Hotel Kleopatra Celine Alanya ***

Kleopatra Celine

Ocena hotelu (11 opinii)

5.1
  • Położenie
    5.5
    • Odległość od plaży / stoku 6.0
    • Plaża / stoki 5.8
    • Cicha i spokojna okolica 5.0
    • Restauracje w okolicy 5.3
    • Atrakcje w okolicy 5.2
    • Komunikacja 5.5
  • Pokoje
    4.8
    • Wielkość 4.6
    • Standard wyposażenia 4.5
    • Czystość 5.1
    • Łazienka 5.0
  • Wyżywienie
    5.3
    • Ilość i dostępność 5.4
    • Smak i jakość potraw 5.3
    • Różnorodność potraw 4.9
    • Obsługa 5.5
  • Hotel
    4.3
    • Basen 4.5
    • Udogodnienia dla dzieci 3.1
    • Animacje i rozrywka 4.2
    • Sport 2.9
    • Obsługa 5.3
    • Czystość 5.5
  • Jakość / cena
    5.6

Rekomendacja

100% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.1

    meg1988 ocenił hotel Kleopatra Celine

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel czysty, zadbany, super lokalizacja przy samej plaży, jedzenie smaczne, ogólnie wszystko fajnie

    2012-08-19
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 0.0

    Ola Bez ocenił hotel Kleopatra Celine

    • Położenie
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 0.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 0.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 0.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Hotel bardzo fajny ! Pokoje zadbane,czyste. Codziennie dodawana woda . Jak ktoś pisał,że musisz zostawiać w pokoju pare EURO żeby zrobił np. łabędźia,ptaka itp. to ja niedawałam i sprzątaczka mi robiła ;P Bardzo blisko do plaży - jest tuż za ulicą i jest naprzeciw hotelu :D Jedzenie dość dobre,napewno był duży wybór sałatek,ale dobrych sałatek. Poza tym dla moich dzieci które na śniadanie nie gustowały w sałatki,pieczywo z warzywami itp. to poprostu jadły płatki z mlekiem :D Soki do tego,herbaty i kawy . Nawet blisko do caentrum jakieś 10 min. drogi znajduje się HIPERMARKET "ZORA" do dziś jako pamiątke mam siatke z tego sklepu :D Lubie podróżować w tym roku jade na wakacje do Egiptu !!! W tam tym zaś roku byłam w Bułgarii w Hotelu KALOFER !!! Proszę zapamiętać nazwę KALOFER !!! Hotel też wart opinii , ma fajną recepcję,ale pokoje nie co gorsze,ale ja nie z tych którzy wypowiadają te złe wady hotelu tylko te dobre :D Ja myśle że zachęciłam was na tyle by zdecydować się na ten hotel w Turcjii FAJNE TEŻ SĄ DRINKI "NIEBIESKIE" i fajny barman Lew jeśli tam jeszcze pracuje to pozdrówcie go od Olimpy ;D I myśle że też zerkniecie na hotel KALOFER :D POLECAM WYJAZD SAMOLOTEM !!! Ola Pokaż »

    2012-07-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.3

    Karol ocenił hotel Kleopatra Celine

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.3
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel Hotel po gruntownym remoncie, więc wygląda jeszcze ładniej niż na większości fotkach. Położenie Hotel wybrałem ze względu na b. dobre opinie i przede wszystkim za jego przepiękne położenie. Na początku centrum Alanya (od strony Antalyi) gdzie są najładniejsze widoki.Jest cichutko a zarazem bardzo blisko do głównego centrum, Dużego bazaru i pięknej mariny (spokojnym spacerkiem 30.min lub dolmuszem). Z jednej strony hotelu wyłaniają się piękne góry Taurus a z drugiej strony rozciąga się jedna z najpiękniejszych plaż w Turcji, czyli KLEOPATRA BEACH (przejście tylko przez jezdnię jednokierunkową). Z hotelu widać także skalisty półwysep wysunięty w morze gdzie znajduje się KALE (pięknie oświetlony nocą). Od hotelu rozciąga się masa sklepów biur oferujących wycieczki oraz restauracje. W tej miejscowości nie da się nudzić każdy znajdzie cos dla siebie. Serwis Nie było żadnych problemów zawsze uprzejmi i uśmiechnięci. Uważajcie na Numana zna bardzo dobrze język polski. Gastronomia Jedzenie dobre duży wybór sałatek. Sport Na terenie hotelu korzystałem jedynie z basenu, który nie miał olimpijskich rozmiarów, ale był wystarczający, ponieważ przy Celine znajduje się piękna plaża. Hotel oferuje bezpłatnie darta, szachy a odpłatnie: bilard, piłkarzy ki, sporty wodne na plaży. Rozrywka W Lipcu hoter organizował raz w tygodniu wieczór Turecki. Dmuchany plac zabaw na morzu. W porcie znajduje się dużo fajnych dyskotek. Pokój Pokój 2os., Który mieliśmy nie był zbyt durzy, ale było w nim wystarczająco przestrzeni. Pokój czysty i wszystko w nim było nowe, drzwi wejściowe na kartę magnetyczną. Za dodatkową opłatą była dostępna mini lodówka i sejf. Dostaliśmy pokój z balkonem były z niego piękne widoki na góry Taurus oraz morze. Polecam Alanya posiada przepiękne widoki warto odwiedzić Kale na skalistym półwyspie, jaskinie, malowniczy port, Bazary i spróbować przepysznych kozich lodów. Zaopatrz się w grubsza gotówkę Pokaż »

    2011-08-01
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.4

    Eva ocenił hotel Kleopatra Celine

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel nie duży ale za to odremontowany i bardzo czysty. Luksusów nie ma ale jest co trzeba.Jedzenie smaczne w wystarczających ilościach. Obsługa bardzo miła i kontaktowa, przesympatyczny właściciel hotelu. Zadbana piękna plaża na wyciągniecie ręki, w pobliżu hotelu market Migros w którym można się zaopatrzyć w tańsze napoje itd. Z czystym sumieniem polecam młodym i parom.Jedyny poważniejszy mankament to to ze nie ma żadnych atrakcji dla dzieci (jedynie brodzik w basenie). Spacerkiem do centrum z jakieś 25 minut (mnóstwo sklepów).W przyszłym roku znów mam zamiar lecieć do Turcji ponieważ tak mnie zauroczyła. Pokaż »

    2011-07-24
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.0

    kmac ocenił hotel Kleopatra Celine

    • Położenie
      4.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.2
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel bardzo miło nas zaskoczył. Wygląda dużo ładniej niż na zdjęciach , które są przestarzałe. Czysto i przyjemnie. Obsluga bardzo miła , jedzenie dobre ale troche monotonne.Plaża blisko, do centrum miasta spacerkiem 20 min. Ogólnie było super. Pokaż »

    2011-03-24
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 4.9

    aleksandra ocenił hotel Kleopatra Celine

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      3.0
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      3.5
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel ma 3 gwiazdki, wiec nie mozna sie zbyt wiele spodziewac. Wyposazenie dobre , lecz nie nowoczesne. Duzy plus to klimatyzacja, za ktora jak w innych krajach nie trzeba dodatkowo placic.Codziennie sprzatane pokoje.Posciel i reczniki wymieniane co 3 dni.Obsluga mila , choc milsza dla niemcow:).Jedzenie smaczne, roznorodne, pyszne ciasta i desery wlasnej roboty.Plaza bliziutko.Mielismy nawet widok z balkonu na plaze(pokoj 505 pietro 5-maly ale wspanialy).Plaza czysta, piaszczysta, po prawej stronie troche z koca rosna na plazy palmy bananowe.Alanya przepiekna, polecam zwiedzenie starego zamku i czerwonej baszty, oczywiscie zachecam do spaceru deptakiem w kierunku latarni morskeij.Z wycieczek wybralismy Pamukkale, polecam i to szczerze choc wycieczka droga 60 euro od osoby , no i meczaca podroz- 6h w 1 strone, ale Pamukkale wszystko wynagrodza i przylegle starozytne miasto Hierapolis.Ogólnie polecam Hotel , wrocilismy zadowoleni, mielismy przepiekna pogode i pomimo,ze to pazdziernik radze zabrac krem z filtrem:)Jakies 200m moze mniej od Hotelu , market Migros, cos ala polska Biedronka, mozna tam kupic tania wode , piwo i inne napoje. Wiecej informacji udziele na email -- olkao1973@wp.pl Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2010-10-20
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.8

    Irena Anna M ocenił hotel Kleopatra Celine

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      3.5
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      2.7
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Byłam w hotelu Kleopatra CELINE w maju .Jest to kameralny Hotel usytuowany blisko morza / dzieli tylko przejscie przez ulicę/. Do centrum miasta i dyskotek jest ok 1 km, ale sama przyjemność iść nadmorska promenadą i podziwiać wspaniałe widoki..bo jest tu co oglądać i zwiedzać /ruiny zamku, przepiekna roslinność/ Można korzystac takze z wycieczek fakultatywnych, które mozna kupić w miejscowych biurach podróży . Hotel czysty, posciel i ręczniki zmieniane co 3 dni,obsługa ok..Jedzenie smaczne i każdy może cos znależć dla siebie, bardzo smaczne sałatki, duzo warzyw..Polecam ten hotel... Pokaż »

    2010-09-08
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 6.0

    baksy13 ocenił hotel Kleopatra Celine

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 0.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 0.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Kilka dni temu wrócilismy z pobytu własnie w tym hoteliku i jesteśmy wręcz im zauroczeni. Kameralny, super zadbany hotel w 30m od plazy i niedaleko centrum z super działającą klimatyzacją w każdym pokoju-czego jeszcze chcieć? Do tego bardzo bardzo miła obsługa na recepcji. bardzo polecamy ten hotel - jest niedrogi a tak uroczy! Pokaż »

    2010-07-30
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.5

    Yanira ocenił hotel Kleopatra Celine

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.6
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    W Alanya'i byłam już drugi raz i to dokładnie w tym samym hotelu - nadal szczerze mogę go polecić. Schludnie i czysto urządzone pokoje, smaczne i urozmaicone posiłki, miła i pomocna obsługa. Na plażę "rzut beretem", do centrum "żabi skok" - można dojechać autobusami, które dość często kursują. Amatorzy dyskotek- również powinni być usatysfakcjonowani- spory wybór w pięknym porcie. W pobliżu hotelu mnóstwo sklepików, kantorów oraz supermarket Migros- w którym można zaopatrzyć się w m.in. wodę. I jeszcze jedno- nie radzę kupować wycieczek fakultatywnych od rezydentów- w każdym tamtejszym biurze podróży - kupicie dokładnie te same za połowę ceny. Życzę udanego wypoczynku ;) Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (7) »

    2010-07-20
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.5

    Natalia Szczykutowicz ocenił hotel Kleopatra Celine

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    typowy hotelik na typowy budżet studenta. Wiele pokoi ma widok na morze. Do plaży dostłownie minuta pięć, wystarczy przejsc przez uliczke. Dookola sklepy, sklepiki, supermarkety np. Migros, gdzie mozna sie zaopatrzac w zimna wode mineralna. Pokaż »

    2010-03-07
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny