Hotel Tintyava Złote Piaski ***

Tintyava

Ocena hotelu (8 opinii)

4.2
  • Położenie
    5.1
    • Odległość od plaży / stoku 5.6
    • Plaża / stoki 5.6
    • Cicha i spokojna okolica 3.3
    • Restauracje w okolicy 5.0
    • Atrakcje w okolicy 5.9
    • Komunikacja 5.2
  • Pokoje
    4.4
    • Wielkość 4.1
    • Standard wyposażenia 4.4
    • Czystość 4.4
    • Łazienka 4.6
  • Wyżywienie
    3.7
    • Ilość i dostępność 4.1
    • Smak i jakość potraw 3.2
    • Różnorodność potraw 3.8
    • Obsługa 3.6
  • Hotel
    4.0
    • Basen 5.3
    • Udogodnienia dla dzieci 3.8
    • Animacje i rozrywka 3.2
    • Sport 3.3
    • Obsługa 3.9
    • Czystość 4.3
  • Jakość / cena
    4.0

Rekomendacja

75% poleca ten hotel

Proszę czekać

  • 3.6

    pdrewn ocenił hotel Tintyava

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      4.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      2.2
      • Ilość i dostępność 3.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 2.0
    • Hotel
      3.8
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 3.0
      • Sport 0.0
      • Obsługa 3.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      3.0

    Hotel w dobrym położeniu, blisko klubów i plaży, klimatyzacja, lodówka, telewizor, telefon w każdym pokoju bezpłatnie. Każdy pokój posiada balkon. Najgorsza jest restauracja, nie polecam wykupowanie w tym hotelu pobytu z wyżywieniem. Jedzenie jest obrzydliwe, przez trzy dni jemy to samo tylko że w innej postaci. Jeśli chodzi o napoje to woda z wodą rozcieńczona. Z alkoholem jest to samo. Jedyne co jest dobre w tej restauracji to lody, jedne z najlepszych jakie jadłem. Pokojówki nie są anglojęzyczne co powoduje pewne komplikacje, czekałem cztery dni na posprzątanie i sam musialem chodzic po papier bo pokojówka codziennie rano otwierała drzwi, patrzyła i odchaczała postprzątanie pokoju próba kontaktu z nią skończyła się fiaskie i interwencją rezydenta. Jednak dla ludzi przystosowanych do nocnego życia hotel jest idealny. Pokaż »

    2013-06-01
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (1)
  • 5.6

    airone ocenił hotel Tintyava

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel świetny, położony w samym centrum. Nieopodal masa dyskotek i klubów. Obsługa hotelu na wysokim poziomie, jedzenie różnorodne więc czego chcieć więcej? Wg mnie i mojego partnera świetny hotel za rozsądną cenę.

    2013-02-10
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 1.2

    AKKR ocenił hotel Tintyava

    • Położenie
      • Odległość od plaży / stoku 0.0
      • Plaża / stoki 0.0
      • Cicha i spokojna okolica 0.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 0.0
      • Komunikacja 0.0
    • Pokoje
      2.0
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 0.0
      • Czystość 0.0
      • Łazienka 0.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.0
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 0.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 0.0
    • Jakość / cena
      1.0

    W hotelu Tintyava all inclusive to zaprzeczanie tego słowa w całym tego słowa znaczeniu!!!! A więc zaczynam naszą krótką opowieść :)....... W godzinach posiłku nagminnie brakowało czystych talerzy. Gdy pytaliśmy się obsługi restauracji bezradnie rozkładali ręce i wzruszali ramionami. Później rozpoczynała się walka o jedzenie!! Na cały 6-piętrowy hotel było 8 bemarów i z reguły były puste, lub udało się znaleźć resztki suchego makaronu lub jakiejś papki ( podejrzewam, że to było puree ziemniaczane ). Kolejną sprawą jest zbyt mała restauracja jak na tak duży hotel, ponieważ jak już udało się dostać coś do jedzenia pojawiał się kolejny problem ze znalezieniem stolika, bo wszystkie były zajęte. Gdy, któryś ze stolików został zwolniony, najpierw trzeba było go posprzątać bo kelnerzy też nie ogarniali całej sytuacji. Od strony baru też nie było lepiej, czasami uzyskanie czegoś do picia ( nawet szklanki wody bo nie była dostępna w samoobsłudze ) wiązało się z czekaniem w kolejce do 30 minut. Dodatkowo automaty do kawy i gorącej wody bardzo często nie działały, a jak już działały to w kawie znalazłam jakiegoś robaka. Sytuacja istnie z aktualnej reklamy Eurobanku gdzie gra Piotr Adamczyk. Poza tym obsługa nie zbyt miła, brak jakichkolwiek animacji, pokoje standardowe, basen w sumie OK, ale dla wymagających też byłoby się do czego przyczepić. Odradzam też biuro BeeFree z którego była wykupiona wycieczka, bo na złożona po powrocie reklamacje łaskawie odpisali po ustawowym terminie i odzyskałyśmy jakieś marne grosze. Dodatkowo tydzień przed wylotem zmienili nam lotnisko docelowe czyli nasz transfer do hotelu zamiast trwać 30 min trwał prawie 4 godziny, dodatkowo przy podpisywaniu umowy nie było wspomniane o żadnej opłacie klimatyzacyjnej, a na miejscu trzeba było rezydentce zapłacić 6 Euro. To biuro to totalna porażka !!!! Więc jeśli interesuje Was taki wypad to polecam :))))) Pokaż »

    2012-08-17
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.6

    Gregormon ocenił hotel Tintyava

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      4.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Witam. Byłem tam 13.07.2012-20.07.2012, opcja full (czerwona opaska na ręce) jestem bardzo zadowolony, Hotel 3 gwiastkowy, raczej dla mnie to taki motel, dostęp do balkonu, klimatyzacji, internetu wifi ale tylko przy recepcji i piętro wyżej nad recepcją. Trzeba podejść i poprosić o hasło do sieci. Łazienka dobra, jedzenie mi odpowiadało fakt, jak trafiłem, że przyszła cała kolonia jeść to się stało w kolejce żeby pobrać jedzenie po 10-15 minut. To, że czasami czekałem chwilę na doniesienie czegoś to było spowodowane tym, że ludzka chciwość nie zna granic rodziny stały i brały po 3 talerze samego ciasta, czy arbuza, z czego później większość zostawała na stole niezjedzona. Druga sprawa długich kolejek przy pobieraniu jedzenia to małe dzieci nabierały sobie same ziemniaczki ledwo wystając poza ladę i powoli nakładały wybierając sobie ziemniaczek po ziemniaczku, bo ten mniej czy bardziej wypieczony, zamiast rodzice nałożyć na talerz dziecku jedzenie było by szybciej przy pobieraniu. Podobnie było z barem ludzie brali po 10 piw na raz w plastikowe kubeczki i wychodzili na basen, później nie wypijali wszystkiego albo zostawiali. Hotel w centrum głównej uliczki w prawo disco Papaja, w lewo Roxy. Mieszkałem na 1 piętrze to duży plus, bo codziennie kilka razy przychodziłem do hotelu itp. i nie trzeba chodzić dużo po schodach czy czekać na wjazd windą na wyższe piętra. Miało to szczególne znaczenie gdy wracałem nad ranem po zabawie i dużym zmęczeniu %%%%%. Miałem pokój z widokiem na główną ulicę wieczorami nie dało się słyszeć tego, co się dzieje na zewnątrz szczególnie „niemiecki” akcent klubu Papaya. Sprzątaczka codziennie przychodziła, najpierw pukała do drzwi a jak się nikt nie oddzywał to wchodziła, wymieniała ręczniki, opróżniała kosze, dawała papier, mydło, zamiatała. Dużo koloni polskich i to właśnie Polacy imprezowali do białego rana w tym hotelu. Miałem w pokoju aparat fotograficzny i karty płatnicze, gotówkę, nawet leżały na stole i nic nie zginęło, mój kolega Pokaż »

    2012-07-22
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 1.9

    MartaPogo ocenił hotel Tintyava

    • Położenie
      4.0
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 2.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 2.0
    • Pokoje
      2.2
      • Wielkość 2.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 1.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      1.0
      • Ilość i dostępność 1.0
      • Smak i jakość potraw 1.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      1.3
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 1.0
      • Animacje i rozrywka 1.0
      • Sport 1.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 1.0
    • Jakość / cena
      1.0

    byłam w hotelu TINTYAVA (Złote Piaski) od 22.06.2012 do 29.06.2012 r. i to były moje najgorsze wakacje. Restauracja w Hotelu jest okropna. Chodzi mi o dostęp do jedzenia - miałam opcję all-inclusiv, ale niestety bemary były przeważnie puste, w kolejce po jedzenie czekałam po 15-20 minut, a jak już dotarłam do bemarów - to został suchy makaron i zielone ogórki. Po napoje też sie czekało po 20 minut. Trzeba było prosić się o wodę. Obługa nie daje sobie rady. Może jest ich za mało, może są słabo przygotowani, nie donoszą jedzenia, rozkładają bezradnie ręce. Czułam się jak intruz i niechciany gość. Zapłaciłam 1650 zł za tydzień pobytu i żałuję teraz bardzo, że miałam takiego pecha trafić na Tintyava. ODRADZAM WSZYSTKIM POBYT W TYM HOTELU. Hotel Tintyava to HORROR. Pokaż »

    2012-07-02
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 4.9

    maly1203 ocenił hotel Tintyava

    • Położenie
      4.5
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 1.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.2
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.2
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 3.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel jest świetny :) W samym centrum (50 metrów od hotelu jest klub PAPAYA) Pokoje bardzo zadbane jest w nich klimatyzacja , lodówka mały telewizorek w miarę duży balkon i odremontowana łazienka . Hotel ma na zewnątrz przyzwoity basen z wieloma leżakami , jest bilard , stół do tenisa ziemnego i 2 komputery z dostępem do internetu . Jedzenie nawet dobre ale jest bardzo duży wybór więc nei ma problemu z przebieraniem :) w hotelu mieszka większość Niemców . Hotel oceniam na bardzo dobry na wycieczki , obozy :) Wiek 14-18 Pokaż »

    2011-07-03
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 4.4

    Jaldi ocenił hotel Tintyava

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      4.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 4.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      4.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 3.0
      • Obsługa 4.0
    • Hotel
      3.7
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 2.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Fajny hotel, dużo młodzieży, w samiuteńkim centrum a na dodatek blisko plaży i basen o przyzwoitych wymiarach, młoda fajna obsługa i przesympatyczne sprzątaczki. Pokoje spoko. Jedzenie mogłoby być bardziej polskie , ale jak na bułgarskie to całkiem dobre i naprawdę można się najeść. Nocne imprezki w zasięgu ręki . Było naprawdę super. Pokaż »

    2011-01-29
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.0

    natalee ocenił hotel Tintyava

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      4.5
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 0.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    położenie super! blisko plaża, blisko dyskoteki i sklepy; wielkość pokoi wystarczająca, jest klima, balkon; duży wybór na posiłkach, ale się powtarza i trochę tłuste, co podobno typowe dla tej kuchni, ale za to przekąski, lody i ciasteczka na deser-pychota, polecam dla lubiących zabawę! Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (1) »

    2011-01-27
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  •      

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny