Hotel Meryan Okurcalar *****

Meryan

Ocena hotelu (22 opinii)

5.5
  • Położenie
    4.9
    • Odległość od plaży / stoku 6.0
    • Plaża / stoki 4.9
    • Cicha i spokojna okolica 5.6
    • Restauracje w okolicy 3.9
    • Atrakcje w okolicy 3.6
    • Komunikacja 5.3
  • Pokoje
    5.6
    • Wielkość 5.5
    • Standard wyposażenia 5.6
    • Czystość 5.8
    • Łazienka 5.5
  • Wyżywienie
    5.8
    • Ilość i dostępność 5.6
    • Smak i jakość potraw 5.8
    • Różnorodność potraw 5.8
    • Obsługa 5.9
  • Hotel
    5.6
    • Basen 5.5
    • Udogodnienia dla dzieci 5.6
    • Animacje i rozrywka 5.5
    • Sport 5.4
    • Obsługa 5.8
    • Czystość 5.8
  • Jakość / cena
    5.7

Rekomendacja

100% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.9

    krystyna ocenił hotel Meryan

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Tak naprawdę to wszystko było super. Obsługa bardzo miła i uczynna. Polecam naprawdę warto.

    2014-07-06
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.9

    grazy ocenił hotel Meryan

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    hotel spełnił nasze wymagania. przede wszystkim było czysto, pokoje klimatyzowane, piękne widoki z okna. baseny duże, sporo atrakcji dla dzieciaków. kuchnia smaczna :)

    2014-05-22
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.9

    Bożena Dąbrowska ocenił hotel Meryan

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Jedyny taki hotel na Riwierze- internet dostępny w pokojach bez dodatkowych opłat,z łączem bywało różnie, ale codziennie, za darmo, dzieki temu rozmowy z Polską (trzeba zabrać własny laptop).Barek zapełłniany napojami codziennie (w cenie pobytu) Jedzenie swietne,obsługa miła,,starająca się,j W recepcji- główny język- to rosyjski a , angielski- najlepiej znają barmani. Gorąco polecam!!! Pokaż »

    2013-09-10
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Bogib ocenił hotel Meryan

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Dobra obsługa codzienna zmiana pościeli, ręczników, sprzątanie. Raczej tłoczno, ale na terenie hotelu można znależć spokojne miejsca np. lobby bar. Ładna winda panoramiczna. Plaża kamienista z molo. Niedaleko hotelu dobrze zaopatrzony bazar, na terenie hotelu sklep hotelowy. Kuchnia urozmaicona smaczna. Goście różnych narodowości z zachodniej Europy oraz Rosjanie. Pobyt w tym hotelu w ramach wypoczynku po objazdówce Turcja Licyjska, toteż nie szukaliśmy atrakcji w okolicy. Pokaż »

    2013-08-22
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.3

    lori han ocenił hotel Meryan

    • Położenie
      3.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Duży hotel dla rodzin z dziećmi,gwar w basenie i na plaży,atrakcje głównie dla dzieci,jedzenie wysmienite ale ludzi w restauracji w porze obiadowej mnóstwo,leżaki przy basenie rezerwować trzeba juz o 7 rano,hotel na uboczu,w poblizu brak deptaka i kafejek,na zakupy trzeba dojechać do najblizszego miasta Pokaż »

    2013-07-21
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.1

    Nicday ocenił hotel Meryan

    • Położenie
      4.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel nieduży, dość ładny . Przepiękny ogród ,bardzo blisko do plaży. Pokoje nieduże,ale czyste .Sprzątane codziennie. . Obsługa mila,przyjazna.Ale hotel ten znany jest przede wszystkim z jedzenia, które jest absolutnie wspaniale! Różnorodne, dobrze doprawione, cielęcinka, świeże rybki i desery. Wyśmienite. Pokaż »

    2013-01-02
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (1)
  • 5.5

    patrycjami ocenił hotel Meryan

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Bardzo przyjemny hotelik. Wyjazd wspominam bardzo cieplutko, chodź w tym roku była w dużo większym i pełnym atrakcji hotelu Pegasos Planet w Incekum, to tu już nie było takie fajnego klimaciku jak w "skromniejszym" Meryanie. Przyjemny między innymi dlatego, że jest mało Polaków i jak już zbierze się grupka to trzyma się razem. Poznałam tam bardzo fanych ludzi. Polecam! Pokaż »

    2011-09-23
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 4.8

    mikado555 ocenił hotel Meryan

    • Położenie
      4.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 0.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel godny polecenia pomimo otoczenia /ruchliwa droga oraz budowa drugiego hotelu obok/. Pokoje, jedzenie, restauracje, obsługa super. Wolne leżaki przy basenie i nad morzem. Wieczorne animacje totalna żenada. Kto chce wypocząć miejsce jest idealne. W prawo od hotelu duży bazar, jeśli nie chcecie wyjść na naiwniaków targujcie się i to ostro. Przestrzegam przed ofertą rezydenta travel shopping- stracony dzień. Odwiedżcie przecudowne Pammukale. Pokaż »

    2011-08-25
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.3

    emaciej ocenił hotel Meryan

    • Położenie
      3.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Pobyt tygodniowy 13.07 do 20.07. Hotel zgodny z opisem. Jak dla nas rewelacja. Pokój czysty i zadbany. Jedzenie rewelacyjne, różne kombinacje, każdy powinien wybrać coś dla siebie. Obsługa miła i pomocna. Animacje zarówno w trakcie dnia jak i w nocy bardzo pomysłowe, zajmujące czas i zachęcające do zabawy Jedyny minus to słaba klimatyzacja ale w końcu nie przyjechaliśmy aby siedzieć w pokoju. Plaża kamienista, jest betonowy pomost który umożliwia komfortowe zejście do wody. Obok powstaje nowy hotel ale my osobiści nie narzekaliśmy z tego powodu na hałasy lub inne niedogodności. Hotel godny polecenia!!! :) pozytywnie! Pokaż »

    2011-07-26
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.9

    ice_cream_ona ocenił hotel Meryan

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel a jakże przyjemny,jedzenie najlepsze w swoim rodzaju i różnorodne,miła obsługa,codziennie sprzątane pokoje,codziennie uzupełniany barek w pokoju,darmowy sejf w pokoju.Obsługa nie jest nachalna jeżeli chodzi o bakszysz baaa nawet go nie oczekuje.Plaża kamienista,duże fale i co trzeba zaznaczyć zimna woda bo kilkaset metrów dalej do morza wpada rzeka i prąd jest akurat w strone hotelu.Warto wspomnieć że hotel jak sie okazało stosuje niemiłą politykę a mianowicie po przyjeździe okazało się że nie było dla nas miejsc,co prawda było gotowe miejsce na jedną noc w hotelu nieopodal ale pozostawiło niesmak.Nie była to wina biura podróży gdyż okazało się że w dniu naszego przyjazdu nie było miejsc dla osób ze wszystkich biur podróży które mają w ofercie ten hotel.Nie polecam wylotu z biurem sun&fun - wybierzcie inne bo inaczej będziecie mieć dzień lub 2 w plecy. Pokaż »

    2011-07-19
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny