Hotel Sea Sight Alanya ****

Sea Sight

Ocena hotelu (36 opinii)

5.1
  • Położenie
    5.0
    • Odległość od plaży / stoku 5.0
    • Plaża / stoki 4.6
    • Cicha i spokojna okolica 4.6
    • Restauracje w okolicy 5.2
    • Atrakcje w okolicy 4.9
    • Komunikacja 5.5
  • Pokoje
    5.5
    • Wielkość 5.3
    • Standard wyposażenia 5.4
    • Czystość 5.7
    • Łazienka 5.5
  • Wyżywienie
    5.1
    • Ilość i dostępność 5.0
    • Smak i jakość potraw 5.2
    • Różnorodność potraw 4.8
    • Obsługa 5.3
  • Hotel
    4.5
    • Basen 4.4
    • Udogodnienia dla dzieci 4.0
    • Animacje i rozrywka 4.7
    • Sport 3.6
    • Obsługa 5.0
    • Czystość 5.4
  • Jakość / cena
    5.2

Rekomendacja

83% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.0

    ARABICA ocenił hotel Sea Sight

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.7
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel czysty i ładny. Miła obsługa hotelowa , jedzenie dobre,ogólnie polecam

    2013-08-29
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.9

    michal1982 ocenił hotel Sea Sight

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      2.3
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Byliśmy z dziećmi w wieku 5 i 9 lat w lipcu tego roku. Kochani słuchajcie co do czystosci w hotelu i pokojach nie ma co im zarzucać jest czysto. Pokoje duże łazienki też. natomiast jesli chodzi o jedzenie to bida cały czas to samo. Masło tylko na śniadanie i dżemy tez natomiast na kolacje juz nie dawali. BRAK ANIMACJI chociaz w ofercie były i za nie zapłaciliśmy. Po kilkunastu skargach złożonych u rezydenta pojawiły się dwa razy w tygodniu. chociaz przedstawiciele biura WEZYR jak i pani Miray urzędująca na miejscu wmawiali nam że animacje sa codziennie czego nie mogliśmy przeboleć, ponieważ byliśmy na 3 rodziny i robili z nas i innych idiotów. rezydent przyjal około 20 skarg i chodził wściekły biuro WEZYR odpisało nam na zgłoszenie reklamacyjne złożone przez nas zapewniając ze wszystkie problemy znikną niestety to był stek KŁAMSTW. Przy basenach o godz.23.30 gaszono światło i wyganiano do pokoju mówiąc ,, do jutra'' normalnie masakra. byliśmy na wakacjach a wyganiali nas spać. Przy basenie było ciemno / mamy dokumentacje fotograficzna i video/ oczywiście biuro WEZYR odpowiedziało nam że światła nie sa gaszone po prostu coś niesamowitego. Zrobienia z ludzi idiotów są mistrzami. Ogólnie oferta nie pokrywał asie do końca z tym co zastaliśmy dlatego tez chcemy Was kochani ostrzec przed biurem WEZYR i Hotelem. Pokaż »

    2013-07-25
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 2.9

    KAR0 ocenił hotel Sea Sight

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      1.5
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      2.2
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Hotel nie spełnił moich oczekiwań, oferta biura nie pokrywa się z ofertą hotelu. Z tych najważniejszych: to brak animacji dziennych i wieczornych a także dla dzieci po licznych skargach po 5 dniach urlopu zatrudnili animatorów ale animacje bez szalu. Na plaży wszystko płatne również napoje. Wifi w ofercie było bezpłatne na miejscu okazało się płatne 25 euro na tydzień i działa tylko w recepcji. Winda wiecznie się zacinała, a ekspres do kawy wiecznie nie działał. Obsługa hotelu bardzo nieuprzejma i niemiła. Jedzenia dużo aczkolwiek niedobre codziennie to samo o tym samym smaku tylko pod inną nazwą. Ogólnie hotel dla mało wymagających. Pokaż »

    2013-07-22
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    weraw3 ocenił hotel Sea Sight

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel przecudowny,od recepcji az po pokój bardzo czysto.Obsługa bardzo pomocna i miła.Zarąbiści animatorzy nie ma kiedy się nudzić.Wieczorami mini disco dla dzieci.Moja córka nie mogła się tego zawsze doczekać (9lat).Jedzenie superowskie.Warzywka duszone,zwłaszcza bakłażan aż ślinka cieknie do dziś.....Urozmaicone dania, najlepsza kolacja przy basenie.Zakochana jestem w hotelu sea sight.Barmania rozumią trochę po polsku więc można z nimi pożartować.Sprzątanie pokoi na najwyższym poziomie.Polecam wszystkim ten hotel za rok też tam jadę na dłużej.Teraz byliśmy na 10dni i to za mało.Już tęsnię.... Pokaż »

    2013-07-12
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.6

    turysta3 ocenił hotel Sea Sight

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Elegancki hotel o dość wysokim standardzie i ciekawej architekturze , czystość na wysokim poziomie ,pokoje urządzone w ładnym stylu ,kilka razy spotkała nas miła niespodzianka w postaci łabędzi , słoni i motyli z płatkami kwiatów. Obsługa hotelu w porządku , wyżywienie urozmaicone aczkolwiek nie do końca jestem zwolennikiem tego typu kuchni. Wielkość basenu oraz ilość leżaków wokół niego zbyt mała natomiast plaża piaszczysta (gruboziarnista) i bardzo widokowa , morze czyste i ciepłe przez większość dni można było pływać na wysokich falach .Wezyr Holidays jako organizator jak i rezydenci spisali się na piątkę z plusem.Generalnie jestem bardzo zadowolony . Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (6) »

    2013-07-12
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.5

    niuniaML ocenił hotel Sea Sight

    • Położenie
      2.4
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      3.8
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      3.5
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel, czysty, zadbany , nowy, niestety ma bardzo mały basen. Aby dojść do plaży należy przejść a raczej przebiec przez dwu pasmowa jezdnię- b. niebezpiecznie. Plaża fatalna - wylany beton, kamienie , żwir brudna. Jedzenie monotonne , ilość ? pojęcie względne dla mojej rodziny wystarczająca. Odległość hotelu od lotniska - masakra 130 km , długa podróż autokarem. Ma to też swój urok bo można podziwiać piękne góry Taurus. Sama Alanya atrakcyjna byliśmy tak 2 raz , super perfumy D&P- polecam. Ogólnie myślę że do Turcji jeszcze wrócę. :-) Pokaż »

    2013-01-31
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.5

    Swierszcz ocenił hotel Sea Sight

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Czyste pokoje, czyste łazienki. Miła, nienachalna obsługa. Bardzo smaczne jedzenie, hotel kameralny i raczej przeznaczony na wyjazdy bez dzieci. dobry dojazd komunikacją miejską do centrum. Polecam.

    2012-08-07
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.2

    Agnieszka ocenił hotel Sea Sight

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.6
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel Sea Sight oceniam jako b. dobry; pokoje nowe i czyste; sprzątane co 2 dni wraz z wymianą ręczników. W pokoju lodówka, tv. Wyżywienie przepyszne, ciasta poprostu rewelacja a ryby palce lizać. Jedzenia jest pod dostatkiem, wybór warzyw sałatek bardzo duży. Jest w czym wybierać. Obsługa stara się jak może. Brodzik dla dzieci odpowiedniej wielkości, basen trochę mały ale wystarczający. Masaże w hotelowym spa godne polecenia - człowiek czuje się jak nowo narodzony. Polecam ten hotel, naprawdę jest godny polecenia!!!!!!! Pokaż »

    2012-07-17
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 3.8

    Ania2501 ocenił hotel Sea Sight

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      3.3
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Hotel Sea Sight nie zasługuje na przydzielone mu gwiadki. Owszem obsługa nadrabia kiepska jakośc hotelu, jednak reszta ma wiele do życzenia. Przede wszystkim w hotelu nie da sie wypocząć, gdyż mieści się on w centrum miasta, gdzie noca zaczyna się STRASZNY GWAR! Jednak kto lubi imprezowac będzie zachwycony dogodna komunikacją i mnóstwem barów, restauracji i dyskotek. Jednak kobiety musza uważać na lokalnych mężczyzn, gdyz bywają na imprezach bardzo nachalni i porywczy. Hotel miał bardzo mały basenik, w sumie mozna by go nazwać "brodzik". Zaś do plazy trzeba przejśc ze 300 metrów przez główną ruchliwą szosę. Na plaży WSZYSTKO PŁATNE!! I brak jakichkolwiek napojów. Plaża kamienista, zejście do moża łagodne ale z nieprzyjemnym podłożem. W sierpniu mnóstwo pływającego syfu w morzu: liście i inne glony. W hotelu potrawy i ich ilość nie były zachwycające. Jednak były bardzo dobre ciasta i duży wybór owoców. Napoje były tylko do 22:00, więc trzeba było stac w kolejce, kto chciał zostać dłużej przy stolikach :( W ciagu dnia przystawki były ohydne - odgrzewany obiad z dnia poprzedniego lub z tego samego. Jedyne co im sie z przystawek udalo to przerwa na ciastko. Hotel zawierał też jedna zjeżdżalnię czynną tylko kilka godzin dziennie. Brak atrakcji nadrabiała obsługa. Świetne małżeństwo animatorów oraz kelnerzy. Osoby, które planują sam wypoczynek na plaży i przy basenie zanudziłyby sie na śmierć w tym hotelu. Dlatego polecam wycieczki (oczywiście nie z hotelu) tylko z pobliskiego rynku. Przez cały wieczów, na deptaku, po prawej stroni,e idąć od hotelu jest świetne biuro wycieczkowe. Prowadzą go turcy ale mówią po polsku. Polecam! Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (35) »

    2012-06-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.7

    blenden ocenił hotel Sea Sight

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel nowy, zadbany, dobrze wyposażony. Bardzo dobre jedzenie i przesympatyczna obsługa. Stosunek ceny do jakości wypada wyśmienicie. Godny polecenia! :) Jedynym minusem tego hotelu jest rezydentka Alfa Staru, której praktycznie nie ma. Pojawia się tylko na spotkaniu informacyjnym, żeby nastraszyć przed korzystaniem z ofert wycieczek lokalnych biur podróży. Osoba niemiła, niesympatyczna i niepomocna. AS powinno pomyśleć nad zmianą rezydenta. Pokaż »

    2011-09-26
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (2)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny