Hotel Lilia Złote Piaski ****

Lilia

Ocena hotelu (10 opinii)

4.5
  • Położenie
    5.2
    • Odległość od plaży / stoku 6.0
    • Plaża / stoki 4.9
    • Cicha i spokojna okolica 4.3
    • Restauracje w okolicy 5.7
    • Atrakcje w okolicy 4.9
    • Komunikacja 5.1
  • Pokoje
    4.7
    • Wielkość 4.8
    • Standard wyposażenia 4.4
    • Czystość 5.2
    • Łazienka 4.2
  • Wyżywienie
    4.7
    • Ilość i dostępność 5.0
    • Smak i jakość potraw 4.3
    • Różnorodność potraw 4.2
    • Obsługa 5.1
  • Hotel
    3.8
    • Basen 4.3
    • Udogodnienia dla dzieci 2.6
    • Animacje i rozrywka 2.6
    • Sport 3.4
    • Obsługa 4.9
    • Czystość 4.8
  • Jakość / cena
    4.5

Rekomendacja

90% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.6

    just88 ocenił hotel Lilia

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel naprawdę blisko plaży. W opcji HB jedzenie wystarczające (nic nie dokupowaliśmy) - bardzo smaczne i swieze. Obsluga usmiechnieta i pomocna. Kucharze zadowoleni ze swojej pracy, Okolica dosc spokojna, nie w samym sercu Zlotych Piaskow, co jest zaleta (bo nie jest tez daleko). Obok wiele barow, restauracji. Bulgarzy sa przemili i goscinni. Polecam ten hotel. Pokaż »

    2012-09-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 2.4

    Alfredo1977 ocenił hotel Lilia

    • Położenie
      4.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      1.2
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      3.0
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      2.0
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Hotel ma jedną zaletę jest blisko plaży. Po przyjeździe i zakwaterowaniu w pokoju odkryliśmy stary kebab w szufladzie , strasznie śmierdzący , po podłodze i szafce pod telewizor spacerowały małe czarne mrówki.Dopiero po ostrych słowach rezydentki sprzątneli kebab po 2 dniach. serwis sprzątający jest mało dokładny i wydajny. W łazience, brudna muszla klozetowa i mokre ręczniki pod umywalką. Mini bar przetrzebiony a potem próba dopisania braków do rachunku, mimo ,że z tego nie korzystaliśmy. Jedzenie na śniadanie monotonne , co dziennie albo parówki , albo parówkowa na ciepło.. Co dwa dni naleśniki albo omlet lub jajecznica.Napoje to rozrobione soki z automatu z przewagą wody. Obiadokolacje dobre i urozmaicone. Desery dobre. Basen hotelowy to jakaś porażka , niby nie można rezerwować miejsc przy basenie ale burak , który pełni tam rolę basenowego za parę euro najlepsze miejsca trzyma dla Niemców i Rosjan. W hotelu jest night klub notorycznie pusty . Darmowe wifi ma ograniczoną przepustowość , im więcej ludzi z niego korzysta tym gorzej działa.. Windy są 4 ale rzadko kiedy działają prawidłowo (długi czas oczekiwania). Obsługa miła , zwłaszcza w restauracji.Żadnych atrakcji dla dzieci ani animacji. Ogólnie nie polecam . Pokaż »

    2012-08-16
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 4.2

    marco73 ocenił hotel Lilia

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.2
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      2.7
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel położony w bardziej spokojnej części złotych piasków. pokoje czyste, obsługa miła i pomocna. Posiłki dobre choć monotonne a zwłaszcza śniadania. Basen średniej wielkości, ale jeszcze koło dziesiątej rano można było znaleźć wolny ręcznik. Ogólna ocena dobra, adekwatny stosunek jakości do ceny. Jeżeli ktoś nie potrzebuje mega luksusów i animacji to Hotel Lilia jest w sam raz. Pokaż »

    2012-08-15
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.4

    Ireneusz ocenił hotel Lilia

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      3.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      3.7
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel swoje najlepsze lata ma już za sobą. Obecnie nie zasługuje na 4 gwiazdki, tylko na mocne 3. Infrastruktura hotelowa przestarzała. Pokoje są średniej wielkości, ale po dołożeniu dostawki robią się nieco ciasne. TV starego typu, kineskopowy. Łazienka niespecjalna - brak jednorazowych mydełek i szamponów, tylko wszystko w dozownikach wielokrotnego użytku, kabina prysznicowa ze starą kotarą przez którą woda wylewa się na zewnątrz. Sprzątaczki nie wysilają się. Sejfy dostępne przy recepcji, jednak ich obsługa jak za króla Ćwieczka - są na dwa kluczyki : jeden posiada boy hotelowy, drugi dla nas, ale co z nim zrobić, gdy się człowiek chce wybrać na plażę ? Czyżby w Bułgarii nie znano jeszcze sejfów szyfrowych ? Duży plus za wyżywienie. Wszystkiego pod dostatkiem, na bieżąco uzupełniane, bardzo urozmaicone, dla każdego coś miłego. Basen hotelowy w miarę duży, ale i tak przy nim brakuje miejsca. Zresztą przyjechaliśmy nad morze, więc z basenu nie korzystaliśmy. Drugi basen jest na dachu hotelu, ale ten jest płatny 10 lewa. Ogólnie pobyt w hotelu oceniam pozytywnie, ale bez fajerwerków. Pokaż »

    2012-07-30
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.2

    magiczny89 ocenił hotel Lilia

    • Położenie
      5.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      3.7
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel bardzo fajny. Położony z dala od centrum kurortu.. jedyne co denerwowało podczas spacerów to ciuchcia jeżdżąca po deptaku... Jedzenie dobre choć śniadania były monotonne ciągle to samo do jedzenia... W hotelu dużo Niemców i Rosjan chociaż trafili się i Polacy... W restauracjach i sklepach można dogadać się po polsku, Bułgarzy znają kilka języków w tym polski :) polecam jak najbardziej hotel Pokaż »

    2011-09-22
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.1

    Kasia Baranowska ocenił hotel Lilia

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      2.8
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel świetnie położony. Widać że czasy świetności ma już za sobą, przydałoby mu się odnowienie wnętrza. Ale za to bardzo czysty. Na przeciwko jest plaża oraz baseny na plaży (dodatkowo płatne) ale my właśnie tam spędzaliśmy czas, bo basen hotelowy jest mały i jest przy nim bardzo ciasno. Pokój mieliśmy czysty, niby wszystko w nim było tzn. tv, lodówka, suszarka ale był skromnie urządzony i mało przytulny. W łazience o pomstę do nieba wołał prysznic osłonięty jedynie ceratkową załonką. Ale i tak najgorsze było wyżywienie. Niby dużo, ale wszystko bez smaku, tłuste i okropne. Jedynie warzywa i owoce były smaczne. Na szczęście wokół hotelu jest mnóstwo restauracji gdzie można zjeść smacznie i wcale nie drogo. Polecam świeże ryby i owoce morza! Mimo drobnych niedogoności wakacje mieliśmy udane a hotel mogę polecić osobom nie wymagającym. Pokaż »

    2011-08-04
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 4.2

    kirusek ocenił hotel Lilia

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      2.5
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel blisko plaży.Brak rorywek dla dzieci.Opcja allclusiw bardzo słaba.Po zakupie sejfu okazuje sie że dpopiero piaty jest sprawny. Po wykupienie wycieczki do Balciku u rezydenta pojechaliśmy po połudnui daliśmy się na mówić na zakup płyty dvd z wycieczki gdzie było bardzo skromne nagrana - nie polecam lepsze nagranie zrobilismy sami, Organizator ITAKA , wylot opóżniony 3 godziny na lotnisku biuro rozdaje kanapki - nie zjAdliwe dla wszystkich. Po przylocie rezydent odstawia nas pod hotel przed 21 , gdzie możemy zjeść resztki kolacji. ogólna ocena 3+ Pokaż »

    2011-07-30
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.9

    ziomek_no1 ocenił hotel Lilia

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    hotel przy samej plazy. 2 dużę baseny ( na dachu płatny dodatkowo ) duzy i nie trzeba wczesnie wstawac by zajac lezak. Hotel nieogrodzony-mozna korzystac z okolicznych sklepow/barow i nikt nie zwraca uwagi na to ze się je/pije przy basenie rzeczy kupione poza hotelem. Obsluga mila i grzeczna, nienachalna i nie wymuszajaca niczego. Jedzenie bardzo dobre i urozmaicone !!!Jeszcze jedna rzecz-swietna maszyna do kawy,kakao,czekolady przy sniadaniu ! Ceny w restauracji i przy basenie b.normalne tak wiec nie mozna marudzic. Klimatyzacja w pokoju dzialala bez zarzutu, nie ma polskich kanalow w tv ale czy to takie wazne? Okolica hotelu spokojna w nocy ale do atrakcji nocnych 5min spaceru tylko. GORACO POLECAM Pokaż »

    2011-07-25
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 4.4

    MIchał ocenił hotel Lilia

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.6
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Hotel ładny, w spokojnej części kurortu jednak wszędzie blisko. Pokoje sprzątane codziennie, czysto, zadbany basen. Goście różnych narodowości, przeważają Niemcy. Ładny z widokiem na morze. Klimatyzacja sprawnie działała, wielkość pokoju w sam raz, ładny balkon - można słuchać szumu morza Obsługa uprzejma, pokój sprzątany codziennie, czysto, ręczniki wymieniane na bieżąco. Jedzenie trochę monotonne, na śniadanie to samo a na obiad kurczaki, ale smaczne. Pokaż »

    2010-11-26
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 5.2

    Kasia N ocenił hotel Lilia

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Byliśmy w hotelu Lilia w połowie sierpnia 2010 roku i byliśmy naprawdę zadowolenia zarówno z położenia, jak i samego hotelu. Pokoje (my mieliśmy z widokiem na morze) były duże, z wygodnymi łóżkami, porządną łazienką i dużym balkonem. Co do czystości to sprzątane było codziennie, nie można narzekać, pościel wymieniana była co 3 dni, ręczniki na życzenie. Łazienka nam trafiła się z takim wanno-prysznicem, także byliśmy zadowoleni. Jedzenie- duży wybór, donoszone na bieżąco, każdy mógł znaleźć coś co by mu smakowało. Basen ok, jednak na taki hotel troszkę za mało leżaków wokół, czasami był problem ze znalezieniem miejsca. Położenie- idealne! 5 minut od hotelu zaczynał się pas restauracji, sklepów i kawiarenek, natomiast przy samym hotelu było spokojnie, bez głośnej muzyki, można było spokojnie spać. Jakieś 10-15 min żeby dojść do centrum, a tam rozrywek do wyboru do koloru. Pokaż »

    2010-08-19
    Opinia pomocna?
    Tak (8) / Nie (1)
  •      

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny