Hotel Tia Maria Słoneczny Brzeg ***

Tia Maria

Ocena hotelu (20 opinii)

2.8
  • Położenie
    3.7
    • Odległość od plaży / stoku 3.0
    • Plaża / stoki 4.1
    • Cicha i spokojna okolica 3.2
    • Restauracje w okolicy 4.1
    • Atrakcje w okolicy 3.4
    • Komunikacja 4.5
  • Pokoje
    3.3
    • Wielkość 3.6
    • Standard wyposażenia 3.2
    • Czystość 3.3
    • Łazienka 3.1
  • Wyżywienie
    2.2
    • Ilość i dostępność 2.9
    • Smak i jakość potraw 1.9
    • Różnorodność potraw 1.6
    • Obsługa 2.4
  • Hotel
    2.0
    • Basen 2.8
    • Udogodnienia dla dzieci 1.6
    • Animacje i rozrywka 1.5
    • Sport 1.5
    • Obsługa 1.9
    • Czystość 2.8
  • Jakość / cena
    2.9

Rekomendacja

53% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 2.3

    dewu78 ocenił hotel Tia Maria

    • Położenie
      2.8
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      2.8
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      1.2
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      1.7
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Ogólnie skusiła nas z żoną cena, jeszcze była Last Minute, więc wzięliśmy mimo że opinie w internecie nie były najlepsze :-) Generalnie stwierdziłem że Polak z gruntu narzeka, jak jest ok to nie pisze, jak jest źle to daje pełen upust swojej frustracji. Hotel ogólnie jest spoko za te pieniążki, menadżerka dramat, generalnie unikać załatwiania spraw z nią. Chciała nam wcisnąć 50 lew z malutki ręcznik, który ponoć zgubiliśmy, na szczęście okazało się że pokojówka jednego dnia dało chyba jeden mniej, bo następnym razem zostawił o jeden więcej. Pokoje na parterze na pewno są gorsze niż na piętrach, ale generalnie nie siedzieliśmy w pokoju ani hotelu więc nie narzekam. Natomiast jedzenie - DRAMAT !!!!!!! Na początku byłem sceptyczny, liczyłem na poprawę, stwierdziłem że zawsze tego jest trochę, co prawda codziennie mniej więcej to samo, ale da się coś wybrać. Problem tylko taki, że jedzenie jest nieświeże, za wyjątkiem pieczonych kurczaków, bo je jedzą wszyscy więc schodzą na bieżąco. Zupa przez 2 tygodnie była ta sama (z ciekawości sprawdzałem, zjadłem tylko w pierwsze dwa dni), potem mało kto ją jadł, więc codziennie była TA SAMA :-( co jakiś czas dolewali wody, by wyglądała na świeżą. kawa np. dramat, mleko również, rozcieńczone do granic możliwości, polecam przywieść swoją lub kupić na miejscu, bo wrzątek jest świeży :-) Parówki odradzam, ser biały i pomidor spoko, ale jak są świeże, jak mają ze 3 dni i robią się skwaszone, to następnego dnia lądują w sałatce :-( Przykłady można mnożyć. No i brak przechowalni bagażu sprawia, że jak doba kończy się o 12:00 a wylot do Polski jest o 24:00, to pozostaje koczowanie w holu przy recepcji, tułaczka z bagażem lub porzucenie bagażu przy recepcji z założeniem że nie zginie. Więc hotel może być, ale jedzenie lepiej sobie podarować, o ile jest opcja pokoju bez wyżywienia. No i do plaży trochę daleko, z dziećmi to się idzie nawet z 30 min, samemu szybko 10. pzdr Pokaż »

    2012-09-26
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.5

    natataa ocenił hotel Tia Maria

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      2.5
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 0.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      2.8
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Hotel ogólnie jest ładny i czysty,Panie rzeczywiście sprzątają codziennie, jednak obsługa hotelu nie należy do najlepszych, starsza Pani- menadżer, jest po prostu straszna,przerażająca,bardzo niesympatyczna i nie da się z nią po prostu dogadać, jednak młodzi ludzie w recepcji są ok. Jedzenie jest nieświeże i monotonne- nie polecam jedzenia w tym hotelu. Mleko jest rozrobione w takim stopniu,że czuć tylko wodę. Sam hotel jest ok, pokój bardzo przyjemny,czysty i zadbany. Jest suszarka,lodówka,tv..co prawda bez Polskich kanałów;) Basen też jest ok,woda jest czysta, nawet ta ulica w pobliżu nie jest aż tak bardzo uciążliwa. Więc zakwaterowanie w tym hotelu polecam,jednak bez wyżywienia ;) Pokaż »

    2012-09-11
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 0.0

    charlie_obannon ocenił hotel Tia Maria

    • Położenie
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 0.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 0.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 0.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Ciąg dalszy 2: Dużym plusem było to, że zarówno do śniadania, jak i do kolacji darmowe były "sztuczne" napoje z dystrubutora (całkiem smaczne) oraz woda. Jeśli chodzi o temperaturę jedzenia - nie wszystko było trzymane w podgrzewaczach, co powodowało, że po pewnym czasie ciepłe dania stawały się zimnymi. Do tego podgrzewacze były wyłączane pół godziny przed końcem kolacji. Faktycznie jedzenie nie było gorące - z reguły było po prostu ciepłe. Aha, były również 2 zupy (nie próbowałem). Wyjazd z hotelu mieliśmy w środę o godzinie 22 - Wrocław (Katowice chyba o 3 w nocy).Pokój należało opuścić do godziny 12 w środę, co powinno świadczyć o tym, że gdy przyjechaliśmy, to pokój powinien był już na nas czekać. tak jednak nie było, o czym pisaliśmy wcześniej. Nie ma miejsca do przechowania bagaży, trzeba je zostawić w lobby. Przy basenie jest prysznic, w którym umyliśmy się przed podróżą. Na ten jeden dzień polecam wynajęcie sejfu przy recepcji (6 lew dziennie). Jest możliwość przedłużenia pobytu w pokoju do godziny wyjazdu - kosztuje to 30 euro. Kilka osób wynajęło taki pokój na spółkę chyba w 5 czy też więcej osób i mieli z tego powodu nieprzyjemności. Aha, jeszcze co do pokojów - sprzątane są na odpowiednim poziomie, pościel wymieniona po tygodniu, ręczniki zmieniane co 3 dni. Dosyć zaskakujący jest wymóg wyrzucania papieru toaletowego do kubła, a nie do toalety. Panie sprzątające miłe, aczkolwiek potrafią wchodzić do pokoju już od 8 rano bez specjalnej zapowiedzi, co jest średnio przyjemne. To chyba wszystko. Ogólnie za tą cenę (1559 zł za 2 tygodnie) polecam ten hotel. Jedzenie nie jest najlepsze (delikatnie mówiąc...), ale biorąc pod uwagę opisane powyżej plusy, położenie no i oczywiście cenę myślę, że jest to dobry wybór. Pokaż »

    2012-09-07
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 0.0

    charlie_obannon ocenił hotel Tia Maria

    • Położenie
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 0.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 0.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 0.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Ciąg dalszy opinii: Hotel znajduje się przy głownej ulicy, po której kursują autobusy. Do Nessebaru bilet 1 lewa, do Svetego Vlasu 2,20 lub 1 lewa (zależy gdzie się wsiądzie :P). Mimo ze Svety Vlas nie jest specjalnie promowany, to polecam wybrać się tam wieczorkiem, ładna marina, do tego niektóre uliczki pięknie wykończone. Nessebar wiadomo - pozycja obowiązkowa. Polecam również wizytę w aquaparku. W okolicy znajdują się 2 - w Słonecznym i w Nessebarze. Byliśmy w Action Aquaparku w Słonecznym, cena za cały dzień 38 lew, naprawdę warto. Sama miejscowość - kombinacja hoteli, straganów, klubów i restauracji. Do głównego deptaka z hotelu ok. 20 minut. Tam ceny trochę wyższe. Są McDonaldy (cheeseburger 2 lewy), Subwaye, Burger King, KFC (daleko). Polecam smaczną pizzę sprzedawaną w kawałkach (za 2 lewy). No i tym sposobem doszedłem do głownej wady hotelu - jedzenia. Nie twierdzę, tak jak niektórzy, że jedzenie było ohydne. Na śniadania - sałatka szopska (ogórek, pomidor, feta), wędliny mortadelowate, feta, kapusta, pomidory, czarne oliwki, jajecznice (nie najgorsze), parówki (dla mnie nie do zjedzenia), chleb tostowy jasny i ciemny (można opiekać), tosty zapiekane z serem (słabe), dżemy bardzo słodkie, mleko faktycznie rozcieńczane, herbata, kawa. Głównym moim posiłkiem była szopska, czarne oliwki i chlebek. Kolacje - z dań które pojawiały się codziennie najsmaczniejsze były udka kurczaka - naprawde fajnie zrobione, z tym że ile można je jeść...Reszta mięsopodobnych rzeczy na ciepło mi po prostu nie smakowała, a specjalnie wybredny nie jestem. Czasem pojawiały się takie rzeczy, jak rybka w warzywach - smaczna czy też lasagna (normalna, w odróżnieniu od ziemniaczanej (sic!), która była prawie codziennie). Być może dania tego typu pojawiały się codziennie i po prostu rzadko udawało nam się je zastać, gdyż raczej gdy się skończyły, to nie były już donoszone. Dodatki - ziemniaki, ryż, jakieś warzywa na ciepło w miarę ok. Poza tym szopska, kapusta. Pokaż »

    2012-09-07
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 3.9

    charlie_obannon ocenił hotel Tia Maria

    • Położenie
      4.2
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      2.2
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      3.3
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Z hotelu wróciliśmy 2 dni temu. Byliśmy 2 tygodnie. Na wstępie zaznaczę, że nie jestem typowym polskim pieniaczem, któremu nic się nie podoba i chciałby mieć luksusy, o jakich w swoim domu może tylko pomarzyć. Do hotelu przybyliśmy w czwartek o 7 rano i musieliśmy ponad godzinę czekać na nasz pokój, mimo że teoretycznie nasza doba hotelowa zaczęła się już w środę (o czym świadczy wymeldowanie z pokoju na koniec wyjazdu, o czym później). Nie było to jednak wielkim problemem. Po śniadaniu udostępniono nam już pokój. Ładny, działająca klimatyzacja, czysto, lodówka w pokoju, balkon, nic więcej nie potrzeba. Ogólnie cały hotel ładny, co wynika zapewne z tego, że jest on stosunkowo nowy. W lobby bar, niezłe wifi. Na recepcji pani menedżer przypominająca nazistkę i nie obdarzająca gości nawet uśmiechem. Do tego zawsze na recepcji druga (młoda osoba). Tylko z młodymi można było dogadać się po angielsku, z panią menedżer ani trochę. Basen nie za duży, ale nie przeszkadzało to specjalnie, gdyż nie było jakiś tłumów. Czysty, dookoła trochę ruchomych kafelków, ale bez przesady - ciężko, by wyrządził one jakąś krzywdę. Ilość leżaków z reguły wystarczająca, problemem jest tylko mała ilość słońca w popołudniowych godzinach. Dużym plusem hotelu jest możliwość wnoszenia swojego picia i jedzenia bez jakiegokolwiek krycia się z tym. 50 m od hotelu market Perla, jednak sporo droższy od marketu Mladost, znajdującego się ok. 300 m od hotelu. Tam już ceny naprawdę dobre, np. butelka 2l coli 2 lewy, 2 l dobrego piwa (w plastiku) 2,70 lewy. Plaża - kawałek trzeba iść (15 minut), ale warto. Bardzo szeroka, piaszczysta, ciepła woda. Serwis plażowy - 8 lew leżak, 8 lew parasol za dzień. Jeśli nie chce się korzystać z serwisu, to można rozkładać się za linią parasoli. Jest tam jeszcze bardzo dużo miejsca. Jedyny minus takiego rozwiązania to fakt, że jest się już ok 30-40 m od morza. Polecam jednak kupno własnego parasola za 10 lew i rozkładanie się za linią leżaków i parasoli. cdn... Pokaż »

    2012-09-07
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 2.4

    Quertenful ocenił hotel Tia Maria

    • Położenie
      3.0
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      3.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      2.8
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      1.3
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 2.0
    • Jakość / cena
      2.0

    Jedzenie nie dobre, często nieświeże. Hotel znajduje się daleko od plaży, żeby się do niej dostać trzeba przejść przez ruchliwą ulicę. W okolicy hotelu znajduje się zaśmiecone pole. Pokojówki bez pardonu wchodzą do pokoju, nawet gdy jest zamknięty na klucz i trzeba je wypraszać. Piękna plaża, cudowna woda i plaża. Leżak/krzesło na plaży płatne dodaktowo 6 lewa (12 zł/szt.). Pokaż »

    2012-09-02
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 1.5

    Newa ocenił hotel Tia Maria

    • Położenie
      2.2
      • Odległość od plaży / stoku 2.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      2.2
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.0
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Właśnie wróciłam z koleżankami z tygodniowego pobytu w tym hotelu.sam hotel nie jest zły,czysty w miarę nowoczesny,ale jedzenie to prawdziwy koszmar.Na śniadanie codziennie to samo,a obiadokolacje zwyczajnie zimne,odgrzewane parokrotnie.o 15 kładli jedzenie do bemarów,a kolacja o 18,więc jak to ma być ciepłe?rezydentka jakby za karę tam była,bardzo nie miła(z Itaki dla jasności),mało komunikatywna,na skargi turystów reagowała agresywnie,wiem,że to nie jej wina,ale interwencja do niej należy.Hotel polecam tylko na noclegi bez wyżywienia,plaże piękne,a okolica typowo rozrywkowa,dla młodzieży. Pokaż »

    2012-08-25
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 3.9

    kamisia77 ocenił hotel Tia Maria

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      3.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 3.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 3.0
    • Hotel
      2.5
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      4.0

    hotel tia maria zgodny z ofertą.rzeczywiście jak pisali obsługa mało uśmiechnieta ale grzeczna. hotel cichy i spokojny. duzo rodzin z dziecmi.pokoje ładne,dośc czysto,sprzątane pobieżnie ale codziennie.ręczniki wymienione 1 raz na pobyt, pościel nie wymieniana-i to uważam za minus,klima działała. mieliśmy opcje ze śniadaniami-szału nie było.ci którzy wykupili obiadokolacje narzekali na monotonie i to ze posiłki sa chłodne .basen czysty ,niezbyt duzy, brakuje lezaków dla wszystkich chetnych.blisko do centrum,plaża ok 700 metrów do przezycia.Ogólnie wrażenia pozytywne jak na hotel ***. maruderzy mysle że znacznie przesadzają. Pokaż »

    2012-08-18
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 1.9

    kasia44 ocenił hotel Tia Maria

    • Położenie
      4.3
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      2.2
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 2.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      2.2
      • Basen 2.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Omijajcie ten hotel z daleka. Są duże problemy z odzyskaniem paszportu, menadżer była straszona policją i konsulem. Jedzenie koszmarne, niesmaczne i zimne. Interwencje rezydentów są ignorowane.Ryba pojawiła się raz na dwa tygonie, bo za droga.Wszystko robione najmniejszym kosztem. Pokaż »

    2012-07-30
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 2.9

    heureka ocenił hotel Tia Maria

    • Położenie
      2.8
      • Odległość od plaży / stoku 1.0
      • Plaża / stoki 3.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      3.5
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      2.2
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 2.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      3.0
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 2.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Hotel ok. ,położony 1 km od centrum. Pokoje sprzątane co 2 dni.Wyposażenie pokoju: TV+ lodóweczka. Klimatyzacja. Suszarka w Łazience. Hotelowy basen rzadko czyszczony. Wyżywienie: menu bez rewelacji-na cały okres pobytu to samo ,np. Bigos na słodko,5 rodzaji dżemu-smakują jednakowo, długi czas oczekiwania na dostawę brakującej potrawy. Przyprawa Maggi niedostępna. Muzyka w trakcie posiłków jedna i ta sama płyta. W barze o ile została włączona muzyka, to „rąbanka” króluje. Kierownictwo Hotelu-zachować mocne nerwy! (ktoś już opisał ręcznikowe historie) Rezydent(ka)- 2 x w tygodniu, zaangażowanie średnie. Plaża piaskowa, miejsca na leżakowanie na ręcznikach – sporadyczne(w obrębie leżaków zabronione), leżaki gęsto nastawiane-odpłatne 7-8 Lewa, plaża oddalona ok. 500 m od hotelu-przy dobrej znajomości skrótów między hotelami. Deptak: Bary,Restauracje,Dyskoteki,niezliczone stragany(targowisko)+mnóstwo naganiaczy. Komunikacja: Autobusy ok! co 12 minut! Taxi na własne ryzyko. Centrum /Deptaki zapełnione jak w co najmniej milionowym mieście, gęsta zabudowa, brak zieleni, ciągłe zaproszenia do lokali. Komunikatywność: j.polski rzadkość ,angielski, rosyjski, niemiecki-nie wszędzie. Kantor Crown : 1Euro= 1,91 Lewa (w hotelach wychodzi odrobinę mniej) Atrakcje: ciekawe wycieczki fakultatywne odpłatne z ofert rezydenta ,samo plażowanie nudne na cały pobyt – oprócz dyskotek itp zajęć. Dla amatorów wina polecam sklepik nie opodal hotelu Tia Maria, za Supermarketem Perla-ok. 150 m. dobry wybór ,próba, korzystne ceny ,butelki plastykowe-idealne na transport samolotem/autem nie polecam dla osób starszych ,dla osoby z dziećmi samo poruszającymi się już - aqua park - ładna rozrywka( koszt 38 lewa dorosły) Pokaż »

    2012-07-15
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (2)
  •      

« poprzednia 1 2 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny