Hotel Beach Albatros Palace Resort & Spa Hurghada *****

Ocena hotelu (40 opinii)

5.4
  • Położenie
    5.1
    • Odległość od plaży / stoku 5.8
    • Plaża / stoki 5.2
    • Cicha i spokojna okolica 5.8
    • Restauracje w okolicy 4.3
    • Atrakcje w okolicy 4.2
    • Komunikacja 5.2
  • Pokoje
    5.5
    • Wielkość 5.5
    • Standard wyposażenia 5.5
    • Czystość 5.7
    • Łazienka 5.2
  • Wyżywienie
    5.5
    • Ilość i dostępność 5.7
    • Smak i jakość potraw 5.5
    • Różnorodność potraw 5.4
    • Obsługa 5.4
  • Hotel
    5.4
    • Basen 5.6
    • Udogodnienia dla dzieci 5.7
    • Animacje i rozrywka 5.1
    • Sport 5.1
    • Obsługa 5.6
    • Czystość 5.3
  • Jakość / cena
    5.6

Rekomendacja

88% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 4.8

    gochna99 xxx ocenił hotel Beach Albatros Palace Resort & Spa

    • Położenie
      4.2
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 2.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 2.0
      • Sport 4.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      4.0

    Cudowny hotel, bardzo dobre jedzenie, bardzo czysto, sympatyczna i uczynna obsługa. Polecam

    2015-03-14
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.9

    Joanna45 ocenił hotel Beach Albatros Palace Resort & Spa

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 0.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Buł to nasz 8 pobyt w Egipcie, zawsze w hotelach pięciogwiazdkowych. Hotel bardzo duży, czyściutki, jedzenie smaczne, drinki dobre. Plusem jest 6 restauracji tematycznych z których można korzystać. W cenie dostępne soki ze świeżo wyciskanych owoców. Bardzo fajna kawiarnia z przeróżnymi kawami. Wieczory można spędzać na dużym tarasie przy muzyce na żywo. Niestety 80% to goście z Rosji. Poza tym wszystko na 6. Polecam. Pokaż »

    2014-08-08
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (1)
  • 5.6

    Mateusz ocenił hotel Beach Albatros Palace Resort & Spa

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel polecam w 100% , super obsługa jedzenie bardzo pyszne wiele restauracji w każdej coś innego. Wieczorem tańce, karaoke na dworze.Hotel zadbany i czysty. będąc w Hurgadzie napotkałem Egipskiego przewodnika który biegle rozmawia po polsku,naprawde jesli ktoś chce super zwiedzić ciekawe miejsca w bardzo dobrych cenach to polecam tego gośćia ma na imie Mustafa podaje adres do jego strony na facebooku https://www.facebook.com/Twoj.przewodnik.w.Egipcie wszystko mozna z nim zobaczyć i naprawde wycieczka staje się ciekawa jak ktoś rozmawia w naszym języku i mówi prawde o tamtejszym życiu. Polecam :) Pokaż »

    2014-03-05
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (0)
  • 5.9

    kurczak ocenił hotel Beach Albatros Palace Resort & Spa

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel rewelacyjny. To nasz 7 raz w Egipcie więc mamy porównanie. Napiszę pod kątem dzieci bo tego tu szukałam. Grudzień pierwsza połowa - w ciągu dnia bardzo ciepło, morze ok 25-26C. Wieczorem bardzo chłodny wiatr. Niestety baseny wyłączają już koło 15:30 a zachód słońca jest przed 17-tą. Jedzenie w Restauracjach (sześciu) bardzo smaczne i zróżnicowane, dla dzieci najlepsza restauracja niemiecka i włoska bo najbliższa naszej i zawsze coś dla nich się znajdzie. Przekąski na plaży cały czas, głównie słodkie naleśniki , hot-dogi, kebaby i kanapki na zimno. Dużo owoców. Woda butelkowana wszędzie dostępna w lodówkach. Basen w grudniu dla dzieci podgrzewany, tak ok 28C. Dla dorosłych też był jeden podgrzewany. Plaża spora, czysta, wejście do morza łagodne ale kamieniste więc przydają się buty do wody. Na pomoście rewelacyjny basen na morzu. Kids Club otwarty 10-12:30 i 15:00-17:00. Rewelacyjnie zorganizowany z przesympatycznymi animatorami. Bez obawy, dzieciaki nie siedzą tam z kredkami i nie rysują tylko mają mnóstwo atrakcji na świeżym powietrzu od pieczenia pizzy na plaży po zabawy w złodziei i policjantów na terenie ogrodów. Wieczorem codziennie disco dla dzieciaków, codziennie inne przebrania i animacje. Po Disco dla dzieci, bardzo fajne pokazy w amfiteatrze takie jak fakir, taniec brzucha czy Michale Jackson dance. Na tarasie nad restauracjami codziennie dancing z muzyką na żywo. Obsługa nie nachalna, mia, uprzejma i wszystko na czas jak w szwajcarskim zegarku. Z dziećmi proponuję pokój od strony ogrodu (mimo że na baseny ładniejszy i ciekawszy widok) bo wieczorem do 23 jednak się niesie głośna muzyka bo hotel w kształcie "U". Ci co chodzą spać po 23 nie muszą. Polecam, polecam, polecam na pewno tam w maju wrócimy, bo nie wykorzystaliśmy 70% basenów bo nie były podgrzewane w zimie. Pokaż »

    zobacz zdjęcia dodane przez tego użytkownika (3) »

    2013-12-15
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 5.6

    Dagmareska ocenił hotel Beach Albatros Palace Resort & Spa

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel polecam z czystym sumieniem,czysto,jedzenie urozmaicone,choc jak czytam opinie niektórych,że monotonne to chyba był w innym hotelu albo jadł w jednej z pięciu restauracji i nie wiedział ze mozna korzystać z innych.Obsługa miła i zawsze uśmiechnięta.Nie nachalna i nie czekająca na dolara jak czesto sie to zdarza w innych hotelach.Pokoje duze,hotel bardzo czysty.To mój 5 pobyt w Egipcie i z pewnoscią wrócę do tego hotelu. Pokaż »

    2013-11-24
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.8

    Renata ocenił hotel Beach Albatros Palace Resort & Spa

    • Położenie
      5.8
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel super.Pokoje czyste.Jedzenie smaczne.Blisko plaży.Baseny bardzo fajne.Bardzo gorąco polecam nawet tym bardziej wymagającym.

    2013-08-12
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 4.2

    kamix ocenił hotel Beach Albatros Palace Resort & Spa

    • Położenie
      5.2
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 2.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      5.8
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      4.8
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 4.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.2
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      0.0

    Byłam w tych hotelu rok temu i muszę powiedzieć ,że zmienił się on na gorszę . za pierwszym razem byłam zachwycona i bez wahania wybrałam go drugi raz i teraz trochę żałuje swojej decyzji. Hotel ten odznaczał się bardzo duża iloscia jedzenia jednak teraz to ise zmieniło i jedzenia jest znacznie mniej np. zmniejszyła sie liczba owoców i warzyw oraz ilosc tego. Rózniez czystos hotelu bardzo zmalała . Za to obsługa jest bardzo miła i serdeczna za 1 dolara zobia wszystko ;) Pokaż »

    2013-02-16
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (2)
  • 5.1

    martakrosny ocenił hotel Beach Albatros Palace Resort & Spa

    • Położenie
      5.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 4.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      5.5
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      5.0

    hotel super, do niczego nie można się przyczepić. My zwracalismy uwagę na czystość i jedzenie. Jak na Egipt wszystko było w jak najlepszym porządku. Animacje fajne, dzieciaki bawiły się super. jest spokój. My tego oczekiwaliśmy. nie korzystaliśmy z wycieczek fakultatywnych od rezydenta w hotelu, były drogie. Dostaliśmy namiary na egipskie biuro, którego siedziba miesci się w Hurghadzie naprzeciwko dyskoteki Calipso. Bardzo sympatyczny Pan Sayed zaproponował nami kilka wycieczek. Pojechalismy do Luxoru na safarii no i oczywiscie delphin show. Dla dzieciaków radocha niesamowita. Organizacja na piątke, przewodnicy w olbrzymią wiedzą, ceny dużo niższe niż nam proponowano w hotelu. Polecamy!!!! WWW.LMEGYPT.COM.PL Pokaż »

    2013-01-22
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (0)
  • 2.6

    robop1964 ocenił hotel Beach Albatros Palace Resort & Spa

    • Położenie
      2.7
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 1.0
      • Atrakcje w okolicy 1.0
      • Komunikacja 1.0
    • Pokoje
      3.8
      • Wielkość 4.0
      • Standard wyposażenia 4.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 4.0
    • Wyżywienie
      1.5
      • Ilość i dostępność 2.0
      • Smak i jakość potraw 2.0
      • Różnorodność potraw 1.0
      • Obsługa 1.0
    • Hotel
      2.8
      • Basen 1.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 4.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 1.0
      • Czystość 4.0
    • Jakość / cena
      2.0

    PORAŻKA - W katalogu było napisane że jeden basen z podgrzewaną wodą ,ale nie napisali że to basen dla dzieci o głębokości 40 cm. jedzenie bez wyboru i nie smaczne( mimo 5 restauracji ) walka o sztućce , szklanki i stolik . obsługa mało uprzejma ( nie dla Niemców ) nie można było się doprosić o wino do kolacji . Może latem jest lepiej zimą fatalnie Pokaż »

    2012-12-14
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 6.0

    maciejka30 ocenił hotel Beach Albatros Palace Resort & Spa

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 0.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Witam 20.07.2012 wrocilismy z tego RAJU,boski hotel wszystko z gornej pulki jak dla nas najlepszy,Polecam kazdemu!!!!

    2012-07-22
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (4)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny