Hotel America Callas de Mallorca ****

America

Ocena hotelu (10 opinii)

5.3
  • Położenie
    5.0
    • Odległość od plaży / stoku 5.0
    • Plaża / stoki 5.3
    • Cicha i spokojna okolica 5.7
    • Restauracje w okolicy 4.7
    • Atrakcje w okolicy 3.9
    • Komunikacja 5.4
  • Pokoje
    5.2
    • Wielkość 5.0
    • Standard wyposażenia 5.0
    • Czystość 5.6
    • Łazienka 5.0
  • Wyżywienie
    5.3
    • Ilość i dostępność 5.4
    • Smak i jakość potraw 5.4
    • Różnorodność potraw 5.0
    • Obsługa 5.4
  • Hotel
    5.5
    • Basen 5.6
    • Udogodnienia dla dzieci 5.3
    • Animacje i rozrywka 5.5
    • Sport 5.4
    • Obsługa 5.7
    • Czystość 5.6
  • Jakość / cena
    5.5

Rekomendacja

86% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.3

    eddyta ocenił hotel America

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      3.8
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Dla osób poszukujących spokoju. Bardzo dużo rodzin z dziećmi i seniorów Niemców i Anglików. Mili przyjemnie popatrzeć jak się bawią. Miejscowość niewielka ale pospacerować można. Sporo fajnych knajpek. Hotel czysty, ładny. Niedogodności dla osób z małymi dziećmi. Dużo schodów na plaże, schody w hotelu na basen. Umordowaliśmy się:) Nie jest to atrakcja dla samotnej kobiety z dzieckiem. Pokaż »

    2012-10-18
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.8

    Renata Bluz ocenił hotel America

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel bardzo urokliwy.Czysto i schludnie.Jedzonko bardzo smaczne sródziemnomorska kuchnia /po to tam pojechalismy i sie nie zawiedlismy/.Miejsce dobre na wypady do Palmy ,Porto Cristo itp. bardzo dobra komunikacja/autobus pod hotelem/.Klimatyzacja w pokoju.Pokój sprzatany codziennie.Perełka wśród hoteli. Polecam!!! Pokaż »

    2012-07-24
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.5

    Daniel89 ocenił hotel America

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel super!! Polecam wszystkim. Obsługa miła chętnie pomaga i doradza. Animatorzy super, przez całe wakacje starali się by się nie nudzić :) Bardzo przyjaźni. Jedzenie bez zastrzeżeń. POLECAM;)

    2012-07-23
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.5

    Ilona ocenił hotel America

    • Położenie
      4.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      3.0
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      3.5
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Ten kto pisze, ze hotel jest exluzywny, chyba nie byl w zyciu chocby w 4 gwiazdkach.Od samego wejscia hotel pachnie staroscia, meble z PRL-u, a srednia wieku to 60 lat, dzieci prawie zadnych a mlodych ludzi kilkoro. Na basenach brak miejsc, lezakow, organizacji.Plaza faktycznie piekna i platna.All jedzenie w [porzadku, bardzo daleko od centrum, jednak w poblizu jest pub dla mlodych. Do miasta autobus raz dziennie 1-1,5 h. animacje dla dizeci, nic dla doroslych moze bingo tylko. Dyskoteka nocna w podziemiach caly tydzien pusta,pokoje jak na ten standard ok.piekny widok na morze, ale najgorszy hotel na Majorce. Dobry dla emerytó i rencistów.Windy jak nie przecia to zepsute, dobrze ze mieszkajłysmy na 4 pietrze, non stop schodami!!!!!!!!! Pokaż »

    2012-01-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.7

    jolabasia ocenił hotel America

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.8
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    świetny hotel, wyżywienie bardzo dobre, pokoje czyste, z widokiem na morze obsługa miła, plaża przepiękna. POLECAM dla par i dla całych rodzinych, single też znajdą coś dla siebie.

    2011-09-05
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.8

    Małgosia Radzimska ocenił hotel America

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    ŁAdna okolica, piękne widoki, polecam wszystkim.Byłam z biurem 7islands, polecam również rezydentkę, miła i sympatyczna. Majorka jest cudowna, plaża ładna i piaszczysta, mieliśmy super wycieczkę.

    2011-07-12
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Marta ocenił hotel America

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    polecam hotel america! wszędzie blisko...i do plazy i do centrum. Plaza obok hotelu cudownaaaa!!!!!!! Hotel bardzo ekskluzywny...duzo miejsc gdzie mozna posiedziec. Wyzywienie super...nie sposob byc głodnym...oprocz głownych dan była tez pizzeria gdzie były serwowane dania włoskie (wlicza sie w all inclusive). Uwazam ze hotel zasługuje na conajmniej 4 a nawet 5 gwiazdek! W hotelu odziennie są animacje...super! o 22 jest zawsze jakies show ! :)oprocz tego jest disco bar w hotelu :) My płacilismy 2700 zł od osoby all na tydzień i uwazam ze warto było :) hotel jest dobry tez dla rodzin z dziećmi. Naprawde polecam...mam nadzieje ze tam jeszcze wrócę ! Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (6) »

    2010-09-18
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Beata Zimmerm ocenił hotel America

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    hotel wspaniały, pięknie położony, wszędzie blisko... jedzenie wyśmienite, nie do przejedzenia... czysto, obsługa miła, polecam zarówno dla dorosłych , jak i dla rodzin z dziecmi... widoki z balkonu zapierające dech w piersiach i to z każdej strony hotelu, sprawdziłam to... rewelacja, warto skorzystac z tej oferty, wycieczki fakultatywne w języku polskim, bardzo fajny rezydent Rene, który dba o swoich podopiecznych, do dyspozycji goście mają bar przy basenie i zaraz obok pizzeria z różnymi przekąskami na ciepło, hotelową restaurację z tarasem na powietrzu oraz grilbar tuż obok basenu, wszystko czynne do 23-ciej, wszystko co opisane jest w ofercie to prawda w 100% , a nawet więcej... jedzenie urozmaicone i smaczne, każdy znajdzie coś dla siebie, jednym słowem rewelacja.... polecam... warto. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (6) »

    2009-08-14
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 6.0

    ikrattka ikrattka ocenił hotel America

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel położony jest w centrum miejsowości, gdzie znajduje się wiele atrakcji. Z całą pewnością hotel zasługuje na swój standard i za tę cenę warto go wybrać. Mieliśmy pokój bardzo duży i ładny oraz z pięknym widokiem na morze. Jedzenie w restauracji jest smaczne i jest z czego wybierac. Ogólnie hotel jest swietny zarowno dla rodzin z dziecmi oraz dla imprezowiczów. Jest on polożony przy samej plaży, co stanowi duży jego atut. Również baseny w tym hotelu są swietne. Polecam Pokaż »

    2009-07-02
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    Magda ocenił hotel America

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel w pięknej okolicy, przy samym morzu, obsługa rewelacja, przy all inclusiv nie potrzeba dokupywać nic do jedzenia jest go aż nadto. Piękne i czyste baseny, w tym jeden dla dzieci. Polcam wszystkim

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (5) »

    2009-05-01
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny