Hotel Sherwood Greenwood Resort Goynuk ****

Sherwood Greenwood Resort

Ocena hotelu (42 opinii)

4.7
  • Położenie
    4.3
    • Odległość od plaży / stoku 4.4
    • Plaża / stoki 4.4
    • Cicha i spokojna okolica 5.0
    • Restauracje w okolicy 3.7
    • Atrakcje w okolicy 3.6
    • Komunikacja 5.0
  • Pokoje
    4.6
    • Wielkość 4.6
    • Standard wyposażenia 4.4
    • Czystość 4.7
    • Łazienka 4.6
  • Wyżywienie
    5.2
    • Ilość i dostępność 5.4
    • Smak i jakość potraw 5.2
    • Różnorodność potraw 5.1
    • Obsługa 5.1
  • Hotel
    4.7
    • Basen 4.9
    • Udogodnienia dla dzieci 4.6
    • Animacje i rozrywka 4.5
    • Sport 4.5
    • Obsługa 4.8
    • Czystość 5.0
  • Jakość / cena
    4.5

Rekomendacja

87% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.8

    Dorota Bombińska ocenił hotel Sherwood Greenwood Resort

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Bardzo polecam ten hotel, położony w pięknym ogrodzie, w niewielkiej odległości deptak ze sklepami. Hotel czysty, dużo przestrzeni. Plaża około 250 m od hotelu - na plaży w barze smaczna kawa, dania obiadowe, pyszne placuszki i turecka pizza. Woda w morzu ciepła i bardzo czysta. Góry i morze - wspaniałe połączenie. Kuchnia rewelacyjna, tureckie wieczory, steki z tuńczyka -palce lizać. Pokaż »

    2015-03-01
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    Kasia ocenił hotel Sherwood Greenwood Resort

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Jedyną wadą hotelu to oddalenie od plaży, jednak nieznaczne. Wyżywienie bardzo dobre, różnorodne, w dużych ilościach. Pomimo iż hotel jest duzy, nie ma tłoku, kolejek. Duzo leżaków nad basenem.

    2013-07-05
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.8

    opiolek ocenił hotel Sherwood Greenwood Resort

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.8
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    hotel ladny i adekwatny do ceny ja zaplacilem 2600 od osoby i to jest warte ceny jedzenie dobre urozmajcone hotel ma dwie wady bardzo slabo dzialajaca klimatyzacja no i restauracja kelnezy sie nie wyrabiaja a poza tym to ok

    2013-06-01
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    aaalex ocenił hotel Sherwood Greenwood Resort

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel zadowalający pod każdym względem. Czysto, pokoje sprzątane codziennie. Jedzenie bardzo dobre. Różnorodność oraz ilość jedzenia sprawiła, że nie byłam w stanie wszystkiego spróbować. Obsługa, zwłaszcza barmanów znakomita. Odległość od morza - przejście przez ulicę. Hotel podstawia również busiki, które dowożą na piaszczysto-żwirkową plażę (ok.100m) co dla mnie było absurdem, że w ogóle ktoś nimi jeździł. Animacje jak i sami Animatorzy znakomici. Hotel bardzo duży. Na terenie hotelu mini zoo, drugi basen dla dzieci, dyskoteka, spa, siłownia i wiele, wiele innych. Zdecydowanie hotel godny polecenia! Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (6) »

    2012-10-29
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.4

    Dorota ocenił hotel Sherwood Greenwood Resort

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.2
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel raczej na 3 i pół *, ze względu na to, iż po tygodniu jedzenie się powtarza, 1 basen, wokół hotelu w sumie nie ma nic, obsługa hotelowa-pokojówki, za codziennego dolara tylko wycierała podłogę i poprawiała ręczniki ( są to szczegóły, wie, ale w porównaniu z egiptem, no to szczerze nie ma porównania ..) Natomiast sama okolica bardzo fajna, raczej spokojna, widoki wspaniałe. Wkurzające jest to, że codziennie wieczorem, sa te same animacje dla dzieci, ciagle ta sama głosna muzyczna dla maluchów, co naprawdę podczas siedzenia i picia drinka denerwuje po kilku dniach niesamowicie ! Pokój mieliśmy w bungalowie, był dosyć ładny, w sumie był to pokój 4ro osobowy, bo było 1 pietrowe łózko dodatkowo, przestronny, jasny. Nie powiem, ze nie wybrałabym się tam już drugi raz, bo raczej tak :), ale pewnie są lepsze hotele w podobnej cenie :) Dla osób nie wymagających na TYGODNIOWY wyjazd, polecam :) Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (16) »

    2012-10-19
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 2.1

    AdamO67 ocenił hotel Sherwood Greenwood Resort

    • Położenie
      3.5
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      1.5
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      2.0
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      2.5
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    1. Braku zapewnienia bezpieczeństwa na terenie hotelu Greenwood Resort w Güyük, gdzie mój syn został napadnięty i pobity, a ja zostałem prowokowany i napadnięty przez gości hotelowych. 2. Braku udzielenia odpowiedniej pomocy i opieki w/w sprawie przez biuro Itaka Sp. z o.o. Oddział w Turcji 3. Różnica między powierzchnią pokoju: w ofercie 20 m2, z rzeczywistą powierzchnią pokoju, która miała 20 m2 wraz z łazienką, szafą wnękową, przedsionkiem i balkonem 4. Awarią klimatyzacji z usunięciem, której był poważne problemy 5. Niewystarczającą zmianę pościeli i ręczników. Ręczniki w ilości 4 szt. miałem tylko pierwszego i dziesiątego dnia pobytu dla czterech osób, brudne ręczniki były z powrotem kładzione, jako czyste, natomiast pościel była wymieniana wyrywkowo, bez jakiego kol wiek klucza. 6. Złe sprzątanie pokoju . 7. Długi czas oczekiwania na posiłki w szczególności kolację, zabrudzone stoły jak również zabrudzone naczynia i sztuczce . Pokaż »

    2012-09-08
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (7)
  • 3.7

    Marian Pazdzioch ocenił hotel Sherwood Greenwood Resort

    • Położenie
      2.5
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      3.2
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Bylismy w sierpniu na wczasach i mieszkalismy w bungalowach.Klimatyzacja chodzia bardzo dobrze.Sabe sprzatanie w pokojach.basen i plaza fajne.jedzenie bardzo dobre i bardzo duzo.ogolnie hotel fajny i zadbany.duzo zieleni.najslabsze sa animacje.katastrofa.od 10+12 potem przerwa i od 14+16 ale to tylko tak zeby sie odbylo.straszna lipa!!!!!!!wzcieczki nie brac np. z biura Itaka.po lewej stronie od Hotelu 300 metrow jest biuro Ginza i tam jest przynajmniej o polowe taniej a wycieczki te same.pozdrawiam Pokaż »

    2012-08-31
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 4.0

    Grzegorz ocenił hotel Sherwood Greenwood Resort

    • Położenie
      3.7
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      3.8
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      4.0

    BEZNADZIEJNA KLIMATYZACJA w bungalowach, mimo 2 kart i oddzielnego sterownika, klima wyłączana centralnie w godzinach 4-10, teoretycznie czasami trwało to do 12. Prze temp. ponad 40 stopni ciężko wysiedzieć w pokoju. Hotel ładnie położony w otulinie różnorodnej roślinności bardzo dobrze zadbanej. Pokoje sprzątane dokładnie, ale po małej motywacji :). Jedzenie smaczne choć trochę monotonne, po tygodniu pobytu wiedzieliśmy co będzie następnego dnia na kolację. Plaża żwirowo - kamienista , wskazane buty do chodzenia i pływania w wodzie. Animacje - co wieczorna rozrywka tylko szkoda że w dwóch barbarzyńskich językach: niemieckim i rosyjskim. Obsłucha hotelowa śmigała dookoła wczasowiczów aż miło było popatrzeć. W barach brak lodów, jedyne miejsce w którym można KUPIĆ loty to sklepik obok recepcji. UWAGA !!!!! na linie Travel Service, można otrzymać walizkę nieźle zdewastowaną zarówno materiałową jak i sztywne z poliwęglanu. Pokaż »

    2012-08-20
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.4

    urlopik ocenił hotel Sherwood Greenwood Resort

    • Położenie
      3.2
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Hotel nie powinien miec flagi Itaki. Minusy: kliematyzacja wyłączała się od 4.00 do 11.00, na sniadaniu również nie było kliematyzacji. Brak bezpłatnych lodów, w przypadku wyjazdu z dziećmi istotna informacja, ręczniki wyminiane były codziennie, częstko jednak śmierdziały stęchlizną, plaża kamienista, brudne morze. Plusy: hotel w pieknym, zielonym i zadbanym ogrodzie, jedzenie super,, basen dla dzieci ze zjeżdżalnią super, w zacienionym miejscu, w ogrodzie altanki, Pokaż »

    2012-08-17
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.2

    magdakm ocenił hotel Sherwood Greenwood Resort

    • Położenie
      3.7
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Bardzo fajny hotel.Przepyszne jedzenie-bardzo dużo,nie sposób wszystkiego spróbować.Bardzo bogate śniadania.Podczas kolacji zawsze był grill.Sporo przekąsek w ciągu dnia.O godz.23 zupa i kanapki.Obsługa bardzo miła.Jedyną rzeczą,do której można się przyczepić to sprzątanie pokoju-głownie ograniczało się do umycia podłogi.Łazienka sprzątana co drugi dzień.Wymiana ręczników co 2-3 dni.Klimatyzacja działała bardzo dobrze.Czasem mieliśmy zmrożoną szybę balkonową.Wieczorne animacje ciekawe wybiórczo,ale zawsze coś się dzieje.Wieczorami można wyjść poza hotel na zakupy-w prawo lub lewo od wyjścia z hotelu.Na zakupy najlepiej wybrać się do Kemer(około 10 minut jazdy busem za 1,5 euro).Duży wybór artykułów i taniej niż na miejscu.Plaża taka sobie,konieczne są buty do wody.Przy hotelu bardzo piękny ogród i wspaniały widok na góry.Ogólnie bardzo fajny hotel,tak naprawdę nie ma się do czego przyczepić. Pokaż »

    2012-08-09
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny