Hotel Mar Turgutreis ****

Mar

Ocena hotelu (12 opinii)

3.6
  • Położenie
    4.1
    • Odległość od plaży / stoku 4.8
    • Plaża / stoki 3.6
    • Cicha i spokojna okolica 4.4
    • Restauracje w okolicy 4.1
    • Atrakcje w okolicy 3.6
    • Komunikacja 4.0
  • Pokoje
    3.9
    • Wielkość 3.8
    • Standard wyposażenia 3.6
    • Czystość 4.4
    • Łazienka 3.9
  • Wyżywienie
    3.8
    • Ilość i dostępność 3.6
    • Smak i jakość potraw 4.1
    • Różnorodność potraw 3.2
    • Obsługa 4.2
  • Hotel
    2.8
    • Basen 4.0
    • Udogodnienia dla dzieci 1.7
    • Animacje i rozrywka 2.1
    • Sport 1.0
    • Obsługa 3.7
    • Czystość 4.1
  • Jakość / cena
    3.5

Rekomendacja

78% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.3

    noise ocenił hotel Mar

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Mały, spokojny hotel z bardzo miłą obsługą. Jedzenie bardzo smaczne, każdego dnia inne potrawy. Dużym plusem jest bliskość do morza. Głównym zastrzeżeniem jest czystość plaż - na brzegu znajduje się wysuszona trawa morska, która wygląda dość nieestetycznie. Pokoje małe, dość ciemne, ale czyste - sprzątane codziennie. Przed hotelem znajduje się mały basen - większość ludzi i tak wybiera morze, więc nie ma nad nim tłumów. Hotel znajduje się w odległości 15-20 minut spacerem od centrum. W okolicy można uprawiać różne sporty - od przejażdżki skuterem wodnym, przez windsurfing po parasailing. Pokaż »

    2012-09-14
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.3

    marmalade27 ocenił hotel Mar

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Byłam w tym hotelu z chłopakiem na przełomie czerwca i lipca i jestem bardzo zadowolona!! Dokładnie tego oczekiwałam, tzn. kameralny hotel (16 pokojów), spokój i cisza (brak animacji, krzyków dzieci, dyskotekowej muzyki cały dzień itp.), hotel znajduje się praktycznie nad samym morzem, na końcu mało uczęszczanej promenady, kilkanaście metrów od plaży, posiłki podawane w ogrodzie z widokiem na morze, po drugiej stronie promenady tuż nad plażą stoliczki, przy których można wieczorem posiedzieć, napić się wina i popatrzeć na morze i zachód słońca, romantycznie do bólu :)) Nie ma problemu z miejscem na plaży, można się rozłożyć na pomoście albo leżakach, plaża nie jest jakaś mega, ale dużym plusem jest brak tłumów. Pokoje czyste, codziennie sprzątane, obsługa bardzo miła i kontaktowa, chociaż niektórzy po angielsku ni huhu :) Ale nadrabiali uśmiechami :) Posiłki chyba 5 razy dziennie, ale my jedliśmy max. 3 razy, bo ciągle gdzieś chodziliśmy/jeździliśmy na wycieczki, może jedzenie bez szału, bo prawie co dzień to samo, ale dosyć duży wybór (oprócz obiadu, który jest z góry ustalony), wszystko smaczne i głodni nie chodziliśmy :) Napoje przez cały dzień za darmo w opcji all inclusive, my piliśmy głównie wino i wodę. Samo Turgutreis jest malutkie i niezbyt tłoczne, warto przejechać się lokalnym autobusem do pobliskiego Bodrum (przystanek w centrum, 5 TL za osobę). Ogólnie było super, nie było żadnych problemów, polecam wszystkim, którzy cenią spokój i kameralną atmosferę :) Pokaż »

    2012-07-18
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 0.0

    Marianna pakutek ocenił hotel Mar

    • Położenie
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 0.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 0.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 0.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Witajcie! Kiedy wykupiłam z meżem wycieczke, własnie z tym hotelem i czytając opinie w internecie na temat tego hotelu, przeraziłam sie i odechciało mi sie wczasów! ale będąc tam byłam mile zaskoczona, obsuga idealna, jedzenie wyśmienite, pokoje posprzatane, cisza spokój przedewszystkim bezpiecznie, tzn. można było zotawic pokój otwarty i nic nie zgineło! prawdziwy hotel na odpoczynek! do morza bliziutko, basen czyściutki. Jak dla mnie rewelacja! polecam z czystym sumieniem polecam! Mam tyllo zastrzezenia do bióra podrózy! jednym slowem powiedziec to zdzierusy! lepiej wykupic wycieczki w lokalnym biurze podrózy! Zapłaci sie o połowe mniej a tyle samo sie zobaczy! Pokaż »

    2012-06-28
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.9

    Madison ocenił hotel Mar

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Przed wyjazdem czytałam opinię, wiedziałam, że muszę koniecznie postarać się o pokój z widokiem na morze. Hotel oceniam bardzo dobrze z kilku powodów, przede wszystkim jechałam sama, trochę odpocząć, trochę popracować, a Mar jest idealną ostoją, spokoju, miłej, skorej do żartów (popieram!!) obsługi, kameralny.. idealny dla mnie, bo zdecydowanie nie przepadam za tłocznymi molochami z 300 pokojami :) Jedzenie.. super.. za dużo dla mnie nawet, a kucharze, jeśli tylko obdarować ich SZCZERYM uśmiechem (bo niestety po angielski nie porozmawiasz) wybiorą Ci najlepsze kąski na talerz, pomimo szwedzkiego stołu :))) Faktycznie, niektórzy "malkontenci" mieli prawo nimi być, bo pokoi z fajnym widokiem naliczyłam raptem 5,6.. reszta to (popieram przedmówców) pokoje z małymi okienkami. Ale to też nie jest wyrok śmierci, jeśli za oknem piękna zatoka i słońce, które w zachodniej stronie zatoki topiło się codziennie w morzu.. rewelacja. Cóż, ja Kochani wracam w październiku, a, że przyzwyczajam się do miejsc na świecie, zapewne nie będzie to ostatni powrót ;) POLECAM! I nie, nie jestem pracownikiem Itaki (do firmy mam lekkie zastrzeżenia) ;) Pokaż »

    2012-06-23
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.7

    etka ocenił hotel Mar

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      3.2
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Jest to uroczy hotel, przepięknie usytuowany z niezwykle miłą, skorą do żartów obsługą. Pokoje czyste, przyzwoicie urządzone i codzienne sprzątane – uwaga: brak pokoi z widokiem na morze. Jedzenie dobre, momentami nawet wyjątkowo smaczne ze względu na możliwość zajadania się lokalnymi produktami (warzywa, owoce). Jest to głównie wersja veggie w lokalnym wydaniu – osobom przywiązanym do polskiej kuchni i jedzenia dużej ilości mięsa stanowczo odradzam Hotel Mar. Przy okazji od razu odradzam też podróże do Turcji osobom źle znoszącym kontakt z inna kulturą oraz, powiedzmy to sobie otwarcie, wszystkim „islamofobom” – tam nie ma kościołów. Kameralna plaża wyłącznie do użytku hotelowych gości na której mieści się sześć leżaków z parasolami oraz dwa pomosty z poduchami i zacienieniem, na których przez długie godziny można oddawać się leniuchowaniu. Do centrum miasteczka prowadzi długi, piękny deptak wzdłuż morza (Hotel Mar znajduje się niemalże na końcu trasy spacerowej). Zachody słońca oglądane z wybrzeża – spektakularne! Miasteczko gościnne, tętniące życiem i sympatyczne. Każdy znajdzie w nim coś dla siebie: od głośnej, zapełnionej przez młodych Brytyjczyków i Turków Bar Street przez kameralne, ulokowane na uboczu knajpki serwujące świeże ryby i dobre wino, po miejsca gdzie serwowane są obłędnie słodkie i nieziemsko smaczne desery. Co wrażliwsze osoby szukające spokojnego wypoczynku wśród cywilizowanych ludzi przestrzegam, w hotelu Mar trafiają się goście z Polski których zachowanie, delikatnie mówiąc, urąga wszelkim podstawowym zasadom kultury. Opcja all-inclusive (alkohol) sprzyja uwolnieniu się bydlęcej strony natury ludzkiej ;-) Generalnie gorąco polecam. Pokaż »

    2011-07-25
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.2

    Gru ocenił hotel Mar

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      3.3
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel Mar jest wspaniałym miejscem dla wszystkich tych, którzy szukają kontaktu ze światem, różnorodnością i ciekawi ich inna kuchnia, obyczaje i sposób zycia. Jeśli lubisz jadać jedynie kotlety schabowe, zaś głównym celem wyjazdu jest spożywanie drinkow w opcji all inclusive wybierz inne miejsce! W ten sposób nie zepsujesz wakacji sobie i innym. Hotel położony jest blisko plaży, ma dość duże, bardzo czyste i zadbane pokoje. Cudowną formą plażowania jest zaleganie na pomoście na wielkich poduchach. Z hotelowego baru rozciąga się widok na całe Turgutreis oraz morze i wyspę Kos. Największym chyba jednak plusem hotelu jest jego wielkość oraz personel. Jeśli chcesz poczuć się na wakacjach jak u siebie w domu, to właściwe miejsce. Panowanie pracujący w barze i obsługujący posiłki są niezwykle, ciepli, gościnni i sympatyczni. Odpowiedzą na każde pytanie (po angielsku) i pomogą w każdej sytuacji. Tryskają poczuciem humoru i tworzą prawdziwie "domową" atmosferę. W hotelu nie ma animacji, tańczenia „Makareny” nad basenem ani innych równie wątpliwych rozrywek. Jedzenie jest RAJEM dla wegetarian, tradycyjna turecka kuchnia (przez polskich gości z bliżej nieokreślonych powodów nazywana "wynalazkami") była bardzo smaczna. Przewaga warzyw! Pysznych, dojrzewających pod południowym słońcem! Śniadania podawane są na tarasie na morzem, były wspaniałym początkiem dnia. Turgutreis jest bardzo zadbanym miasteczkiem. W centrum znajduje się trag, na którym obowiązkowo trzeba się targować, ale jest to bardzo przyjemne doświadczenie. Można poznać lokalną kuchnię, ale także poza innymi turystami mieszkają tu również Turcy, więc można poznać turecki sposób życia i spędzania czasu. Co jest niezwykle ciekawe. W hotelu Mar również zatrzymują się Turcy. W okresie naszego pobytu przebywała tam rodzina właściciela, bardzo miło razem spędzaliśmy czas na pomoście. Językiem w którym bez trudu można się komunikować jest angielski. Ciepło i serdeczność gospodarzy niezwykła. Pokaż »

    2011-07-23
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.2

    Azjatka1205 ocenił hotel Mar

    • Położenie
      1.8
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      1.0
      • Wielkość 1.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.0
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Składamy reklamację dotyczącą niedotrzymania przez Itakę warunków umowy i wprowadzenie nas w błąd, mający dla nas konsekwencje finansowe, a także powodujący dyskomfort. Hotel określano jako 4* all inclusive. Oto punkty które nie zgadzały się z opisem: - brak profesjonalnej opieki rezydenta ( słaba znajomość języka angielskiego i zerowa tureckiego)rezydent zostawił nas z kierowcą nie mowiącym po ang i nie znającym naszego hotelu co wydłużyło czas dojazdu. -Polakom proponowano najgorsze pokoje,bez dużego okna ( okno o pow 0,3m kw)będące często drugim pokojem w połączonym 2-pokojowym apartamencie, bez widoku na morze.Prezentowane w katalogu pokoje były przeznaczone dla Turków -Dyskusja i wręcz kłótnia z obsługa hotelu o zmianę pokoju były dla nas bardzo niemiłe i zepsuły początek pobytu.Tylko dzięki znajomości języków udalo nam się rozwiązaćten problem- dzięki przychylności managera hotelu,którego zdaniem to Itaka wprowadziła nas w błąd nie informując dokładnie o standardzie zamówionych pokoi -wyżywienie (podobno all inclusive)było gorsze niż HB w Grecji.Lunch tak skromny, że aż wstyd- 3 plasterki jakiejś mielonki, makaron i sucha sałata Ciepłe danie podczas kolacji tylko jedno- reszta to dania zimne -zadziwiające było to, że obywatele Turcji i innych państw mieli zupelnie inną wersję all inclusive i poza śniadaniami jadali w innym pomieszczeniu.Powodowalo to odczucie, że my Polacy jesteśmy klientami niższej kategorii -niedopuszczalna sytuacja spotkała jedną Panią z Polski.Chorowała na żołądek i po 3-dniowym poście poprosiła o jakieś dietetyczne danie, za które kazano jej zapłacić extra -lokalne napoje w opcji all incl to podróba coca coli z nazwą Aro i marne piwo lane z plastikowej litrowej butelki. Tylko wino jako tako nadawało się do picia Pokaż »

    2010-08-18
    Opinia pomocna?
    Tak (3) / Nie (0)
  • 1.3

    Honorata1111 ocenił hotel Mar

    • Położenie
      2.5
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      1.2
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.0
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Składamy reklamację dotyczącą niedotrzymania przez Itakę warunków umowy i wprowadzenie nas w błąd, mający dla nas konsekwencje finansowe, a także powodujący dyskomfort. Hotel określano jako 4* all inclusive. Oto punkty które nie zgadzały się z opisem: - brak profesjonalnej opieki rezydenta ( słaba znajomość języka angielskiego i zerowa tureckiego)rezydent zostawił nas z kierowcą nie mowiącym po ang i nie znającym naszego hotelu co wydłużyło czas dojazdu. -Polakom proponowano najgorsze pokoje,bez dużego okna ( okno o pow 0,3m kw)będące często drugim pokojem w połączonym 2-pokojowym apartamencie, bez widoku na morze.Prezentowane w katalogu pokoje były przeznaczone dla Turków -Dyskusja i wręcz kłótnia z obsługa hotelu o zmianę pokoju były dla nas bardzo niemiłe i zepsuły początek pobytu.Tylko dzięki znajomości języków udalo nam się rozwiązaćten problem- dzięki przychylności managera hotelu,którego zdaniem to Itaka wprowadziła nas w błąd nie informując dokładnie o standardzie zamówionych pokoi -wyżywienie (podobno all inclusive)było gorsze niż HB w Grecji.Lunch tak skromny, że aż wstyd- 3 plasterki jakiejś mielonki, makaron i sucha sałata Ciepłe danie podczas kolacji tylko jedno- reszta to dania zimne -zadziwiające było to, że obywatele Turcji i innych państw mieli zupelnie inną wersję all inclusive i poza śniadaniami jadali w innym pomieszczeniu.Powodowalo to odczucie, że my Polacy jesteśmy klientami niższej kategorii -niedopuszczalna sytuacja spotkała jedną Panią z Polski.Chorowała na żołądek i po 3-dniowym poście poprosiła o jakieś dietetyczne danie, za które kazano jej zapłacić extra -lokalne napoje w opcji all incl to podróba coca coli z nazwą Aro i marne piwo lane z plastikowej litrowej butelki. Tylko wino jako tako nadawało się do picia Pokaż »

    2010-08-18
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 2.1

    kasia197 ocenił hotel Mar

    • Położenie
      3.5
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      2.5
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      1.5
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      2.0
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Hotel uroczy,ale nie 4 *. Pokoje sprzątane codziennie, basen mały.Plaża przy hotelu niezgodna z zdjęciami (zdjęcia plaży z innego hotelu),brak zjeżdżalni.Ciężko o pokój z widokiem na morze(te rezerwowane są dla tureckich gości) Podejście rezydentów Itaki niekompetentne. To była nasza podróż poślubna.Niestety, mimo iż sam przełożony rezydentów niejaki pan Remigiusz M. rzekomo 2 raz zapisał to w swoim notesie, to 2 tyg. naszego pobytu widocznie za krótko dla niego aby coś przygotować. Totalna ignorancja i brak szacunku! Widocznie Itaka więcej nic od nich nie oczekuje, a szkoda bo przy tak dużej konkurencji powinni się liczyć z opinią gości. Posiłki monotonne, cały czas to samo, obiad skandaliczny np. 2 łyżki ryżu+ PÓŁ udka z kurczaka,brak możliwości jakiegokolwiek wyboru, oraz ilości jedzenia(poza kolacją). Po tygodniu kłótni dodano nam zupę... Bar na plaży nieczynny,wszędzie oszczędności, prysznic podłączyli w ostatnim dniu naszego pobytu-żenujące! Złożyliśmy reklamację i czekamy ... Pokaż »

    2010-06-14
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.2

    Katy Perry ocenił hotel Mar

    • Położenie
      3.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      3.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Wyjazd z Itaka - zdjecıa z folderu nı jak do rzeczywıstoscı. Grzyb w lazıence, pomost pordzewıaly, brak baru przy morzu od 6 lat o czym ıtaka nıe ınformuje klıentow. Jedzenıe to porazka objad to makaron z fasola lub zıemnıakı z sosem ı ryzem!!! Ale hotel cıchy ı wıdokı ladne. Osobıscıe nıe polecam za te cene. Pokaż »

    2009-09-01
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny