Hotel Sun Club Side ***+

Sun Club Side

Ocena hotelu (33 opinii)

4.9
  • Położenie
    4.8
    • Odległość od plaży / stoku 4.5
    • Plaża / stoki 4.1
    • Cicha i spokojna okolica 4.9
    • Restauracje w okolicy 5.2
    • Atrakcje w okolicy 5.2
    • Komunikacja 4.7
  • Pokoje
    4.6
    • Wielkość 4.5
    • Standard wyposażenia 4.3
    • Czystość 5.4
    • Łazienka 4.3
  • Wyżywienie
    5.4
    • Ilość i dostępność 5.4
    • Smak i jakość potraw 5.4
    • Różnorodność potraw 5.4
    • Obsługa 5.4
  • Hotel
    4.6
    • Basen 4.0
    • Udogodnienia dla dzieci 4.6
    • Animacje i rozrywka 4.5
    • Sport 4.0
    • Obsługa 5.2
    • Czystość 5.1
  • Jakość / cena
    5.2

Rekomendacja

95% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 3.4

    maciejdm1 ocenił hotel Sun Club Side

    • Położenie
      3.0
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      3.0
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      2.8
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel kameralny dla niewymagających.Słaba plaża ,pokoje niezbyt duże.Pobyt w 2009r

    2013-05-29
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.3

    aniabob ocenił hotel Sun Club Side

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    B. fajny hotelik. Było czysto, duży teren z trawką do biegania dla 1,5 letniej córeczki, 2 huśtawki, plastikowa zjezdzalnia malutka, mały basen ale z osobnym brodzikiem, animacje w porządku, ale najwaznijsze ze b. blisko promenady, morza, no ogolnie centrum Side. Wychodziło się z hotelu wręcz na samą promenadę, spacerkiem 15 min. do ruin. Aaa i jedzenie super i dużo. No w tej cenie co my mieliśmy urlop, to lepiej nie moglismy trafic. Bylismy z Itaką. Pokoje czyste, łazienka mała, ale zupelnie wystraczająca. Fajne bylo to, że kazdy pokój ma jedno duże łózko i obok pojedyncze. Złączyliśmy te łóżka razem i mielismy mega wielkie łoze i spalismy w trojkę - córka przy ścianie, wręcz w poprzek, a my z mężem wciąż mieliśmy dużo miejsca na swoim łóżku. Zamówiliśmy łóżeczko dziecięce, ale było tak obrzydliwe, że daliśmy sobie z nim spokój. Pogoda w maju 9-16 super. Nie za gorąco średnio 25-27 stopni, ale na tyle cieplo ze kapalismy suie wszyscy w basenie, morzu i opalalismy sie. Czasem w dzien bylo az za cieplo. Chlodniesze wieczory - ale zakladalismy dlugie rekawy i spacerowalismy. Side jest śliczne. Ja polecam! Pokaż »

    2012-08-31
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.0

    kinanna ocenił hotel Sun Club Side

    • Położenie
      3.2
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      3.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      3.7
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Całkiem przyzwoity hotel,nadaje sie doskonale dla rodzin z dziećmi jak i bezdzietnych par.Połozony jest troszkę z dala od morza, ale to w niczym nie przeszkadzało, bo do plazy i tak był kawałek drogi(ok. 10 min promenadą)Plaza to niestety największa porazka tego hotelu.Zaniedbana, brudna,z połamanymi parasolami,których w żaden sposób nie mozna było ustawić,a jak wiał silny wiatr,to po prostu wyrywało je i stwarzało niebezpieczeństwo,że jakiś turysta dostanie wielkim parasolem w głowę-sama byłam tego świadkiem trzy razy. Nikt tej plazy nie pilnuje, dlatego przychodzi na nią dużo miejscowych Turków, z dziećmi i kobietami zakutanymi od stóp do głow-jedzą na plazy, blokują dostęp do wody,no i kapią sie w odzieży.Plusem plazy było tylko to,że była piaszczysta,bez wiekszych kamieni.W związku z opłakanym stanem plazy woleliśmy spedzać czas przy basenie.Basen przy hotelu troche mały,ale dla ochłody od upału w zupełności wystarczy.Niestety czesto brakowało leżaków przy basenie,o godzinie 9 rano można było zapomnieć o wolnym miejscu. Goście kładli na leżakach ręczniki,po czym wcale z nich nie korzystali.W hotelu byli przeważnie Rosjanie,Niemcy, kilku Belgów,Austriaków,Turcy,no i dużo Polaków.Animacje przy basenie i sporym,dobrze utrzymanym ogrodzie troche męczące i bardzo głośne (muzyka z głośników puszczona na full)jednak mozna było coś wybrać dla siebie np: grę w bule, rzutki,siatkówkę,dla dzieci był kącik plastyczny(rysowanie i malowanie farbami)Animattion Team międzynarodowy,dogadać można było sie po angielsku.Obsługa hotelowa bardzo miła i sprawna.Warto dać ulubionemu kelnerowi lub barmanowi kilka lir lub euro, doceni to i bedzie jeszcze bardziej uczynny. Paniom sprzątającym też warto dać co trzy-cztery mały napiwek. Sprzątały pokoje i wymieniały ręczniki co dwa-trzy dni (śmieci codziennie). W hotelu było ogólnie czysto i schludnie. Jedzenie urozmaicone i smaczne, minusem był fakt ze stołowka nie miała klimatyzacji.Najmilszy i najfajniejszy barman: Ramazan:) Pokaż »

    2012-08-02
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.0

    ducio ocenił hotel Sun Club Side

    • Położenie
      4.3
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.3
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Świetne położenie, smaczne jedzenie. Przyjemna atmosfera w hotelu. Wszędzie blisko. Kto nie lubi wyłącznie podczas wczasów leżeć na leżaku to będzie bardzo zadowolony z hotelu.

    2011-09-12
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 4.3

    LukOl ocenił hotel Sun Club Side

    • Położenie
      4.4
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      3.8
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Zaletą hotelu jest jego położenie - do plaży dośc blisko, choć do hotelowej trzeba iść jakieś 10 minut. Ponadto blizko antycznego centrum. W pobliżu wszsytko co potrzeba - sklep, apteka, restauracje. Hotel typowo dla rodzin z dziećmi, które nie chcę spedzać urlopu wsród marmurów wielogwiazdkowych hoteli. Otwarta restauracja, w której są posiłki w formie bufetu jest urokliwa, aczkolwiek z racji tego, że otwarta - nie ma klimatyzacji i bywa gorąco. obsługa raczej niemieckojęzyczna (język rosyjski także jest popularny, a angielski tylko przez niektórych). Poleamy jako całokształt dla osób chcących odpocząć i spezić urlop w japonkach i szortach. Pokaż »

    2011-08-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.0

    Justynka_Z21 ocenił hotel Sun Club Side

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Polecam ten hotel z czystym sumieniem!! Byłysmy z koleżanką tydzień w Sun Club i wróciłysmy zachwycone. Hotel czysty, ładnie połozony, blisko do plaży, jedzienie wysmienite!!!!!!!!! tego mi najbardziej brakuje!! Obsługa hotelu fantastyczna. Piękny duży ogród i recepcja. Blisko do centrum, gdzie znajdują się ruiny Apollina-polecam wieczorne spacery, ruiny są przepięknie oświetlone. :)Napewno kiedyś tam wrócę!!!! Pokaż »

    2011-08-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.8

    Monika ocenił hotel Sun Club Side

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.2
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Byłam rok temu z Itaki z partnerem. Udała nam się oferta cenowa 2 tys na 14 dni. Hotel moim zdaniem lepiej się prezentuje na żywo niż na zdjęciach. Pokoje czyste, daliśmy "łapówkę" to zakwaterowali nas bliżej stołówki. Side to urokliwa miejscowość na pewno przez dwa tyg. nie można się tam nudzić. Jest co zwiedzać. Pokaż »

    2011-08-16
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    jolamarek ocenił hotel Sun Club Side

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Byłam mile zaskoczona tym co zastałam - czysto, schludnie, pyszne jedzenie. Jedyny minus to walka o leżaki przy basenie, ale dla chcącego nie ma nic trudnego ;-). Plaża hotelowa z bezpłatnymi leżakami. Spędziliśmy wspaniałe 2 tygodnie. Pokaż »

    2011-08-12
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 4.1

    Agnieszka ocenił hotel Sun Club Side

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      4.8
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      2.7
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Jak każdy hotel, Sun Club Side ma swoje plusy i minusy. Plusy to oczywiście fantastyczne położenie, naprawdę miła i zyczliwa obsługa, piękny, zadbany, czyściutki hotel i teren dookoła, przepyszne jedzenie. Minusy - mikroskopijny, ciągle zatłoczony basen, brak wolnych leżaków, tłok na stołówce (ktoś wczesniej wspomniał o czekaniu na wolne stoliki - potwierdzam) i animacje. Szef animatorów to wyjątkowo antypatyczny, rozkrzyczany typ, ktory ustawiał gości po kątach i naprawdę potrafił uprzykrzyć życie. Najbardziej brakowało mi muzyki (nie była puszczana w ogóle, albo tylko króciutkie fragmenty, pomiędzy wrzaskami) - leżenie na leżaku pośród jego krzyków było naprawdę meczące. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2011-07-29
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.8

    ichonka ocenił hotel Sun Club Side

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Bardzo fajny hotel:-) Pyszne jedzonko, bardzo duży wybór potraw, ciasta i torty w przeróżnych kształtach. Pokoje sprzątane codziennie, piękny ogród. Dla dzieci i dorosłych fajne animacje:-) Blisko do antycznego miasta Side, przepiękna promenada, jednym słowem SUPER:-) Na pewno jeszcze wrócimy do tego hotelu. Pozdrowienia dla animatorów Fatina i Pola oraz całej przemiłej obsługi hotelowej:-) Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (18) »

    2011-07-24
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny