Hotel Homere Djerba ***

Homere

Ocena hotelu (10 opinii)

4.4
  • Położenie
    3.8
    • Odległość od plaży / stoku 4.6
    • Plaża / stoki 4.0
    • Cicha i spokojna okolica 5.2
    • Restauracje w okolicy 1.6
    • Atrakcje w okolicy 2.5
    • Komunikacja 4.9
  • Pokoje
    4.1
    • Wielkość 4.5
    • Standard wyposażenia 3.8
    • Czystość 4.5
    • Łazienka 3.5
  • Wyżywienie
    4.8
    • Ilość i dostępność 5.0
    • Smak i jakość potraw 4.5
    • Różnorodność potraw 4.8
    • Obsługa 4.9
  • Hotel
    4.7
    • Basen 4.4
    • Udogodnienia dla dzieci 3.6
    • Animacje i rozrywka 5.3
    • Sport 4.8
    • Obsługa 5.6
    • Czystość 4.4
  • Jakość / cena
    4.9

Rekomendacja

88% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 4.9

    ketjow ocenił hotel Homere

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.6
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Zaczynając od hotelu to clubjumbo to wg mnie dobry hotel. 3 baseny czysto schludnie bez zastrzezen. Animacje poranne wieczorne sa super tylko wszystko w jezyku francuskim ale jak ktos sie umie bawic w swoim gronie to nie przeszkadza, muzyka konkursy itp. Obsługa bardo miła. Pokoje sa normalne nie za duze nie za małe zawsze posprzątane czyste. Łazienka w pokoju troszke słabszy standard ale wszystko co trzeba to jest. Jedzenia bardzo dobre, nie rozumiem jak ktos wypisuje bzdury ze jedzenie monotonne te same, sniadania owszem dziennie takie samo ale obiad i kolacja rozmaite, roznorodne bardzo smaczne. Kącik tunezyjski z tamtejszymi przysmakami. Alkohole w al in tylko PIWO i 3 rodzaje WINA, reszta alkoholi płatne to taki mały minus. Na koniec co jako jedno mi sie nie podobało na djerbie to tamtejsza plaza... od hotelu blisko jakies 150-200 metrów ale bardzo zagloniona brudna i czasem smeirdzaca. piasek jest ok, lezaki i parasole sa na plazy, tak jak pisałem duzo glonów trawy utrudnia to wejscie do wody. Ogólnie jak na 3* hotel to jestem bardzo zadowolony i jak ktos nei jest zbyt wymagajacy to smiało moge komus go polecic, jak za ta cene to jest super. Jak ktos woli lepszy standard obok jest hotel 4,5 * RIU palm azur. No ale oczywiscie pare stówek trzeba dołożyc do pobytu. Pokaż »

    2012-09-22
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 1.6

    ap84 ocenił hotel Homere

    • Położenie
      2.3
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      1.8
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 1.0
      • Czystość 2.0
      • Łazienka 1.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      2.0
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 0.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    Ostrzegam!Nie sugerujcie się opiniami zamieszczonymi tutaj!Pisze je głupia rezydentka Anna i ludzie z itaki.W hotelu dyskryminacja na każdym kroku!Liczy się tylko Francja!Żadnych animacji dla Polaków,dostajemy najgorsze pokoje z widokiem na plac budowy gdzie od rana napie... koparka!Przy barku Polacy traktowani w drugiej kolejności. Hotel przepełniony studencikami z Francji,brak miejsca na plaży,na basenie,stołówce,barze,brak talerzy,szklanek,sztućców ogólnie wszystkiego!!!!!!Jedzenie do niczego!!!jedno i to samo w koło tylko w innej kolejności!!!Ze strony Itaki całkowity brak profesjonalizmu.ludzie podoplacali w ostatni dzien za posilki które się im należały a hotelarz bez skrupułów zgarniał kasę!MASAKRA!Okolica to istne zadupie!Z jednej strony Irak z drugiej Syria a z tyłu Libia!Żadnych normalnych sklepów w okolicy,brak knajpek czy restauracji.Żeby kupić alkohol trzeba jechać 20km taksówką do marketu Jazira!!!Kiedy przyjechaliśmy do hotelu przyjęto nas jak bezdomnych do schroniska,nie dostaliśmy ani szklanki wody,nic do jedzenia a byliśmy caly dzien na nogach.Itaka zapewniała mnie że będą w hotelu na nas czekac z kolacją i napojami a tu nic!!!!Nigdy więcej Homere i nigdy więcej Itaka!!! Pokaż »

    2012-09-07
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (1)
  • 5.4

    qsmonia ocenił hotel Homere

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel godny polecenia. Najważniejsze jest to, że zawsze było czysto, nie brakowało jadzenia, a obsługa była miła dla każdego. O każdej porze można było znaleźć wolne leżaki na plaży. Pokoje czyste, sprzątane codziennie(bardzo dokładnie). Jesteśmy bardzo zadowoleni z tego wyjazdu, jednak uważam, że tydzień w zupełności wystarczył, z racji tego, ze nie znaleźliśmy wielu rozrywek dla siebie, ponieważ wszystkie animacje były prowadzone w języku francuskim i po prostu nic nie rozumieliśmy. Myślę, ze to jest jedyny minus. Pokaż »

    2012-07-26
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.1

    nikita1 ocenił hotel Homere

    • Położenie
      4.2
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      4.7
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Spędziłam w tym hotelu 2 tygodnie. Wycieczkę kupiłam z last minute. Muszę przyznać, że jadąc tam byłam bardzo niespokojna co do tego co tam zastanę. W internecie niewiele opinii na temat hotelu - w większości raczej dobre, ale wiadomo jak to bywa z tunezyjskimi 3*... Byłam jednak bardzo mile zaskoczona. Pokoje - skromne ale bardzo czyste i jak dla 2 osób przestronne. Znajomi byli w tzw. pokoju z dostawką, który w rzeczywistości był 2 pokojowym "apartamentem" co jest znacznym udogodnieniem dla rodzin z dziećmi. Basen trochę mały ale czyściutki. Ponadto, można było korzystać z basenu krytego co często robiliśmy wieczorami. Restauracja all - bardzo czysto, obsługa bardzo się starała. Jedzonko przepyszne i do wyboru do koloru. Animacje głównie nastawione na Francuzów ale animatorzy bardzo starali się umilić pobyt również gościom innych narodowości. Odległość do plaży niewielka - wystarczyło przejść przez mało ruchliwą ulicę. Plaża ładna jednakże podobno jak na Djerbe dość wąska (nie wiem - nie zwiedzałam innych plaż). Do pobliskiego miasteczka jakieś 6 km. Można dojechać taxi za grosze. Mogę polecić ten hotel z czystym sumieniem. Chętnie wróciłabym tam ale mam zasadę, że nie jeżdżę w to samo miejsce 2 razy :) Zdecydowanie nie polecam tego hotelu ludziom szukającym nocnych rozrywek. Pozdrawiam. Pokaż »

    2012-07-16
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 4.3

    Lukasz ocenił hotel Homere

    • Położenie
      3.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      3.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 3.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel polozony w cichej i spokojnej okolicy zdala od miasta(dojazd do miasta tania taxi) Hotel nie pierwszej mlodosci aczkolwiek czysto i schludnie pokoje codziennie sprzatane. Obsluga mila animacje bardzo fajne. Alkohole w all z itaki bardzo ograniczone. Wyzywienie calkiem smacznie i nigdy go nie brakowalo. Polecamy ten hotel na tygodniowe wakacje. Mino 3 gwiazdek hotel nadrabia obsluga animacja i wyzywieniem smialo mozna go polecic dla mniej wymagajacych ktozy chca spedzic milo urlop nie w luxusach. Pokaż »

    2011-08-29
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.4

    marcin ocenił hotel Homere

    • Położenie
      3.3
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.7
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Bylismy z 3 latkiem,pokój z widokiem na korty,czysty,jedzenie ok,duży wybór,barek na basenie trochę ubogi,ekipa super(barman Ali),animatorzy super,fajne animacje(wieczór tunezyjski,fakir),plaża ok-przejście przez ulicę mały ruch,czysto,bar platny,tanie taxi wszędzie dojedzie. Pokaż »

    2011-02-08
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 4.4

    roberto123 ocenił hotel Homere

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 4.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 4.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      5.0

    hotel zasluguje spokojnie na 3+ a nawet na 4, super animatorzy, mlodszym osobom polecam wyjazdy do max 2 polowy pazdziernika, potem pojawia sie juz za duzo dziadkow animatorzy nie daja juz rady i przysypiaja z nudow, duzo francuzow w zwiazku z tym wiekszosc rzeczy pod ich zachcianki, jedzenie dobre, plaza za uliczka, czysta i piaszczysta, dla kilku hoteli jedna za druga wzdluz wybrzeza, minimum checi a na pewno nie bedziesz sie nudzil i spedzisz mile wakacje, kort, boisko, strzelnica basen kryty i otwarty,disco wiecej info na ich stronce www.clubjumbo.fr Pokaż »

    2010-10-28
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.2

    kaska230 ocenił hotel Homere

    • Położenie
      4.6
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      5.0

    hotel bardzo kameralny wiekszosc francuzow . animacje po francusku , ale bardzo sie staraja umilic polakom pobyt . caly czas sa organizowane zabawy no mogli by troche lepiej grac na disco no ale coz. jesli ktos sie chce naprawde zabawic to polecam ten hotel . Pokaż »

    2010-10-26
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.8

    Kuba ocenił hotel Homere

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      4.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 4.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Dla niewymagających, holtel oraz pokoje jak na tunezje czyste animacje po francusku dobre jedzenie POLECAM:)

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (1) »

    2009-10-06
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.7

    anna_76 anna_76 ocenił hotel Homere

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 0.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 0.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 0.0
      • Obsługa 0.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Super hotel, jedzenie bardzo dobre, obsługa hotelu bardzo starała się aby umilić czas , jak najbardziej mogę polecić ten hotel

    2009-04-29
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny