Hotel Titanic Beach Spa & Aqua Park Hurghada *****

Titanic Beach Spa & Aqua Park

Ocena hotelu (286 opinii)

4.6
  • Położenie
    4.5
    • Odległość od plaży / stoku 5.2
    • Plaża / stoki 4.6
    • Cicha i spokojna okolica 5.1
    • Restauracje w okolicy 3.7
    • Atrakcje w okolicy 3.6
    • Komunikacja 4.8
  • Pokoje
    4.9
    • Wielkość 5.4
    • Standard wyposażenia 5.0
    • Czystość 4.6
    • Łazienka 4.6
  • Wyżywienie
    4.2
    • Ilość i dostępność 4.6
    • Smak i jakość potraw 3.9
    • Różnorodność potraw 3.8
    • Obsługa 4.5
  • Hotel
    4.9
    • Basen 5.6
    • Udogodnienia dla dzieci 5.2
    • Animacje i rozrywka 4.4
    • Sport 4.8
    • Obsługa 4.7
    • Czystość 4.7
  • Jakość / cena
    4.7

Rekomendacja

80% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.7

    Łukasz Dworak ocenił hotel Titanic Beach Spa & Aqua Park

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Jestem w 100% zadowolony. To chyba jeden z najlepszych hoteli w jakich byłem. Jeśli ktoś ma jakieś pytania proszę pisać! Chętnie odpowiem - konus19@o2.pl ;)

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (1) »

    2009-11-04
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.5

    Jacek Ciesielski ocenił hotel Titanic Beach Spa & Aqua Park

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel idealny dla osób które chcą wypocząć od zgiełku i hałasu. Do 17 dużo atrakcji \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\"wodnych\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\" (basen, morze) a wieczorem pokazy rozrywkowe. W hotelu możemy pograć w kręgle ( za opłatą). Jedzenia i picia dużo - przez 24h. W szystko samczne ale po 5 dniach troszką monotonne. Obsługa za 1$ jest przemiła ( tak dla info. Ahmed - osoba która sprzątała nasz pokój - powiedział że oni zarabiają miesięcznie 100 funtów egipskich ( 100 : 5 = 20$) Pokaż »

    2009-10-31
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.5

    Agnieszka Przewłocka ocenił hotel Titanic Beach Spa & Aqua Park

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    W tym hotelu spedziłam tydzień z półtorarocznym synkiem. Opinie dodałam omyłkowo do LTI Titanic Beach, więc kopiuję tutaj: Z czystym sumieniem mogę polecić ten hotel rodzicom z dziećmi i osobom pragnącym aktywnego wypoczynku nad wodą. Aqua Park i pobliska rafa koralowa zadowolą każdego miłośnika pluskania. Natomiast rodzice docenią brodziki i zjeżdzalnie dla dzieci oraz długie zejście do morza. Na stołówce bogaty wybór potraw, także takich dla "polskiego podniebienia". No moze nie schabowy, ale kurczak, makarony, ziemniaczki w różnej formie, sałatki i pyszne desery. Jedynie napoje fatalne, ale juz taki urok Egiptu - wszystko słodkie niemiłosiernie (soki z koncentratów). Pokoje czyste, codziennie sprzątane, wymieniane ręczniki, pościel itd. W nowej części pokoje duże, wyłożone wykładziną, z wielką łazienką z wanną i prysznicem. W części starszej ok. 30% mniejsze, na podłodze terakota, w łazience tylko prysznic. Na parterze pokoje z zejściem z balkonu prosto do basenu. W kompleksie znajdują się też bungalowy 'na wodzie' Z wad - hotel ma popsute windy, trzeba latać po schodach (istotne dla rodziców z dziećmi w wózku). Pokaż »

    2009-10-05
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 3.4

    Lena ocenił hotel Titanic Beach Spa & Aqua Park

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      3.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Co prawda hotel jest ładny a obsługa sprzątająca i podająca posiłki bardzo miła. Niestety hotel jest niebezpieczny dla turystów. Na początku września wykupilismy w Itace 2-tygodniowy pobyt w hotelu (seguerując sie dobrymi opiniami). Na początku wrzesnia miałam bardzo poważny wypadek w aqua parku i straciłam przytomność (pomimo zachowania reguł ostrozności). Wypadki oczywiscie sie zdarzają jednak w tym przypadku przerażające było zachowanie obsługi aqua parku. Nikt nie chciał wezwać do nas lekarza, obsługa na wszelkie sposoby próbowała ukryć fakt iż do wypadku doszło na terenie aqua parku, dochodziło do takich absurdów iż pomimo widocznego zlamania obojczyka próbowano nam wmówić ze nie potrzebujemy lekarza i wszystko wyglada normalnie. Po tym jak oddzyskała przytomność menager aqua parku nie chciał nas zaprowadzic (o przyprowadzeniu lekarza do nas nie było nawet mowy) do lekarza bo oboje bylismy w kostiumach kąpielowych. Pan nie mogł zrozumiec ze tak widoczne zlamanie obojczyka wraz z ewidentną raną skutecznie uniemozliwa mi włożenie bluzki. Z duzym opoznieniem trafiłam do szpitala, hotel nie zainteresowała sie czy potrzeban nam jest pomoc ani takze nie wskazał nam drogi do szpitala (konieczna byla operacja). Z przykroscia stwierdzam iż w hotel LTI titanic beach raczej nie jest zainteresowany zdrowiem swoich gości a wrecz przeciwnie skutecznie stara się ukryć wszelkie tego typu zajścia aby nikt nie mógł niczego zobaczyć. Jednym słowem stanowczo odradzam wizyty w LTI w Hurgadzie. Jeżeli jednak ktoś się zdecyduje to powinien upewnić się ze ma aktulne ubezpieczenie. Pokaż »

    2009-09-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.9

    tomapaj ocenił hotel Titanic Beach Spa & Aqua Park

    • Położenie
      3.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      3.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Ja spędziłem w tym hotelu tydzień w lutym 2009. Niestety część dla mniejszych dzieci ze zjeżdżalniami, statkiem pirackim była jeszcze nie czynna - pomimo wcześniejszych zapewnień Tour - operatora (TUI). Być może ze względu na to iż nie jest to pełnia sezonu w Egipcie jedzenie było dość kiepski, monotonne, obsługa na b. średnim poziomie. Dostępna była tylko część zjeżdżalni. Często trzeba się było nieżle napocić żeby znależć kogoś z obsługi , kto uruchomiłby np. rwącą rzekę. Pokoje czyste, codzienna zmiana ręcznikó. Pomost b. ładny , długi, aż do samej rafy koralowej . Pokaż »

    2009-09-22
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.5

    Adam ocenił hotel Titanic Beach Spa & Aqua Park

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Byłem tam z rodzinką (4 dorosłych + 2 dzieci) od 20.08.2009r. do 03.09.2009r. Było Super! Szczególnie polecam dla rodzin z dziećmi. Powiem szczerze tylko jedno: w przyszłym roku będę tam znowu!!!

    2009-09-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.5

    Wojtek ocenił hotel Titanic Beach Spa & Aqua Park

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Doskonały hotel, co prawda nie dla amatorów dyskotek czy głębokiej wody w morzu, ale dla rodzin z dziećmi ideał. To na co wszyscy zwykle narzekają: jedzenie, obsługa, czystość w tym hotelu jest bez zarzutu. Jedzenie wręcz wyśmienite, przez tydzień nie sposób spróbować nawet połowy oferty. A co danie, to palce lizać. Grzeczna i superuczciwa obsługa (coś czasem gdzieś człowiek zostawił, z obrączką włącznie!). Hotel już po pracach budowlanych. Aquapark całkowicie zaspakaja potrzeby i małych i dużych. Gorąco polecam. Pokaż »

    2009-08-17
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 5.5

    Monika Handschuh ocenił hotel Titanic Beach Spa & Aqua Park

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel jak najbardziej godny polecenia. Dostaliśmy się do niego co prawda przez przypadek (zamiast do Aqua Blu), ale nie żałuję. Obsługa bardzo miła, pokoje duże i czyste, jedzenie urozmaicone. Jeśli ktoś twierdzi, że jego dzieci przez cały pobyt żyły na coli i frytkach, to znaczy tylko tyle, że w domu też tak jadają i rodzice nie uczą ich poznawania żadnych nowych smaków, a szkoda, bo warunki po temu cudowne. Baseny duże i czyściutkie. Morze rzeczywiście trochę daleko podczas odpływu, ale jest prywatne molo, na koniec którego nawet zawożą wygodnych melexem, a tam już ryby i rafa koralowa. Chętnie wróciłabym tam jeszcze raz. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (8) »

    2009-07-25
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.9

    bea ocenił hotel Titanic Beach Spa & Aqua Park

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Titanic Beach jest extra super aqua park dla dużych oraz mniejszych mini -statek,pokój mielismy bardzo duży ,z wyjściem na taras i z tarasu bezpośrednio do basenu.Łazienka z prysznicem oraz wanną jacuzzi.Telefon w pokoju oraz w łazience.Jest też sejf oraz lodówka gdzie codziennie była uzupełniana wodą,colą,fantą oraz sprait.Wspaniałe baseny . Pokaż »

    2009-07-22
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.8

    Anna ocenił hotel Titanic Beach Spa & Aqua Park

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Wróciłam z tego hotelu 18.07.2009 było super. Polecam rodziną z dziećmi-mnóstwo różnych zjeżdzalni, bogaty program animacji zarówno dla dzieci i dorosłych. Byłam z rodziną dzieci 9-12-18 z biura Itaki. Ogólnie bardzo polecam.

    2009-07-20
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 220 21 22 23 24 25 26 27 28 29 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny