Hotel Alba Resort Colakli *****

Alba Resort

Ocena hotelu (26 opinii)

5.7
  • Położenie
    5.3
    • Odległość od plaży / stoku 5.8
    • Plaża / stoki 5.9
    • Cicha i spokojna okolica 5.7
    • Restauracje w okolicy 4.6
    • Atrakcje w okolicy 4.3
    • Komunikacja 5.7
  • Pokoje
    5.6
    • Wielkość 5.5
    • Standard wyposażenia 5.6
    • Czystość 5.8
    • Łazienka 5.6
  • Wyżywienie
    5.9
    • Ilość i dostępność 5.8
    • Smak i jakość potraw 5.9
    • Różnorodność potraw 5.9
    • Obsługa 5.8
  • Hotel
    5.7
    • Basen 5.8
    • Udogodnienia dla dzieci 5.7
    • Animacje i rozrywka 5.7
    • Sport 5.6
    • Obsługa 5.8
    • Czystość 5.8
  • Jakość / cena
    5.9

Rekomendacja

100% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.8

    mcmemo ocenił hotel Alba Resort

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Wspaniały hotel, do którego chce się wracać. Rozległy teren, otoczony pięknym i zadbanym ogrodem. Pierwszy resort, w którym w sezonie nie trzeba było rezerwować ręcznikami leżaków, a to proceder spotykamy na na calym świecie. Urozmaicona kuchnia, menu dla dzieci, animacje na wysokim poziomie dla dorosłych (codziennie wieczorem inne show) i dla dzieci (zajęcia na plaży, plastyczne, przygotowanie przedstawienia łącznie z udziałem dzieci w musicalu Cats). Cudowna animatorka z neckermanna-Alicja:-). Obsługa nadzwyczajnie uprzejma i pomocna. Ręczniki wymieniane codziennie, również pościel na życzenie. Dla rodzin polecam apartamenty przy drugim basenie. Piękna, piaszczysta i szeroka plaża hotelowa, zejście do niej w dół alejką obsadzoną palmami. W AL oryginalne napoje brandu pepsi-coli, lody Algidy, codzienie wymieniana woda i napoje w lodówce. Świetne połaczenie z Side - polecam wycieczkę. Pokaż »

    2013-02-15
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    aga777 ocenił hotel Alba Resort

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Polecam ten hotel.Cena może nie za niska ale na pewno warto się tam zatrzymać.Otoczenie piękne....dużo zieleni.Pokoje czyściutkie, super urządzone.Posiłki urozmaicone.Warto pójść do restauracji tematycznej (włoska i rybna) Polska animatorka dla dzieci....mini club super.Baseny wspaniałe.Nie trzeba było zajmować wcześnie rano leżaków.Plaża ładna.....jedyny minus o bardzo gorący piasek:) Obsługa na wysokim poziomie.Można spokojnie dogadać się po angielsku. Miły pobyt. Na pewno watro tu wrócić!!! Pokaż »

    2012-07-10
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.4

    Goonia ocenił hotel Alba Resort

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel godny polecenia szczególnie dla rodzin z dziećmi. Duża powierzchnia hotelu, dużo atrakcji m.in. małe zoo! Obsługa hotelowa turcy i turczynki spisywali się na 6!!! Polecam...

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (4) »

    2012-05-09
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.9

    mela11 ocenił hotel Alba Resort

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel godny polecenia.Pięknie położony w wielkim i zadbanym ogrodzie blisko wspaniałej plaży. Rewelacyjne jedzenie i all.

    2012-05-04
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 5.5

    elwma ocenił hotel Alba Resort

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel na bardzo wysokim poziomie. Otacza go bardzo piękny, zadbany ogród (codziennie widać pracujących ogrodników). Blisko zadbanej plaży. Baseny w porządku, jednak dość ciasno przy basenach i trzeba bardzo wcześnie zajmować leżaki. Pokoje ładnie urządzone, niezbyt duże, czyste, bardzo dobrze działająca klimatyzacja. Jedzenie bardzo dobre, ogromy wybór, wspaniałe ciasta, lody. Animatorzy w porządku. Okolica taka sobie...W okolicy tylko sklepiki i stragany. Ok 7 km do miasta Side. Komunikacja bardzo dobra. Ogólnie kompleks hotelowy bardzo zadbany i można tam wspaniale wypocząć. Polecam. Pokaż »

    2011-08-24
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 6.0

    anna ocenił hotel Alba Resort

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    rewelacja pod każdym wzgledem jedzienie bardzo duzo i dobre menu dla dzieci, bardzo dobre drinki, animacja dla dzieci i dorosłych , pokoje duzo codziennie sprzątane i czyste , sprawna klimatyzacja baseny bardzo fajne , plaża czysta i codziennie sprzątana , animacje dla dzieci porawdzą miedzynarodowi animatorzy, hotel na 6+ Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (6) »

    2011-06-17
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    malytom35 ocenił hotel Alba Resort

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel o bardzo wysokim standardzie, pisanie o jakichkolwiek mankamentach jest w Alba Resort, to czysta próżność i szukanie dziuru w całym. Życzę każdemu Polakowi, żeby mógł spędzić urlop w takim hotelu jak Alba Resort. Owszem znajdą się Ci, którzy potrafią krytykować urlop w tym hotelu, opisując „ pierdoły” jak czytam na forum. Porównując wakacje w Alba Resort i w naszych „5-cio” gwiazdkowych hotelach - za te pieniądze, które tam trzeba zapłacić. Zjedlibyśmy zapiekankę wypili piwo i czekali na słońce nad polskim morzem a temperatura zachwycająca to 25 stopni. Polecam każdemu urlop w Tureckiej Albie i podziwianie tego, czego w naszych polskich warunkach jest brak. Hotel dla wszystkich wczasowiczów w każdym wieku. Jedzenie rewelacyjne, pogoda wymarzona, obsługa przemiła. Pokaż »

    2011-01-06
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    grzegorz zwierz ocenił hotel Alba Resort

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    hotel super byliśmy tam drugi raz i wciąż rewelacja polecam napewno jeszcze tam przyjedziemy

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (6) »

    2010-10-12
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    ADUNIA ocenił hotel Alba Resort

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel cudowny.Pierwszy raz spotkaliśmy się z tak wspaniałymi animatorami.Przedstawienia znakomicie wyreżyserowane, nawet przez chwilę się nie nudziliśmy. Jednego wieczoru w hotelu były nawet wielbłądy :) Wszędzie czysto i bardzo miła obsługa. Polecamy hotel dla małżeństw z dzieciakami. Multum rozrywki. Pokaż »

    2010-10-12
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.9

    ANIA 123 ocenił hotel Alba Resort

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    BARDZO ŁADNY HOTEL POŁOŻONY W CICHEJ I SPOKOJNEJ OKOLICY. HOTEL BARDZO CZYSTY, OBSŁUGA NA 6+ ZAWSZE UŚMIECHNIĘCI. BASENY DUŻE DOSYĆ GŁĘBOKIE 1,60M, CZYŚCIUTKIE. POKOJE NIE ZA DUŻE ALE BARDZO PRZYJEMNE. NA TERENIE HOTELU KILKA SKLEPÓW, JA OSOBIŚCIE POLECAM SKLEP JUBILERSKI, W KTÓRYM PRACUJE TUREK MIESZKAJĄCY W POLSCE. WYROBY KTÓRE SPRZEDAJĄ SĄ NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI. PROPONUJĘ ZABRAĆ ZE SOBĄ ZŁOTO, KTÓREGO JUŻ NIE NOSICIE. MOŻNA JE DOBRZE W TYM SKLEPIE SPRZEDAĆ I KUPIĆ NOWE W DOBREJ CENIE. OCZYWIŚCIE KONIECZNIE SIĘ TARGOWAĆ. WIKTOR, WŁAŚCICIEL SKLEPU DAJE DUŻE RABATY. POZA HOTELEM W ODLEGŁOŚCI GDZIEŚ 300M JEST SUPER KNAJPKA, GDZIE MOŻNA NA POWIETRZU OBEJRZEĆ MECZ I ZJEŚĆ NAPRAWDĘ SUPER JEDZONKO. JA OSOBIŚCIE HOTEL BARDZO POLECAM Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (4) »

    2010-09-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny