Hotel Geisum Village Hurghada **+

Geisum Village

Ocena hotelu (7 opinii)

4.2
  • Położenie
    5.0
    • Odległość od plaży / stoku 5.8
    • Plaża / stoki 4.7
    • Cicha i spokojna okolica 5.3
    • Restauracje w okolicy 3.8
    • Atrakcje w okolicy 4.8
    • Komunikacja 5.7
  • Pokoje
    3.9
    • Wielkość 4.2
    • Standard wyposażenia 3.7
    • Czystość 4.4
    • Łazienka 3.3
  • Wyżywienie
    4.1
    • Ilość i dostępność 3.8
    • Smak i jakość potraw 4.1
    • Różnorodność potraw 3.8
    • Obsługa 4.7
  • Hotel
    3.6
    • Basen 4.3
    • Udogodnienia dla dzieci 3.2
    • Animacje i rozrywka 3.0
    • Sport 3.0
    • Obsługa 4.1
    • Czystość 4.2
  • Jakość / cena
    4.4

Rekomendacja

83% poleca ten hotel

Proszę czekać

  • 5.4

    olejarz ocenił hotel Geisum Village

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    zgadzam sie ze zdankiem 69 niema czego szukac za taka cene ,kto chce mieszkac w pieciu gwiazdkach niech placi trzy razy tyle,nie bylem w egipcie po raz pierwszy i wiem jedno, im drozszy hotel i bardziej wypasiony tym dalej jest od centrum,popatrzcie na sakale i hotele umieszczone wzdluz ulicy ,z jednej strony pustynia z drugiej ulica i morze,a daleko im do wystroju dziedzinca jaki byl w gejsum vilage.Osobiscie polecam,jakby co to piszcie odpowiem,i jeszcze jedno jak wycieczki to z lokalnych biur i w zadnym wypadku z TELE TRAVEL od DAGI,ktora jest obok gejsum vilage,oszukuje oby tulko zarobic Pokaż »

    2011-04-23
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.4

    zdanek69 ocenił hotel Geisum Village

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      3.8
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      5.0

    W hotelu byłem w marcu 2011 r. Pierwszy raz w Egipcie więc nie mam porównania z innymi hotelami. Pokoje niezbyt przestronne i nowoczesne ale da się wytrzymać (sprzątane codziennie + wymiana ręczników). Jedzenie dobre choć trochę monotonne (dwa, trzy dania na obiad czy kolację). Na początku kwietnia 2011 r. planowane było otwarcie nowej stołówki (całkiem ładna). Otoczenie hotelu tj. basen, plaża z rafą a przede wszystkim zieleń przewyższają wiele hoteli wyższych kategorii. Obsługa bardzo miła i niezbyt natarczywa (gdyby ktoś skorzystał - pozdrowienia dla Adill i Zacharija od seven - powinni wiedzieć o kogo chodzi). Ogólnie dobry hotel w dobrej cenie. Pokaż »

    2011-04-06
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.8

    Teresa Łabudź ocenił hotel Geisum Village

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel usytuowany blisko morza, do centrum Hurghady starej 1,5 km. Niedaleko lotniska, samoloty nie przeszkadzają. Było super!!!

    2010-09-17
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.5

    zbigniew okulicz ocenił hotel Geisum Village

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.2
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    hotel położony niedaleko centrum starej Hurghardy bardzo blisko morza .jeśli znudziło się opalać i kąpać można było iść na zakupy do starej części miasta .dodatkową zaletą było położenie blisko lotniska ale nie na tyle blisko ,żeby to nam przeszkadzało .Klimat Egiptu i atmosfera hotelu równoważyły brak marmurów i ekskluzywnych łazienek . Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (9) »

    2010-09-17
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.7

    Artur Sikora ocenił hotel Geisum Village

    • Położenie
      4.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      1.0
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.0
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    To nie jest hotel tylko pensjonat o niskim standardzie!Stołówka to zgroza-brud i smród.Jeżeli chodzi o jedzenie to monotonia i raczej ciężko cos wybrac,na obiady wybór 2 dań.Opcja ALL to piwo w kubkach plastikowych i napoje Cola i Sprite-zero drinków!Pokoje zapuszczone i brudne-nie pomogło nawet włożenie w paszport dolarów!Jedyna zaleta to rafa koło zdewastowanego pomostu bliskosc sklepów i cisza wokoło.Nie polecam dla chcących tylko odpoczywac-my traktowalismy ten pseudo hotel jako baze wypadową.Ogólnie masakra! Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2010-09-10
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.9

    Beatka Lubicz ocenił hotel Geisum Village

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      5.0

    byliśmy tu po raz drugi, dlatego że bardzo nam odpowiada tutejsza kuchnia oraz wszędobylskie czysto! hotel mniejszy, średniej kategorii za dobre pieniądze.

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2010-03-08
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 3.8

    Ewiju ocenił hotel Geisum Village

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      3.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Byłam w tym hotelu w 2005 r. Nie było jeszcze basenu. Hotel taki sabie. Część pokoi po remoncie. Ja mieszkałam w nieremontowanym. Klimatyzacja głośna( stara). Otoczenie nie było zadbane. Na Egipt to trochę marne warunki.

    2009-06-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny