Hotel Venus Manavgat ****

Venus

Ocena hotelu (29 opinii)

5.4
  • Położenie
    5.0
    • Odległość od plaży / stoku 5.0
    • Plaża / stoki 5.2
    • Cicha i spokojna okolica 5.7
    • Restauracje w okolicy 4.5
    • Atrakcje w okolicy 4.1
    • Komunikacja 5.5
  • Pokoje
    5.3
    • Wielkość 5.5
    • Standard wyposażenia 5.2
    • Czystość 5.7
    • Łazienka 4.8
  • Wyżywienie
    5.7
    • Ilość i dostępność 5.7
    • Smak i jakość potraw 5.8
    • Różnorodność potraw 5.7
    • Obsługa 5.7
  • Hotel
    5.5
    • Basen 5.5
    • Udogodnienia dla dzieci 5.6
    • Animacje i rozrywka 5.6
    • Sport 5.1
    • Obsługa 5.7
    • Czystość 5.8
  • Jakość / cena
    5.6

Rekomendacja

100% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 3.6

    darek_56 ocenił hotel Venus

    • Położenie
      3.8
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      3.2
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      4.2
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      3.8
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Hotel jest usytuowany w malym ogrodzie , ogolne wrazenie jest pozytywne , otoczenie czyste zadbane ,duzo turystow z Rosji i Niemiec.Do plazy prowadzi bardzo fajny deptak ok 250m jest na nim spokojnie nie ma tam zadnego ruchu oprocz spacerujacych turystow oraz stoiska handlowe z pamiatkami jak rowniez gastronomiczne.Jedzenie bardzo smaczne- duzo ,kazdy znajdzie cos pysznego,brak kolejek .WIELKI MINUS to klimatyzacja w restauracji a raczej jej brak ,jesz posilek a pot kapie na talerz mozesz wyjsc na zewnetrzny taras ale tam nie lepiej!!! Bar na plazy to porazka przez cztery dni zepsuty automat do zimnych napojow (wyjezdzalem i dalej byl zepsuty, leja cieple napoje z butelki !!!! ) PLAZA jest mala piaszczysto- kamienista nie tak jak jest opisywana w katalogach jako piaszczysta , ciasno pod wspolnym daszkiem ,2 metry od brzegu i jest bardzo gleboko ok 3m wiec zero zabaw przy brzegu,zejscie- pod nogami kamienie! Sporty na plazy do wyboru, co kto lubi Bar przy basenie OK.Wielkosc pokoju OK ,TV Polonia ,balkon , Klimatyzacja indywidualna dziala super z czystoscia tak sobie ale ujdzie,mimo napiwków !! Jezeli chcesz cos kupic to lepiej wybrac sie do SIDE lub MANGAWATU tam jezdza tanie busy,ceny sa nizssze i wiekszy wybor .Co do hotelu to zasluguje na dobre trzy gwiazdki i nic wiecej Wyjazd ogólnie udany. Pokaż »

    2012-10-12
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.4

    kosmonautka ocenił hotel Venus

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    To mały hotelik ale z super jedzeniem , ma super lokalizacje przy deptaku , można wieczorem gdzieś wyjść , pokoje już czas świetności mają za sobą ale czysto i ładnie , pokoje w różnych częściach hotelu , baseny z dwóch stron , animacje dzienne i wieczorne , byłam w tym hotelu kilka razy !!! Pokaż »

    2012-07-18
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.5

    Dominika Górna ocenił hotel Venus

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Wspaniały hotel. Jedzenie znakomite. Obsługa wspaniała i miła. Rozrywki i animacje - cudo. Animatorzy świetni - mili i zabawni. Dwie Tamary, Mido, Nika - super spędzony czas. Baseny fajne, choć trochę małe. Pokoje fajne. Dzieciaki miały Mini Club i Mini Disco z Tamarami czyli bez nudów. Wieczorem Mini Club, później albo koncert Michaela Jacksona albo inne animacje z udziałem publiczności. Różne pokazy - sztuczne ognie itd. Obsługa fajna i miła. Trochę daleko na plażę, a z dziećmi to uciążliwe, bo jęczą. Ale ogólnie - super!!! Polecam w 100% :D Pokaż »

    2011-10-17
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.4

    Dominika1583 ocenił hotel Venus

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Fantastyczny hotel. Najlepsze wakacje w moim życiu. Jedzenie cudne, obsługa uśmiechnięta i miła. Animatorzy cudni. Mini Club i Mini Disco były cudne. Dwie Tamary, z którymi nie ma nudy. Jedna mówi po polsku, więc dla dzieciaków było bosko. Baseny duże i czyste. Bar przy basenie, na plaży ( za darmo ) więc raj na ziemi. :D Pokaż »

    2011-08-29
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    Ewa ocenił hotel Venus

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Fantastyczny hotel z wyśmienitym jedzeniem, animacjami dla dzieci w języku polskim, przemiłą obsługą. Każdego wieczoru atrakcje dla dorosłych. Cudownie spędzony czas. Polecam rodzinom z dziećmi,

    2011-08-15
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.3

    magdac ocenił hotel Venus

    • Położenie
      4.2
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      4.2
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Bylismy w hotelu przelom 06/07 hotel lata swietnosci ma juz za soba.pokoje male,skromnie urzadzone,lazienka okropna,ale co do czystosci nie mozna sie przyczepic.jedzenie bardzo dobre,ale po godz.20 nie wszystko bylo juz dostepne(pizza,lody,gofry,ciasta).Brak klimatyzacji znacznie obniza komfort spozywania posilku.Krotko czynny bar na plazy-jedzenie do 14,a picie do 17.Baseny fajne czysciutkie-animacje rozne(rzutki,pilka wodna,strzelanie z luku.ping-pong,bule)prowadzone wesolo,fajnie na luzie przez sympatycznych animatorow.Wieczorem program rozrywkowy na scenie do okolo 22.30.Plac zabaw dla dzieci stary i zuzyty.lezaki przy basenach trzeba zajmowac rano.Dostepnosc do baru wystarczajaca-dobre piwko i drineczki.Obsuga hotelu normalna bez zbytniego przymilania sie.Na wypoczynek dla rodzin z dziecmi odpowiedni-Tamara z mini-klubu sympatyczna potrafiaca zorganizowac dzieciom czas.Polecam,ale drugi raz tam juz nie pojade. Pokaż »

    2011-07-14
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.4

    Marta ocenił hotel Venus

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Fantastyczny hotel, wyśmienite jedzenie gatunkowo i ilościowo. Z czystym sumieniem POLECAM !!!!

    2011-01-19
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    TeresaN ocenił hotel Venus

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel rewelacja polecam w 100%. Pokoje spore i przede wszystkim czyste, baseny także czyste, animatorzy, obsługa hotelowa i barmani bardzo mili. Plaża czyściutka, jedzenie w hotelu i na plaży baaardzo urozmaicone i naprawdę smaczne :)

    2011-01-10
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.8

    Egon ocenił hotel Venus

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Super hotel dla kogoś kto szuka spokoju. Obsługa bardzo uprzejma służaca pomocą 24 h/dobę. Wszędobylska czystość.

    2010-12-20
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.5

    Mariusz ocenił hotel Venus

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Byłem już 5 raz w Turcji i w porównaniu do poprzednich hoteli (min 4*) było ciut lepsze jedzenie (na plaży również), mieliśmy pokój rodzinny przy mini clubie (mało rodzin z dziećmi) więc było super, wszędzie blisko bo hotel kameralny, temperatury znośne, fajna animatorka do dzieci (Gruzinka mówiąca trochę po polsku), pozostali też OK, animacje wieczorne te same co roku więc dla mnie nuda. 80% Niemców, 20% Polacy i Rosjanie. Wieczorek taneczny pod Niemców. Ilość miejsc w restauracji czy leżaków przy basenach wystarczająca do ilości gości we wrześniu (pewnie zbyt mało w wakacje). Plaża OK, dojście przyjemne, woda 30st. Baseny trochę małe ale we wrześniu nie tłoczno, fajne zjeżdżalnie (2x1,5h). W razie pytań pisać: myszkot[małpa]tlen.pl Pokaż »

    2010-09-30
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 3 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny