nie polecam, tak samo jak i hotelu. Wygladało to na rodzinny biznes opcja all inclusive bardzo uboga, a pani za barem- chyba wspolwlascicielka- bardzo niegrzeczna i wypominajaca kazda szklanke zamawianego napoju. Pozostala obsluga ok- biedni tyrali dzien i noc bez zmian. NIE POLECAM Pokaż »

    2009-04-28
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  •      

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny