Hotel Titanic Beach Spa & Aqua Park Hurghada *****

Titanic Beach Spa & Aqua Park

Ocena hotelu (286 opinii)

4.6
  • Położenie
    4.5
    • Odległość od plaży / stoku 5.2
    • Plaża / stoki 4.6
    • Cicha i spokojna okolica 5.1
    • Restauracje w okolicy 3.7
    • Atrakcje w okolicy 3.6
    • Komunikacja 4.8
  • Pokoje
    4.9
    • Wielkość 5.4
    • Standard wyposażenia 5.0
    • Czystość 4.6
    • Łazienka 4.6
  • Wyżywienie
    4.2
    • Ilość i dostępność 4.6
    • Smak i jakość potraw 3.9
    • Różnorodność potraw 3.8
    • Obsługa 4.5
  • Hotel
    4.9
    • Basen 5.6
    • Udogodnienia dla dzieci 5.2
    • Animacje i rozrywka 4.4
    • Sport 4.8
    • Obsługa 4.7
    • Czystość 4.7
  • Jakość / cena
    4.7

Rekomendacja

80% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 4.1

    Pinka33 ocenił hotel Titanic Beach Spa & Aqua Park

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      2.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Titanic Beach &Spa bardzo przyjazny hotel,czysty,fajny aquapark,pokój z wejściem do basenu rewelacja!!! Niestety ale dużym minusem jest jedzenie,naprawdę nie jestesmy wymagający ale to już przesada 2 tygodnie i codziennie na obiad i kolacje ryż i makaron .Czytalismy opinie zanim wyjechalismy do tego hotelu i nie sadziłam że jest aż tak żle z jedzeniem ale niestety to fakt. Hotel fajny ale jak na 5 gwiazdek to mu daleko. Pokaż »

    2014-09-14
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (2)
  • 4.8

    Sławomir J. ocenił hotel Titanic Beach Spa & Aqua Park

    • Położenie
      3.5
      • Odległość od plaży / stoku 1.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      3.5
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel godny polecenia, mały wybór potraw, reszta była super.

    2014-07-16
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.2

    Justa77 ocenił hotel Titanic Beach Spa & Aqua Park

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Właśnie wróciliśmy z 14 dniowych wakacji w tym hotelu! ! Pomimo różnych opinii byłam bardzo mile i pozytywnie zaskoczona zarówno krajem jak i hotelem. Polecam rodzinom z dziećmi bo naprawdę każdy znajdzie coś do siebie. Pokoje duże , polskie kanały telewizyjne . Byłam zaskoczona opieka polskojęzyczną naszego biura czyli Sunshine codziennie dostępny rezydent w wybranych godzinach. Byliśmy już na różnych wyjazdach i zawsze był tylko raz w tygodniu a tutaj miłe zaskoczenie. Problem był jedynie z leżakami przy brodzikach bo niestety były rezerwowane bardzo wcześnie rano. Mogę w 100 % polecić ten hotel i chętnie pojechałabym tam jeszcze raz. Pokaż »

    2014-07-15
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 4.5

    perelki ocenił hotel Titanic Beach Spa & Aqua Park

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Hotel godny polecenia, byliśmy tam już po raz drugi i spokojnie pojechalibyśmy po raz kolejny. Hotel rozległy, nie ma problemu z tłumem przy basenie, rezerwacją leżaków itp. Owszem przy kolacji był tłum ludzi, ale w hotelu jest pewnie ponad tysiąc ludzi to nie ma się czemu dziwić. Pokoje wygodne sprzątane tak samo przy basenach. Obsługa na prawdę się stara i robi co może a ponadto jest bardzo sympatyczna. Nie znoszę jak traktuje się pracowników z góry mając nie wiadomo jakie wymagania za przeciętną cenę wczasów. Polecenia jest też centrum nurkowe na terenie hotelu, profesjonalne na miejscu i dużo tańsze niż u rezydentów. Byliśmy z nimi kilka razy i nie można powiedzieć złego słowa. Szczególnie polecamy Shadiego, który mówi po polsku i jest prawdziwym profesjonalistą. Jedyny mankament to Pani Małgosia rezydent z TIU, która wciska na siłę co się da, wydaje bardzo negatywne opinie o lokalnych biurach (co nie zdarzyło się z drugiej strony) a szczególnie nie dajcie sobie wcisnąć niby darmowej wycieczki objazdowej po Hurghadzie (5 godzin jazdy z czego 4 w autokarze tragedia). Ogólnie hotel godny polecenia dla rodzin z dziećmi, centrum nurkowe a szczególnie Shady rewelacja. A rezydent nie może zepsuć urlopu. Pokaż »

    2013-09-15
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (2)
  • 5.0

    Grzesiek75 ocenił hotel Titanic Beach Spa & Aqua Park

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      3.2
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel duży, czysty, obsługa miła często polskojęzyczna, ale brakuje mu tego czegoś. Duży Aquapark z pomocną obsługą, ale nie dopracowany logistycznie, np. jeden ponton na dużą zjeżdżalnie generował spore kolejki, pozostałe zjeżdżalnie nie były dużo lepiej wyposażone. Środek sezonu skutkował problemem z leżakami, które trzeba było rano rezerwować. Atutem hotelu jest ładna plaża, przez kilkadziesiąt metrów sięgająca do kolan, wysychająca przy wieczornym odpływie. Obok znajduje się molo, na końcu którego można podziwiać kolorowe rybki i przyzwoitą acz niewielką rafę. Jedzenie dobre zwłaszcza śniadania niestety obiady i kolacje mało urozmaicone. Bardzo praktyczne jest codzienne uzupełnianie lodówki darmową Cola, Sprite i wodą. Pokaż »

    2013-08-26
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (2)
  • 3.7

    Witold ocenił hotel Titanic Beach Spa & Aqua Park

    • Położenie
      3.5
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      3.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Moloch. Dwa połączone ze sobą Aqua parkiem hotele. W Palacie (zdecydowanie tańszym) wyższy standart, może dlatego, że nowszy, więc jeżeli już to raczej do Palaca. Beach starszy, co widać już w lobby, a zdecydowanie w pokojach. Restauracje dwie w Palacie i dwie w Beach-u jednak menu dokładnie takie samo. Morze w trakcie odpływu cofa się o ok. 300-400 m. Rafa na końcu mola taka sobie (widziałem dużo ładniejsze). Zdecydowanym minusem jest bar na plaży - kubki BRUDNE, OBKLEJONE, popękane, obsługa robi łaskę, że jest. W godzinach przekąsek (zimne hot dogi i hamburgery) kolejki po 30 osób. Radzę iść po 14-tej jest luźniej. W trakcie mojego pobytu było 50% Polaków, ale animacje tylko w innych językach i każdy dzień to samo - straszna nuda. Alkohole to chyba zafarbowana woda, bo upić się z nich nie da - próbowałem :-) . Moim zdaniem to 3 i pól * a na pewno nie 5* Więcej tam nie wrócę. Obsługa, poza jednym panem w barze PIRATS (pracował tylko na porannej zmianie) nieuprzejma, drinki podają z łaską, rozlewają, traktują nas ja zło konieczne nawet za dolara! Różnorodność potraw - tak jak w Egipcie - ci co piszą że monotonia to chyba są pierwszy raz na takich wczasach, bo jeżeli na śniadanie jest: omlet, jajko sadzone, jajko na twardo, naleśniki, 3 rodzaje sera, 2 rodzaje szynki, 2 rodzaje parówek, pomidory, ogórki, sałatki, tosty, 3 rodzaje płatków z mlekiem, miód, dżem itd. to co można wymyślić innego przez 14 dni?. Za to polecam kawę w Piracie z expresu - b. dobra. Porażką jest obsługa na basenach i w aqua parku. To w większości oni o godz.6.00 rezerwują leżaki starymi ręcznikami, dziurawymi materacami, książkami i gazetami. Później, oczywiście za opłatą niby organizują miejsca. Sam widziałem parę razy - to wiem co piszę. Mat do zjeżdżania sztuk 3 na 4 tory! Kółek niby dość, ale gdy uruchamiają tor z wodą pod ciśnieniem zostaje jedynie parę podwójnych. Do dużej zjeżdżalni jest tylko jeden na 2 os. i jeden na 3 os. PORAŻKA Pokaż »

    2013-08-22
    Opinia pomocna?
    Tak (13) / Nie (3)
  • 3.7

    MarzenaW ocenił hotel Titanic Beach Spa & Aqua Park

    • Położenie
      4.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      2.8
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      4.2
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      3.0

    W Titanic Beach spędziłam w lipcu wraz z rodziną i znajomymi 2 tygodnie. To był nasz czwarty pobyt w Egipcie. Z wszystkich dotychczasowych hoteli, w których byliśmy, niestety ten był najsłabszy. Owszem, zachwyca rozmach i wystrój hotelu (zwłaszcza części Palace stylizowanej na pałac starorzymski) ale jedzenie pozostawia wiele do życzenia. Mały wybór, brak różnorodności, monotonność śniadań świadczy raczej o hotelu 3 lub 4* aniżeli o pięciogwiazdkowym. Wybieraliśmy ten hotel z myślą o aquaparku dla naszego 9-letniego syna. Niestety, obłożenie zjeżdżalni było tak wielkie, że na niektóre z nich nie można było się dostać (np. kajaki). Problem tkwił zapewne w tym, że działały one zaledwie kilka razy dziennie przez 20 minut stąd jeszcze na długo przed ich otwarciem trzeba było zajmować sobie kolejkę... Dla dzieci organizowane były przez animatorki zajęcia w mini klubie i codziennie o 20.30 w amfiteatrze mini disco. Syn był zachwycony, uznając, że były to najlepsze dyskoteki dla dzieci, w których uczestniczył. Mąż korzystał z hotelowej siłowni oceniając ją jako dobrą. Korzystaliśmy też wraz ze znajomymi z salonu gier. Dzieci, ale i my również mieliśmy świetną zabawę w czasie gry w kręgle czy cymbergaja. Atrakcje te były dodatkowo płatne. Baseny sprzątane były codziennie, nie pływały w nich żadne nieczystości. Pokoje sprzątane były codziennie, czasami dość pobieżnie, choć ręczniki były zawsze zmieniane. Dobrym pomysłem był uzupełniany w zimne napoje pokojowy barek. Generalnie hotel oceniłabym na 4-. Myślę, że ktoś kto pierwszy raz był w Egipcie i nie ma porównania z innymi hotelami, mógłby być oczarowany tym hotelem. My jesteśmy trochę zawiedzeni. Na szczęście, podczas takich wyjazdów liczy się też towarzystwo, z którym człowiek podróżuje, a to na szczęście dopisało:) Nie wybrałabym raz jeszcze tego hotelu ale to tylko moja subiektywna ocena. Może komuś Titanic Beach bardzo się spodoba/ł. Pokaż »

    2013-08-12
    Opinia pomocna?
    Tak (9) / Nie (4)
  • 5.1

    Monika ocenił hotel Titanic Beach Spa & Aqua Park

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Byliśmy w Titanicu w maju 2013 roku i patrząc z perspektywy czasu, był to bardzo udany wyjazd. Pokój dostaliśmy dość blisko recepcji, naprzeciw restauracji. Do strefy Aqua szło się chwilkę ale nie sprawiało nam to żadnej trudności. Kto nie chce wypoczywać, wśród hałasujących dzieci leży sobie przy basenie głównym lub na plaży. W pokoju mieliśmy wszystko co powinno być. Super sprawa jest to, że w opcji all codziennie uzupełniają mini barek w zimne napoje:) Pokój sprzątany codziennie, raczej dobrze! Jedzenie takie sobie, ale każdy znajdzie coś dla siebie. Brakowało mi owoców (codziennie tylko jabłka i pomarańcze), ale po tych 2 tygodniach wszystko może obrzydnąć:) Aqua park tylko dla dzieci od 130 wzrostu bodajże i pilnują ostro, więc maluszki tylko w strefie brodzikowej, swoja droga bardzo fajnej i urozmaiconej. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (11) »

    2013-08-05
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 4.3

    Anna ocenił hotel Titanic Beach Spa & Aqua Park

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      3.2
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Mentalność Egipcjan pozostawia wiele do życzenia...cała reszta w porządku.

    2013-07-28
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 4.4

    eliza74 ocenił hotel Titanic Beach Spa & Aqua Park

    • Położenie
      3.7
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      4.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Bardzo duży ładny hotel,pokoje dla mnie w zupełności wystarczające. Sprawnie działająca klimatyzacja,szczelne okna i drzwi(nie słychać wrzasków z basenów. Blisko plaża (przypływy,odpływy na kilometr). Hotel zadbany. Posiłki w dużych ilościach ,ale bez smaku,mięso niestety twarde prawie zawsze. Można korzystać również z restauracji w Titanic Palace,ale tam jest to samo menu.Można również skorzystać z restauracji tematycznych,tu zdecydowanie lepiej.Super aqua park ,gdyby nie walki o pontony i ciągłe kolejki do wszystkiego.W hotelu jest dużo ludzi z Polski ,z Rosji,Niemiec,Czech. W recepcji pracują dwie osoby z Polski,także można zawsze liczyć na ich pomoc.Obsługa miła i pomocna.Animatorzy z Rosji i animacje w ich wykonaniu zupełnie nie przypadły mi do gustu. Natomiast inne atrakcje wieczoru godne polecenia. Pokaż »

    2013-07-14
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1028 29 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny