Hotel Alf Leila Wa Leila (Fantasia 1001 Nights) Hurghada ****

Ocena hotelu (233 opinii)

5.5
  • Położenie
    4.9
    • Odległość od plaży / stoku 4.2
    • Plaża / stoki 4.5
    • Cicha i spokojna okolica 5.5
    • Restauracje w okolicy 4.8
    • Atrakcje w okolicy 4.9
    • Komunikacja 5.4
  • Pokoje
    5.5
    • Wielkość 5.6
    • Standard wyposażenia 5.4
    • Czystość 5.8
    • Łazienka 5.3
  • Wyżywienie
    5.8
    • Ilość i dostępność 5.9
    • Smak i jakość potraw 5.8
    • Różnorodność potraw 5.8
    • Obsługa 5.7
  • Hotel
    5.7
    • Basen 5.8
    • Udogodnienia dla dzieci 5.6
    • Animacje i rozrywka 5.5
    • Sport 5.5
    • Obsługa 5.7
    • Czystość 5.8
  • Jakość / cena
    5.7

Rekomendacja

100% poleca ten hotel

Ranking

Proszę czekać

  • 5.3

    asia943 ocenił hotel Alf Leila Wa Leila (Fantasia 1001 Nights)

    • Położenie
      3.8
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 3.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.0
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 5.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Jeden z najlepszych hoteli w Egipcie. Naprawdę godny polecania dla wszystkich.

    2014-10-25
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  • 4.7

    Hannah1 ocenił hotel Alf Leila Wa Leila (Fantasia 1001 Nights)

    • Położenie
      3.7
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 4.0
    • Pokoje
      5.2
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 5.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      4.8
      • Ilość i dostępność 5.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.8
      • Basen 3.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel piękny, bajkowy, sporo restauracji, barów, rozrywek, fajna atmosfera. Jeden najwiekszy minus - bardzo zimna woda w basenach, przez co nie mozna było posiedzieć w wodzie na dłużej i sie ochodzić. Nikt się nie kąpał. Baseny świeciły pustkami.Plaża też nie specjalna, ale o tym wiedziałam. Natomiast woda, która nie zdąży się nagrzać bo pewnie ciągle wpływa lodowata popsuła cały pobyt.. Ogólne wrażenie dobre. Pokaż »

    2014-10-21
    Opinia pomocna?
    Tak (0) / Nie (2)
  • 5.9

    Andre_66 ocenił hotel Alf Leila Wa Leila (Fantasia 1001 Nights)

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Alf Leila Wa Leila po raz czwarty ,napisałem już trzy opinie z pobytu w tym bajkowym hotelu wszystkie na 6+ ,i tym razem nic się nie zmieniło ,hotel ze swoim klimatem , atmosferą , obsługą dalej w czołówce , co potwierdzają opinie 99% turystów którzy tam przebywali .Gorąco polecam. Pokaż »

    2014-10-21
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.8

    Witold ocenił hotel Alf Leila Wa Leila (Fantasia 1001 Nights)

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 4.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 5.0
      • Restauracje w okolicy 4.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Witam. To mój 3 raz w Egipcie, więc mam porównanie. Hotel, obsługa, atrakcje, czystość, jedzenie i picie jak na Egipt naprawdę na wysokim poziomie. Podobnie jak w Junglu (byłem 3 lata temu), ale to ta sama sieć hoteli i w bezpośrednim sąsiedztwie. Kelnerzy mili, uśmiechnięci i służący pomocą. Baseny fajne i czyste, animacje też ciekawe i różnorodne, bardzo dobre alkohole i napoje (polecam MOHITO w barze, w wodzie przy dużym basenie. Trochę plaża nie spełnia moich oczekiwań, ale to ta sama co z Jungla więc wiedziałem na co się decyduję. Bakszysz mile widziany, ale nie konieczny. Mimo wszystko dając 1$ czuje się inne traktowanie, ale warto poświęcić te 2 lub 3 $ dziennie, bo ludzie też chcą z czegoś żyć, a zarobki u nich są marne. Miałem karnety do Jungle Aqua Parku kupione przy rezerwacji i te 14 dni minęły bardzo szybko Z pewnością za rok tam wrócimy z żoną i 8 letnią córeczką, które podzielają moje zdanie. P O L E C M !!! Pokaż »

    2014-08-25
    Opinia pomocna?
    Tak (5) / Nie (0)
  • 5.9

    Janusz ocenił hotel Alf Leila Wa Leila (Fantasia 1001 Nights)

    • Położenie
      5.7
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Byliśmy kilka razy w Egipcie ale ten hotel jest Najlepszy !!!! Obsługa, jedzenie wyśmienite, każdy znajdzie coś dla Siebie. Animatorzy a w szczególności Marta z Polski bardzo pomocna i zawsze uśmiechnięta, taka osoba w hotelu jest potrzebna. Bardzo Polecamy !!!! Na pewno tam wrócimy !!!! Pokaż »

    2014-08-10
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 6.0

    kuki ocenił hotel Alf Leila Wa Leila (Fantasia 1001 Nights)

    • Położenie
      6.0
      • Odległość od plaży / stoku 6.0
      • Plaża / stoki 6.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Super Hotel. Najlepszy w jakim byłem, animacje,obsługa, ilość barów oraz restauracji ogromna. Na szczególną uwagę zasługuje polska animatorka Marta super dziewczyna pomocna we wszystkim ja nie jestem wybredny radzę sobie ze wszystkim ale jak ktoś miał problem Marta wszystko załatwiła. Rezydentka z Itaki była co prawda ale jak ktoś miał jakiś problem to pierwsza linia Marta. Nawet jak jeździli na balety do miasta to zabierała i pilnowała SWOICH gości. Baseny super, barmani super, szczególne uznanie dla barmana w dyskotece biegał jakby go poparzyło byliśmy codziennie, może dlatego tak ganiał koło nas :) Pokaż »

    2014-08-01
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (0)
  • 4.1

    emeska ocenił hotel Alf Leila Wa Leila (Fantasia 1001 Nights)

    • Położenie
      3.2
      • Odległość od plaży / stoku 3.0
      • Plaża / stoki 2.0
      • Cicha i spokojna okolica 3.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 3.0
      • Komunikacja 3.0
    • Pokoje
      2.8
      • Wielkość 3.0
      • Standard wyposażenia 3.0
      • Czystość 3.0
      • Łazienka 2.0
    • Wyżywienie
      5.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 4.0
      • Różnorodność potraw 5.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      4.5
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 4.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 3.0
      • Obsługa 5.0
      • Czystość 3.0
    • Jakość / cena
      5.0

    Hotel naprawdę jak z bajki,zapomnij o nudzie,ale... No właśnie, zawsze jest jakieś ale. Kuchnia w restauracji azjatyckiej była najlepsza, w pozostałych 3ech była średnia. 4 lata temu byliśmy w TITANICU, tam mimo że była jedna restauracja to jedzenie było wyśmienite. W Leili już drugiego dnia wszystko pachniało olejem kukurydzianym. na którym wszystko smażyli. Pokój też w Titanicu był lepszy,obsługa bez zarzutu(nawet bez dolara codziennie sprzątano pokój), animacje jeszcze lepsze! Piękne miejsce dla rodzin z dziećmi!!!! Pokaż »

    2014-07-31
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (3)
  • 5.8

    Karol ocenił hotel Alf Leila Wa Leila (Fantasia 1001 Nights)

    • Położenie
      5.3
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 4.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      5.5
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 5.0
    • Hotel
      6.0
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Najlepszy hotel w jakim byłem. Po prostu brak słów, żeby opisać to co tam się działo. Siedząc cały czas w hotelu nie można było się nudzić. Animacje, ludzie, obsługa, sporty, sklepy, restauracje,bary. Jednym słowem hulaj dusza! Hotel jest przeogromny i bardzo zadbany. Zdecydowanie polecam zarówno osobom starszym, rodzicom z dziećmi czy parom. Można imprezować w hotelu i pić do woli. Uprawiać sporty, odpoczywać. Jest tu wszystko Pokaż »

    2014-07-30
    Opinia pomocna?
    Tak (4) / Nie (0)
  • 5.3

    Maciej ocenił hotel Alf Leila Wa Leila (Fantasia 1001 Nights)

    • Położenie
      4.8
      • Odległość od plaży / stoku 5.0
      • Plaża / stoki 5.0
      • Cicha i spokojna okolica 4.0
      • Restauracje w okolicy 5.0
      • Atrakcje w okolicy 5.0
      • Komunikacja 5.0
    • Pokoje
      5.5
      • Wielkość 5.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 5.0
    • Wyżywienie
      5.8
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 5.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.3
      • Basen 5.0
      • Udogodnienia dla dzieci 5.0
      • Animacje i rozrywka 6.0
      • Sport 5.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 5.0
    • Jakość / cena
      5.0

    hotel fajny dużo animacji i animatorzy zawsze uśmiechnięci i pomocni zwłaszcza Marta z Polski ,jest czysto a obsługa jest bardzo sympatyczna .Brakuje dużego basenu do popływania ,za to jest mini golf z którego prawie nikt nie korzysta . Jak w Egipcie plastikowa (szklanki) w barach przy basenach mocno zużyte ,ale wystarcz poprosić o nalanie w świeżą i nie ma problemu.Ogólnie hotel polecam. Pokaż »

    2014-07-19
    Opinia pomocna?
    Tak (2) / Nie (0)
  • 5.6

    Marzena ocenił hotel Alf Leila Wa Leila (Fantasia 1001 Nights)

    • Położenie
      4.3
      • Odległość od plaży / stoku 1.0
      • Plaża / stoki 1.0
      • Cicha i spokojna okolica 6.0
      • Restauracje w okolicy 6.0
      • Atrakcje w okolicy 6.0
      • Komunikacja 6.0
    • Pokoje
      6.0
      • Wielkość 6.0
      • Standard wyposażenia 6.0
      • Czystość 6.0
      • Łazienka 6.0
    • Wyżywienie
      6.0
      • Ilość i dostępność 6.0
      • Smak i jakość potraw 6.0
      • Różnorodność potraw 6.0
      • Obsługa 6.0
    • Hotel
      5.8
      • Basen 6.0
      • Udogodnienia dla dzieci 6.0
      • Animacje i rozrywka 5.0
      • Sport 6.0
      • Obsługa 6.0
      • Czystość 6.0
    • Jakość / cena
      6.0

    Hotel godny polecenia, jedzenie bardzo dobre różnorodne, a przede wszystkich trzeba zaznaczyć,że obsługa na bieżąco sprząta otoczenie hotelu.Do czego mogę się doczepić , to odległość do plaży oraz , że jest kamienista i brak rafy koralowej . Pokaż »

    2014-07-17
    Opinia pomocna?
    Tak (1) / Nie (1)
  •      

« poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 1023 24 następna »

Dlaczego warto kupić w Oceniacz.pl

  • brak prowizji - ceny jak u organizatora
  • oferta sprawdzonych biur podróży

  • gwarancja najniższej ceny

  • bezpieczne zakupy

  • kompetentni doradcy dostępni 7 dni w tygodniu

Gwarancja najniższej ceny