Hotel Kriss Ortakent ***

Kriss

Ocena hotelu (20 opinii)

3.7
  • Położenie
    3.6
    • Odległość od plaży / stoku 2.6
    • Plaża / stoki 2.6
    • Cicha i spokojna okolica 5.2
    • Restauracje w okolicy 4.2
    • Atrakcje w okolicy 2.4
    • Komunikacja 4.6
  • Pokoje
    3.4
    • Wielkość 2.9
    • Standard wyposażenia 3.7
    • Czystość 4.1
    • Łazienka 3.1
  • Wyżywienie
    4.0
    • Ilość i dostępność 3.5
    • Smak i jakość potraw 4.6
    • Różnorodność potraw 3.3
    • Obsługa 4.6
  • Hotel
    3.4
    • Basen 4.2
    • Udogodnienia dla dzieci 2.3
    • Animacje i rozrywka 3.2
    • Sport 2.1
    • Obsługa 4.6
    • Czystość 4.0
  • Jakość / cena
    4.2

Rekomendacja

69% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 4.1

    Barbara Radecka ocenił hotel Kriss

    • Położenie
      4.3
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      3.8
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      3.2
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Cisza i spokój. Obsługa na wysokim poziomie. Jedzenie smaczne. Brak animacji.

    2010-09-08
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (3)
  • 3.9

    BasiaS01 ocenił hotel Kriss

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      2.8
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      3.5
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotelik mały, spokojne otoczenie, dobry dla seniorów oraz osób z małymi dziećmi (brak animacji). Pokoje czyste, dla 2 osób w sam raz, dla 3 za ciasno. Sposób sprzątania łazienki - turecko-grecki (jako-tako). Personel bardzo miły i przyjazny, właściciele (małżeństwo Sofia i Levent) przesympatyczni. Kuchnia dobra, świeża - nie miałam przebojów żołądkowych. Hotel polecam zestresowanym na wakacje typu "święty spokój" (tak było w czerwcu, później jest tłoczniej). Pokaż »

    2010-07-20
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.6

    Bożena Górowska ocenił hotel Kriss

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel jest mały położony w zacisznym miejscu , do morza trzeba isc 10 min ,plaż kamienista . Obsługa hotelowa brdzo miła staraja sie sprostac wymaganym oczekiwaniom nawet znaja pare polskich słow :) Polecam ten hotel tym ktorzy chca w zaciszu odpoczac. Pokaż »

    2009-08-30
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.5

    Kate ocenił hotel Kriss

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Czystość łazienki nie jest na najwyższym poziomie,ale zawsze można poprosić o gruntowne sprzątanie.Obsługa cudowna,jedzenie b.smaczne.Hotel zaciszny(+),ale wszędzie blisko.Rozrywki we własnym zakresie w barze na dachu(jeśli fajny turnus)i na promenadzie, do której parę kroków. Plaża (ok. 200 m) żwirkowa, za to basen czyściutki,leżaków do woli. Kto czyta opis w katalogu, ten unika rozczarowań. Piszą prawdę. Atmosfera świetna, do Krissa chce się wrócić jeszcze zanim się z niego wyjedzie. Polecamy gorąco! Pokaż »

    2009-08-15
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (2)
  • 5.0

    Ela ocenił hotel Kriss

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      4.2
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel wygląda dokładnie tak jak na zdjęciach. Głównym plusem tego hotelu była bardzo sympatyczna, młoda obsługa, mała ilość osób w hotelu, cisza i spokój... Do plaży dość blisko,tylko że do kamienistej...wymagane obuwie do wody. Za leżaki nic sie nie płaci,ale opiekunowie plaży podchodzą, żeby coś zamówić. Piaszczysta plaża też jest- jakieś 2km od hotelu-dojście promenadą przy morzu. Ta plaża jest długa,szeroka i piaszczysta. Za leżak i parasol-chyba 5 lirów. Jeśli chodzi o jedzenie to miałam w pewnym okresie wydzielane i nakładane na talerz przez kelnerów(byłam w ostatnim turnusie-koniec września). Do centrum Bodrum dobry dojazd-busy prawie przy hotelu, jedzie sie jakieś max 45-50 minut. Ogólnie hotelik polecam,ale nie osobom nastawionym na rozrywke. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (7) »

    2009-06-18
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 4.9

    Tomasz Rogosz ocenił hotel Kriss

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel jak i polozenie, jestsuper. Obsluga mila i bardzo kontaktowa, spokojna dzielnica, blisko do Morza troche daleko do piaszczystej plazy ale za to ladna promenada. Polecam

    2009-06-17
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.1

    Jola ocenił hotel Kriss

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Polecam hotelik, nieduży z kameralna atmosferą, basen mały, ale za to leżaków starcza dla wszystkich gości. Obsługa życzliwa, pomocna. Czysto. Jedzenie? Można było się najeść. Wieczorami cisza, spokój - bez nachalnej dyskotekowej sieczki.Jedyny minus - to brak hotelowej plaży. Pokaż »

    2009-06-02
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.6

    Beata Krzemionka ocenił hotel Kriss

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Gorąco polecam hotel,pokoje choć małe ale przytulne i utrzymane w czystości.Jedzenie było wyśmienite i urozmaicone. Najistotniejsza była jednak atmosfera jaka tam panuje dzięki przesympatycznej obsłudze.

    2009-05-10
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 4.6

    Pawel Matusiak ocenił hotel Kriss

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel Kriss trudno nazwac hotelem raczej malutki pensjonacik 3 budyneczki po 8 pokoi w kazdym stolowka w osobnym budynku miejsce zaciszne i spokojne bardzo sympatycznie mozna wypoczac jedzenie wrecz wysmienite do morza okolo800 m kto szuka ciszy to polecam Pokaż »

    2009-04-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.2

    Jolanta Zarębska ocenił hotel Kriss

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel zasługuje na ocenę wyznaczoną "gwiazdkami", miałam jednak wrażenie, że bez znajomości języków obcych nie poradziłabym sobie z codziennymi sprawami. Hotel jest niewielki, więc rezydenci łączą obowiązki z innymi hotelami. Atrakcyjna jest kameralność hotelu, rodzinna niemal atmosfera, z małymi dziećmi- świetnie się tam wypocznie. Do plaży jednak trzeba dojść, i tam- opłacić sobie leżaki! Byłam zadowolona z hotelu, sądzę, że przez dwa lata obsługa poznała gusty i język Polaków w lepszym stopniu.Nie zawiodłam się w zasadzie niczym prócz rozmiaru hotelowego basenu. Na zdjęciach wygląda na większy! Acha! Klimatyzacja- OK Pokaż »

    2009-04-25
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  •      

« poprzednia 1 2 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny