Hotel Kadikale Resort Turgutreis *****

Kadikale Resort

Ocena hotelu (16 opinii)

4.0
  • Położenie
    4.0
    • Odległość od plaży / stoku 5.7
    • Plaża / stoki 3.8
    • Cicha i spokojna okolica 5.4
    • Restauracje w okolicy 2.6
    • Atrakcje w okolicy 2.7
    • Komunikacja 3.9
  • Pokoje
    4.3
    • Wielkość 4.6
    • Standard wyposażenia 4.2
    • Czystość 5.0
    • Łazienka 3.6
  • Wyżywienie
    4.0
    • Ilość i dostępność 4.1
    • Smak i jakość potraw 4.7
    • Różnorodność potraw 4.1
    • Obsługa 3.1
  • Hotel
    4.1
    • Basen 5.0
    • Udogodnienia dla dzieci 3.6
    • Animacje i rozrywka 4.7
    • Sport 4.0
    • Obsługa 4.1
    • Czystość 3.1
  • Jakość / cena
    3.8

Rekomendacja

55% nie poleca tego hotelu

Ranking

Proszę czekać

  • 2.9

    przyjaciele ocenił hotel Kadikale Resort

    • Położenie
      2.7
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      2.8
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      2.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      1.0

    NIE POLECAM! Hotel max 3*. Pyszne jedzenie, 2 baseny i siłownia - to tyle z zalet. Poza tym pokoje nie zawsze wysprzątane a alkohol prawie bezalkoholowy chyba że dacie napiwek, klimatyzacja w pokojach stara i mało wydajna, kaszel po każdym włączeniu, darmowy internet tylko w holu przy recepcji, kamienista plaża, ciągle zaczepiający animatorzy. Niektóre wykupione wycieczki bardzo męczące. Po 4 dniach robi się nudno i chce się wracać. Nie polecam - szkoda czasu i pieniędzy. Pokaż »

    2014-09-21
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 6.0

    martalb ocenił hotel Kadikale Resort

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Jesteśmy zadowoleni z tego hotelu. Obsługa była bardzo miła. Na stołówce po każdym zmieniano obrusy..Widoki są przępiękne..Jest gdzie chodzić na spacery. Dużo polaków za to ruskich wogóle. My się dobrze bawiliśmy. W tym hotelu lepiej dać wkładkę przy meldowaniu w hotelu żeby dostać fajny pokój. Pokoje powyżej 500 są z widokiem na morze i są lepiej położone..Czytając opinie przed wyjazdem bałam się tych wczasów. Okazało się, że niepotrzebnie, Niedociągnięcia spotkamy w każdym hotelu - przy takiej ilości turystów jest to nie do uniknięcia. Kwestia czy chcemy szukać dziury w całym:) Pokaż »

    2014-08-08
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.3

    karmeln1 ocenił hotel Kadikale Resort

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Czytając poniższe opinie bałem się strasznie lecieć na swoje wakacje. Rok temu byłem w Belek, gdzie standard hoteli jest najlepszy wśród europejskich i afrykańskich kurortów. Jednak jak się okazało ludzie znów przesadzają. Mimo, że hotel nie jest ogromny to i tak nudzić się w nim nie można. Masa atrakcji od rana do późnej nocy. Ja nie miałem żadnych problemów z pokojem. Co do plastikowych kubków, nie są to takie plastikowe kubki jak się może co niektórym osobom wydawać. Owszem jest też kilka kotów, ale nie wskakują na stoliki i wcale nie obrzydzają. Roślinność jest podlewana trochę śmierdzącą wodą, ale tylko i wyłącznie w miejscach oddalonych od ludzi i jakoś specjalnie też nie śmierdzi, ale jak ktoś chce się doszukiwać dziury do całości to zawsze ją znajdzie. Pokoje codziennie sprzątane i nowa świeża pościel. Świetni animatorzy, fajne wieczorne przedstawienia, trochę sportu i bardzo miła obsługa. Woda w basenach czysta, tylko w basenie ze zjeżdżalniami nie za bardzo, pływało tam trochę płatków z kwiatków. Jedzenie to bajka, mimo nie zbyt dużego wyboru było naprawdę świetne. Komunikacja :), niestety z pod hotelu nie dojedziecie do Bodrum. Czeka Was przesiadka w Turgotreis na dworcu, dla leniwych zostaje to piękne miasteczko, jednak dla tych co nie boją się miejskich autobusików podróż do Bodrum :). Do Turgutreis od hotelu jedzie się 5 minut, a stamtąd busikiem ok. 45 minut do Bodrum. Nie opłaca się żadnych taksówek i autobusów proponowanych przez biura podróży. Całkowity koszt przejazdu w obie strony to 8 euro od osoby. Tyle sklepów co jest w Bodrum to jeszcze nie widziałem nigdzie :), poza tym przepiękne miasto. Wracając do Hotelu dostaje notę 5.0 + 0.5 za widoki :) w skali 6. Jestem osobą, która odwiedza same 5 gwiazdkowe hotele i mimo słabych not bardzo ale to bardzo polecam ten hotel :) Pokaż »

    2013-06-30
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 2.6

    PODROZNIKI ocenił hotel Kadikale Resort

    • Położenie
      3.4
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      2.5
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.8
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Jest to hotel 5* ale standard usłu jest na poziomie hotelu 3*. Brudne naczynia (filiżanki i itp), drinki serwowane w plastikach nytych w darach przez barmanów w zlewozmywaku bez późniejszego wypażenia i podawane następnym, walające się po terenie kubki nawet po kilka dni, opryskliwa i nieudolna obsługa kelnerska, restauracja to raczej stołówka. HOTEJ NIE JEST WART SWOJEJ CENY I POSIADANYCH GWIAZDEK Pokaż »

    2012-08-28
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.0

    asianowak ocenił hotel Kadikale Resort

    • Położenie
      1.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      1.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 0.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Ten hotel to TRAGEDIA!!! My również dostaliśmy pokój ciemny, śmierdzący i zrujnowany.Po zamianie otzrymaliśmy pokój z niedziałajacym telewizorem, dziurawym wężem prysznicowym, ze śmieciami pod meblami, które były stare i zniszczone.Blaty w łazience zarośnięte brudem, zniszczona wanna.Brak klimatyzacji poza pokojami, wszędzie połamane, stare, bezużyteczne meble, brud, bałagan, leżące przez parę dni resztki jedzenia, brudne, jedynie opłukiwane szklanki, stąd liczne zachorowania, kończące się kroplówką w szpitalu.Nie ma zejscia do morza, ani skrawka plaży, zejście tylko dla umiejących pływać z pomostu po drabinkach.Sprzęt sportowy (rakietki, mini golf, korty tenisowe, to ruina), nieczynna zjeżdżalnia, psujące się filtry w basenie, poszarpane ręczniki, połamane leżali, pobrudzone krwią, sikami i jedzeniem materace na leżaki, porwane oraz siedziska w altanach, w holu. To bło OBRZYDLIWSTWO! Na starym wybiegu, nieposprzatanym po zwierzętach, urzadzono plac zabaw dla dzieci, w mini klubie brud, połamane pojemniki na zabawki, zagrażające bezpieczeństwu dzieci. To jest jeden wielki SKANDAL I OSZUSTWO! Za takie pieniądze przebywanie w takich warunkach nie mieści się w głowie.Odwołujemy się do Itaki, a jezeli nie uznają naszej skargi, do Sądu. Z czymś takim trzeba walczyć. Pokaż »

    2012-08-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 2.4

    PINAKOLADA ocenił hotel Kadikale Resort

    • Położenie
      3.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      3.0
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      2.0
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      2.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Ten hotel to całkowita porażka – POZA WIDOKAMI. Trzeba przyznać, że położenie hotelu, ogród, basen z widokiem na zatokę, widok z pokoju na morze i sama infrastruktura są bezcenne i zasługują na 5, a nawet 6 gwiazdek. Ale to wszystko. Zapłaciliśmy za pokój z widokiem na morze i dostaliśmy ŚMIERDZĄCĄ CIEMNĄ NORĘ Z WIĘZIENNYM OKIENKIEM (bez krat) na parterze. Okazało się, że wszystkich Polaków tak przyjęto. Po interwencji w recepcji pokój zamieniono nam na czysty, nieśmierdzący, na pierwszym piętrze. W tych warunkach można było już cieszyć się wakacjami. Jeśli chodzi o wyżywienie, mimo, że nie jesteśmy szczególnie wybredni kuchnia nas zawiodła. Szczególnie obiady. Beznadziejne. Sytuację ratował bar przy basenie, w którym codziennie serwowano hamburgery, kebab i placki. To nasze pierwsze wczasy, gdzie tylko pokoje są klimatyzowane. Restauracja i lobby nie mają klimatyzacji. Na przełomie lipca i sierpnia temperatura wynosiła 45 st.C a wilgotność jakieś 70-80%. Jednym słowem sauna – nie do wytrzymania. W kuchni było jeszcze gorzej, bowiem wciąż się coś smażyło, piekło, gotowało. Po twarzach kucharzy leciały strugi potu. Goście byli mokrzy cały dzień, a wieczorem paniom na „stołówce”, bowiem nie można tego nazwać restauracją – spływał tusz z rzęs. Obsługa hotelowa poniżej jakiejkolwiek krytyki. Poza dwoma-trzema panami, wszyscy zniechęcenie i niegrzeczni. Już na wstępie przywitała nas, ale i pożegnała najeżona recepcjonistka z wciąż tą samą miną „ po co tutaj przyjeżdżacie!!!” Najgorzej wypadli wszyscy barmani i barmanki. Dziewczyny głośno fukają i stękają. Towarzystwo z fochami, dąsami i … muchami w nosie. Animacje beznadziejne tak dla dzieci jak i dla dorosłych. Wycieczki to koszmar - autokary są ni klimatyzowane, stare i zdezelowane. Jednym słowem hotel nie zasługuje na 5*. a cena jest nieadekwatna do jakości. Pokaż »

    2012-08-14
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (1)
  • 3.1

    Jaro10 ocenił hotel Kadikale Resort

    • Położenie
      3.3
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      3.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      2.2
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      3.3
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 2.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      3.0

    To NIE JEST hotel 5 gwiazdkowy. Do 5 gwiazdek brakuje mu pod każdym względem: obsługa, czystość, jedzenie, dostęp do morza... Obsługa (zwłaszcza w barach i restauracji) jakby wiecznie zmęczona, chodzą ale nie widzą że obrus brudny albo talerze puste do zabrania. Nie uzupełniają sztućców, siadasz przy pustym stoliku i sam musisz sobie zorganizować nakrycie. Kilka razy trafiłem na brudną szklankę lub filiżankę. Bardzo małe urozmaicenie jedzenia, praktycznie co dzień to samo z taką zmianą że dziś na kolację był makaron z serem a jutro ze szpinakiem itp. Poza tym coś w jedzeniu było nie tak, bo wiele osób miało dolegliwości żołądkowe. Z naszej grupy sześcioosobowej, 3 miały biegunkę i wymioty z czego 1 osoba trafiła do szpitala. Do zraszania trawy wykorzystują chyba szambo bo gdy te zaczną pracować strasznie śmierdzi w pokoju (np o 7 rano taka miła pobudka). Ręczniki plażowe porwane, poszarpane i mimo że basen czynny do 19 to ręczniki można oddawać do 18 a czasem do 18.30. Nie uzupełniają mydła/szamponu w pokoju, jak zużyjesz to co było na starcie więcej nie doniosą. Mimo pakietu ultra all inclusive to jednak trzeba było się dostosować do wyznaczonych przez hotel godzin posiłków. Nie było tak, ze o każdej porze można było iść na przekąskę. Pomiędzy śniadaniem a obiadem było chyba 2h przerwy, podczas których nigdzie nic nie podawali więc jeśli ktoś zjadł śniadanie o 8 i o 11 poczuł się głodny to sorry ale musiał czekać do obiadu. A po obiedzie, który kończył się o 14.30 dopiero od 16.00 serwowali kebaba w bagietce :) (fuj) i placki pity przy małym basenie, a przy dużym kawę i ciasta. I znów, jak ktoś przegapił obiad to musiał się zadowolić "kebabem" albo czekać na kolację. Po dwóch dniach na placki i nazwijmy to kebab nikt już nie miał ochoty a niczego innego już nie było. To jest hotel na 3,5 gwiazdki, nie więcej. Pokaż »

    2012-08-10
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 2.6

    Daniel ocenił hotel Kadikale Resort

    • Położenie
      2.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      2.5
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      2.8
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Hotel opanowany przez choroby układu pokarmowego, nie było dnia aby ktoś z wczasowiczów nie był odbierany przez klinikę i hospitalizowany w Bodrum, dotyczyło to wszystkich nie tylko Polaków. Sytuacja trwa od dłuższego czasu a podczas spotkania organizacyjnego z rezydentką Itaka nie zostały przekazane żadne informacje. Dorośli, dzieci wymiotowałi przed siebie nawet w holu. Toalety oblegane były a odgłosy wydobywające się z tych miejsc były przerażające!!!!! Dramatyczna sytuacja trwa tam nadal - o sytuacji tej poinformowany został Konsul RP w Stambule wraz z kilkudziesięcioma podpisami hospitalizowanych a także schorowanych Polaków- po braku reakcji i próbach zatajenia i uspokojenia przez pracowników ITAKI. Jedyne informacje od pracowników Itaki to takie że cały rejon Bodrum choruje- prawdopodobnie przez panujące tam wyjątkowe upały. Uważam zaistniałą sytuację za SKANDALICZNĄ!!!!! Co do hotelu: - brak plaży - sztuczna nazwana przez Polaków kuwetą dla kotów ( jest ich tam mnustwo) -brak swobodnego dostępu do wody- dzieci muszą stać w kolejkach do barów all ... i między drinkami otrzymają po mniej więcej 20 min np wodę z saturatora. dostęp do wody w butelkach jest tylko w jadalni przy obiedzie i kolacji. -trawniki podlewane są gnojowicą z szamb hotelowych i zraszacze zaczepiają często chodniki i część basenową przy zjeżdżalni- ( informacja potwierdzona przez pracownika Kadikale)- fetor roznosi się conajmniej dwukrotnie w ciągu doby) -codzienna walka o leżaki przy basenie głównym- leżaki znajdujące się pod parasolami stałymi- ( ludzie zajmują je od 5 tej rano - już o 6-00 zapomnijcie o wolnych miejscach) - pozostałe są albo w kuwecie - albo nieliczne przy basenie w dalszej części hotelu gdzie nie odbywają się animacje. - hotel nie serwuje aranu - brak swobodnego dostępu do napojów OGÓLNIE; - proszę nie liczyć na zwroty podatków tzw TAX-FREE - nawet z zakupów organizowanych przez pracowników ITAKA- nie ma takiego punktu na lotnisku w Bodrum. Pokaż »

    2012-07-29
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 3.5

    mstengel ocenił hotel Kadikale Resort

    • Położenie
      3.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      2.8
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      4.3
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      2.0

    My byliśmy w lipcu 2012 w Kadikale i nigdy więcej. Kilka konkretów: - codzienne podlewanie trawników wodą z szamba. Ogromny fetor wchodził do pokoju, woda przenoszona na klapkach do basenu i o epidemię nie trudno - coś z jedzeniem było nie halo, ponieważ 80% gości zachorowało (biegunka, wymioty) z czego wielu kończyło w szpitalu. Już na holu można było zorientować się,że jest coś gdyż lekarz był na miejscu przez cały czas. Goście sami opowiadali co im się przydarzyło, szczególnie cierpiały dzieci. - woda w jadalni podawana była w karafkach- na bank z kranu, bo po wizycie jakiejś inspekcji postawili butelkowaną. Co z tego jak do napoi podają lód z kranówki i o biegunkę też nie trudno. - hotel słaby, hol nie klimatyzowany, ciągły brak dostępu do internetu na samo dzień dobry ma się dość hotelu, gdy trzeba pokonać 98 schodów i kawałek pod górkę aby dojść do pokoju. I tak kilka razy dziennie na wysokość średnio 6 piętra. - różnorodność potraw pozostawia wiele dożyczenia - kelnerzy wiecznie zmęczeni życiem - na pochwałę zasugują animatorzy, którzy zabawiali gości jak mogli. Pokaż »

    2012-07-29
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.4

    ribka ocenił hotel Kadikale Resort

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Cudownie położony, w bajecznych ogrodach nad lazurowym morzem. Przepyszne menu, duża różnorodność potraw. Obsługa na 6+ :) Zawsze uśmiechnięci i pomocni, genialni animatorzy. Nie wiem czy można się do czegoś doczepić :) Jedynie co to nie polecam osobom z ograniczeniami ruchowymi. Do willi dalej położonych trzeba sporo nabiegać się pod górkę i po schodach - dobrze robi na kondycję!!! Pokaż »

    2012-07-03
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  •      

« poprzednia 1 2 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny